Stengt kommentarfelt, Eksponering av barn, Skolekarakterer, Betale for venner?

annonse – kicks, nelly, bubbleroom

Hvor gammel var du da du begynte å interessere deg for sminke?
– Jeg begynte å interessere meg for sminke da jeg var rundt 10-11 år kanskje? Bestevenninnen min og jeg var veldig mye tidligere ute enn de andre, så vi fikk jo høre det når vi brukte sminke. Men det brydde vi oss ikke om. Husker da jeg gikk i 8. klasse, da hadde jeg helt dilla på sminke og måtte alltid ha minst 8 lipglosser i lommene samtidig. Måtte jo ha litt å velge mellom. Haha!

KJOLEHER
ØREDOBBERHER

 

Kommer du til å åpne opp kommentarfeltet her på bloggen igjen?
– Ja. Men det blir ikke helt enda. Jeg er nødt til å få det 100% bra med meg selv igjen, før jeg slipper inn alt fra utsiden. Jeg elsker jo kommunikasjonen med dere, og alle de nydelige meldingene og tipsene jeg får fra dere! Dessverre er det noen få troll som slenger med leppa, og når jeg selv ikke har det så veldig bra blir det vanskelig å takle dritten.

KJOLEHER

 

Hvor lenge har du vært blogger og når startet du med det?
– Jeg har blogget siden april 2010. Herregud det er lenge! Jeg begynte å gjøre det på heltid da jeg ble ferdig med VGS i 2013. Sykt å tenke på at det er 6 år siden jeg begynte med dette på heltid allerede! Tiden har virkelig flydd avgårde.

 

Hva er din naturlige hårfarge? Hvis du farger det, hvorfor?
– Jeg har bittelitt lysere enn den fargen jeg har nå. Man kan se etterveksten på håret mitt når jeg står i veldig skarpt sollys, men til vanlig kan man nesten ikke se forskjellen. Så jeg er ganske mørk naturlig. Hehe! Eneste grunnen til at jeg farger det litt mørkere er fordi jeg liker at det er skikkelig hardt og mørkt. Det rammer inn ansiktet mitt på en veldig god måte!

TOPPHER
BUKSEHER

 

Jeg lurte på om du har reflektert over eksponering av eventuelle fremtidige barn?
– Den dagen vi får barn kommer vi til å la de være en del av bloggen. Det hadde jo føltes unaturlig om de ikke skulle vært på bloggen i det hele tatt. Men, jeg kommer til å være ekstremt nøye med hva jeg deler av bilder og informasjon om de. Vil nok tro at jeg som har blogging som yrke har jeg nok litt mer peiling på hva som er ok og ikke ok å legge ut på nett.

Ser jo på facebook hva enkelte foreldre deler, og jeg kjenner at jeg faktisk får vondt på vegne av det barnet. Halvnakne bilder i badekaret, bilder med mat smurt rundt i halve ansiktet, og rett og slett ting jeg selv ville syntes at var ekstremt ubehagelig om noen delte av meg. Så jeg vil nok si at mange bloggere er langt ifra de som er verst på å dele ting barn ikke er komfortable med.

KJOLEHER
HÅRSPENNERHER

 

Er det bare å komme bort til deg å spørre om å ta bilde med deg selv om du sitter å spiser middag med Per Fredrik eller noen andre du nyter å være med?
– Jaja. bare å komme bort anytime. Elsker å møte dere, og dere er alltid så gode så det syns jeg bare at er koselig!

 

Hvordan var du på skolen? Var du flink? Karakterer?
– På ungdomsskolen ga jeg veldig blaffen, og i 8. og 9. klasse fikk jeg elendige karakterer. I 10. klasse skjerpet jeg meg og endte opp med 4 i snitt. På vgs hadde jeg fag som jeg likte mye bedre, og fikk som regel bare 4 og 5 i karakterer. Med unntak av naturfag. Omg, der var det såvidt jeg klarte å få 2. Haha! Jeg er elendig på det. Matte, engelsk og historie derimot, der fikk jeg veldig gode karakterer!

JAKKEHER

 

Når du tjener så mye mer enn gjennomsnittet i mnd, hender det at du spanderer på andre da? Hvis de ikke har penger eller råd. Feks mat, klær ol
– Det hender jeg spanderer lunsj og sånt på venninner hvis de har dårlig råd. Men jeg syns det er en uting og det hadde blitt veldig rart hvis jeg skulle kjøpt alt mulig for familie / venner hele tiden. Det er jo ikke sånn at jeg er forsørgeren dems. Hehe! Og de som er i min innerste sirkel klarer seg veldig fint på egenhånd uansett.

 

Hvor mange abonnenter må man ha på Youtube for å tjene penger?
– Man tjener ikke noe på selve abonnentene. Det handler kun om hvor mange visninger man får på videoene sine, og om man har noen samarbeidspartnere. Eneste grunnen til å ha mange abonnenter er egentlig bare sånn at flere ser når du legger ut en ny video, og da er det større sannsynlighet for at videoene blir sett flere ganger.

KJOLEHER

 

Har du noen tips til hvordan man kan bli komfortabel med å trene på treningssenter, og bruke apparater uten å føle at alle stirrer?
– Oi, den er vanskelig! Nå vet ikke jeg hvorfor du føler deg ukomfortabel. Men selv husker jeg at i starten da jeg begynte å trene, syntes jeg det var litt merkelig å frivekt avdelingen. Det er jo nesten aldri jenter der, så jeg følte meg jo litt teit. Men jeg klarte å kjempe igjennom det, og etterhvert gikk det bedre.

Det er jo typisk at det alltid er en del litt creepy gamle menn som stirrer når man trener, og som regel sender jeg de bare et sykt stygt blikk så de skal skjønne at det faktisk ikke er ok at de står og stirrer. Ellers enn det kan det jo være en idé å trene sammen med en venninne de første gangene, til du føler deg komfortabel? Trening skal jo være gøy, så det er viktig at du føler deg komfortabel på treningssenteret.

SPORTSBHHER
TIGHTSHER

 

Hvilken parfyme bruker du?
– Jeg har mange forskjellige som jeg har kjøpt og likt. Men det er som jeg bare elsker! Den lukter så sinnsykt godt at jeg nesten ikke har ord for det. Det er DENNE. Det er forresten 30% rabatt på den kun i dag, dersom du er Kicks medlem!

Her avslørte vi forholdet

annonse – StinaLashes, Engø Gård, Nelly

I går hadde Per Fredrik og jeg date nighten våres i Tjøme. Vi hadde blitt invitert på Engø Gård til en 5 retters gourmet middag, som var en del av et stort event de hadde der.

Vi har alltid feiret årsdagen våres der, og det var jo her vi tok bilder første gang da vi avslørte at vi hadde blitt sammen. Så det stedet er jo ganske spesielt for oss. Nå har ikke vi årsdag før i september, men det var gøy å dra dit en tur før det!

Vi fikk en dødsgod 5 retters meny med kamskjell, sjøkreps, breiflabb, and og jordbærmousse. Har jobbet som gourmet kokk selv, og vet hvor mye jobb og talent som ligger bak det å lage så fantastisk mat, så det er ekstra gøy å spise ute når det er mat av den kvaliteten!

TOPP – HER
ØYEVIPPENE MINE FINNER DU PÅ STINALASHES.NO

 

Får alltid så mye inspirasjon til å lage mer gourmet mat selv når jeg er ute og spiser på sånne steder. Kanskje jeg skal bla litt i Hellstrøm bøkene til Per Fredrik eller de gamle oppskriftene jeg lærte når jeg jobbet som kokkelærling og prøve meg frem på kjøkkenet?

En ting er i alle fall sikkert, jeg fikk veldig lyst til å bruke mer tid på å lage skikkelig mat helt fra bunnen av, som er både sunn og utrolig god!

Min erfaring med LAVKARBO

I januar startet jeg på lavkarbo. Jeg har jo snakket en del om det her på bloggen, men jeg har ikke snakket noe om hvordan det gikk og om jeg fortsatt går på det. Grunnen til at jeg begynte på lavkarbo er fordi jeg i åresvis har hørt om helsefordelene med det.

Jeg hadde også en stund hatt en dårlig vane med å spise altfor mye raske karbohydrater og for lite proteiner. Mange som sliter med overvekt starter på lavkarbo og det gjør underverker for dem. For meg handlet ikke lavkarbo om vekten min, da den er sunn og der jeg syns den skal være. For meg handlet det om helsefordelene og det å komme på rett sted kostholdsmessig.

I starten merket jeg fordelene. Energien min var mye mer jevn i løpet av dagen. Jeg fikk ikke de høye og lave energisvingningene som jeg hadde hatt fra før av, og jeg følte meg en del friskere. En annen ting jeg også merket er at jeg ikke lengre ble oppblåst etter at jeg hadde spist middag. Tidligere kunne jeg se ut som jeg var 7 måneder på vei etter å ha spist, men det slapp jeg plutselig nå.

Når jeg var hjemme gikk det helt fint å holde seg til kostholdet. Men så fort jeg gikk ut av døra ble det problematisk.

Drar man på restaurant for å spise er ikke utvalget innen lavkarbo noe særlig. Jeg gikk også på skikkelig lavkarbo, og ikke bare sånn “kutt ut ris, pasta og poteter” greie. Å stoppe innom bensinstasjonen på vei hjem fra Oslo på langtur ble også en challenge. Nærmest ingenting å spise. Så det å være sosial ble en utfordring. Man drar jo ofte og spiser ut og når det ikke er noe å spise uteblir ofte date night med kjæresten, venninnelunsjer og slike koselige ting som gjør hverdagen litt ekstra hyggelig og sosial.

Det ble ikke akkurat noe lettere når jeg skulle trene. Som regel gikk de 20 første minuttene helt fint, men så brått tok energien slutt og jeg kunne stå midt i en oppoverbakke på ski og nesten begynne å grine fordi jeg var så sliten. Så ille var det.

Det som faktisk var verre enn det var når jeg ble sulten. Da gikk det fra litt sulten til psycho crazy sinna sulten på 5 minutter. Når sulten kicket inn og jeg ikke fikk spist med en eneste gang ble det helt følelseskaos i hodet mitt og jeg hadde mest lyst til å gråte eller være sint. Ikke akkurat særlig gøy.

Da jeg dro til syden i midten av februar hadde jeg bestemt meg på forhånd at jeg skulle ta en uke pause fra lavkarboen. Men i løpet av ferien når jeg merket hvor mye mer jeg orket når jeg spiste karbohydrater, og hvor mye bedre humøret mitt var, innså jeg at lavkarbo virkelig ikke var noe for meg.

Det kan godt hende at mange av tingene ville jevnet seg ut etterhvert, og at det ting kroppen trenger å vende seg til. Men for meg ble det så ekstremt isolerende å gå på lavkarbo at det trigget mye vondt inne i meg som jeg ikke ønsker. Så ja, long story short; jeg går ikke på lavkarbo nå lengre.

Nå spiser jeg et normalt og sunt kosthold, og holder meg heller til det. Lavkarbo funker for mange andre, men for meg ble det ingen match!

 

5 Beauty hacks

annonse – kicks

Sliter du med tørre hender? – Da bør du alltid ha en håndkrem liggende i nattbordskuffen. Jeg vasker hendene så ofte i løpet av dagen at jeg glemmer å ta på håndkrem.

Men om natten derimot. Da smører jeg alltid inn hendene godt med håndkrem før jeg legger meg, så får kremen jobbet godt i løpet av natten. Vanligvis sprekker hendene mine opp totalt hver vinter, men i år har de vært silkemyke hele vinteren fordi jeg har brukt DENNE håndkremen. 

Hoven i ansiktet? – Om du er hoven i ansiktet eller “puffy” som mange kaller det, kan du gjøre dette; fyll opp en bolle med iskaldt vann og noen isbiter. Dunk ansiktet nedi i 10-15 sekunder i et par runder, og vipps så er ansiktet mye mindre hovent.

 

Nødkit i bilen – Her om dagen glemte jeg å ta med pudder i veska, og når jeg var ferdig på massasjetime angret jeg sterkt på at jeg ikke hadde med et ekstra sett i bilen. Det er jo så kjekt å ha et ekstra sett med pudder og leppestift liggende i bilen. For man vet aldri når man trenger det! Det er jo som regel når man tror man ikke trenger det at man plutselig virkelig trenger det! Jeg bruker forresten DETTE pudderet og DENNE leppestiften.

Body lotion og selvbruning som ikke tørker raskt nok? – Bruk hårføneren til å blåse på kroppen. Bare sett den på kald setting først, så den blåser kald luft.

 

Lipliner – Når du skal påføre lipliner bør du alltid begynne med amorbuen, altså den buen som er på midten av de øvre leppene. Påfør liplineren i et kryss på den, også fortsetter du med resten. Da blir påføringen aller best! DETTE er min favoritt lipliner.

 

Drama i en rosaboble

Den siste tiden har jeg merket hvor mye sosiale medier påvirker meg både negativt og positivt. På den positive siden blir jeg inspirert og det er mye god underholdning.

På den andre siden derimot er det mye negativt. Jeg merker selv hvor fort jeg sammenligner meg med andre. Hvor fort jeg lar meg påvirke av drama, negativitet og all mulig crazy shit.

De siste dagene har jeg tatt noen dager hvor jeg har tatt noen steg tilbake for å se hva jeg selv holder på med. Bloggen min har alltid vært ment for å inspirere andre. Gi folk der ut en liten pause i hverdagen hvor de bare kan slappe av og koble seg vekk fra av dramaet og faenskapen som skjer i verden.

En liten rosaboble der alt er koselig, og man kan lese en morsom liste, bli inspirert til å bake boller eller teste en av treningsøktene jeg har lagt ut. Ikke et sted der man skal føle seg dritt etter å ha vært innom.

Slik har alltid bloggen min vært. Frem til de siste månedene. Jeg har alltid sagt til meg selv; jeg skal ikke snakke om politikk eller tunge temaer. Det hører ikke hjemme her. Men så har jeg latt meg påvirke av mediene. Blitt sinna på hva som står i nyhetene, og brukt plattformen min fordi jeg har en stemme og kan gjøre en forskjell. Men det ble liksom ikke slik jeg så for meg.

Så nå setter jeg en strek for alt drittet. Nå er det back to good vibes only. Fremover kommer denne bloggen kun til å handle om de koselige tingene. Du vet, de hyggelige tingene i hverdagen som gjør at livet blir verdt å leve. Ikke noe mer drama, snakk om depresjoner og angst, operasjonshysteri eller abortdebatt. Nope.

Her skal det bare være koselige ting, og du som leser skal føle at dagen din ble et lite hakk bedre etter å ha klikket deg inn. Sammen skal vi bli bedre på å fokusere på de positive tingene. For helt ærlig; det er nok dritt der ute til å grave seg inn i et fengsel av angst og depresjoner. Men livet er rett og slett for kort til å bry seg om dritten. Skal man leve et langt og lykkelig liv er man nødt til å fokusere på de positive tingene. Så får heller nyhetene ta seg av all dritten.

✌🏼💗 

30% Rabatt på Nelly!

annonse – nelly

Woho! Nå er det crazy salg på Nelly! Det er hele 30% rabatt på alt fra NLY brands, og det gjelder kun til i morgen tidlig.

Jeg fikk en stor boks med klær hjem for et par dager siden, og det passer jo perfekt å vise dere alt jeg fikk nå som det er 30% rabatt på det.

Absolutt alt som er linket i dette innlegget er det 30% (!!!) rabatt på! Nå kan du fylle opp vår- og sommergarderoben for en billigere penge!

KJOLEHER
SKOHER

KJOLEHER
SKOHER

JAKKEHER

KJOLEHER
VESKE HER
HÅRSPENNEHER

KJOLEHER
SKOHER
HÅRSPENNERHER

KJOLEHER

TOPPHER
BUKSEHER
SKOHER

TOPPHER

 

Håper du ble inspirert og fant noe du likte!😃💗⚡️

 

Babyshower overraskelse!

I går hadde vi babyshower for storesøsteren min Madeleine. Den ene venninnen hennes hadde stelt istand stor babyshower med alle vennene til Madeleine og gjort det så koselig! Madeleine hadde ingen anelse om at hun skulle i babyshower, så alt hadde blitt planlagt med kjæresten hennes.

Når hun kom kjørende trodde hun at hun skulle i middag til venninnen sin, men hun fikk seg litt av et sjokk når hun så en stor gjeng med sine nærmeste venninner stå i innkjørselen. Dere som følger meg på snapchat så kanskje reaksjonen hennes? Hun begynte å gråte med en gang hun så alle. Så skjønt!

   

Alle hadde med seg en matrett eller dessert hver, og det ble så mye god mat. Jeg spiste til jeg nesten rullet ut derfra! Hehe! 

Etterhvert ble det tid for å åpne gaver, og herregud så mye fint hun fikk. Nå har hun masse å dolle opp den lille bærta med! Når alle pakkene var pakket opp ble det en liten gjettelek.

Vi skulle alle skrive opp når vi tror at babyen blir født, hvor stor den kommer til å være, hva hun skal hete og hvor stor midjen til søsteren min var. Jeg tippet veeeeldig feil der for å si det sånn. Haha! Hun var mye mindre rundt enn 134cm som jeg trodde.

Så nå blir det spennende å se hvem som kommer nærmest på resten av tingene. Når det kom til navn skrev jeg egentlig bare opp hva jeg syntes at passet best til babyen. Søsterene hennes heter jo Emmeline og Cornelia, og da passet både Adelén og Sofie. Selv om Adelén kanskje blir litt vel likt som Madeleine da. Hehe!

Det ble en skikkelig koselig dag i går. Jeg har jo kjent mange av venninnene til Madeleine i åresvis, så det er alltid koselig å se de igjen. Også syns jeg det er så koselig at babyshower har blitt en vanlig tradisjon i Norge. Når man går der høygravid og kanskje ikke føler seg i toppform er det jo så koselig når venner og familie gjør stas på deg!

Gi ut bok? Flytte til Hokksund? Gravid med tvillinger? 100’000,- ++ Ukens spørsmål #242

Annonse / kicks

Hvor lang tid bruker du på å skrive et blogginnlegg?
– Det har jeg ikke tenkt noe på før. Det tar jo en del tid å ta bilder, lage idéen om selve innlegget og hva det skal handle om, også tar det en del tid å skrive selve innlegget og linke alt mulig. Så jeg vil tippe alt ifra 2-5 timer per innlegg.

Vil du si at du er en person med grønne fingre?
– Etter at jeg fikk helt hagedilla i fjor vinter og researchet som en galing rundt på YouTube har jeg absolutt lært meg mye, og jeg har fått mye grønnere fingre. Det er fortsatt mye igjen som må læres, og jeg tror nok aldri at man blir helt ferdig utlært. Men jeg kan i alle fall mye av basics nå, så jeg kan nok en god del mer enn gjennomsnittet på min alder. Hehe!

 

 

Hvilket produkt bruker du til brynene dine?
– Jeg har brukt det samme produktet i et par år, og jeg elsker det. Kunne aldri gått over til noe annet, for dette er så bra! Er jo ikke uten grunn at halve verden er hekta! DETTE er produktet jeg bruker. Kanskje jeg skal lage en oppdatert brynsrutine på YouTube?

 

Bruker du briller eller linser?
– Nei, ingen av delene. Jeg har ganske godt syn, så jeg slipper heldigvis det.

 

 

Med tanke på at forlovelsesringen din har en stor diamant. Fungerer det greit å “bare” ta på seg hansker når du holder på ute eller er den i veien? Er det noen settinger du tar den av f.eks om natta?
– Som du sier så er jo diamanten veldig stor, og ringen er jo veldig dyr. Så derfor pleier jeg ikke å ha den på når jeg holder på i hagen, trener styrke eller sover. Jeg har ikke akkurat lyst til å ødelegge en ring til 100’000,- kr, så jeg er veldig forsiktig med den. Men jeg har den som regel alltid på meg, og den er jo så fin!

 

Hva slags forhold har du familien din? Er dere åpne og kan snakke om alt?
– I vår familie er vi ekstremt åpne om alt mulig, og vi har ikke mange hemmelighetene for hverandre. Mamma har jeg alltid hatt et nært forhold til, og vi har snakket om alt i alle år. Er det noe som helst jeg trenger å snakke om vet jeg at jeg kan gå til henne, uten å være redd for å bli dømt. Da jeg var tenåring var det utrolig godt å ha en mor jeg kunne spørre og snakke med om alt mulig rart.

Hva synes du er best av jente hund og gutte hund? Vurderer å kjøpe meg en golden retriever og lurer på om jeg skal ha gutt eller jente.
– Jeg liker best jentehund. De er av erfaring mer rolige og lettere å ha med og gjøre. Også kan man jo få valper på de om man ønsker det. Har vurdert det flere ganger med Chloe, og jeg er så usikker på om jeg vil at hun skal få valper. På den ene siden er det jo dødskoselig med små valper løpende rundt i huset, men det er jo også ganske hektisk å ha valper, i tillegg er det så utrolig trist når man skal selge de.

Kan du tenke deg og flytte tilbake til Hokksund? 
– Nei, absolutt ikke. Jeg følte meg aldri hjemme der, så det er ikke noe sted jeg ønsker å flytte tilbake til.

Kommer du til å gi ut en bok eller en kokebok siden du er så glad i og lage mat?
– Jeg har veldig lyst til å gi ut en bok med sunne oppskrifter. Jeg har jo utdanning og arbeidserfaring som kokk, så jeg vet jo mye om mat og det hadde vært gøy å gjøre noe ekstra ut av det. Om det blir en kokebok blir det nok en blanding av oppskrifter, trening og noe velvære.  

 

Hvilken foundation bruker du? Huden din ser alltid helt flawless ut!
– Takk! Den jeg bruker har jeg brukt lenge, og jeg sverger til den. Den dekker veldig godt over alt av kviser og mørke ringer, også sitter den veldig godt. Når jeg har tatt litt pudder sitter den fra tidlig morgen, og når jeg tar den av på kvelden sitter den fortsatt som et skudd. Har også fått mye mindre kviser etter at jeg begynte å bruke den. Du finner den HER.

Hva tenker du hvis du plutselig fikk trillinger eller firlinger ? I og med at du syns to barn er nok.
– Sjansen for å få det uten prøverør er så ekstremt liten at det gidder jeg ikke tenke på engang. Om jeg derimot fikk et barn først, også et tvillingpar hadde det vært en annen sak. Det er jo faktisk noe som kunne skjedd. Vet det er mulig å fjerne en av tvillingene mens man er gravid, men personlig syns jeg det blir helt feil og grusomt, og det ville jeg aldri gjort.

 

Klar for babyshower! 

I dag skal jeg på babyshower for søsteren min. Hun er gravid med sitt tredje barn, og har termin i april. Så det er på tid med en babyshower for henne! Hun vet ingenting om det, så det blir en stor overraskelse for henne.

Så dette innlegget blir publisert etter at babyshoweren er igang, i tilfelle hun titter innom bloggen før babyshoweren. Hadde jo vært så kjipt om jeg ødela overraskelsen med å blogge om det for tidlig. Hehe!

Siden hun venter en liten jente måtte jeg bare pynte meg med rosa i dag. Det passer jo så perfekt! Jumpsuiten kjøpte jeg på BikBok for en stund siden så den er nok dessverre utsolgt!

I går var jeg på kjøpesenteret med Rebecca, og vi handlet gave til i dag. Det var så rart og koselig å kjøpe babyklær. Mens jeg stod der klarte jeg ikke dy meg “ja, Rebecca nå blir det ikke altfor lenge til vi skal handle her selv” hohoho. Ansiktsuttrykket til Rebecca var bare “heeeell no”. Haha! Blir ikke noe barn på noen av oss med der første. Men en dag står vi plutselig der og handler klær til hver vår lille baby! 

Hvor søtt var ikke kortet? Måtte jo kjøpe det når det var bilde av en Papillon! 

Det er en venninne av søsteren min som har planlagt hele babyshoweren, og alle skal ta med en matrett hver. Så da gikk jeg for å lage cupcakes! Det var så gøy å lage med skikkelig babyshower tema. Har forresten filmet når jeg lagde de, så video av hvordan man lager cupcakes kommer ut snart! 

Nå får jeg nesten komme meg avgårde så jeg ikke blir for sen! Skal prøve å knipse noen bilder der, så dere kan få følge med!