Outfit

annonselinker

Jeg elsker denne jakken! Hvor fin er ikke den? Syns det er så kult med blandingen av faux skinn og faux pels. Da blir den varm og god, samtidig som at den ikke blir gigantisk. Love it! Er ikke så ofte jeg kjører så mye faux skinn samtidig, men jeg burde gjøre det oftere, for jeg elsker det!

JAKKEHER
TOPPHER
SKOHER
BUKSEHER
VESKEHER

JAKKEHER
TOPPHER
SKOHER
BUKSEHER
VESKEHER

 

Stranden de filmet Mesternes Mester på!

Her om dagen dro jeg en tur på Ula badestrand. Den ligger mellom Sandefjord og Larvik, og er virkelig en av de fineste strendene jeg vet om. Dere som har sett på mesternes mester kjenner kanskje igjen denne stranden? Her har de filmet mange av scenene, og man skjønner fort hvorfor når man ser stranden. Så utrolig lekker!

Så på det krystallklare vannet! Altså! 

Det er selvfølelig enda mer frodig og fint her om sommeren. Men med tanke på at vi er i mars, syns jeg det er veldig fint fordet! 

Det var så deilig å sitte inntil svabergene og sole meg. Solen varmet skikkelig!

Når man skal til stranden parkerer man ved havnen. Herfra er det 2-3 minutter å gå ned til stranden. Det er så koselig nede ved havnen, og det er alltid mange fiskere som har båtene sine der.

Om du skal feriere i Sandefjord / Stavern / Larvik til sommeren, er det virkelig en strand du burde ta turen innom. Lagre dette blogginnlegget på bokmerkene dine, så husker du det!

Spring outfit

annonselinker

Hvor VÅR er ikke dette antrekket? Elsker å kle meg i lyse farger som gir meg skikkelig vårfølelse. Også er jo dette antrekket perfekt til hverdags. Elsker å kombinere strikkegenser med vest. Syns det er så fint og casual! Og hvor fin er ikke strikkegenseren? Selvfølgelig hjemmetstrikket. Denne er så varm og god. Ah, jeg bare elsker den!

GENSER – HJEMMESTRIKKET
SKOHER
VESTHER
BUKSEHER
VESKEHER

   

GENSER – HJEMMESTRIKKET
SKOHER
VESTHER
BUKSEHER
VESKEHER

Video tutorial – Hvordan felle av masker

Nå du er ferdig med et strikkestykke må du felle av. Dette er noe man alltid må gjøre på alle forskjellige strikkeplagg, så dette er viktig å lære seg. I videoen under viser jeg hvordan du enkelt kan felle av!

 

Håper du likte videoen og lærte noe nytt! Flere strikketutorials finner du under kategorien: “strikking” her på bloggen 🌸

10 Ting som ødelegger livet ditt

Jeg er en person har slitt med både angst og depresjoner. I 2,5 år prøvde jeg alt mulig forskjellig av psykologer, medisiner og behandlinger for å bli frisk. På denne tiden lærte jeg at det var visse ting som trigget og forverret psyken min, og som på en generell basis gjorde livet vanskeligere.

Jeg vet jo at det er mange der ute som sliter med mye av det samme, så derfor tenkte jeg å snakke om 10 ting som ødelegger livet til de aller fleste, og kanskje du kan ta noe lærdom fra det 💕

Rotete hjem = rotete hode. Har man det kaotisk hjemme blir det som regel kaotisk i hodet. Jeg sier ikke at man må ha det 100% plettfritt hele tiden. Men bare legg merke til hvor mye bedre du føler deg når huset ditt er ryddig og rent.

 

Toxic mennesker – Har du mennesker i din indre sirkel som ikke behandler deg bra? Som kommer med små stygge stikk, eller generelt får deg til å føle deg dritt? Da bør du ta en alvorsprat med de. I de fleste tilfeller har de ikke selv sett hvordan de oppfører seg mot deg, og skjønner at de må ta tak.

Usunn mat – Spiser du masse usunn mat føler man ser som regel ganske dritt. Det gjør at man får null energi og man orker ingenting, som igjen gjør at man føler seg enda verre.

Ikke trene / være aktiv – Når du trener produserer kroppen endorfiner som er et lykkehormon. En av tingene som jeg gjorde for å bli frisk fra depresjon var å gå minst en time på tredemølla hver dag. Det er sykt hvor bra det faktisk fungerte. Jeg merker fort hvis jeg har slurvet med trening en stund, da blir humøret så dårlig!

Rot i økonomi – Dersom du har masse kredittlån, null bufferkonto eller generelt bare kaos i økonomien, kan det være ting som gjør at du får et høyere stressnivå. Gå igjennom kontoene dine, og sett opp et skikkelig budsjett så du ser hva du har å rutte med, og får orden i økonomien.

 

Jobbe med noe man hater – Man bruker generelt 40 timer hver uke på jobben sin. Da er det viktig å jobbe med noe man faktisk liker. Hvis du er en person som hele tiden klager over at du hater jobben din; gjør noe med det!

Feil partner – Å velge partner i livet er en av de viktigste valgene man tar. Det er så viktig å være sammen med noen som behandler deg bra, støtter deg og bygger deg opp, og som du kan ha det gøy sammen med, og som du også har det bra med. Det er så fort gjort å gå på akkord med seg selv og godta ting man vanligvis aldri ville godtatt, fordi det er så mye følelser innblandet.

Bekymrer deg for alt – Det er lettere sagt enn gjort, men herregud så viktig det er. Hvis man bekymrer seg for alt opplever man vonde følelser for noe  mye mer enn hva man trenger. Som regel skjer aldri det man bekymrer seg for, og dersom det faktisk skjer er det sjeldent at det å bekymre seg for det har hjulpet.

Tro at noen andre skal “redde” dag aka fikse dine problemer – De aller fleste har nok med sine egne problemer og sine egne liv. Det er dessverre ingen som kommer for å fikse opp i dine problemer. En venn kan kanskje dra deg med på trening noen ganger. Men det er fortsatt du som må gjennomføre treningsøkten og spise sunt. Det er det dessverre ingen som kan gjøre for deg.

Ikke løse opp i fortidsproblemer – Dersom du har opplevd mye vondt i fortiden er det viktig å bearbeide dette. Snakk med en venn, forelder eller psykolog. Få pratet ut ordentlig om det, og jobb igjennom det.

 

Håper dette innlegget hjalp deg til å få opp øynene på ting du kan fikse i ditt liv, så du kan få det bedre 💕

Reisetips for sommeren!

Her om dagen dro jeg innom stranda i Kjerringvik. Her er det så utrolig fint og idyllisk om sommeren, og nesten like fint om våren og vinteren. Selv om det ikke akkurat er badevær enda, elsker jeg å dra innom stranda og bare se ut mot havet, høre bølgeskvulp og kjenne lukten av havet. Det gir meg alltid en god følelse!

Herregud, se så klart og fint vann det er! Gleder meg til å bade her om noen måneder! 

Dette er virkelig en strand man burde dra på om man er i Sandefjord / Larvik i sommer. Denne stranda ligger midt mellom byene og er virkelig så fin!

Preppy wednesday

Følte for å pynte meg litt ekstra i dag. Hvor fint er ikke skjørtet og hårbøylen? Syns de er så fine! Er ikke så ofte jeg går med hårbøyler, men det burde jeg jo, for det er jo så cute!

5 Beauty hacks

annonse

Blir selvbruningen din fort flekkete? Da kan det være smart å bruke en remover for å fjerne absolutt alt av gammel selvbruning, før du legger på ny. Selvbruning kan noen ganger bli flekkete rett og slett fordi man legger nytt lag oppå gammel selvbruning. DENNE removeren er superbra!

Store og fine bølger i håret, som også går super raskt? Da bør du prøve DENNE krølltangen som jeg bruker. Den gir skikkelig fine bølger og er den jeg har brukt på håret mitt på bildene i dette innlegget.

Statisk hår? Hvis du sliter med statisk hår kan det være fordi det rett og slett er tørt. Jeg pleier alltid å bruke DENNE håroljen når håret er nyvasket, og det blir alltid så glansfullt og aldri statisk!

Utålmodig med selvbruning? Da bør du teste DENNE selvbruningen. Den trenger du å ha på  i 1-3 timer (avhengig av hvor brun du vil bli) og den er i tillegg billig, gir godt resultat og sitter lenge!

Svir og klør huden din? Da er det antagelig fordi du er tørr i huden. Jeg merker det veldig godt hvis jeg har slurvet med body lotion, at jeg fort kan svi i huden når jeg legger meg om kvelden. Men så fort jeg påfører DENNE body lotionen blir huden min silkemyk og glowy!

 

10 matbytter for en sunnere livsstil

Å være sunn og spise riktig handler om mange små vaner og valg man gjør på hverdagsbasis. Det handler om smarte matbytter som gjør at maten du spiser faktisk gir deg riktig næring, og ikke fyller deg opp med massevis av næringstomme kalorier som gjør deg like sulten igjen etter en halvtime. Det handler også om at du fortsatt kan spise hamburger og taco, men bare gjøre det på en litt smartere måte så det ikke blir så usunt.

Selv er jeg opptatt av å spise sunt og riktig, og nå tenkte jeg å tipse om noen av matbyttene jeg selv har gjort som gjør det lettere for meg å holde meg i form.

PS; om du sliter med spiseforstyrrelser, og / eller ikke vil se snakk om hvor mange kalorier som er i mat, er ikke dette innlegget noe for deg.  

Spis frukten – Ikke drikk den som juice.

Bytt vanlig yoghurt med skyr. Det inneholder dobbelt mengde med proteiner.

Dropp brødet på burgeren og fyll opp med ekstra grønnsaker

Bytt fra vanlig bacon til kyllingbacon – 300 kcal vs 146 kcal per 100 gram (og mer protein, og mye mindre fett i kyllingbacon).

Bruk kanel, kardemomme og sukrin gold som søtning til alt mulig: pannekaker, vafler. Istedenfor vanlig sukker.

Bytt ut hvetemel med havremel. I de fleste oppskrifter kan du bytte ut 50-100% av det vanlige melet med havremel. Da metter maten mye mer, blodsukkeret holder seg jevnere og og havremel inneholder mer fiber som hjelper på fordøyelsen.

Fjern tortilla lefsen og heller gjør om tacoen til taco salat

Karbonadedeig istedenfor kjøttdeig

Sukkerfritt syltetøy istedenfor vanlig – Sukkerfritt jordbærsyltetøy er 43 kcal, mens vanlig på tube er 175kcal per 100 gram og inneholder mye sukker.

Bruk sprayflaske til å påføre olje istedenfor vanlig flaske. Da får du en mye mindre og mer korrekt mengde enn hvis du heller rett fra flaske    

Håper du likte tipsene!

Outfit of the day

For noen år siden brukte jeg skjørt med strømpebukse nesten hver dag til så mange forskjellige antrekk. Men så ble det bare glemt bort. Har kun brukt skjørt / kjoler om sommeren altfor lenge, og det er jo bortkastet.

Det er jo faktisk bare å ta på en tykk strømpebukse, så kan man bruke både skjørt og kjole til hverdags. Elsker det! Det skal jeg uten tvil gjøre mer av fremover. Da blir antrekkene litt mer pyntet, også er det jo 10x mer behagelig enn en stram jeans, haha!