Anbefaling av rettetang!

De siste 6 månedene har jeg prøvd ut GHD eclipse styler. Jeg har brukt den ca hver dag, og har virkelig fått prøvd den ordentlig ut. Derfor kan jeg endelig anbefale den til dere. Jeg har en fast regel at jeg aldri anbefaler noe jeg ikke er 100% fornøyd med, eller som jeg ikke har fått prøvd helt ut. Men denne rettetangen (styleren) kunne jeg faktisk ikke vært mer fornøyd med! 

Den retter ut håret utrolig bra, og etterlater det helt rett og silkebløtt. Når jeg var på kurs med GHD i mars rettet de ut håret på en jente med utrolig krøllete hår (nesten afro) og det ble helt rett og silkemykt. Så denne styleren fungerer perfekt til alle hårtyper! Den har en konstant varme på 185 grader, som er den optimale temperaturen til å rette håret. Før jeg fikk GHD eclipse styleren min brukte jeg en rettetang som var 210 grader, den skadet håret mitt helt sinnsykt. Rett og slett fordi den nesten brant opp håret. Etter å ha brukt denne styleren i 6 måneder merker jeg stor forskjell på håret mitt. Det “nye” håret som har vokst på disse 6 månedene er sykt lite slitt, og håret mitt har blitt mye tykkere. 

 

En ting jeg virkelig elsker med denne styleren er at den blir så utrolig fort varm. Den bruker maks 20 sekunder fra å være helt kald, til å være 185 grader varm. Det er veldig kjekt for oss jenter som har dårlig tid på morgenen! I tillegg til å rette hår kan også lage krøller og bølger med denne. Det er også grunnen til hvorfor den blir kalt styler istedenfor rettetang. Selv om prisen på styleren er litt stiv, er dette virkelig en investering verdt pengene. Da får du en styler som varer i mange år og som man blir utrolig fornøyd med! Jeg kan med hånden på hjerte si at jeg aldri kommer til å bruke noen som helst annen rettetang enn GHD sine. 

Styleren kan kjøpes HER.

//Sponset produkt, og adlink. Men 100% ærlige meninger. Ville aldri anbefalt produktet dersom jeg ikke var utrolig fornøyd med det!

 

Monday mornings

Mandag er for mange en skikkelig hat-dag. Men jeg ser helt annerledes på mandager. For meg er mandager “en ny start”, eller blanke ark. Det fleste venter kanskje på nyttår for å endre vaner eller gjøre ting. Men jeg syns at mandager er perfekte til å starte på scratch! Denne uken her er målet mitt å trene ekstra mye. De siste 3-4 ukene har jeg vært skikkelig lat på treningsfronten. Har bare tatt en joggetur i uken, og det er altfor lite hvis man vil ha resultater. Så denne uken her er målet å få skvist inn 2 styrkeøkter og 1 joggetur. Wish me luck!

– Har du noen mål for denne uken?

Havregrøt og jordbærsmoothie er nesten standard frokosten min. Oppskrift på jordbærsmoothie kan dere finne HER.

 

Ha en herlig mandag ♥

 

Alkis eller?

Nå skal jeg straks dra til R. Vi skal bare ta det rolig hjemme hos han i kveld, siden vi begge var ute i går. Er veldig glad jeg ikke drakk så altfor mye i går, for i dag er formen forbløffende bra! Er selvfølgelig ganske sliten, men tror heller det er fordi jeg danset i 3 timer i strekk, og sovnet 5:30 på morgenen. Haha, dere må vel snart begynne å tro at jeg er den alkoholikeren! Men det er jeg absolutt ikke! Syns bare det er gøy å dra ut med venner på byen. Er jo ikke så mye annet å gjøre på lørdager uansett. Et lite motto jeg har også er: Det er ikke kveldene man sitter hjemme og ser på TV man husker. Det er de dagene man drar ut og gjør noe! 

Håper dere også har hatt en fin helg. Det har jeg i alle fall! Filmen jeg så på kino på fredag (the conjuring) var forresten ikke såå skummel. Den var veldig bra laget, men man skvatt mest! Stakkars hun jenta som satt rett ved siden av oss. Hun var redd fra første scene, hun hadde til og med tatt med seg et pledd som hun satt under. Haha, en liten pyse det der! 

Skikkelig jentevors

I går var jeg ute med noen venninder på Klubbteatret. Før vi dro dit hadde vi skikkelig jentevors hos Pia. Her snakker vi tequila shotting, dansing og selvfølgelig 92497 selfies! For ikke å glemme gossip snakk! Det er jo standard oss jenter. Når klokken ble rundt tolv tok vi taxi fra Pia til Klubbteatret, og der ble vi møtt av tidenes lengste kø. Heldigvis fikk Pia oss inn VIP inngangen, så vi slapp å stå i noe som helst kø. Det passet meg helt perfekt, siden jeg hater kø! 

Det ble utrolig mye folk på KT etterhvert, så dansegulvet var helt fullstappet! Elsker når det er skikkelig mye folk, og bra musikk fra dj’en. Da er det stemning da! Møtte igjen masse kompiser i går, så ble en del dansing selvfølgelig. Skjønner det ikke helt i dag, men sto i ca 3 timer i strekk og danset. Det er kondisjonen sin det! Hehe. 


// Mellissa, meg og Pia 


// Tequila ♥

Var litt vanskelig å få tatt bra bilde. Men dere ser ca hvor fullstappet det var. Love it! 

 

Flere som var ute i går?

 

Klare for byen!

I kveld skal jeg ut på byen med Pia og noen venninder! Akkurat nå vorser vi litt hos Pia før vi stikker på Klubbteatret. Hadde egentlig ikke tenkt å dra ut i dag. Men ble visst ut en tur allikevel!

– Flere som skal ut i kveld?

 

Spikes and blue

Nå skal jeg straks dra på kino med R. Vi skal se The Conjuring som er en skrekkfilm/thriller. Den har fått både 4 og 5 i terningkast så den virker lovende! Så også traileren, og der så den veldig bra ut! Gleder meg til å bli litt skremt, hehe! Heldigvis passer R på meg, så da blir jeg ikke sååå redd! Flere som skal på kino i kveld?

Øredobber – lml.no

Bukse – Gina Tricot

Skjorte – Bik Bok 

Sko – Jeffrey Campbell HER

Tee – Cubus 

 

Det er forresten 15% rabatt på alt fra nelly.com i dag. Bruk koden “SHOP15” i kassen! Happy shopping ♥

 

Min hudpleierutine

I ca 5-6 måneder har jeg brukt en spesiell hudpleierutine. Produktene jeg har brukt er alle fra Ole Henriksen. Mitt absolutt favoritt hudpleiemerke! I løpet av denne tiden har jeg virkelig fått prøvd ut produktene, og jeg kan virkelig anbefale de til dere! Jeg har lenge slitt med mye kviser, grunnet tørr hud. Men i løpet av denne perioden har huden min blitt mye bedre!

Håper dere også får litt tips som kan hjelpe dere å få en enda bedre hud!  Utfyllende informasjon om produktene står under bildet til hvert enkelt produkt! Spør meg gjerne om det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan.

 

Først og fremst: Hvorfor velge Ole Henriksen?

– De tester ikke på dyr!

– De bruker naturlige ingredienser

– Produktene er drøye i bruk, så selv om de koster litt å kjøpe inn, så sparer man inn igjen de pengene over tid!


  ♥ On the go cleanser 
Denne bruker jeg fast hver morgen. Da tar jeg bittelitt(!!!) rens i hendene og masserer i fuktet ansikt. Den fjerner sminke og bakterier utrolig bra, og etterlater huden frisk og ren! Denne renser er perfekt til oss med tørr/sensitiv hud som ønsker å bruke en skummende rens, men den passer også til alle hudtyper. Den er veldig rik på vitamin C (det kan man til og med lukte!) som stimulerer kollagensyntesen og beskytter mot miljøskader. Rensen blir brukt av Kylie Minoque, Snopp Dogg og Rene Zellwegger. 

 – Kan kjøpes HER.

 

 

 ♥ Truth to go cleansing wipes  

Disse renseserviettene bruker jeg som regel hvis jeg sover over hos venninder eller hvis jeg er på farten! De er rike på C-vitaminer som gjør huden silkebløt og glatt. I tillegg har den mikroalger som strammen opp og booster kollagenproduksjonen! Den passer til alle hudtyper. 

 

– Kan kjøpes HER. 

 

 


♥ Truth Serum Collagen Booster  ♥
Dette serumet bruker jeg etter at jeg har renset huden min med “On the go cleanser”. Jeg lar det trekke godt inn i huden før jeg legger på fuktighetskremen “Nurture me smoothing creme”. Dette serumet er rikt på C-vitaminer som glatter ut linjer, tilfører fukt og forhindrer ytterligere skader på huden. I tillegg inneholder serumet Hyaluronsyre som binder fukt til hudcellene. Og E-vitamin som er gjenoppbyggende på huden. Selv om dette er et anti-aging produkt, liker jeg veldig godt å bruke det på huden. Det er aldri for tidlig å forebygge rynker!

 

– Kan kjøpes HER. 

 

 

♥ Nurture me smoothing creme 

Denne bruker jeg hver morgen og kveld etter at jeg har renset huden min med “On the go cleanser” og brukt “Truth serum collagen booster”. Den tilfører mye næring og vitaminer som vitamin E og A, og fukter sart hud. I tillegg lukter den roser, så man har nesten lyst til å spise den opp! Kremen er veldig lett, så den passer godt til sensitiv hud og normal hud. Huden min er naturlig veldig tørr, og denne kremen passer midt i blinken! Prisen på kremen er litt høy, men den varer faktisk utrolig lenge. Jeg har hatt min krukke i 4 måneder, og det er fortsatt mye igjen. Så den er veldig drøy i bruk! Denne kremen blir forresten brukt av både David Bowie (ja gutter, den passer til dere også!!) og Paris Hilton. 

 

– Kan kjøpes HER

 

 

 

♥ Loofah body scrub ♥ 

Denne skrubben bruker jeg som regel 1 gang i uken, gjerne på søndager da jeg har litt ekstra tid og vil ha litt ekstra pleie etter helgens festligheter! Denne skrubben er basert på naturlig loofah, jojobavoks og grovmalt hasselnøttmel som virker stumlerende og eksfolierende på huden. I tillegg er det tilsatt mentol som virker kjølende og rensende på huden. Skrubben etterlater huden myk og frisk! Den er faktisk så bra at den til og med blir brukt av Naomi Campbell og Helena Christensen! Det sier vel sitt? 

 

– Kan kjøpes HER

 

 

 

 ♥ Body sleek lotion  ♥ 

Denne bodylotionen bruker jeg som regel alltid når jeg kommer ut av dusjen, og huden fortsatt er fuktig. Da er huden ren, og porene er åpne, så da trekker kremen best inn. Kremen etterlater huden utrolig myk og den gjør virkelig underverker for tørr hud. Den er så mild at den til og med passer til en babys hud! Kremen er rik på mandelolje som inneholder mye fettsyrer, lindrende og fuktighetsgivende aloe vera gele, og aprikosolje som forbedrer hudstrukturen. 

 

– Kan kjøpes HER.

 

 

– Har du prøvd noen av produktene fra Ole Henriksen?

 

//affiliatelinks

 

The Body Shop – Pressevisning

I går var jeg på pressevisning hos The Body Shop, i flagship butikken dems i Oslo. De har nettopp lansert et samarbeid med Leila Hafzi. Der de har hatt en photoshoot med Leilas kolleksjoner i vakre Nepal. Sminken de brukte på bildene er selvfølgelig fra The Body Shop, og den ser helt smashing ut!

Leila har også valgt ut sine favoritter fra The Body Shop! Og vi som var på eventet var så heldig å få med oss en stor goodiebag, med alle hennes favoritter! Mamma ble veldig misunnelig og småhintende til julegave når hun så at jeg hadde fått med meg oliven shower gel og moringa body butter hjem! Så tviler på at jeg får ha disse produktene i fred, hehe! 


// Vakre Nora og meg


//Søte Donna og meg


Her kunne vi velge fritt mellom en del øyeskygger og leppestifter! 


LITT mye folk! Var så crowded at vi nesten ikke fikk beveget oss rundt! Hehe. 

 

Starbucks

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra The Body Shop presseevent. Skal fortelle dere mer om det i morgen! Siden jeg ikke rekker å skrive så mye akkurat nå. Da kan jeg også vise dere produktene jeg fikk med meg hjem. 


Et par bilder fra jeg og Nora var innom Starbucks før vi dro på presseeventet. Gjett om det ble mye gossip snakk a? Hell yeah! 

 

Faux fur & Lycke

Nå skal jeg snart ta toget til Oslo. I kveld skal jeg på presseevent på The Body shop. De har nylig samarbeidet med en stor norsk designer, og i dag skal jeg høre mer om samarbeidet. Gleder meg allerede! Skal dit med Nora, men kommer sikkert til å møte mye kjentfolk også! Kameraet blir med, så viser dere mer, og skriver om det i morgen/i kveld!

Vest, bukse – Bik Bok

Sko – Jeffrey Campbell HER

Veske – Lycke

Bluse – Cubus

Kjede – Choies.com

Jakke – ONLY