Hele hagen dekket av tykk is!

God jul! I går kveld opplevde jeg det rareste værfenomenet jeg noensinne har sett. Det hadde haglet og regnet hele dagen, og når kvelden kom var hele hagen dekket av tykk is. Alle blomstene var frosset med tykk klar is rundt seg. Har aldri sett noe sånt før, men herregud så vakkert det var! Så da måtte jeg bare knipse masse bilder så dere også kan se!

Altså, hvor utrolig rart og pent er ikke dette? Eneste som er kjipt er at den tykke isen ble supertung, så mye av klatrehorensiaen som er flere meter høy, har antagelig knekt av. Jeg måtte stå med en rake for å knuse vekk is, så den ikke skulle knekke enda mer i går kveld. Så jeg får bare krysse fingrene for at jeg fikk reddet mest mulig. Håper også at resten av plantene har tålt dette været. Vi får jo bare se når all isen smelter og våren kommer.

I dag har jeg kjørt fullt filmmaraton her i stua. Det er så koselig å spise godteri, strikke og se på film. Har allerede sett både Grown ups 1 og 2. De er super morsomme! Ikke noe julefilmer akkurat, men perfekt å se nå fordet!

Håper dere alle får en super 2. juledag i dag, og at dere nyter juleferien 🥰

Slik feiret jeg julaften!

God 1. juledag! Håper dere hadde en super fin feiring i går! Vi tok turen til Hokksund og feiret sammen med foreldrene mine, søsteren og svogeren min og barna dems, pluss bestemor. Så vi ble en god gjeng. Veldig koselig!

Meg og søsteren min

 

 

Mamma hadde pyntet opp skikkelig fint til jul overalt i huset. Det ga så julestemning! Haha, jeg vet aldri om jeg skal være redd eller le av nissene som sitter i sofaen. De ser seriøst ut som sånne dukker som våkner om natten og finner på rampestreker.

Chloe fikk masse pakker, og vi hadde blant annet kjøpt boblejakke til henne. Det har jo plutselig blitt kaldt her i Sandefjord, så da trengte hun det. Også fikk hun en haug med nye leker og masse godteri, så gjett om hun var glad!

Mamma hadde laget dødsgod kalkun og masse deilig dessert. Hos oss er det tradisjon å spise kalkun på julaften. Det gir meg så julestemning. Trodde virkelig vi skulle sprekke etter middagen, fordi vi var så sykt mette!

Her i Sandefjord er nesten all snøen borte, og nå er det bare is igjen. I Hokksund derimot; der var det -18 grader og winter wonderland. Altså se så fint det var!

 

Nå har vi nettopp kommet hjem fra selskap hos Bente. Det er moren til stebroren til Per Fredrik. Så der har det vært skikkelig brunsj med sykt mye digg mat og pakkelek. Veldig koselig!

Resten av kvelden skal jeg bruke til å strikke mer på genseren jeg begynte på lille julaften. Er nesten ferdig med hele bolen på den, så jeg har mildt sagt fått strikket mye. Også blir det selvfølgelig litt julefilmer. Tenker å se den nye askepott filmen. Den er jo så fin!

Kveldens antrekk!

God jul! Nå skal vi straks dra hjemmefra til Hokksund. Men jeg ville bare titte innom for å vise dere kveldens antrekk. I år går jeg for en skikkelig julerød kjole. Syns denne er så fin og perfekt til julen!

Håper dere alle får en skikkelig fin julefeiring i dag. Husk å gi hverandre masse omtanke og kjærlighet, og vær litt ekstra gode med hverandre. Stor juleklem ❤️

God julemorgen!

God julemorgen! 🤶🏼🎄 I dag stod jeg tidlig opp og hoppet rett i julepysjen. Det er jo et must på julaften! Så var det rett i sminkestolen og kjøre full glam mens jeg så på snekker Andersen. Vi skal dra avgårde allerede 14:00 så da var det best å få sminken og håret unnagjort først.

Chloe skulle ha julestrømpen sin med en gang hun våknet. Så da ble det fullt kaos i stuen her når hun kastet den rundt som en pinata, haha!

 

Så disket jeg opp med full julefrokost med masse digg til Per Fredrik og meg, mens vi så på tre nøtter til Askepott. Det er selve tegnet på at det endelig er jul!

Etter frokosten måtte jeg ha litt julestrømpe godteri jeg og. Så nå er jeg herved stappmett. Er nesten så jeg lurer på hvordan jeg skal komme meg inn i julekjolen etterpå, haha!

Nå skal vi se finalen av 24 stjerners julekalender. Vi har sett den hver eneste dag hele desember, og vi har ledd så utrolig mye. Herregud så morsom julekalender! Håper virkelig det kommer en sesong til neste år, for denne var helt vanvittig morsom!

Etterpå skal vi til Hokksund til foreldrene mine og feire jul der. Det blir koselig!

Håper dere har hatt en koselig julemorgen og får en fin julaften ❤️

50 Julefilmer du kan se i juleferien!

God bittelillejulaften! Nå er juleferien straks igang for de aller fleste, og hva passer vel bedre med litt julefilmer? Jeg elsker julefilmer og syns det er så koselig å se på mens jeg strikker og spiser litt pepperkaker. Syns også det er skikkelig koselig å ha det på mens jeg lager middag, eller sitter og jobber.

Det er jo veldig mange julefilmer å velge mellom, men ikke alltid så lett å finne frem til hvilken man vil se på. Derfor har jeg plukket ut 50+ julefilmer som jeg elsker å se på, og ikke minst; hvor du kan se de!

– VIAPLAY – 

– NETFLIX – 

– HBO MAX – 

 

– APPLE TV – 

 

DISNEY+ 

Håper du fant en julefilm du har lyst til å se i julen. PS; husk å lagre dette innlegget ved å trykke på “legg på til hjem-skjermen” på iPhone, så du enkelt finner det frem neste gang du skal se på julefilm!

 

Ny hjemmestrikket genser!

Først og fremst må jeg bare si; Wow! For en utrolig positiv respons fra dere, om at jeg begynner å blogge igjen! Har fått så vanvittig mange meldinger både på Instagram, snapchat og her på bloggen, om at dere har savnet bloggen min skikkelig og syns det er så gøy at jeg begynner å blogge igjen! Det setter jeg stor pris på! ❤️

Over til overskriften på innlegget; I slutten av september lærte jeg meg å strikke for første gang i mitt liv. Jeg har alltid tenkt at det var kjedelig og vanskelig, så jeg har ikke giddet å prøve det ut. Men der tok jeg helt feil! Strikking er jo kjempegøy! Har fått helt dilla på å designe og lage mine egne klesplagg.

 

Det var litt vrient å lære teknikker i starten, og jeg må fortsatt google en del på diverse ting, men det var mye lettere å lære seg og strikke enn jeg trodde at det kom til å bli. Nå har jeg nettopp fullført min 6. genser! Det er jo helt vilt å tenke på!

Tidligere i dag ringte Victoria, og vi skravlet i telefonen et par timer, og da ble jeg endelig ferdig med denne genseren. Begynte egentlig på den for en god stund siden, men jeg liker å bytte litt på hva jeg strikker, så jeg ikke kun strikker med en mm strl på pinnene, så denne har blitt glemt litt bort. Men herregud så fin den ble når den endelig var ferdig! Er skikkelig fornøyd med den. Den er skikkelig chunky og varm. Perfekt til den årstiden vi er i nå!

 

Siden jeg designer alle genserne mine selv, har jeg ikke noen oppskrift å gi ut akkurat nå, dessverre. Får alltid veldig mange spørsmål om oppskrift så fort jeg legger ut gensere, så jeg kan like godt nevne det nå før dere spør, hehe!

I dag er det bursdagen til Per Fredrik så jeg startet dagen med å servere frokost på sengen til han. Det er en tradisjon vi alltid gjør på bursdagen til hverandre. Syns det er så koselig! Etterpå skal vi ut på restaurant og feire han. Det blir koselig ❤️

Jeg begynner å blogge igjen!

Dette er et innlegg jeg virkelig ikke trodde at jeg kom til å skrive. Da jeg sluttet med blogging for nesten to år siden, var jeg helt sikker på at jeg aldri kom til å blogge noensinne igjen. Etter at jeg sluttet har jeg holdt på med Instagram, Snapchat og TikTok, og jeg har likt det veldig godt. Men det har manglet noe.

Jeg føler på en måte at jeg har mistet både stemmen og dagboken min. Jeg savner skikkelig det å skrive, og ikke bare et par setninger på Instagram. Denne bloggen har jo også vært min måte å dokumentere både livet mitt og mine interesser siden 2011, og jeg føler ikke at jeg får dokumentert ting skikkelig på Instagram. Der blir det på en måte bare “miniversjonen”, om dere skjønner?

Så derfor har jeg lyst til å begynne med blogg igjen. Her kommer jeg til å legge ut fullversjonen med alle bildene, de lengre og mer personlige tekstene og et dypere innblikk i meg og mitt liv. Jeg kommer fortsatt til å dele på Instagram, Snapchat og TikTok, men der kommer på en måte miniversjonen.

Det føles jo litt rart å begynne med blogg igjen i 2022, nå som blogging ikke akkurat er der det en gang var. Men jeg håper i alle fall at dere har lyst til å følge meg her inne igjen ❤️

Som en liten julegave har jeg lagt inn rundt 100 bloggposter fra tiden jeg har vært borte, så da er det bare å scrolle nedover bloggen og lese alt som har skjedd mens jeg har vært borte. Der ligger det masse bildedryss fra reiser til Tokyo, Gdansk, Barcelona, Alicante, Gran Canaria, Norgesferie, hverdag, treningsturer til fine steder, DIY prosjekter, tv-innspillinger, masse julepynt og ting jeg har gjort i julen, oppskrifter, garden tours, og mye mer som jeg aldri har delt før! Så da er det bare å scrolle seg nedover bloggen i juleferien ❤️

Slik har vi pyntet til jul ute!

Endelig har det kommet bittelitt snø, så da passer det perfekt å vise dere årets utebelysning 🌟

Det tar alltid en goood stund å få opp alt, men når det er mørkt ute og det lyser opp så fint, er det virkelig verdt det!😍

Julemarked på Bærums verk

I dag har vi vært på det jeg syns er Norges koseligste julemarked på Bærums verk 🎄 Vi har shoppet i de utallige bodene, spist middag på værtshuset som er hele 400(!) år gammelt, med virkelig verdens beste mat, og kost oss glugg ihjel 🥰 Et sted som er verdt å ta turen til om man vil ha litt julestemning 🎅🏻