Grunnen til at bloggen min er overfladisk

En ting jeg ofte får spørsmål om, og som det ofte spekuleres i, er hvorfor bloggen min er så overfladisk. Er livet mitt så rosa som jeg forteller at det er? Er jeg et overfladisk menneske som aldri tenker på dypere ting, og som bare vimser rundt?

SNAPCHAT STINABLOGG

Denne bloggen er en gjenspeiling av mitt liv og min hverdag, og mine tanker og meninger. Jeg deler veldig mye her på bloggen, men jeg deler absolutt ikke alt. Jeg har i alle år prøvd å bygge opp et rosa univers du kan gå inn i som en pause fra hverdagens stress og bekymringer. Her på bloggen deler jeg de positive tingene som gjør meg glad, og som forhåpentligvis gjør deg glad. 

Det er så mye dritt som skjer i verden med krig, folk som sulter, hunder som tortureres, familie som dør, sykdom, drama og mye mer. Jeg tror vi alle har problemer i livene våres, enten om det er et familiemedlem som er sykt eller man har en jobb man hater. Vi har alle noe i livene våres som bekymrer oss.

Jeg har de siste årene gått igjennom mye som jeg ikke har fortalt om her på bloggen. Mye av det som har angått meg har jeg fortalt om, men det som har angått andre rundt meg har jeg ikke sagt noe om for å skåne de og fordi jeg ikke ønsker å ha et slikt fokus her på bloggen.

Jeg er en person som liker å fokusere på de positive tingene i livet. Jeg har alltid vært sånn, og etter at jeg ble sammen med Per Fredrik har jeg blitt enda flinkere til å fokusere på de gode i livet og ikke det negative. Det å fokusere på de positive tingene har gjort meg mye mer lykkelig og lettere til sinns, og det er derfor fokuset her på bloggen er slik som det er. 

Om jeg skulle skrevet om alle negative ting som skjer både i livet mitt og i verden hadde denne bloggen blitt veldig mørk og trist, og det er ingen som ville følt seg noe bra av å lese den, og jeg ville følt meg trist over å skrive den.

Derfor har jeg heller ønsket å gjøre bloggen til en overfladisk rosaboble, hvor man kan bare lukke ute verden i noen minutter hver dag og bli inspirert til å fokusere på gode tingene livet har å by på 💗

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

80% Rabatt på Nelly!

Reklame | Nelly

I dag er det et gigantisk vårsalg hos Nelly med opptil 80% rabatt. Her snakker vi over 1000 plagg med sinnsyke rabatter! Her kan du virkelig fylle opp vårgarderoben til en utrolig billig penge! Jeg har plukket ut noen favoritter jeg vil dele med dere, noen av plaggene har dere sett mye her på bloggen og de er store favoritter som jeg elsker å bruke.

KJOLE | JAKKE | GENSER

Den burgunder fargede kjolen har jeg fått så mye komplimenter på og jeg skjønner virkelig hvorfor, for den er jo så fin! Den bruke jakken i midten er uten tvil min favoritt jakke, og den bruker jeg nesten hver dag. Haha! Den gule genseren får jeg alltid drøssevis av spørsmål hvor er fra, så now you know. Den er også på hele 60% rabatt nå, så det er helt vilt! 

 

GENSER | BLUSE | GENSER

JAKKE | KJOLE
 

BLUSE | SKO

 

TOPP | JUMPSUIT | BLUSE

Stina tester: Dyrke min egen mat!

I dag har jeg testet noe jeg aldri har prøvd før, nemlig å så mine egne krydderurter. Dere som har lest bloggen min en god stund vet jo at jeg elsker å ha krydderurter stående på kjøkkenet, og jeg bruker mye ferske urter i maten jeg lager.

Det gir det lille ekstra til maten, også får jeg mye mer lyst til å lage spennende mat når det står spennende urter på benken.

SNAPCHAT STINABLOGG

I dag var jeg innom Plantasjen en tur og fikk lyst til å teste ut det å så egne krydderurter. Så jeg kjøpte inn en del forskjellige poser med noen av mine favoritter og noen som jeg syns var spennende som hvitløksgressløk. Frøposene var veldig billige, og de fleste kostet 19 og 29. Så om du får lyst til å teste dette ut selv kan du gjøre det for en billig penge!

Jeg kjøpte også såjord, stikketiketter og minidrivhus. Minidrivhus er genialt å sette i vinduskarmen på et rom som man ikke bruker. Vi bruker ikke lagerrommet til så mye så der blir vinduskarmen flittig brukt.

Jeg googlet meg frem til en del videoer som viste hvordan man skulle så. Det jeg lærte var at man skulle legge et godt lag med jord i beholderen, spraye over med vann så jorden blir veldig fuktig også strør man over frøene. 

Jeg strødde frøene i striper bortover og viste hvor stripen gikk ved å bruke stikketiketten. Da markerte jeg også hva det er som kommer opp på det enkelte stedet. Det er smart å gjøre, for det er mye som ser veldig likt ut i starten.

Det er smart å beholde posene med infoen til urtene på, så man vet når man kan plante de ute og hvor lang tid det tar før man kan høste inn urtene. På de urtene jeg valgte tok det alt fra 40-120 dager før man kunne høste. Så det blir ikke klart til middag for å si det sånn. Haha! Her må man smøre seg med tålmodighet. 

Gleder meg veldig til å se hvordan disse kommer til å vokse opp, og om det i det hele tatt blir en suksess. Har prøvd å si litt ting før, men har glemt å vanne og gitt opp halvveis, men nå går jeg all in med mange urter så nå får vi krysse fingrene for at det skal funke! Er jeg heldig har jeg flere av urtene i mange år. 

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

Video – Ser på bryllupslokaler

Tidligere denne uka var jeg rundt i Vestfold og så på bryllupslokaler sammen med bryllupsplanleggeren min. Vi så på fire forskjellige steder, og jeg ble helt forelsket i det ene stedet. Hvis du vil se hvor vi kanskje skal gifte oss må du sjekke ut videoen under! 

Husk å abonnere på YouTube kanalen min for å få med deg alle videoene jeg legger ut! 
Trygg også på bjellen for å få varsel hver gang jeg legger ut en ny video.

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

Bloggerne, Skole, Barne-navn ++ Ukens spørsmål #205

Reklame | Nelly, Cubus, Ellos

Er du den som gjør husarbeid eller deler dere på det?
– Vi har vaskehjelp som går over huset skikkelig og vasker alt hver 14. dag. Ellers enn det fordeler vi alt som må gjøres, og vi har faste oppgaver som vi gjør og som vi har fordelt så det blir rettferdig. 

KJOLE HER

Er det sant at du er tremeningen til Sophie Elise?
– Hehe, nei! Aner ikke helt hvor den der kommer fra, men har blitt spurt om det mye i det siste. Av det jeg vet er vi ikke i familie, men vi er venninner og hun er en skikkelig god jente! 
 

Øvde du mye til prøver da du gikk på skolen?
– Jeg var den type elev som nesten aldri øvde på prøver eller gjorde lekser. På ungdomsskolen gjorde jeg halvveis det jeg måtte, og på VGS gjorde jeg som regel innleveringene kvelden i forveien. Skulle vi ha en prøve øvde jeg bare i friminuttet før prøven. Men jeg fulgte veldig godt med i selve timen, og hørte godt etter hva læreren lærte bort, så det reddet jeg meg veldig inn på. Fikk som regel 4-5 i de fleste fag på VGS, men unntak av naturfag for der fikk jeg 2-3. Jeg skjønner virkelig ikke naturfag what so ever.. Haha!

KJOLE HER

Hvilket dyr liker du minst?
– Fugler. Jeg er livredd for nesten alle fugler, og jeg hater duer og måker. De er sykt skumle. Duer er jo rotter med vinger og bærer med seg så ekstremt mange sykdommer at jeg grøsser bare av å tenke på det. Syns sånne små fugler er søte da, men kun hvis det er et vindu mellom oss. Haha! 

 

Skal du være med på bloggerne?
– Ja! Det ble offentliggjort på fredag, så nå kan jeg endelig snakke om det. Vi holder på å filme den sesongen jeg er med i nå, også kommer den til høsten. 

TOPP | SKJØRT 

Når dere får barn, hva er topp 1 på guttenavn og jentenavn?
– Har faktisk ingen anelse. Har aldri tenkt noe særlig på barnenavn, så der har jeg en stor oppgave den dagen jeg blir gravid. 

 

Hvor mye penger blir du å bruke på hagen din?
– Det kommer veldig ann på hvor mange av prosjektene jeg kommer til å gjøre. Jeg har jo tenkt til å gjøre det mange bruker åresvis på, på en sesong. Hageting er jo veldig dyrt, så det er jo en grunn til at mange bruker åresvis på det, for å fordele utgiftene litt. Men sist jeg regnet på det ble det cirka 30’000-40’000,- kr. Så det er ekstremt mye. Men det er jo ikke sikkert jeg rekker å gjøre absolutt alt jeg tenker å gjøre, så vi får se hvor jeg ender. Heldigvis er det jo blomster, potter, møbler og utstyr jeg kommer til å ha i mange år, så det er ikke sååå ille om man tenker på det sånn. Hehe! 

Når begynner Bloggerne sesongen du skal være med på?
– Den begynner til høsten. Er ikke helt sikker på hvilken måned / dato det blir, men det får dere vite nærmere. Gleder meg så ekstremt mye til å la dere få se mer av hva som skjer “bak” bloggen og i livet mitt.

 

Bruker du å veie deg?
– Jeg veier meg en gang iblant bare for å se hvor jeg ligger ann. Den vekten jeg bruker viser også fettprosenten, så hvis jeg trener styrke og går opp i vekt ser jeg om det er fett / muskler jeg har lagt på meg. Egentlig veldig smart når man trener, for kg i seg selv gir ikke alltid et godt inntrykk av hva sannheten er. Vekten jeg bruker er forresten fra Fitbit så den kobler seg automatisk sammen med treningsklokken og appen så jeg får tallene inn der. Vekten finner du HER.

TOPP | TIGHTS 

Er det stor aldersforskjell på deg og Per Fredrik?
– Nei, det er bare 6,5 år. For min del er det perfekt aldersforskjell egentlig. Det viktigste er uansett at vi er på samme stadie i livet.

 

Har du noen gang tenkt på å flytte fra der du bor til en stor by i Norge?
– Før jeg flyttet til Sandefjord bodde jeg to år i Oslo, og fikk virkelig kjent på storbyfølelsen. For meg som er glad i privatliv og natur ble det ikke helt optimalt å bo i Oslo. Men jeg pendler mye frem og tilbake siden jeg liker å være der iblant. Sandefjord er det beste stedet jeg kunne bodd. Her er det et helt medium stort sentrum med alt man trenger av utesteder, butikker og restauranter, også er det nydelig natur med skog og strender. Klimaet her vi bor er også amazing og det er som regel mye varmere her enn i Oslo. 

JAKKE | TIGHTS 

Kan du lage en what i eat in a day video?
– Ja, det kan jeg lage! Har begynt med et nytt kosthold nå, så kan gjerne filme en dag snart hvor jeg viser alt jeg spiser i løpet av en dag! 

 

Har du noengang vurdert å slutte med bloggen?
– Jeg kommer fra et lite sted der det er ekstremt mye jantelov og hvis man stikker seg ut får man virkelig høre det. Så i starten da jeg blogget fikk jeg mye dritt og ble veldig usikker. Den dag i dag er jeg ekstremt glad for at jeg tenkte; fuck it og gikk min egen vei. 

 

Hva syns Per Fredrik om at du skal være med på Bloggerne?
– Da jeg ble spurt om å være med gikk vi sammen om vi begge skulle være med, og vi ble enige om hva vi ønsket å dele. Per Fredrik er verdens mest støttende kjæreste, så han er bare glad på mine vegne.

Filmer dere fortsatt til Bloggerne? Ble dere filmet når dere reiste til Spania og?
– Ja vi filmer enda. Nei, da jeg dro til Gran Canaria tok jeg 100% ferie og jeg filmet ingenting til Bloggerne. I New York derimot var de med oss hele turen. 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

————

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

7 Grunner til å skaffe hund!

Reklame | Nelly

Jeg har vokst opp med å ha hund i huset, og har helt siden jeg ble født har jeg bodd med hund. Med unntak av tiden jeg bodde i Oslo og de første månedene her i Sandefjord. Så jeg har vært både med og uten hund, og jeg har ingen tvil; det er best å ha hund.

Det er ikke uten grunn at hunder er menneskets beste venn. Om du har lyst til å skaffe deg en hund bør du lese videre, for her er 7 gode grunner til at det å ha hund er helt awesome!

KJOLE HER

Alltid glad – En hund er nesten alltid glad. De eneste gangene den ikke er glad er når den passer på deg fordi nabohunden kom i nærheten. Haha! Å ha noen rundt seg som alltid er glad er viktig i mange situasjoner. Om du går igjennom noe som er tungt eller trist, eller du bare har hatt en tung dag på jobb er det så koselig å bli møtt av en superglad hund. Hver gang jeg kommer hjem etter å ha vært borte blir Chloe overlykkelig av at jeg er hjemme og hun løper rundt og koser meg halvt ihjel. Så koselig!
 

Sporty – Når man har hund er man nødt til å gå en del turer med den hver dag, og det er veldig bra for både helsen og psyken. Du kommer deg opp fra sofaen uansett årstid og klokkeslett, og du får beveget kroppen. Hunden er som en PT som sier; kom deg opp og ut! 

SNAPCHAT STINABLOGG

Klar for barn – Å ha en hund er vel det nærmeste man kommer til å ha barn, og det er veldig bra for da får du øvd deg litt. Man lærer å ha ansvaret for noen andre, man får en kjærlighet til den lille krabaten, og i valpetiden krever hunden mye kjærlighet og trening som gjør at du blir litt ekstra klar den dagen du selv skal ha barn.

Aldri alene – Nå er jeg veldig heldig med at jeg bor sammen med forloveden min og han jobber hjemmefra, men vi er mye inne på hvert vårt kontor siden vi jobber. Da er det veldig koselig at Chloe holder meg med selskap så jeg ikke skal være så mye alene. Om du er singel eller jobber hjemmefra er det koselig med en hund som kan holde deg med selskap.

Triks – Om du skaffer en hund av en smart rase kan du lære den masse triks, og til og med begynne med agility. Chloe er en papillon, og den rasen er superkjent for å være smarte og perfekte til agility. Selv har jeg ikke helt interessen for agility. Men jeg har lært henne massevis av kommandoer så hun skjønner mye av det jeg sier. Aner ikke hvor mange kommandoer vi er oppe i nå, for der har jeg mistet tellingen, men hun kan MYE. Hehe! 

KJOLE HER

Vakthund – En hund er alltid på vakt. Til og med når den sover er den på vakt for å passe på at eieren er trygg. Chloe er veldig vakthund, og jeg merker det ekstra godt de gangene Per Fredrik er på reise. Da passer hun på ekstra mye, hvilket er veldig deilig for da blir jeg ikke like redd. Nå er ikke Chloe noe farlig, men hun får sagt ifra til meg om noe er galt, og det er veldig bra.

Underholdning – En hund gjør mye rart som ofte kan være veldig underholdende. Aner ikke hvor mange ganger jeg har ledd så mye at jeg har ligget rett ut på gulvet. Hun er superlættis og hun gjør alltid et eller annet rart og morsomt! 

 

Har du hund? 🐶

————–

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

Tanker om bryllupet

Reklame | Bubbleroom

Nå som vi har hyret en bryllupsplanlegger og vi har sett på noen lokaler, føler jeg vi virkelig endelig er igang med planleggingen av bryllupet. Frem til nå har jeg vært så usikker på hvor jeg skulle begynne og hva jeg skulle gjøre at jeg ikke har fått gjort noe som helst. Nå begynner jeg å få litt mer peiling på hvordan bryllupet kommer til å bli, og jeg kan endelig begynne å kose meg med planleggingen. 

I dag har jeg tittet litt på brudekjoler på Pinterest og jeg har funnet så mange fine. Vil ikke avsløre helt enda hva slags stil jeg tenker å gå for, men det får dere vite etterhvert! Det er også veldig gøy å kunne se på hva slags blomster det skal være rundt i lokalet og i buketten.

Nå har vi også fått satt gjestelisten sånn noenlunde og vi er veldig fornøyde med hvordan den har blitt. Noe vi har lagt stor vekt på er at vi vil ha mennesker der som faktisk er mye i livene våres. Folk man ikke har sett på åresvis og som vi ikke har kontakt med er det faktisk lite grunn i å invitere.

Man er jo uansett ikke i livene til hverandre. Gjestelisten er ikke så altfor stor og det er jeg glad for. Har fått høre av de jeg kjenner som har hatt 100 stykker at det faktisk ikke er noe vits i å invitere så mange. Man rekker ikke å snakke med halvparten engang. Hehe! 

Over til noe helt annet. Den siste tiden har jeg fått helt dilla på chai latte / chai te. Det er jo så sinnsykt godt! Aner ikke hvorfor, men det smaker skikkelig søtt og krydrete.

Så man trenger ikke putte oppi masse sukker eller ting som gjør den usunn. Mon tro om man kan lage chai islatte? Det må jeg sjekke ut for det hadde jo vært perfekt mot sommeren! 

Søteste dekselet noensinne! 🌸PS; du finner det HER.

Hvor koselig er ikke tekoppen min forresten? Føler den er litt sånn bestemor look, bare at fargene på den gjør den passende om man er ung. Det har blitt min favoritt kopp for tiden. Hehe! Fant den for en liten stund siden i en bitteliten kaffebutikk i Bogstadveien i Oslo.

Husker ikke hva butikken heter, men de som har vært mye i Bogstadveien vet sikkert hvilken jeg mener. Der har de alltid så mange søte kopper og bokser til kaffe og kaker. Supersøt butikk! 

Nå skal jeg ta meg en tur ut i hagen og shine opp litt. Det er jo mye som må gjøres nå som våren har kommet. Broren til Per Fredrik tømte nettopp garasjen for alle søppelsekkene med hageavfall som hadde samlet seg opp med løv og overflødig jord.

Aner ikke hvor mange sekker det ble totalt. Men vet at det var rundt 16 søppelsekker kun med løv. Altså, det sier jo litt om hvor mye løv det er her.. Helt sinnsykt. Så ja, her er det nok å gjøre! 🌸

 

👻 SNAPCHAT STINABLOGG 👻

Treningstur med Rebecca

Her om dagen gikk Rebecca og jeg en tur rundt Bugårdsdammen som ligger rett utenfor sentrum i Sandefjord. Jeg har vært der en del ganger før, og det er jo så fint der! I fjor sommer gikk jeg der mye, og det er ikke uten grunn.

Det er en gigantisk dam med masse ender, også er det lagt opp en skikkelig fin tursti rundt som det vokser masse trær og blomster. Kan faktisk ikke bli finere enn det. Det er helt magisk hvor fint det er der om sommeren. Til og med nå som det er vår og trærne er ganske bare, er det fortsatt helt nydelig der!

For å si det sånn; det blir ikke siste gangen jeg tar noen runder der denne sesongen. Jeg har lyst til å ta med Chloe dit på turer ofte så hun kan bli mer vandt med dyr og mennesker, også er det jo god trening å løpe rundt dammen. Hehe!

Kroppen min begynner endelig å bli mye bedre i form igjen, og i dag var første gangen på lenge at jeg faktisk orket å jogge litt. Så her går det fremover med store skritt. Som jeg gleder meg til å bli i storform igjen! Det kommer til å bli helt fantastisk! 

Rebecca bare; “omg jeg vil kose med anden!” Tror ikke den ville kose med hun.. Haha!

Det ble en veldig koselig tur og vi gikk jo rundt og snakket i typ 1,5 time. Aner ikke hvordan det er mulig, men vi har alltid tusen ting å snakke om når vi møtes. Noe som er rart i og med at vi møtes veldig ofte. Hehe! Men det er vel sånn det er når man er gode venninner og begge elsker å skravle om alt mulig rart! Perfekt måte å trene litt på for man tenker ikke engang over at man trener. Haha! 

Nye kjoler fra Nelly!

Reklame | Nelly

I går fikk jeg en gigantisk pakke fra Nelly på døren med hele 16 nye plagg. Det har kommet inn så mange nydelige vårplagg nå, og jeg bare måtte ha noen av de! Fikk mange forespørsler om jeg kunne legge ut klærne, etter at jeg viste esken på snapchat, så here we go.

Siden det er såpass mange plagg må jeg dele opp innleggene, så de ikke blir altfor lange. Liker å vise plaggene skikkelig når jeg får noe nytt, så da blir det typ 40 bilder om det er 16 plagg. Haha! Litt vel mye for et innlegg! 

Denne kjolen.. Altså.. Helt amazing! Jeg føler meg litt som en gudinne i den! Den står virkelig på liste over kjoler jeg vil bruke på 17. mai. Om jeg ikke bruker den da, kommer jeg i alle fall til å bruke den masse i sommer. Den er jo helt sinnsykt fin! Perfekt for både sommerfester, grilling med venner og hverdags om du vil se litt ekstra fresh ut! 

KJOLE HER

Hvor sykt søt er ikke denne kjolen? Altså, I love it! Fargen og alt er bare helt perfekt sammen!

KJOLE HER 

Denne kjolen her er så søt! Tror nok jeg kommer til å bruke den mye til hverdags utover hele våren og sommeren. Gleder meg til det blir litt varmere ute så jeg kan bruke den!

KJOLE HER

Kan man bli mer vår / sommer en denne kjolen? Altså. Jeg blir helt forelsket når jeg ser denne kjolen. Den er jo helt nydelig! Perfekt til både 17. mai og sommerfester!

KJOLE HER

Litt morsomt, men denne kjolen har jeg hatt i body i typ et år eller noe. Har brukt den så mye, for den er jo helt nydelig! Når jeg så at den hadde blitt laget i kjole bare måtte jeg ha den! Elsker blomstene på den og volangen over brystet!

KJOLE HER

 

Hvilken kjole likte du best? 😃

Kan det bli mer idyllisk?

I dag er første dag på lenge at jeg føler meg som meg selv igjen. Jeg våknet av meg selv 06:30 i dag, og spratt rett opp av senga, klar for å komme igang med jobb. De siste månedene har vært veldig opp og ned med at jeg har vært utbrent, og jeg føler at jeg endelig begynner å komme meg skikkelig igjen.

I dag har i alle fall vært en veldig bra dag, og jeg har fått gjort ekstremt mye jobb med bloggen. Blogging er jo min store lidenskap, så det gjør meg veldig glad når jeg føler at jeg får til ting! 

I lunsjpausen min overrasket Per Fredrik med grilling på verandaen, og det var så koselig! Vi har grillet en del ganger på verandaen allerede, og det er helt fantastisk. Det å sitte ute i sola, spise god grillmat, høre fuglene kvitre og se ut mot vannet er virkelig balsam for sjelen. 

Etter grillingen gikk vi en tur ned til stranda som ligger rett i nærheten. Det er så koselig å gå ned dit, for det er helt magisk fint der. Sandefjord er jo så utrolig fint om våren og sommeren. Er så glad for at vi flyttet hit vi bor nå, for det er virkelig idyllisk her. I skrivende stund tusler det en bambi utenfor vinduet på kontoret mitt. Kan det bli mer idyllisk enn det?

Nå skal jeg begynne å gå igjennom bildene av de nye kjolene mine. Fikk veldig mange i går, og jeg gleder meg til å vise dere. Fikk så mange at jeg må dele opp i flere innlegg, men først delen kommer ut i kveld!