Rosa morgen

God morgen ♥ Nå kommer snart June hit en tur. Hun holder på å skrive bachelor oppgaven sin, og trengte litt hjelp med et par ting. Så jeg skal hjelpe henne med det! Valgte en skikkelig rosablogger look på sminken, håret og klærne i dag. Syns det er så fint når man er skikkelig dollete, uten at det blir for mye. Er dere ikke enige?

På mandag var jeg hos A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Se så nydelige de er! Kan virkelig anbefale Cecilie fra A Good Feeling når det kommer til både negler og vipper. Hun er så fantastisk flink! Hvis du ønsker nydelige negler og/eller vipper til 17. mai bør du ringe og bestille time så fort som mulig. Det blir fort fullt! Tlf nr er: 32 22 10 21. Du kan også sjekke ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no.

Hvilken kjole til 17. Mai?

Nå er det ikke lenge igjen før det er 17. mai. Hvert år er pleier jeg alltid å bla kaotisk igjennom kjolene mine på 17. mai morgenen, uten den minste anelse om hva jeg skal ha på meg. Men i år skal jeg faktisk være tidlig ute, og jeg har allerede begynt å planlegge årets 17. mai antrekk. Men jeg har litt problem med å velge hvilken av kjolene mine jeg skal ha på meg. Så derfor trenger jeg deres hjelp. Hvilken bør jeg ha på meg? 

Rosa blonde- peplumkjole – HER

Kjole med sløyfe – HER

Blondekjole – HER (kun 399,-) 

Hvit kjole med blomster – HER (kun 299,-) 

Kjole – HER

adlinks

VIDEO: Hvordan lage blomsterkrone

Fikk spørsmål av en leser om jeg kunne vise hvordan jeg lagde blomsterkroner. Har lagt noen blomsterkroner selv, og syns de er veldig fine! Å lage en blomsterkrone selv er lett og billig. I tillegg får man den akkurat sånn som man vil ha den, og den blir helt unik! Jeg lagde en video i fjor da blomsterkroner begynte å bli “in” om hvordan jeg lager mine blomsterkroner.

Siden jeg publiserte den i juni i fjor er det sikkert mange av dere som er nye lesere som ikke har sett den, og noen av dere gamle leserne som trenger en oppfriskning i minnet. Så derfor publiserer jeg den på bloggen her igjen. 

Under kan du se tre forskjellige blomsterkroner jeg har laget selv. Hvis dere lager noen selv, legg gjerne ut bilde av de på instagram og #stinablogg, så jeg får sett de. Lykke til 🙂

7 km løpetur

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en 7 km lang løpetur med Tessa. Har ikke løpt denne runden på en stund. Men den skal virkelig bli fast inventar fremover! Fikk litt panikk når jeg kom på at det kun er 3 uker på lørdag til jeg reiser til Portugal. Så nå må jeg gi en god siste innspurt med treningen før jeg drar ned.

Vil være sporty og klar for surfeskole! Planen min er å trene mandag-onsdag og fredag hver uke frem til jeg drar. Treningene blir både løping og styrke. Gleder meg! 

Topp – HER   //   Shorts – H&M

Har fått litt spørsmål ang. Tessa om hva slags rase hun er, og hvordan vi gjør det når hun er med på tur. Tessa er renraset Border Collie med skotsk mor. Hun er ekstremt lydig og veldig flink. Når vi er ute på løpetur langs veien har jeg henne alltid i tau som er på litt under 1 meter. De første 5 minuttene er hun alltid litt surrete og da er alle lukter veldig interessante.

Men etter de 5 minuttene er ikke båndet stramt en eneste gang. Hun går veldig fint og elsker å være med på tur! Når vi er i skogen pleier jeg alltid å ha med bånd til henne i tilfelle vi skulle møte på noen, eller hvis jeg ser det er mange som er ute på tur. Men fordi hun er så lydig får hun lov til å løpe en del fritt.

Prøvde ut Nike Free Run 4.0 skoene mine på løpetur for første gang i dag. WOW. De var virkelig en fryd å løpe med! De kjentes så naturlige ut på foten at jeg ble helt sjokkert. Vanlige joggesko kan ofte kjennes litt klumpete og tunge, mens disse var lette som en fjær.

Er mange av dere som har spurt hvor man kan få tak i de, og de kan kjøpes HER til bare 959,-

Nelly sommerfavoritter

På Nelly.com bugner det over av nydelige vår- og sommerklær. Jeg har plukket ut mine favoritter blant kjoler, bikinier, shortser, sko, og enda mer. Kanskje noen av favorittene mine blir favoritter hos deg og? Linker til hvert plagg til under hvert enkelt bilde! I sommer har jeg lagt elsk på blomsterprint, highwaist shortser og høye hæler. La deg bli inspirert!


Blomstertopp: HER
Blomsterskjørt: HER

Shorts: HER

Jumpsuit: HER


Kjole: HER

Rayban solbriller: HER

Sko: HER. Finnes også i grønn, hvit, neongul, rød og svart.

 


Lyserose topp: HER

Kimono: HER
Shorts: HER
Topp: HER
Sko: HER

Mørk blomstrete topp: HER

 


Rosa og hvit blomsterkjole: HER, finnes også i svart HER

Hvit jumpsuit: HER


Sko: HER

Mørk blomsterkjole: HER

Jumpsuit: HER


Blomster bikini: HER

Blå bikini: HER

Grønn bikini: HER


Blått skjørt: HER

Beige kjole: HER

Hæler: HER. Finnes også i Beige, gul og rød.

 

Sliter du med kviser?

God helg ♥ Etter at jeg skrev på bloggen at jeg hadde fått mye mindre kviser, var det mange av dere som spurte hvilke hudprodukter jeg brukte. Disse produktene har jeg brukt i noen måneder, og jeg syns de fungerer veldig bra på min hud. Jeg har slitt med kviser helt siden jeg var 16-17 år, og det er ikke så gøy å ha masse kviser i ansiktet når man må ta bilder av seg selv til en blogg som blir lest av flere tusen hver dag. 

Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet to ganger med Eau Thermale Cleanance gel. Grunnen til at jeg renser to ganger er for å vaske huden først, også renser jeg den ordentlig så det går i dybden. Jeg avslutter alltid med Eau Thermale Clean-Ac, for blemish-prone sensitive skin. Den regulerer talgproduksjonen og gir masse fuktighet. Perfekt for meg som har tørr og uren hud. Produktene kan kjøpes på apoteket.

Har du noen kvisetips?

Dagens antrekk

Sheinside.com: Bluse   //   Nelly.com: Sko   //   Bik Bok: Skjørt   //   Ebay.com: Armbånd

Folk er syke i hodet

Det er veldig sjelden jeg blir sjokkert når jeg ser en falsk profil av meg selv. Men nå er jeg helt satt ut! Folk er så syke i hodet sitt at jeg blir helt sjokkert! Jeg får stadig vekk meldinger på facebook med linker til falske profiler der folk bruker bildene mine. Men denne profilen er virkelig drøy! Den personen som står bak denne profilen må faktisk være helt syk i hodet sitt, og burde virkelig bures inn. 

Personen har lagt ut over 60 bilder av meg fra bloggen min, har over 1700 venner, og blir fulgt av over 1600 personer. Som om ikke det var nok har personen lagd masse andre falske profiler av norske og svenske bloggere, som h*n har lagt til som venner på den falske profilen av meg. Fant falske profiler til blant annet: Explode, Annais, Nettenestea, TCMN, Carolinecf, Carolineroxy, Angelica Blick, Maddepaddee, Lisa Olsson. Og som om det ikke var nok har personen også laget falsk profil av venninnen min Victoria. 

Ble helt sjokkert når jeg bladde igjennom vennelista til den falske profilen av meg og så alle disse falske profilene. Herregud, hvem er det som virkelig gidder å bruke tiden sin på sånne ting? Mange av profilene var det lagt ut bilder fra 2012. Så denne personen har holdt på lenge! Kjenner jeg får helt frysninger på ryggen av å tenke på hva denne personen kan ha snakket med folk om. Tenk om jeg plutselig møter på noen som har snakket masse med en falsk profil av meg? Som kanskje er forelsket eller hater “meg”? Det er en ekkel følelse! 

Håper dere kan gå inn på den falske profilen av meg og rapportere den, HER. Ønsker virkelig ikke at slike profiler skal finnes! Setter så utrolig stor pris på at dere sier ifra når dere ser falske profiler også. 
 

Morgen smoothie, ny oppskrift!

I dag startet jeg morgenen min med hårkur og ansiktsmaske. Har vært veldig flink til å stelle huden min riktig de siste månedene, og den begynner endelig å bli ganske fin. Har bare noen bittesmå kviser igjen, og det er deilig! Så jeg passer på å ta ansiktsmaske ca 1. gang i uken. I tillegg renser jeg huden hver morgen og kveld, og avslutter med en krem som motvirker talgproduksjon. Noe som også hjelper på huden min er smoothies. De drikker jeg hver eneste morgen! I dag lagde jeg en ny variant jeg tenke jeg kunne dele med dere!

I smoothien hadde jeg 150 gram druer, 2 ss mager vanilje kesam, 200 gram frosne jordbær og en halv mango. Utrolig godt, og utrolig sunt! Gir en frisk og god start på morgenen og masse vitaminer! 

Dagens antrekk

DIY: Blomsterkrans   WOW: Bukse   Cubus: Topp   Din Sko: Sko   Zack: Veske