Interiør wanties

Okey, etter at jeg flyttet for meg selv, og spesielt etter at jeg flyttet sammen med Per Fredrik inn i hus har jeg fått ganske dilla på interiør. Jeg drar nesten oftere for å se på ting til huset, enn klær. Altså, say whaaaat. Det hadde jeg aldri trodd at kom til å skje. Men den gang ei.

I dag tidlig ble jeg sittende å se på litt forskjellige interiørbutikker på nett, og tenkte jeg kunne vise dere noen av tingene jeg selv vil ha! Som dere sikkert kan se er det mye marmor, litt rosa og mange vaser. Hehe! 


1 – HER  /  2 – HER  /  3 – HER

4 – HER  /  5 – HER  /  6 – HER

7 – HER  /  8 – HER  /  9 – HER 

10 – HER  /  11 – HER  /  12 – HER

13 – HER  /  14 – HER  /  15 – HER

16 – HER  /  17 – HER  /  18 – HER 

 

 

Hva likte du best?

Hvorfor spise sunt?

Vi hører ofte at vi bør spise sunt. Men hva er det egentlig godt for? Hvorfor bør vi spise sunt? Og hvorfor bør vi holde oss unna godteri og junkfood? Det skal jeg fortelle dere litt om nå! 

– Spiser du sunt får du mer energi og du føler deg mer opplagt. Noe som er typisk når man spiser mat med raske karbohydrater (godteri for eksempel) er at blodsukkeret stiger til himmels, og daler enda fortere ned igjen. Dermed får man 15 min med masse energi, før man blir superslapp og trøtt. Hvis du spiser mat som er sunn derimot, som ikke gir noe spesiell blodsukkerstigning, og som holder deg mett over tid, vil energinivået være mye mer jevnt og du vil føle deg mer opplagt. 

– Spiser man sunt får man ofte bedre selvfølelse. Man gjør noe godt for kroppen sin, og det merker man på humøret. Om man bare spiser drittmat blir ofte kroppen seende sånn ut også, som gjør at mange ikke føler seg på topp.

– Med et sunt kosthold står man ikke i fare for livsstilsykdommer som man lett kan få ved å ha et usunt kosthold over tid. Hjerte- og karsykdommer og diabetes type 2 er blant noe av det man står i fare for å få om man har et usunt kosthold over tid. 

Man unngår overvekt. Om man spiser sunt unngår man å bli overvektig og alle problemene det følger med seg. Selvfølgelig kan man fortsatt veie et par kilo mer enn “normalen” selv om man spiser sunt, men når jeg sier overvekt mener jeg helseskadelig overvekt som man kun får om man bare spiser usunt.

– Man får bedre utnytte av treningen. Er du flink til å få i deg nok proteiner får du mer utbytte av treningen, og klarer å bygge muskler fortere. Også skal det sies at når det kommer til trening er kosthold veldig viktig. Det hjelper lite å løpe en joggetur om man slenger seg rett ned på sofaen med handa langt nede i sjokoladeskåla. 

– God mat. Å spise sunt er så lett når man faktisk finner oppskrifter på gode matretter. Selv elsker jeg å gomle på frukt og bær mens jeg jobber, og velger det fremfor godteri any day of the week! 

 

Slik organiserer jeg smykkene mine i walk in closet

I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg oppbevarer smykkene og solbrillene mine, og hvordan jeg organiserer de. På walk in closet rommet mitt har jeg brukt to veldig store hyller i det ene skapet til smykker og solbriller.

Har dere sett walk in closet tour videoen og house tour videoen min har dere nok sett en liten sneakpeak av hvordan jeg organiserer. Men, nå vil jeg vise dere steg-for-steg og forklare litt! 

Det første jeg gjør er at jeg begynner med de store smykkene som klokker, store armbånd og store kjeder, og fordeler der rundt i hver boks. 

På den nederste raden har jeg valgt ting som er i sølvfarge, og i den midterste har jeg valgt ting som er av gullfarge. Helt øverst har jeg annenhver med gull og sølv med store statement smykker. 

Deretter fyller jeg inn mellomstore ting som øredobber og store ringer. Til slutt fyller jeg inne med små kjeder, piercinger og ringer. 

Jeg prøver også å holde meg til et fargetema i hver boks. Da ser det mye ryddigere ut, og jeg finner lettere smykkene jeg leter etter. 

Under smykkene har jeg alle solbrillene mine. 

Solbrillene har jeg ikke noe “fast” system på, men de legger jeg etter hvordan jeg føler de passer sammen.

Kult ikke sant? Jeg elsker å ha egne skuffer til å organisere i! 

Mitt ekte hår

I dag har jeg vært hos Susanne og satt på tape extensions. Før jeg reiste i dag tidlig knipset jeg et par bilder av hvordan håret mitt ser ut uten hair extensions, når det faktisk er stylet. Sist jeg viste dere var det bare rett, så vanskelig å se hvordan det faktisk ser ut.

Men nå fikk jeg stylet det, og jeg må virkelig si at det begynner endelig å bli skikkelig fint! Det er fortsatt leeeenge igjen før jeg kan gå uten tape extensions, siden jeg foretrekker veldig langt hår. Men, fortsatt veldig gøy å se at jeg egentlig faktisk kunne gått uten. 

Uansett, nå har jeg nettopp kommet hjem etter en ganske lang dag på farten. Tror vel at jeg har sittet i bilen i 5 timer i dag, så nå er jeg ganske kjørt! Tok et langt bad i det sekundet jeg kom hjem, og det var helt utrolig deilig! Forresten; legger ut en del videoer og bilder fra snapchat med ting jeg gjør i hverdagen, så om dere vil se litt mer hverdagsglimt som ikke kommer på bloggen er det bare å legge meg til! Heter stinablogg der! 

Aldri nok sko

Er det èn ting jeg tror jeg aldri kommer til å få nok av så er det klær, vesker og sko. Spesielt sko. Jeg elsker å ha sko i alle mulige farger, høyder og stiler. Alt ifra frynsete hippie sko, til boots med nagler og sko med glitter. Jeg vil ha alt! Jeg tror aldri jeg kunne klart meg med bare 2-3 par hæler. Da hadde jeg nok følt at jeg aldri hadde noe å matche klærne med.

Det er ganske morsomt, men flere av skoparene har jeg aldri brukt. Jeg bare har de i tilfelle jeg en dag skulle finne en anledning jeg vil bruke de. Men, det blir jo kanskje sånn når man har over 30 par høye hæler?

Er det en ting som er sikkert, så er det at jeg elsker å utvide skokolleksjonen min. Jeg klikket nettopp hjem enda et par, som jeg kan vise dere når de kommer. Herregud så fine de var! Men, jeg vil gjerne ha litt tips fra dere! Som regel ender jeg alltid opp med å kjøpe hæler på Nelly, da det er de som har størst utvalg av det jeg liker.

Men, jeg vil gjerne ha tips fra dere. Hvilke steder handler dere hæler? Kom gjerne med så mange tips til steder i kommentarfeltet som dere kan! 

Noe jeg nesten aldri gjør

I dag tok jeg meg tid til å gjøre noe jeg nesten aldri gjør. Nemlig, å sole meg! Herregud, jeg kan virkelig ikke huske sist jeg faktisk bare slappet av ute og solte meg, uten å gjøre masse samtidig. Ah, så deilig og avslappende det var! I dag passet jo perfekt siden det endelig var nok sol her til å få litt farge på kroppen. Kan ikke si at jeg er så supertæn enda akkurat. Men det kommer seg! 

Med unntak av å ta en dukkert i verdens kaldeste basseng i Roma, tror jeg dette er første gang i sommer som jeg har hatt på bikini. Ganske godt gjort med tanke på at det er slutten av juli..! Men, er det bare meg eller ble liksom sommeren over etter den ene varme uka i mai?

Nei, nå må jeg komme igang med jobbing igjen. Har hundre ting jeg må gå unnagjort, så her er det bare å begynne! 

Derfor er Pokemon Go det beste som har skjedd vår generasjon

Pokemon Go har virkelig tatt verden med storm. Bare siden det ble lansert i starten av juli har det blitt lastet ned over 30 millioner ganger. Så man kan trygt si at dette spillet er populært. Det blir spilt av alt fra “svette” nerdegutter til sminkejenter. Dette spillet er uten tvil noe av det beste som har skjedd vår generasjon, og jeg vil nå forklare hvorfor. 

Det er jo ikke akkurat å stikke under en stol at vår generasjon har blitt ganske ødelagt av gaming. Veldig mange barn og ungdom + voksne, sitter inne forran pcen eller tven, mens de spiller dag ut og dag inn. Jeg kjenner flere personer som spiller så mye at de lett kan sitter 10-12 timer hver dag forran pcen, og det eneste de går vekk fra pcen er for å hente mat eller gå på do. 

Nå er jo det litt ekstreme tilfeller kanskje. Meeeen, det er ikke så langt vekk fra hvordan mange har det. Hvor ofte er det man ser barn faktisk gå ut for å leke lengre? De fleste sitter som regel inne og spiller Minecraft eller scroller igjennom instagram 13421 bilder. 

Men, nå har det kommet en stor forandring. For å kunne spille Pokemon Go er man nødt til å være ute og gå rundt. Desto mer man går desto flere Pokemon fanger man. I tillegg får man egg som klekker når man har gått x antall meter. Dette gjør at desto større spill “nerd” man er, desto mer aktiv blir man. Jeg har hørt om personer som vanligvis nesten aldri beveger seg, men som nå går 20’000-40’000 skritt hver eneste dag, fordi de spiller så mye.

Så dette er uten tvil et fantastisk spill, og fitness app. Men, det er ikke bare en fitness app. Dette spillet gjør at mange også får flere venner. Tidligere sosialiserte “gamere” ved at man snakket via spillet man spilte. Men sjelden møttes man in real life. Nå derimot, gjør Pokemon at mange samles. Dette er fordi de ofte blir satt opp “lures” som tiltrekker masse Pokemons, og dermed går flere spillere til det stedet. I tillegg til at det er forskjellige Pokestop i byene, som man kan få pokeballer og andre ting på. Poenget mitt er; når så mange mennesker trekker sammen til disse stedene er det ofte at man kommer i snakk, og blir venner. 

Selv har jeg ikke spilt spillet mer enn 3 minutter i Roma, da jeg personlig ikke vil bli hekta siden jeg alltid har så mye jobb jeg må gjøre. Men, for noen dager siden var jeg med Per Fredrik og noen kompiser av han ut for å fange Pokemon i Sandefjord. Synet som møtte meg var helt merkelig. Hele parken var stappfull av mennesker som prøvde å fange Pokemon, og fremmede kom lett i snakk fordi man kunne snakke om spillet.

Så ja, det er ingen tvil om at dette spillet kommer til å redde mye av vår generasjon. En generasjon som var truet med overvekt og kom til å få mange sykdommer på grunn av at de satt mye stille. Men nå som dette spillet har kommet blir det totalt endret, og vi får plutselig en generasjon som går ut og beveger seg masse. En stor tommel opp til Pokemon Go! 

Roma innkjøpsvideo!

Da jeg var i Roma shoppet jeg en god del klær og småting, og da jeg nevnte det på bloggen ble det stor forespørsel om jeg kunne lage en haul video, eller innkjøpsvideo da. Så nå har jeg endelig fått gjort det! 

Husk at du kan abonnere på YouTube kanalen min HER

12 Spørsmål og svar

// reklamelink

1. Hva irriterer du deg over hos andre mennesker?
– Jeg irriterer meg veldig når folk skal legge seg opp i alt man gjør. Som blogger merker jeg dette ekstremt mye, og jeg må ærlig si at jeg er så ekstremt drittlei av å høre alle mulige meninger om hvordan jeg skal se ut og oppføre meg. 

 

2. Har du noe som du er skikkelig dårlig på?
– Jeg er ekstremt dårlig til å synge. Altså, herregud så jævlig der høres ut når jeg synger. Er så dårlig til å synge at jeg aldri synger med på bursdagssanger eller noenting. 

 

3. Har du noen rare fobier?
– Jeg er ekstremt redd for føtter og fugler. Til og med bittesmå fugler som 99% av mennesker syns er supersøte er jeg livredd. Og føtter, ja trenger ikke begynne å snakke om engang. 


Blusen jeg bruker på bildene finner du HER 

 

4. Hvilken sang elsker du i hemmelighet, og synger når ingen hører?
– Hmm.. Har som regel ingen faste sanger på hjernen eller som jeg elsker. Men akkurat nå om dagen har jeg både ghostbusters sangen og “sing me to sleep” på hjernen, så de nynner jeg mye på! 

 

5. Har du et navn som bare familien din kaller deg?
– Nei egentlig ikke. Har så og si aldri hatt noen kallenavn. Navnet mitt er jo så kort og enkelt, så aldri blitt noe av, heldigvis. Hehe!​

 

6. Har du noen nervøse vaner / hva gjør du når du blir nervøs?
– Jeg begynner som oftest å skjelve en del, også gjesper jeg sjukt mye. Selv om gjespingen gjelder mest når jeg er i situasjoner der jeg er veldig ukomfortabel eller klein. Haha. 

7. Hvilken side av sengen sover du på?
– Når man ser mot sengen, så er det venstre side jeg alltid sover på. Uansett hvor jeg sover blir det alltid sånn. Både hjemme hos Per Fredrik og meg, og i leiligheten jeg bodde i, på alle hotell PF og jeg har vært på, og overalt egentlig. Må liksom bare sove på den siden. 

 

8. Hva var ditt første kosedyr og hva het det?
– Det var en lyserosa bamse som bare het bamse, om jeg ikke husker feil. Har den faktisk enda! Men den ligger i en eske på lagerrommet da. 

 

9. Har du noe som du ber andre gjøre, men aldri gjør selv?
– Hmm, nei tror faktisk ikke det. 

10. Hvilken vei står du i dusjen?
– Mot munnstykket. Hadde aldri klart å stå med vannet bak meg. Uæh, nei det går ikke! Hehe! 

 

11. Hva er din favoritt mat som er junkfood men som du elsker?
– Pizza. Herregud som jeg elsker pizza! Jeg elsker ristorante mozzarella frossenpizza. Ah, nam nam! 

 

12. Er du utadvendt eller sjenert?
– Definitivt utadvendt. Jeg var nok en del mer sjenert da jeg veldig ung, men det vokste jeg av meg. Livet er for kort til å ikke tørre og syns! 

 

Mine siste YouTube videoer

Siden jeg legger ut videoer så ofte, tenkte jeg å vise dere noen av videoen jeg har lagt ut den siste tiden, i tilfelle dere ikke har fått med dere de! Husk at dere kan abonnere på kanalen min ved å trykke HER. Veldig morsomt at videoen der jeg viser hele huset til Per Fredrik og meg har allerede blitt sett over 70’000 ganger!