Oppskrift: Dessert pannekaker

Til lunsj i dag lagde jeg dessertpannekaker. Det er helt perfekt når man har lyst på noe søtt og godt. De blir sprø og gode, og de blir enda bedre med litt bær på toppen. 

Du trenger:

♥ 3 dl hvetemel

♥ 1 ts bakepulver

♥ 2 ss sukker

♥ 1/2 ts malt kardemomme

♥ 3,5 dl melk

♥ 1 egg

♥ 2 ss smeltet smør

Slik gjør du:

♥ Smelt smøret på middels varme i en kjele

♥ Bland alt det tørre i en bolle og ha oppi melk, egg og smør

♥ La røren svelle i 15 minutter

♥ Stek pannekakene på middels varme til de er gjennomstekte.

♥ Server gjerne pannekakene med bær ved siden av. 

Håper det smaker ♥ 

Frøken busy

I dag har jeg virkelig vært på farta! Jeg dro hjemmefra halv åtte(!!) på morgenen i dag, og jeg har nettopp kommet inn døren igjen. Først gikk turen til Drammen for å fikse på neglene mine. Viser dere bilder etterpå. De ble så fine! Etter negletimen var det bare å løpe til bussen som gikk til Hokksund. Når jeg kom hjem til foreldrene mine i Hokksund var det bare å begynne å pakke ned ting. Er en god del ting jeg ikke har fått rukket å ta med til leiligheten enda.Trooo meg, de tingene har vært savnet!

Etter en kjapp time med pakking var det bare å kaste alle tingene inn i bilen og kjøre rett inn til Oslo. Jeg hadde heldigvis flaks i dag og slapp unna veldig mye av trafikken. Så turen inn til Oslo gikk veldig bra! Fikk til og med stoppet i Bærum og kjøpt meg en vaffel på vei inn. Må jo ha litt niste på veien, hehe! Når jeg endelig kom frem var det bare å bære alt opp 3 etasjer (heisen funker ikke, æææh!), så da ble det dagens workout. Foråsidetsånn. Nå skal jeg pakke ut alt og henge opp klærne mine. Gleder meg til å ha litt mer klær å velge mellom igjen. Det har vært savnet! 

 

Kicks presseevent

I dag startet jeg dagen hos Kicks på Glasmagasinet i Oslo. De hadde invitert inn mange bloggere og journalister for å lansere sine høstnyheter. Det var veldig mange spennende nye produkter som kommer på markedet. Mange av de ligger allerede på kicks.no. Jeg fikk med meg en stor goodiebag med forskjellige produkter, så det blir gøy å prøve de ut fremover!  


Fine June, Emilie og Marthe

Kicks lanserer nå en “Colour ID”. Det er en foundationanalysator som hjelper deg å velge korrekt foundation til din hudfarge. Til og meg jeg som har en så stor interesse for makeup sliter med å finne riktig fargetone til foundation, og da er denne analysatoren helt genial! Man sparer seg også for mye tid (og  penger), da man slipper å måtte lete igjennom mange forskjellige foundations for å finne den rette. Analysatoren gjør jobben for deg! 

Måten de analyserer huden på er at de holder analysatoren inntil huden på tre forskjellige steder i ansiktet, så regner analysatoren ut hvilken foundation du bør bruke. Man får som regel opp en del forskjellige valg og da kan du få hjelp av de ansatte hos Kicks til å velge en foundation type som passer deg best. Colour ID lanseres 4. september i alle Kicks butikker i Norge og Sverige. Anbefaler dere å ta turen innom en Kicks butikk for å få din hud analysert!

Her er foundationen som skal passe min hud. Gleder meg til å teste den ut! Hvis den ikke passer kan jeg stikke innom Kicks og få den byttet. De har nemlig fargegaranti, så hvis du ikke er fornøyd med fargen på din foundation, kan du bytte den innen 14 dager. 

Must have: Skinnjakken

Er det èn ting jeg alltid må ha i garderoben min og som kan brukes til alt, så er det en skinnjakke. Den kan brukes til hverdags og til fest. Og det finnes utallige fine skinnjakker ute på markedet! Den røffe svarte, den søte lyserosa og den beige som passer til alt. Skinnjakker er perfekt å bruke nå som høsten er på god vei. De er ikke for varme, men ei heller for kalde. Under kan du se noen av mine favoritter!
her  // her

 


her  //  her  //  her

 


her  // her 

affiliatelinks

Boyfriend jeans and small rings

I skrivende stund sitter jeg på Espresso house og nyter en caffe latte med karamell. Det er rolig musikk i bakgrunnen og det yrer av liv. Det er så mye mer inspirerende og deilig å komme seg ut av leiligheten iblant for å skrive litt. Det er så fantastisk og endelig bo i Oslo. Ting er så mye lettere her! Hvis jeg vil på cafè kan jeg gå i 2 minutter. Hvis jeg skal på pr-eventer kan jeg bare slenge meg på trikken eller gå ned til sentrum. Å møte venninner er også mye lettere her. Hvis jeg vil shoppe kan jeg bare tusle bortover Grunerløkka eller ta turen bort til Karl Johan. 

Alt er så mye bedre og mer tilgjengelig her i Oslo. Jeg kjenner det klør i bloggfingrene mine om dagen. Ideer til innlegg hopper inn i hodet mitt en etter en. Jeg er inspirert! Og til de grader også! På notater på iPhonen min har jeg massevis av ideer til nye innlegg. Jeg føler at jeg endelig klarer å blogge slik som jeg vil! Gud så fantastisk følelse!

Jeg er endelig der jeg vil være i livet mitt. 

Oppskrift: Biff med gratinert brokkoli

På mandag lagde jeg biff med gratinert brokkoli og mais ved siden av. Det ble så godt at jeg må dele oppskriften med dere! Det er veldig enkelt å lage retten og det tar heller ikke lang tid. Overrask gjerne kjæresten din med en romantisk middag for dere to! 

Du trenger: 

♥ Mørbradbiff

♥ En hel brokkoli

♥ 3 ss smør 

♥ 4 ss hvetemel

♥ 6 dl melk

♥ 4 dl revet ost

♥ 1 boks mais

♥ Smør til steking (ekte smør fra Tine passer perfekt).

 

Sånn gjør du: 

1. Rens og skjær brokkolien opp i buketter. Kok opp vann i en kjele, og ha oppi all brokkolien. La det få et oppkok. Deretter heller du av alt vannet.

2. Smelt smøret i en kjele og rør inn hvetemelet. La det surre under omrøring i et par minutter. Senk varmen på platen og tilsett melk litt av gangen. Husk å røre melken godt inn i blandingen før du heller i mer melk.

3. La sausen koke i 5 minutter under omrøring. Tilsett halvparten av osten og rør til den har smeltet. 

4. Mens sausen koker skjærer du vekk alt av fett og slintrer på kjøttet og begynner å steke det. Når jeg steker biff bruner jeg den på høy varme på alle sider. Deretter skrur jeg ned varmen på svak/medium og lar den surre under lokk til den er medium stekt. For å kjenne at den er medium bruker jeg et triks jeg lærte på kokkeskolen. Ha tommelen inntil langefingeren og kjenn på tommelmuskelen. Hvis tommelmuskelen og biffen har samme hardhet er den medium stekt. Hvis du vil ha den gjennomstekt har du tommelen inntil lillefingeren. 

5. Ha brokkolien og sausen i en ildfast form og dryss resten av osten på toppen. Ha den i ovnen på 250 grader i 5-10 minutter til osten på toppen er gyllen. 

6. Smelt ca en spiseskje med smør i en kjele med en boks mais (husk å helle av vannet i maisboksen før du har maisen oppi kjelen!). La det surre i ca 5. minutter til all maisen er gjennomvarm.

7. Anrett maten på en tallerken og server. 

Håper det smaker!

Grunerløkkas beste crèpe!

God morgen ♥ I går var jeg på lunsj med fineste June. Vi prøvde ut et sted ingen av oss har vært på før, her på Grunerløkka. Nemlig en crèpe cafè. Helt siden jeg dro til Ios tidligere i sommer har jeg hatt skikkelig cravings på crèpe. Det er så himmelsk godt! 

Så i går tok vi turen til Crèperie de Mari, og det skuffet virkelig ikke! Vi prøvde ut crèpe med blåbær, brunost og snøfrisk. Mmm, perfekt lunsj og veldig, veldig godt! Her kommer jeg til å spise flere ganger. For å si det sånn! Yummy ♥

Bildene er lånt av June

Rock’n roll outfit

Stor gladnyhet: I dag fikk jeg endelig tak i den perfekt boyfriendjeansen! Wii, er så glad! Har lett i x antall butikker etter den type bukse, men de har enten ikke hatt størrelsen min eller så har de ikke vært akkurat det jeg har lett etter. Men endelig fant jeg en på Cubus. Gjett om jeg er glad  a! 

Etter å ha lett litt rundt i sentrum møtte jeg June for en sen lunsj på Crèperie de Mari. Mmm, de hadde sykt god crèpe der! Kommer nok til å dra dit flere ganger. For-å-si-det-sånn. Bilder fra stedet kommer i morgen. 

Michael Kors – Veske  //  Jeffrey Campbell – Sko  

WOW – Bukse  //  Sheinside (HER) – Skinnjakke  //  Bik Bok – Topp

Nå skal jeg slappe av og nyte resten av dagen. Ha en god kveld alle sammen ♥

Siden sist @stinablogg

1. Hjemmelaget frukt is. Mmmm, supergodt! Oppskrift HER // 2. Antrekk // 3. Personlig almanakk. Ah, som jeg elsker de! // 4. Posering sammen med tidenes rareste figur på Blå // 5. Klar for Moods of Norway visning // 6. Ny Michael Kors veske!

 


1. Flyttet til Oslo. Wiii! // 2. Kaffe date på Epsresso House med Roger // 3. Antrekk // 4. Middag på TGI Friday’s // 5. Styrketrening på Evo // 6. Epsresso house


1. På Zalando moteshow // 2. Antrekk // 3. Polhem PR med Donna // 4. Antrekk // 5. Frokost og Det Nye. To favoritter! // 6. Ferdig med rumpetrening! 

Jeg var på TV2 Bliss i går! Det Nye Jenta

Så dere på Det Nye Jenta i går? Jeg var nemlig med i episoden! For et par måneder tilbake ble jeg oppringt av de som har casting for det nye jenta, og fikk den morsomme nyheten at jeg hadde kommet videre til tv castingen. Så noen dager etter at jeg hadde fått telefonen dro jeg inn til Oslo for å være med på tv innspillingen av castingen. Det var veldig gøy å være med, og jeg ble kjent med mange herlige jenter! 

Dessverre gikk jeg ikke videre til neste runde. Men det går helt fint for min del! Jeg syns det er gøy å bare være blant de topp 40 som ble valgt ut i samme runde som meg. 

Hvis du ikke fikk med deg programmet går det i reprise på søndag 00:20. Du kan også se episoden på tv2 bliss. PS: det er episode 3.