Mitt naturlige hår!

// reklamelink

Uæh, dette føles så rart! Jeg er jo vandt med å ha superlangt og tykt hår, og nå som jeg har tatt av det, føles det skikkelig tomt og merkelig ut. Nå skal jeg heldigvis bare gå uten frem til i morgen, for da skal jeg til venninnen min Susanne som alltid setter på hair extensions for meg. Så da blir det long hair, don’t care igjen. Eller, ikke akkurat don’t care, men heller looove it. Har egentlig aldri skjønt den xx hair don’t care greia. Den rimer så det høres gøy ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Herregud, nå spoler jeg totalt av her. Uansett, tenkte å vise dere noen bilder av hvordan håret mitt ser ut når det er helt naturlig. Har jo vist det noen ganger før, og vet jo at det er mange der ute som er nysgjerrig på hva som skjuler seg under alt hair extensionet. 

Så slik ser håret mitt ut nå! Syns det faktisk har blitt bittelitt kortere siden blekekatastrofen i oktober. Men sånn går det vel når man bleker håret. Heldigvis har jeg ingen planer om å gjøre det igjen, så nå kan håret mitt bare vokse og bli skikkelig sterkt igjen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Genseren min finner du HER 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg lage litt taco sammen med Per Fredrik. Vi spiser seriøst middag så sykt sent hver kveld. Tuller ikke når jeg sier at vi spiste middag 23:30 for noen dager siden.. Haha!

 

Alt om Polar pulsklokken min!

// reklamelinker

Nå er det et par måneder siden jeg kjøpte pulsklokken min fra Polar, og etter å ha testet den ut en god del, tenkte jeg å endelig fortelle dere alt om den. Dere har jo spurt meg så mange ganger om jeg kan lage et eget innlegg om den, so here we go! 

Jeg må jo innrømme det at den har virkelig kicket igang treningsmotivasjonen min! Nå får jeg så lyst til å ta en tur på mølla eller ut i skogen! Det er også veldig gøy å følge med underveis for å se hvor langt jeg har løpt, og hvor hardt jeg faktisk pusher meg selv. 

Polar M400 – 

Når det kommer til denne pulsklokken har man 2 alternativer, man kan enten bruke den under treningsøkter, eller man kan bruke den 24/7. 

Bruker man den hele tiden får man oversikt over hvor mange skritt man går hver dag, hvor mye man sover, hvor mange kalorier man har forbrent og om man har sittet stille for lenge.

Vil man heller bruke den til kun en treningsøkt kan man starte en økt når treningen starter, og mens økten holder på får man oversikt over hvor langt man har gått, puls, fart, høyde (hvor høyt man er over havet), hvilken pulssone man er i og selvfølgelig hvor lenge økten har vart. Når man er ferdig med økten får man et sammendrag med varigheten av økten, antall kalorier forbrent, gjennomsnittsfart, maksfart og høyde. Hvis man sjekker inn på nettet kan man også se fullt kart og oversikt over økten, slik som vist på bildet under. 

Når man kjøper klokken følger det med et pulsbelte, det må man ha på for at klokken skal måle pulsen din. Det følger ikke med en løpesensor, så om du løper på tredemølle bør du kjøpe det i tillegg, sånn at den kan måle hvor langt du løper. Løpesensoren fester man enkelt i skolissene. 


– Tightsen min funner du HER  og genseren HER – 

 

Selv bruker jeg klokka mest til treningsøkter, men på dager da jeg vet at jeg skal farte mye rundt liker jeg å ha den på hele tiden, så jeg kan se hvor aktiv jeg har vært igjennom dagen. Jeg må jo innrømme at den gjør at jeg virkelig har lyst til å gå noen ekstra steg, når jeg kan følge med. I tillegg så satt jeg meg som mål å gå minst 5000 skritt hver dag, og det har jeg virkelig klart med god margin. Så det er jo kjempe stas! 

Klokken finner dere forresten HER, og HER finner dere den i flere rosa, blå og svart. 

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre å kommentarfeltet, så skal jeg svare så godt jeg kan. Føler i alle fall at jeg har fått sagt alle de tingene jeg selv lurte på når jeg skulle kjøpe klokka! 

Planene mine for uken! + New in!

Mandag, og endelig en ny uke! Denne uken blir så utrolig hektisk, at jeg kjenner jeg blir stresset bare av å tenke på det. Jeg har flere samarbeidsvideoer som må lages, jeg skal både på frisør, negle- og vippetime, på lørdag skal jeg feire bursdagen min, og søndag reiser Per Fredrik og jeg til Gran Canaria. Alt dette kommer i tillegg til bloggen og svare på mail.

Så dette blir en veldig hektisk uke. Men jeg liker jo egentlig når ting er litt hektisk. Også er det jo bare morsomme ting jeg skal gjøre, så da går det jo greit. Hadde jeg måttet gjøre gørr kjedelige ting hele tiden hadde jeg nok blitt ganske demotivert! 

Men over til noe helt annet, som mange av dere sikkert vet, så elsker jeg blomster. Jeg syns det må være blomster overalt i hjemmet, hvis ikke blir det så stusselig. Jeg har allerede en haug orkideer, men jeg liker å ha litt roser rundt i huset også.

Så på morgenen i dag dro jeg innom blomsterbutikken og handlet inn litt blomster. Fant en superfin hortensia som jeg bare måtte ha med hjem! Selv om nå nettopp kom på at den sikkert kommer til å dø når jeg er på Gran Canaria. Åneeei, fillern eller. Jaja, jeg får nyte den så lenge den varer. Haha! 

Litt roser til kontoret ble det også. Syns det er så fint med små rosebuketter på hyllen og sminkebordet!

Og selvfølgelig en stor rosebukett til stua. Ah, har fått en skikkelig elsk til lilla roser! De er jo så fine! 

Nå skal jeg sette igang med å lage et innlegg om pulsklokken jeg kjøpte for en god stund siden. Dere har jo spurt så mye om den, så nå er det virkelig på tide med et innlegg! 

Uken som gikk #10

Ukens tanke
– “Man får det man betaler for”. Jeg har vokst opp med den tanken om at veldig dyre ting ikke er noe spesielt bedre, og at man kun betaler for merket. Men det har jeg virkelig erfart denne uken at ikke stemmer. Etter at en venninne tipset meg om at hun hadde fått masse kviser av en ny foundation hun nettopp hadde begynt å bruke, som var fra samme merke jeg alltid har brukt, fikk jeg litt små panikk. Tenk om grunnen til at jeg har slitt med kviser i 7 år er på grunn av at jeg brukte en billig foundation?

Nå har jo jeg kjøpt inn en god del gode hudpleieprodukter, i tillegg til at jeg tar kosttilskudd, så det har virkelig hjulpet huden. Men etter at jeg byttet ut foundationen min som kostet ca 170,- med en foundation til 450,- har huden min tatt en drastisk vending. Kvisene har virkelig roa seg ned, og ikke minst holder den nye foundationen sinnsykt godt. Sminken holder seg også på plass hele dagen. Så jeg har virkelig fått opp øynene for at man faktisk får det man betaler for. At man kun betaler for merket er bare en teit ting. I alle fall til en viss grense. 


 

Ukens innkjøp
– For et par dager siden var jeg på en skikkelig home-spa shoppingrunde, så fikk jeg handlet både tannbleking, ansiktskrubb, ansiktsmaske, body scrub og noen småting til! Gleder meg til å få litt hvitere tenner nå. Selv om det er jo hvite nå, men jeg vil ha de skikkelig hvite! Kjøpte også litt nye sminke i starten av uken.


 

Ukens mest leste innlegg
“Slik får du mest ut av tiden på vei til skole / jobb”

“Stress gjør deg tykk”

“Hva slags menneske er jeg?”

 

Ukens flause
– Å se igjennom alle de gamle headerne jeg har hatt på bloggen var ganske flaut. Ah, herregud så mye cringe og dårlig headere. Jeg har i alle fall forbedret meg mye. Selv om det ikke skulle så mye til for å forbedre seg fra det der da.. Haha! 

Ukens nedtur
– Okey, nå har jeg sikkert sittet i 20 min bare for å prøve og finne ut om jeg har hatt noen nedturer denne uken. Men jeg kommer faktisk ikke på en eneste en. Kan ikke klage! 

 

Ukens opptur
– Denne uken har jeg kommet godt igang med treningen, og jeg fikk til og med dratt ut en tur på skogstur sammen med Rebecca og Chloe. Det var så fantastisk med litt ordentlig frisk luft!

 

Ukens høydepunkt
– Å dra ut sammen med hele jentegjengen i går var så vanvittig gøy og koselig, så det var uten tvil ukens høydepunkt!

Ukens sang
– Denne uken har jeg (tro det eller ei) hørt masse på Bach og Beethoven. Jepp, det var noen ord jeg aldri trodde at jeg kom til å skrive. Men en venninne av meg, Nora, åpnet øynene mine for sånn type musikk for veldig lenge siden, etter at jeg hele livet mitt nærmest hadde hatet klassisk musikk. Men sånn musikk er helt fantastisk å høre på når jeg skriver eller trenger å konsentrere meg. Det er jo bare instrumenter så man begynner ikke å synge med, også er det veldig smart laget, så man får lyst til å konsentrere seg mer av det. Ganske sært egentlig. Men hey, whatever floats my boat. 

 

Edru på byen!

I går var jeg i bursdagen til Marita, og det var så koselig! Jeg har jo ikke sett hele jentegjengen på en god stund, eller jeg så noen av de på nyttårsaften, men det er jo en stund siden. Så det var så gøy å se alle igjen! Vi dro først på en kinesisk restaurant og spiste masse god mat. Jeg spiser jo nesten aldri kinesisk, så for meg var det nesten noe helt nytt. Men jeg gikk for and, og det var så godt!

Etter masse mat, åpning av gaver og skravling dro vi videre på Pigen for litt pre drinks. Jeg var som alltid (nesten alltid) edru i går, siden jeg ville kjøre hjem på natta, så det ble en virgin strawberry daquiry på meg. Hvem sa man ikke kunne drikke drinker bare fordi man er edru?? I did’nt! Den drinken er så god både med og uten alkohol. Om sommeren er den helt amazing som smoothie. Ah, mulig jeg kommer til å lage en nå til uken! 

Fine bursdagsbarnet! Tenk at Marita er 23 år. Herregud så store hele gjengen begynner å bli. Jeg får litt småhetta av at jeg blir 24 om bare en uke. Uææh, det er så skummelt det! 

Etter litt pre drinks dro hele gjengen videre ut på Z. Det er jo år og dag siden jeg har vært på utesteder, så det var skikkelig rart å dra ut igjen. På den ene siden var det jo så gøy å danse sammen med jentene når vi stod i ring og hadde det gøy, men på den andre siden kjente jeg at jeg begynner å bli litt for gammel / voksen for det. Haha, er virkelig ikke samme partyløven som jeg engang var. Men hey, det er vel en sånn ting som skjer når man vokser opp?

Ukens spørsmål #146

// reklamelinker

Har du noengang hatt tanker om å slutte og blogge? (håper ikke det!)
– Det har vært mange ganger som jeg har holdt på å bli litt smågal av bloggen. Enten fordi jeg føler det er så press på å hele tiden finne på noe nytt og spennende å skrive om, eller fordi jeg får masse dritt slengt etter meg. Meeen, så tar det en time eller to, også innser jeg hvor mye jeg elsker blogging.

Det er jo min store lidenskap, og jeg tror ikke jeg kommer til å slutte på mange år. Om jeg kommer til et punkt en dag der jeg ikke kan leve av bloggen lengre, vet jeg at jeg fortsatt kommer til å blogge, fordi jeg har et så stort ønske om å dele ting med dere. 


Genseren min finner du HER, skjørtet HER
 

Hvordan er det å være et forbilde for så mange? Føler du at du er redd for å gjøre noe feil? Og hva synest du om at folk ser opp til akkurat deg?
– Å være et forbilde er både skummelt og fantastisk. På den ene siden er det jo veldig hyggelig at så mange ser opp til meg, og det setter jeg veldig pris på. På den andre siden er det jo skummelt. Denne bloggen handler jo om meg og mine tanker, og da blir det for eksempel veldig feil å skjule at jeg for eksempel drikker alkohol iblant, bare fordi jeg er redd for å være et dårlig forbilde. Jeg hadde blitt veldig stressa om jeg hele tiden måtte tenkt; “oi, er jeg et dårlig forbilde nå??”.

Derfor prøver jeg heller å bare være åpen og ærlig, og heller tørre å snakke om temaer som jeg vet mange syns er vanskelige. Jeg har jo laget en egen serie på youtube der jeg hadde “girl talk” hvor jeg snakket om alt fra sex, mensen, jentedrama, mobbing og homofili. Den serien har jeg fått veldig mange tilbakemeldinger på at har hjulpet så vanvittig mange unge der ute, så det er jo helt fantastisk! 
 

 

Hvilke ting i hverdagen kan du absolutt ikke leve uten?
– Per Fredrik og Chloe. Jeg savner de så sinnsykt mye bare jeg er noen timer borte fra de. Kjenner jeg gruer meg litt til å reise vekk fra Chloe da vi skal til Gran Canaria. Men heldigvis så blir hun passet godt på av foreldrene til Per Fredrik. 


 

Når fikk du lappen?
– Den fikk jeg i juli 2011. Herregud så lenge siden! Jeg ble jo 18 i februar 2011, så jeg fikk den en liten stund etter bursdagen min, rett og slett fordi jeg skulle flytte til Bærum og ikke skulle ha bil, så jeg stresset ikke med å ta lappen med en gang. Den dag i dag er jeg vanvittig glad for at jeg har billappen. Hadde jo vært vanvittig kjipt å måtte tatt buss overalt og vært avhengig av at Per Fredrik måtte kjørt meg rundt. Nei uff, det hadde ikke gått! 

Har du noen gode tips til hvordan man kan snu en dårlig dag, til en god dag?
– Nå kommer det jo veldig ann på hva som er grunnen til at man har en dårlig dag. Men om man rett og slett bare føler seg litt nedfor, uten noen grunn, så kan det være smart å ta litt tid til seg selv. Selv pleier jeg alltid å bli i mye bedre humør hvis jeg skrur mobilen på lydløs, går en lang tur i skogen for meg selv, og bare kobler helt ut og av. Et langt bad er heller ikke galt! Se gjerne en komedie som gjør at du kommer i litt ekstra godt humør. 


 

Drømmebil?
– Hvis jeg kunne valgt helt fritt ville jeg definitivt hatt en Lamborghini. De er så vanvittig fine, og de er jo helt sinnsykt kule! Det har vært en barnsdomsdrøm siden jeg var rundt 10-11 år. Hehe! Akkurat nå holder jeg faktisk på å kjøpe meg bil. Eller, jeg ser etter bil, men jeg aner ikke hva slags bil jeg skal ha. Jeg vet bare at den skal være hvit, og være lett for meg å kjøre. Så ja, ikke akkurat lett å vite hvor man skal starte da.

 

Tror du at du noengang kommer til å skrive en bok?
– Jeg har lekt veldig mye med tanken på å skrive en bok. Jeg elsker jo å skrive og dele med dere, så det å skrive en bok tror jeg at ville vært veldig spennende. Men jeg aner ikke om det skulle vært en bok som var som en forlengelse av bloggen, eller en bok om hvordan jeg har vokst opp og hva jeg har gått igjennom. Det eneste jeg vet er at tiden er ikke helt inne for å skrive en bok enda. Så jeg får bare se hva som skjer etterhvert! 

Genseren min finner du HER

Føler du deg gammel / ung for alderen?
– Jeg føler meg egentlig ganske gammel for alderen. Jeg blir 24 om akkurat en uke faktisk, whoop whoop! Men jeg føler meg mer som 26-27 egentlig. Dette er jo fordi jeg har både hus, mann og baby (eller hundebaby da), og jeg driver mitt eget firma og jobber fulltid. Så på den måten føler jeg meg veldig voksen. Når jeg ser de fleste på min alder så bor de hjemme enda, eller så bor de i kollektiv og studerer / nettopp begynt å se etter fulltidsjobb. Men jeg liker veldig at jeg er såpass etablert for alderen. 

 

Hvorfor ville du og Per Fredrik flytte til akkurat Sandefjord?
– Da vi så på hus var det Sandefjord vi hadde mest lyst til å flytte til, siden det er her Per Fredrik har vokst opp, og det er her vi syns det er finest. Men vi så litt andre steder også, selv om vi til slutt endte opp i Sandefjord. For meg var det ikke aktuelt å flytte tilbake til Drammen eller kjøpe hus i Oslo, så da ble Sandefjord det mest naturlige valget. Jeg er jo veldig glad vi endte opp i Sandefjord, bare se så fint det er å gå langs vannet! 

Får du mye hate?
– Jeg får en god del. Jeg må jo alltid godkjenne / ikke godkjenne kommentarene før de kommer ut, og de som rett og slett er stygge eller totalt usaklige, sletter jeg. Dette er jo min blogg, så her gidder jeg virkelig ikke sitte og ta imot dritt fra anonyme mennesker. Men jeg er også veldig heldig, fordi jeg får langt ifra like mye dritt som andre bloggere får. 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
– Vi har vært sammen siden 12 september 2015. Så det er 1 år og 4 måneder og noen dager. Beste tiden i mitt liv ❤️

 

Skal du slutte med hair extensions? Siden du begynner å få lengre hår.
– Kjenner jeg meg selv rett kommer jeg sikkert til å bruke hair extensions for alltid. Håret mitt vokser veldig sakte, og selv om det begynner å få litt lengde, er det veldig tynt, så jeg må ha hair extensions for å få nok fylde. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Det er nesten flaut

Nå skal jeg straks sette meg i bilen og kjøre til Drammen. I kveld skal jeg i bursdagen til en god venninne av meg, som heter Marita. Vi skal ut og spise sammen med en gjeng av våre venninner, så det blir veldig koselig! 

Tenkte å vise dere kveldens antrekk før jeg drar ut. Gikk for en ganske clean stil i dag, uten for mye dill dall, men også litt tøff så det passet meg helt perfekt! 

Det er nesten litt flaut, men jeg kommer til å savne Per Fredrik så mye i kveld. Vi er jo sammen nesten 24/7 her i huset, selv om vi jobber hver for oss. Så hver gang jeg eller han skal avgårde og vi ikke får vært med hverandre på noen timer savner vi hverandre så utrolig mye! Haha, sånn er det vel å være skikkelig forelska kanskje??

Lørdagstrening + sunn oppskrift!

Etter at jeg endelig ble ferdig med å pusse opp treningsrommet, har jeg brukt så mye tid der inne. Jeg har virkelig fått en helt ny treningsmotivasjon, og jeg elsker å powerwalke lenge på mølla. Favoritt økten min er 40 min på mølla, der jeg har på pulsbelte så jeg ser at jeg har over 150 i puls hele tiden.

Samtidig som jeg ser på en favorittserie. Blindspot er desidert favoritten! Selv om der kommer det bare en episode i uka, så det blir mye keeping up with the kardashians og modern family. Hehe! 


// Bildet er tatt før jeg trente. Ser greit mer svett ut etter at jeg har trent.

 

Etter trening ble det gresk yoghurt som lunsj. Jeg husker back in the days så hadde jeg helt dilla på gresk yoghurt med nøtter og frukt / bær på, og etter at jeg fikk kjøpt det i går tror jeg at jeg er hekta igjen. Det er jo så vanvittig godt, samtidig som jeg blir mett, men ikke trøtt og overmett av det.

Blir så vanvittig fort trøtt og overmett hvis jeg spiser mat som ikke er “lett”. Vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. Men det er sikkert mange av dere som kjenner dere igjen på det! Så dere skjønner forhåpentligvis hva jeg mener. 

I dag ble det i alle fall 3-4 ss gresk yoghurt, 1 appelsin, 1/3 mango og en håndfull cashewnøtter (uten salt). Det var så vanvittig godt! Tror definitivt jeg har funnet meg en ny favoritt lunsj. Dere bør absolutt teste den ut! Den er så god at den fungerer også som dessert. Så det sier jo sitt!

Nå skal jeg hoppe inn i dusjen og gjøre meg klar for kvelden. I kveld skal jeg i bursdag til en god venninne i Drammen, og feire 23 års dagen hennes. Så det blir veldig koselig! 
 

#fab #blogglife

Herregud for en rundtur jeg har vært på i dag! Først måtte jeg innom Hvaltorvet (kjøpesenteret) i Sandefjord, og egentlig bare hente en pakke. Vel, sånn blir det jo aldri med meg.

Isteden ble det ny tannbleking (la merke til at tennene ikke var så hvite lengre da jeg kjørte til byen, så det må fikses asap!), ny ansiktsskrubb, body scrub, gave til en venninne jeg skal i bursdag til i morgen, ansiktsmasker og en del småting til.

Så bar det rett videre til Larvik for verdens mest fabolous shopping. Rett på felleskjøpet og kjøpe et greip for å fjerne Chloes u know what som ligger overalt i hagen. #fab #blogglife 

Klarte selvfølgelig å stikke innom et par butikker til og shoppe masse leker til Chloe. Lille bærta har blitt som en baby for meg, så jeg syns plutselig det er gøy å handle bamser og tyggeleker til henne. Hun syntes i alle fall det var ekstremt stas når jeg kom hjem med masse nye ting til henne! Hun løper rundt med en av tenninsballene jeg kjøpte til henne og leker med seg selv mens jeg skriver nå, haha! 

Og til slutt måtte jeg innom posten for å hente pakker, handle mat (noe som ikke anbefales på ekstremt tom mage, tok meg altfor mye candy hjem)

Uansett, nå skal jeg virkelig kjøre litt pamper routine her. Blir deilig med litt hårkur, ansiktsmaske og bleking av tenner. Så blir det full fredagstaco. Selv om Per Fredrik og jeg har spist taco nesten hver dag den siste uka. Han har fått helt dilla, og jeg elsker jo taco, så hvorfor ikke? Håper dere får en fin fredagskveld! 

 

Throwback: Headere på bloggen siste 6 år

På morgenen i dag ble jeg sittende å se igjennom mange av de gamle headerne, og jeg fikk meg en god latterkrampe. I løpet av de 6 årene jeg har blogget, har jeg hatt en god del headere her på bloggen. Noen som jeg fortsatt syns er fine, og noen som bare er helt krise! 

Siden jeg selv elsker å se litt throwback bilder, tenkte jeg det kunne være gøy å vise dere noen av de headerne jeg har hatt i løpet av min tid som blogger. Forbered deg på en god latter og en del cringe øyeblikk. Haha! 

 

Dette var en av mine første headere helt tilbake i 2010. Husker en venninne lagde den for meg, og jeg var såå fornøyd! Den dag i dag kunne jeg virkelig tatt noen andre bilder av meg selv, ser jeg. Herregud, hva skjer med bryna mine på det venstre bildet? Yikes! 

Altsååå..?

Åh, den headeren her husker jeg så sykt godt! Den syns jeg fortsatt at er så fin, og jeg kunne egentlig tenke meg noe ala dette igjen. Selv om det er litt vanskelig å ta bilder forran rosebusker nå da, og jeg har heller ikke så mye redigeringsskills. 

Her hadde jeg fått full dilla på blomsterkranser, og måtte jo selvfølgelig vise det frem på headeren! 

Igjen; blomsterkranser.. 

Her hadde jeg nettopp flyttet til Oslo, og begynte å få en litt mer voksen og mer clean stil. 


Dette var min forrige header, som jeg hadde rett før den headeren jeg har nå. 

 

Når jeg ser igjennom alle disse headerne får jeg skikkelig lyst til å lage en ny header. Den jeg har nå er jo litt kjedelig, selv om den er fin nok på en måte. Er det noen av dere som er flinke til å lage headere som kan hjelpe meg med å lage en ny header? Send meg mail på [email protected]

Bilder må jeg virkelig få knipset. Kanskje jeg skal prøve å knipse noen på Gran Canaria siden jeg reiser dit om en uke? Er jo litt mer fint der, enn i gråe Norge.. Selv om det var sol i går da. Men hey, er ikke akkurat noen blomster og sånn stæsj jeg liker ute nå!