Date night!

I kveld har Per Fredrik og jeg hatt date night. Vi dro ned på brygga i Sandefjord på en restaurant vi ikke har vært på siden rett før vi fikk Chloe. Det er jo en veldig bra restaurant, men vi har liksom glemt den bort. Så i dag ble det spontan-date på den! 

Vi spiste masse god sjømat og koste oss med hvitvin på brygga. Det er så deilig å bo her i Sandefjord. Å sitte nede ved vannet er virkelig helt magisk, og det er liksom ikke altfor overstappa med folk heller. Passer meg perfekt! 

Nå skal vi bare kose oss her hjemme og slappe av resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin lørdagskveld! 

10 Triks for en dårlig dag

Jeg tror vi alle har dager der vi føler at alt går galt. Kanskje er vi triste, kanskje føler vi at alt man gjør blir feil, eller kanskje man bare har en dårlig dag. Uansett, grunn til hvorfor du har en dårlig dag, er det noen ting du kan gjøre for å gjøre dagen om til en bra dag! For helt ærlig, livet er for kort til å ha det kjipt! 

Så, her er mine tips for å gjøre er dårlig dag, til en bra dag:

♥ Se en komedie. Å se på en komedie er genialt om du føler deg trist. Du kommer garantert til å bli mye mer glad etterpå!

♥ Ta på deg pyjamasen og slapp av under et teppe på sofaen, mens du ser på en av favoritt seriene dine. 

♥ Rydd opp i det som er galt. Er grunnen til at du har en dårlig dag, at du har kranglet med en venninne? Ring henne og fiks opp i problemene! Uansett hva som er kjernen ting at du har en dårlig dag, bør du prøve å ordne opp i det. 

♥ Gjør noe nyttig som å rydde rommet ditt, gjøre lekser eller andre ting. Da vil du føle at du har fått noe nyttig ut av dagen.

♥ Bak noe godt. Bak deg noen gode boller, eller en god kake. Når du baker får du hodet på helt andre tanker, og plutselig vil du føle deg mye lettere til sinns.

♥ Gå en tur i skogen. Sett mobilen på lydløs og gå en tur i skogen. Se på naturen, få orden i tankene som gjør at du har en dårlig dag, og når du beveger deg får du også trent litt, som gjør at du får endorfiner, som er en lykkerus!

♥ Les en god bok eller noen av favoritt magasinene dine. La tankene vandre til helt andre ting.

♥ Skriv en liste med 5-10 ting som faktisk er bra i livet ditt. Når du ser på de postive tingene er det mye lettere å se vekk fra de negative, og man drar seg ut av det dårlige humøret. 

♥ Ta et langt bad. Tenn telys rundt i rommet, lag deg noe godt å drikke, lag masse bobler i badekaret og nyt et langt deilig bad. Avslappingen vil gjøre at du blir mye lettere til sinns.

♥ Vær med venner. Ta med en venninne ut for å spise, og skravle om alt mulig. Det hjelper alltid på en dårlig dag! 

 

Hva liker du å gjøre når du har en dårlig dag?

 

 

Følg meg på facebook for å se når jeg legger ut nye blogginnlegg

Retusjerer jeg bildene mine?

En ting det ofte er snakk om når det kommer til bilder er dette med retusjering. Alle har hver sine tanker om det, og de fleste som deler bilder i større skala har sine standpunkter rundt det. Enkelte nekter å gjøre noe som helst med bildene sine, mens andre dytter rundt på bildene i hytt og pine. Selv syns jeg at folk skal få lov til å gjøre hva de selv ønsker, men de bør være ærlige om det.

Selv har jeg også vært åpen mange ganger om hvilke ting jeg gjør, og hvilke ting jeg ikke gjør. Men det er er stund siden jeg har snakket om det, og jeg vil for ordens skyld snakke litt om det, så dere kan få vite hva jeg gjør med mine bilder.

Når jeg fikser på bildene mine fikser jeg først og fremst lys og farger, så bildene skal bli med livlige og fine. Er flatt og ufarget bilde syns jeg er rimelig kjedelig. På meg selv pleier jeg å fjerne det av kviser som syns godt, for kviser kommer og går uansett, og dere som har sett YouTube videoene mine har jo sett meg sminkefri med kviser 1000 ganger før.

Jeg glatter også huden litt siden kameraet ofte elsker å fremheve hver eneste pore og linje i huden i ansiktet og på kroppen, og det syns jeg kan bli litt too much på nærbilder. Hehe! Og om tennene mine er gule på grunn av lyset gjør jeg de litt hvitere. Om hair extensionet mitt blingser frem prøver jeg å skjule det, for det er jo ikke akkurat særlig lekkert. Haha!

Ellers enn det gjør jeg ingenting. På de 8 årene jeg har blogget har jeg aldri gjort kroppsdeler større / mindre og jeg har aldri endret fasongen på noe. Det har vært mange ganger jeg har tenkt at “ooops, burde kanskje ikke spist 3 boller før jeg skulle ta bilder til bloggen”, men da har det heller bare fått blitt som det har blitt.

Jeg vet at store deler av verden er både slankere og mye mer retusjerte enn meg, så jeg vet jo at det skjer der ute. Men for min del ønsker jeg ikke å endre på min egen kropp på bilder på den måten der. Det blir veldig feil og jeg tror at jeg enkelt kunne havnet i en ond sirkel der jeg hadde justert på kroppen min over en lav sko, og sikkert blitt helt blind på det til slutt, og endt opp med å ikke like min egen kropp.

Så ja, jeg er veldig åpen med dere om de tingene jeg gjør / ikke gjør med mitt utseende, og det er det delte meninger rundt. Men for min del syns jeg det er greit å være ærlig med dere, for ærlighet varer faktisk lengst (har jeg lært, hehe).

 

Når en blogger jobber hardt

I dag har jeg virkelig vært produktiv. Det er ikke uten grunn at jeg først oppdaterer dere nå! Jeg har fått en helt ny gnist på YouTube den siste tiden, og jeg har virkelig funnet tilbake til gleden med å holde på med det.

I dag har jeg filmet inn hele 5 YouTube videoer til kanalen min, som jeg skal legge ut litt etterhvert. Det å filme en video tar jo ikke akkurat 5 min for å si det sånn. Så jeg har holdt på i et sett med bare 10 min pause siden 09 i dag morres. Har i alle fall jobbet hardt i dag da, så det kan ingen ta meg på. Haha!

2 av videoene jeg har laget i dag er matlagingsvideoer. Har nesten aldri laget det før, men de få gangene jeg har gjort det har det blitt tatt veldig godt imot. Jeg har endelig klart å finne igjen glede i å lage mat, etter mange år med dårlige tanker om det etter en vond lærlingertid. Nå syns jeg bare at mat er gøy igjen, så det er så deilig! Så fremover blir det flere matvideoer hvor jeg viser forskjellige matretter som jeg elsker å spise og lage! 

Nå er jeg supersliten, og ikke heeeelt gira på å rydde opp. Men, jeg får bare komme igang. Ville bare titte innom her først!

7 Forskjellige hatere

Som blogger stikker jeg nesa mi ganske langt ut her i Norge, og det er det ikke alle som er like positive til. Det er jo en del av jobben, og jeg tar meg sjeldnere og sjeldnere nær av ting folk sier til meg. For å gjøre hatkommentarene om til noe litt mer morsomt, har jeg heller valgt å kategorisere hver og en av disse gruppene med nett-troll.

Kanskje er du inne i en av disse kategoriene? Haha! I hope not. De fleste som legger igjen kommentarer her på bloggen er koselige og snille jenter som bare kommer med positive og hyggelige ting, men vi kan jo ta en titt på de andre 5-10% av leserne. 

🐸 Norsklæreren – Personen som alltid må rette på hver minste lille skrivefeil og som ikke klarer å la dagen gå videre uten og fortelle at man har stavet noe feil.

🐷Mannsjåvinisten – Personen som har gått rett fra mannegruppa Ottar og inn på bloggen og som gjerne skal fortelle meg at jeg ser ut som alt mulige hyggelige ting

🐸 Bedreviteren – Personen som skal fortelle deg hvordan du skal leve livet ditt og som har fasiten på alt, selv om personen som oftest tar feil.

🐷Ikke for å være frekk – De personene som tror de er smarte og skal komme unna med å slenge dritt, fordi de skriver “ikke for å være frekk”, eller “ikke noe hate altså”. Dere slipper ikke unna, og dere er faktisk verre enn vanlige drittkommentarer.

🐸 Politiet – Personen som alltid skal ringe politiet og nærmest anmelde deg fordi du klippet gresset i 10 min på en søndag. Jeg tror politiet har viktigere ting å jobbe med som dopsaker, voldtekt og mord, enn å bry seg med at jeg brukte gressklipperen i 10 min på en søndag. Ærlig talt. Noen ganger må folk ta seg en potet. 

🐷Dårlig dag – Personen som har en helt ræva dag og skal vræle ut på bloggen min om det. Aner ikke hvor mange ganger jeg har blitt skjelt ut, og dagen etter får jeg en beklagelse fordi personen hadde en dårlig dag. Det er fint at du beklager altså, men bare fordi du har en dårlig dag trenger du ikke å skjelle ut meg fordet. Se heller en morsom film eller video på YouTube. Da blir du fort i mye bedre humør, også slipper du å være et rasshøl mot uskyldige mennesker. 

🐸 The bitch – Jentene som forteller deg noe stygt, men som pakker det inn så godt at du ikke kan ta de på det. For eksempel; “wow du gløder virkelig om dagen, er du gravid?” Også mener de egentlig å si “du har lagt på deg”.  Meeen, du kan liksom ikke ta de på det, fordi det ligger bare mellom linjene. 

 

Er du et nett-troll? 😝🐷🐸

Jeg gir opp basseng!

Siden vi flyttet hit har jeg kjøpt 4 forskjellige basseng. Det startet med at vi kjøpte et lite som vi satt på verandaen, som vi kunne bruke til å kjøle oss ned med. Vi gledet oss skikkelig til å kose oss i bassenget og bare slappe helt av i solen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi rakk ikke engang å fylle det opp før det gikk hull i det og vi måtte kaste det. Så surt og veldig kjipt!  
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I fjor sommer prøvde vi på nytt. Denne gangen kjøpte vi et som vi kunne ha rett på nedsiden av verandaen. Det var stort og fint og vi gledet oss til å bade masse i det. Vel. Det vi ikke helt så før vi fylte det, var at det sto i en slags bakke så det ble først og fremst ekstremt skjevt. Men det klarte ALDRI å varme seg opp.

Aner ikke hvorfor, men det var seriøst iskaldt hele tiden. Jeg badet i det et par ganger, og en gang sammen med Rebecca der vi satt på hver vår bademadrass og frøys oss halvt ihjel og bare “nååå koser vi oss altså”. Haha. Dette bassenget ble til slutt så skjevt at vi endte med å kaste det.

Basseng nummer tre ble et mini basseng til Chloe som hun badet i noen ganger. Men hun klarte selvfølgelig å bite hull i den øverste ringen på det, og det ble bare ulekkert og kaos. Så det har vi fjernet.

Basseng nummer 4 kjøpte jeg bare for å ha et litt mindre basseng der basseng nummer to stod. Siden det var mindre kunne det jo rekke å bli varmt. Jeg fylte det opp og brukte en hel ettermiddag på å rette det opp og passe på at alt gikk som de skulle.

Vel. Jeg vet ikke hva som har skjedd med bassenget. Det har ikke blitt hull i det. Men, altså. Se på bildet under så der du hva som har skjedd. Jeg har ikke engang rukket å bade i bassenget. Det nærmeste jeg har kommet til å bade i bassenget er når jeg måtte vasse oppi det iskalde vannet for å rette opp bassenget. Trivelig. 

Så ja. Nå gir jeg faktisk opp det å ha basseng. Jeg tror ikke det er meningen at vi skal ha et lite basseng i hagen. Så vi satser heller på at vi en dag får bygget noe litt mer profesjonelt med varmepumpe og det hele, så vi faktisk får badet i det. Vi gir ikke helt opp på basseng. Men vi har virkelig funnet ut at en kjapp og enkel løsning ikke funker for oss 😅

Endelig sommer-ferie! + Planer fremover!

Nå ligger jeg rett ut i sofaen på verandaen og bare slapper helt av. Endelig er jeg ferdig med alt jeg måtte gjøre i juni, og nå kan jeg endelig slappe av fremover. Juni var ekstremt hektisk med med 28 filmdager og møter på bare 30 dager.

Det er jo på toppen av det å blogge 3 ganger hver eneste dag og også lage innhold til YouTube kanalen min og Snapchat. Så det har mildt sagt vært ekstremt hektisk.

Nå er endelig det verste av kaoset over, og nå kan jeg endelig konsentrere meg 100% om bloggen og YouTube igjen. Det blir deilig! Jeg spurte dere på snapchat for noen dager siden, om hva dere ville at jeg skulle lage videoer om, og jeg fikk inn hundrevis av snapper fra dere med utrolig mange gode forslag.

Så jeg har skrevet ned alle de gode forslagene, og fremover skal jeg filme inn masse videoer så jeg kan begynne å forhåpentligvis legge ut videoer 2 ganger i uka. Har så lyst til å lage mye mer innhold til YouTube, for det er så gøy og blir alltid tatt imot så bra, så det er en av planene mine for sommeren.

Men akkurat i dag skal jeg bare slappe helt av. Jeg skal spise masse is, nyte det gode været og bare ligge rett ut hele dagen. Det kjenner jeg at kroppen min trenger nå, for herregud jeg er sliten.

Jeg merker at jeg må virkelig bygge opp kroppen igjen etter at jeg var utbrent, for jeg har en lang vei å gå før jeg er 100% tilbake i god form igjen. Nå som jeg har mer fri kan jeg endelig konsentrere meg om det, og det trengs. Hehe!

Nå skal jeg hente meg en is i fryseren og bare slappe av litt mer!

5 Beauty hacks

💗 Hoven under øynene? Legg en skje i fryseren, og hold den under øyet til du ikke er hoven lengre. Kulden fra skjeen gjør av hevelsen blir borte.

💗 Alltid ha “after-sun” lotion i kjøleskapet. Dette er perfekt når du skal påføre hud som kanskje har blitt litt brent etter en dag på stranda. 

💗Mer volum? – Vil du ha mer volum i håret? Da bør du bøye deg fremover slik at håret er opp ned, også føne det slik. Da vender håret seg til å ligge slik, og når du reiser deg opp igjen med tørt hår har du mye mer volum i håret! 

💗Tom for favoritt maskaraen din? – Spar på kosten, og bruk den i en annen maskara! Veldig ofte er det kostene som er den store forskjellen på maskaraene. Så om du sparer på favorittkosten din, kan du heller kjøpe inn en billigere maskara og bruke den sammen med favorittkosten. 

💗 Har du mye linjer rundt munnen bør du bruke en matt leppestift. Skimrende farger fremhever linjene, så det kan være smart å styre unna.

Bikini og Sminkefri!

Ah, endelig har snapchat blitt nesten som vanlig igjen ❤️Endelig kan man se alt fra alle man følger på en og samme side. Det gjør meg så glad! Hatet hvordan snapchat var rett etter den første oppdateringen i februar / mars eller når det var.

Nå derimot; amazing. Nå går det også endelig ann å finne andre flinke snapchattere, så det er jo gøy! 

Selv legger jeg ut massevis av snapper hver eneste dag, og prøver å gi dere et ekstra innblikk i livet mitt. Jeg legger nesten bare ut videoer, så de får dere heller gå inn på snapchat for å se. Men noen bilder blir det her og der, og dere kan jo se noen av de! 

STINABLOGG – SNAPCHAT

Bruker du snapchat?

Sommersalat på 5 min!

De siste dagene har jeg fått helt dilla på jordbærsalsa. Jeg delte en oppskrift på jordbærsalsaen min på lørdag, og siden da har jeg spist det hver eneste dag. Hahaa! I går kveld lagde jeg en litt annen vri jeg bare må dele med dere.

Denne oppskriften passer perfekt som en lunsj eller som en sidesalat når du skal spise grillmat. Selv skal jeg grille i kveld og da skal jeg uten tvil ha dette ved siden av kjøttet. Det blir så digg! 

Salaten smaker litt som en strawberry daquiry blandet med taco salsa og mangosaus. Sykt digg og veldig spennende. Ganske annerledes enn tradisjonelle salater, og det er akkurat derfor jeg liker den ekstra godt! 

🍓 I hele salatbollen brukte jeg: 🍓

10-12 jordbær 

1/2 mango 

En bunt koriander

1/2 lime 

1/3 rødløk 

 

Finhakk rødløken, skjær opp jordbærene og mangoen i små biter. Hakk korianderen godt opp og bland alt sammen. Skvis over cirka en halv lime. Nyt i den deilige varmen mens solen går ned! ☀️