Nytt inn fra Lookbookstore

Hei dere! 

Så gøy å se at så mange av dere likte treningsinnlegget jeg la ut. Tenkte å legge ut mer om trening og kosthold fremover. Så følge med! Tidligere i dag fikk jeg en pakke på døren fra lookbookstore.co. Syns de har så utrolig mye fint og søtt på den butikken. I tillegg er alle klærne veldig rimelige, og frakten er kjempe rask. Tror det tok maks en uke før jeg fikk tingene i posten. 

Floral jewelry bikini set: HER

Crochet plunge v back dress: HER


Mint faux leather bag: HER

Flower pendant necklace: HER

Sponset

5 Treningsøvelser du kan gjøre hjemme!

God morgen ♥

Siden jeg hatt treningsfri et par måneder, er jeg nødt til å starte rolig og pent nå som jeg skal begynne å trene igjen. Da er hjemmetrening helt genialt! Jeg trener kun med egenvekt, men man kan godt legge til litt vekter på disse øvelsene om man vil. Disse øvelsene er helt geniale, for man kan gjøre de hvor som helst, når som helst, og helt uten utstyr. Så hvis du vil trene mens du er i syden i sommer, kan du gjøre disse øvelsene

Jeg pleier å gjøre alle øvelsene et visst antall repetisjoner. Siden man trener med egenvekt er det veldig forskjellig hvor mange repetisjoner hver og enkelt klarer. Her kan du bare prøve deg frem  🙂 Gjør alle øvelsene i 3 omganger og du har en flott treningsøkt!


Knebøy:
Stå med en skulderbreddes avstand på bena. Se rett frem og litt opp. Tenk at du skal sette deg på en stol som er litt bak deg. Press knærne utover og tenk at tærne dine og knærne skal gå i samme spor. Gå rolig og kontrollert på vei ned. Gå så dypt du klarer med riktig teknikk. Og gå opp igjen. 

Muskler man trener: Ben, rumpe og korsrygg.

 


Sideliggende benløft:
Ligg på siden og løft det øverste benet kontrollert opp, uten å vippe bekkenet for å hjelpe til. Pass på at du løfter benet rett til siden, og at du ikke bøyer i hoften samtidlig. Gjenta i det antall repetisjoner du ønsker, og bytt side.  

Muskler man trener: Rumpe og lår (spesielt innside lår).Planken:
Plasser albuene i gulvet og rett ut kroppen slik at den danner en rett linje. Knip rumpa og press albuene litt mot hverandre så du stabiliserer enda bedre. Unngå for mye svai i korsryggen.

Muskler man trener: Kjernemuskulaturen


Sit ups:
Ligg på gulvet med hendene bak hodet eller forran på brystet. Løft deg opp i sittende stilling og returner tilbake. Pass på å senke deg kontrollert den siste biten ned på gulvet hvor du kjenner at du slipper hele ryggen ned på gulvet i en rullende bevegelse. 

Muskler man trener: Mage og korsrygg.


Push ups:
Jeg gjør push ups på knærne, siden jeg ikke er så sterk enda. Men hvis du er sterk nok bør du gjøre det med strak kropp og føttene i bakken. Stå med armene plassert i skulderbredde. Start med å trekke skulderbladene sammen og tenk at du drar deg ned til gulvet i stedet for å falle ned. Hold spenn i kjernemuskler og setemuskler under hele øvelsen. Bunnposisjonen er når brystet treffer bakken. Trykk deg opp igjen og pass på at du presser deg så langt ifra gulvet du klarer, så du skyver frem skulderbladene på toppen av øvelsen.

Muskler man trener: Brystmuskler, triceps, skulder og kjernemuskulatur. 

Victoria’s secret innkjøp!

Da jeg skulle ta flyet fra Athen og hjem til Norge var det er Victoria’s secret butikk på flyplassen i Athen. Gjett om jeg ble overlykkelig når jeg så den? Jeg gikk til bananas og shoppet en del ting. Har allerede en del body shower og body lotion fra VS, siden jeg var innom en VS butikk på flyplassen i London tidligere i år. Men jeg fikk endelig kjøpt med et par toalettmapper. Syns de er så nydelige! Er dere ikke enige?For dere som ikke har mulighet til å shoppe på VS, kan dere sjekke ut blivakker.no sitt utvalg av Victoria’s secret body lotions. De er på salg nå, og koster bare 104,- kr per stykk. 

Denne fragrance mist flasken lukter helt himmelsk. Den har blitt en storfavoritt!

Gårsdagens antrekk

God morgen ♥

Håper dere har hatt en flott helg! I går var jeg i familieselskap hos tanten og onkelen min. De fylte 45 år begge to, så de hadde et 90 årslag. Med masse familie og venner, pølser i brød og masse kaker. Ble hverken alkohol eller kaker på meg, siden jeg har begynt på et sunnere kosthold nå. Får veldig uren hud av så mye alkohol og sukker, så fremover holder jeg meg unna sånt! Hehe 🙂

Her er antrekket jeg hadde på meg i går

H&M: Topp  //  WOW: Bukse  //  Jeffrey Campbell (her): Sko  //  Ukjent: Kjede  //  Sheinside (her): Veske

Oppskrift: Hjemmelaget jordbærsyltetøy

God helg ♥

Helt fra jeg var liten har jeg elsket hjemmelaget jordbærsyltetøy på grovt brød. Det smaker så friskt, godt og søtt. Til min store lykke kom pappa hjem med en stor eske med norske jordbær i går. Så i dag har jeg laget masse syltetøy så vi har resten av sommeren, og hele vinteren. Mmm, nam nam! Anbefaler dere virkelig å lage syltetøy av jordbærene, for det er jo så godt!

Dette syltetøyet kan fryses ned, så du kan lagre det igjennom vinteren. Når du tar det opp fra fryseren bør du la det tine på kjøkkenbenken, da smaker det best! Det holder seg bra i ca en uke fra man har tint det. 

Dette trenger du:

♥ 2 kg jordbær

♥ 1 Certo frysepose

♥ 400 gram sukker

♥ Begynn med å mose halvparten av bærene. Hell så oppi den andre halvdelen og mos den litt. Bland det godt sammen.

♥ Bland sukker og frysepulver sammen, og bland det godt inn i jordbærene. Pass på å røre godt så du ikke får noen klumper!

♥ Så har du ditt eget hjemmelagde jordbærsyltetøy. Dette er kjempegodt på grovt brød. Nam nam!

Håper det smaker! ♥ 

Endelig ny iPhone

Nå er det forever lenge siden jeg har kjøpt meg en ny telefon. Har brukt Samsung S3 telefonen min litt for lenge. Så nå var det på høy tid med en ny telefon. Som kameraet faktisk fungerer på, og som går fort. Valget falt veldig enkelt på iPhone 5S. Har hørt mye bra om den, og har hatt iPhone før selv, og vet jo hvor bra de er. Er helt forelsket i 5S’en min allerede. Den er så fin og utrolig bra! 

Kom gjerne med litt forslag til app’er jeg bør laste ned. Gjerne noen som har fine filter til bilder! Kommer sikkert til å sitte hele kvelden og laste ned masse rare app’er og ta 8769 stygge selfies til snapchat. Hehe! 

// Glitterdeksel fra H&M

Home, sweet home

Hei dere! Da er jeg endelig hjemme i lille søte Norge, på det enda søtere rommet mitt. Har kjøpt så mye rosa ting i det siste, så nå bobler det over av jenteting på rommet mitt. Love it! Gud så deilig det føles å være tilbake i Norge. Føler jeg endelig kan senke skuldrene og slappe av. Eller rettere sagt, spenne på meg treningsskoene for her skal det trenes mye fremover! 

I går gikk mesteparten av dagen til å rydde ut av kofferter, rydde rommet mitt og være med familien. Så da rakk jeg ikke å oppdatere dere noe mer etter at jeg gikk av flyet. Nå skal jeg henge opp to store klesvasker, og rydde ferdig rommet mitt. Siden pappa har bursdag i dag, skal vi feire den etterpå med tacokveld. Så det blir koselig ♥ Ønsker dere en riktig god fredag og ikke minst helg. Vet det har blitt veldig dårlig vær i mye av landet, så bruk det som en liten unnskyldning til å kose dere inne med film og kos!

Shopping på Victoria’s secret!

Hei dere!

Nå sitter jeg ca 11’000 meter over bakken, og er på god vei hjem til Norge. I dag stod vi opp i 8-tiden for å rekke litt frokost før vi skulle på flyplassen. Har fått helt dilla på gresk yoghurt, så det kommer jeg nok til å fortsette og spise når jeg kommer hjem. Rundt 10 var vi på flyplassen. Vi rakk såvidt å gå inn døren før Victoria og jeg så en Victoria’s secret butikk, og løp rimelig fort fra resten av gjengen. 

Vi hadde veldig flaks for dette var en stor VS butikk med stort utvalg. I tillegg feiret de 2 års jubileum på åpningen av denne eksakte butikken, så i dag var det 50% på mange varer. Så jeg gikk ganske bananas og kjøpte inn masse ting! *Materialistisk lykke*. Var helt i hundre når jeg var ferdig med å shoppe! Lager innlegg med alle tingene når jeg kommer hjem, så dere kan se! 

Victoria shoppet også ganske mye! Det ble 4 poser med ting på oss. Tihi!

Nå er det ca en time til vi lander, og gud som jeg gleder meg. Etter 5 uker på reise gleder jeg meg så sykt til å komme inn i gode gamle hverdagsvaner. Har hørt det er litt dårlig vær hjemme i Norge. Skikkelig typisk eller hva? 

Yummy for my tummy

(forhåndsskrevet innlegg)

Nå sitter vi forhåpentligvis på båten på vei til Athen. Kjenner jeg meg selv rett, så ligger jeg rett ut i en stol og har allerede sovnet. Hehe! I går var vi på Ciao Bella og spiste middag. Kan virkelig anbefale den restauranten hvis dere er i Ios. Har vært der 5 ganger nå, og maten er alltid like god! Etter middagen gikk vi innom en liten sjappe som solgte crepè og frozen yoghurt. Jeg spurte om de kunne lagde en crepè med jordbær og frozen yoghurt til meg.

Etter å ha klødd seg i hodet 5-6 ganger og spurt veldig godt om hva jeg mente, sa sjefen til slutt ja til å lage det. Var visst ikke så vanlig å kjøpe det tydeligvis! Hehe. Men godt var det virkelig! Selv om yoghurten smeltet litt vel fort, og jeg burde kanskje hatt den ved siden av. Var det sykt godt! Er dere noen sted som de lager det, burde dere definitivt prøve det ut. Nam nam!

En ny start!

God morgen♥

Nå er jeg nettopp ferdig med å pakke koffertene mine, og er klar for avreise. Det gikk veldig mye raskere å pakke enn jeg hadde trodd! Hadde dusjet og fikset meg, og pakket to store kofferter på 45 minutter. Så nå kan frøken effektiv slappe av i noen timer med frokost på hotellet, før vi skal ned til båten. I dag drar vi tilbake til Athen. Tror vi er i Athen i 20 tiden, så kommer nok bare til å spise litt middag før vi legger oss. I morgen går flyet allerede 12. Så da må vi være klare og opplagte! 

Det er helt rart at reisen er over allerede. Føles ut som jeg kom hit bare for noen få dager siden. Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker, gjort mye morsomt og opplevd en annerledes kultur enn hva vi har i Norge. Jeg føler meg rikere som menneske etter å ha reist så mye som jeg har gjort i år. 4 turer på 5 måneder gjør noe med et menneske. Det får en til å sette stor pris på de små tingene man har hjemme. Husk: Borte bra, men hjemme best!

Jeg har hatt mye hjemlengsel mens jeg har vært i Portugal og Ios. Mest fordi jeg har savnet Roger noe hinsides mye. Men også fordi man er på reise så lenge, at man nesten glemmer hvordan hverdagen er. Men det er deilig å komme litt unna alt, se ting litt fra avstand, og endelig kunne sette seg noen mål fremover. Jeg har satt meg ganske mange mål for tiden fremover.

Noen av målene er å bli mye sunnere og spise renere. Nå er det slutt på godteri og junkfood! Har tenkt til å lære meg og lage masse sunn mat. Så hvis dere vet om noen flinke og sunne matblogger, så skrik ut! Jeg har også satt meg som mål å trene styrke, yoga og løping hver uke. 

Å bli flinkere med pengeforbruket skal jeg også bli. Sløser bort altfor mye penger på ting jeg ikke trenger, og da er det bedre å spare pengene til noe skikkelig bra! Og sist men ikke minst; bli flinkere med bloggen. Planlegge bedre og alltid ha et par innlegg på lur i tilfelle noe skulle skje. Så dere alltid har noe nytt å lese! 

Føler det er nesten som nyttår når man kommer hjem fra over en måned i syden. Da kan man nullstille ting, og starte på nytt. Gleder meg skikkelig til å komme hjem og begynne på en mer sunn og god livsstil!