7 Problemer med sminke

Vi som bruker sminke har nok merket at det noen ganger kan oppstå en del problemer med det. Uansett om du er jente eller gutt som bruker sminke tror jeg du kan kjenne deg igjen i disse tingene!

Panda – Det er sååå gøy å innse at eyelineren ikke var vannfast når man er midt i byen på en solskinnsdag og øynene begynner å renne. Panda much.

Flekker – Å prøve en hvit genser uten å søle sminke på den er en egen jobb i seg selv. Ekstra fint med hvite genseren som stopper midt på halsen, så det kommer sånn fin brun ring øverst på de fra sminken. Ehe.

Vipper – Alltid gøy når man sitter på restaurant og innser at man ikke limte vippene godt nok på, så de popper plutselig rett av. Det har faktisk skjedd med meg (heldigvis mange år siden, haha).

Kyssing – Typ hver gang jeg har kysset Per Fredrik må jeg fylle på både leppestift og touche up sminken på nesa. Her blir alt overført til han. Woho.

Setting spray – Når man midt på dagen ser at sminken begynner å gli utover, og innser at man glemte setting spray. Auch.

Pudder – Når du nettopp har tatt på pudder for å sette foundation, men innser at du glemte å ta concealer under øynene. Det skjedde med meg her om dagen og jeg visste ikke om jeg skulle ta av all sminken eller bare fortsette. Jeg fortsatt og angret etterpå. Sminken ble shtøgg.

Leppestift – Om du har vanlig leppestift på deg må du ha den i nærheten hele dagen. Her må det fylles på hver gang du spiser, drikker, kysser kjæresten, eller bare når den begynner å fade vekk.

 

Har du opplevd noen av disse tingene før?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg