Anbefaling av film?

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra konserten, og jeg er super kald! Gud så kaldt det er å stå ute! Klarte ikke å sta ute i mer enn ti minutter av gangen, så vi gikk rundt i butikker og tok en kaffe mens vi prøvde å bli varmere. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til sommer og sol. Selv om det virker som om det er en evighet til det blir varmt ute igjen! Men men, nok værsnakk. Må bare skryte litt av Astrid Smeplass. Hun var så utrolig flink til å synge live, og var en helskjønn jente. Har ikke hørt så mye på musikken hennes før, men gjett om jeg skal det nå!

I kveld skal jeg til en kompis og slappe av hos han med litt filmkos. Har dere noen gode filmer å anbefale? Gjerne komedier. Sliter alltid like mye med å finne gode filmer! Nå skal jeg dra til kompisen min, så vi får blogges mer i morgen. Ha en fin lørdag videre dere ♥

 

P4 Vinterlyd!

Nå skal jeg straks avgårde på P4 vinterlyd! De har konsert fra kl 14. på Jernbanetorget i dag, så da må jeg ta turen innom og se på artistene spille. Syns det er så bra at det finnes slike konserter, for de støtter nemlig kreftaksjonen. Det er en veldig viktig sak for meg, spesielt etter at jeg mistet min bestefar til kreft. Husk å støtte kreftaksjonen, og stikk gjerne innom en av konsertene! 

Dårlig forbilde fordi jeg trener?

Tidligere i dag kom jeg over en status på facebook, som Lene Orvik hadde skrevet. Hun har nettopp startet med et sunnere kosthold og mer trening, og hadde skrevet om det på bloggen sin. Det som sjokkerte både hun og mange flere var hvor mye hat og drittslenging hun hadde fått, fordi hun ville bli sunnere. Altså, er det mulig? Hun hadde blitt kalt dårlig forbilde og ble bedt om å holde det sunne kostholdet for seg selv, fordi det var ødeleggende for unge mennesker.

Jeg kjenner jeg blir så sint når jeg leser sånt. Det er så mange som har helt vrangforestillinger av verden. Når en blogger skriver at hun vil spise sunnere og trene mer, da er hun et dårlig forbilde. Mens hvis en overvektig person legger ut bilde av seg selv, gjerne med en burger i handa, da blir personen hyllet og blir kalt godt forbilde. Altså, hva er greia? Hvis jeg hadde sittet i sofaen hele dagen og dyttet innpå med drittmat og aldri tatt turen innom treningssenteret, da hadde jeg blitt kalt et godt forbilde. For da er man liksom “ekte”. 

Se på Caroline Berg Eriken for eksempel. Hun har en smashing og godt trent kropp, som kommer fra mange år med trening og et sunt kosthold. Den dama er hva jeg vil kalle et godt forbilde. Men når jeg leser igjennom forumer på kvinneguiden og hennes eget kommentarfelt, er det mange som ikke er enig med meg. De syns hun er et dårlig forbilde fordi hun spiser sunt og trener. 

Jeg har aldri fått så mye dritt som da jeg startet 30 dager uten sukker utfordringen. Hvorfor? Ikke vet jeg. Men jeg har en sterk følelse om at folk liker å kunne føle at det å sitte og råtne forran en tv mens man spiser junkfood, er sunt. Så hvis noen kommer og sier noe annet til dem, da blir de fly forbanna. Det å bli kalt syk, anorektiker, dårlig forbilde, osv er nesten hverdagskost for meg. Er det liksom greit å slenge sånt dritt fordi jeg trener og spiser sunt? 

Jeg hadde skjønt at folk hadde kalt meg et dårlig forbilde hvis jeg aldri trente, og hadde sultet meg for å bli tynnere, og hadde oppfordret andre til å gjøre det. Men det har jeg aldri gjort! Jeg spiser sinnsykt mye mat, men sunn mat. Mat som er rik på proteiner, sunt fett og “gode” karbohydrater (fullkorn og grønnsaker). Jeg føler at hvis jeg ikke legger til setningen “også unner jeg meg godteri en gang iblant”, blir jeg dømt som et forbilde. For hvis man skal være sunn, så er man jo nødt til å unne seg litt godteri en gang iblant, eller hva? 

Vet egentlig ikke helt hvor jeg vil med dette innlegget. Men ville bare få ut litt frustrasjon og tanker om dette temaet. Også ønsker jeg at du selv tenker over hvem du ser på som et godt forbilde.

DIY Blomster-lampe

Da var det endelig DIY-torsdag igjen! Hver torsdag viser jeg dere et nytt DIY prosjekt. Denne torsdagen har jeg laget en blomster-lampe. Jeg syns den ble kjempe søt, og veldig dekorativ. Den var ganske enkel å lage, selv om det var litt tidkrevende. Siden man limer på en og en blomst av gangen. Men det syns jeg er så fint med DIY prosjekter, at man må bruke litt tid på de, for da blir man ekstra glad når man får et fint resultat. 

Det du trenger er:

– Falske blomster. Jeg brukte disse.

– Limpistol 

– En lampe, med lampeskjer. Jeg brukte denne. Bruk gjerne en gammel lampe som du vil gjøre ny og fin!

– En saks

Dette gjør du:

1. Klipp av alle blomstene fra stilkene. 

2. Påfør lim i midten på baksiden av blomsten.

3. Sett fast en og en blomst på lampeskjermen. Jeg begynte nederst på lampaskjermen og jobbet meg oppover. Gjenta denne prosessen til alle blomstene er på. 

Her er det endelige resultatet! Ble det ikke fint? Jeg elsker det! 

Husk å bruke #stinabloggDIY hvis du lager denne lampen og legger ut bilde på instagram/twitter/blogg. Så jeg får sett ditt resultat 😀

Coffee Break

Så utrolig gøy å se at så mange av dere likte det forrige innlegget mitt. Det kaller jeg ekte treningsglede! Morsomt at det også havnet på forsiden av Nettavisen i dag også. Sånt gjør at blogg lysten blir ekstra stor! Nå kjenner jeg at det kribler i fingrene mine, idèer og tanker popper frem i hodet mitt.

Så i dag skal jeg ha en skikkelig idè-myldringsdag. Jeg syns det er så gøy å blogge. Men det er ikke alltid at jeg vet hva jeg skal blogge om, så derfor er det viktig å alltid ha noen idèer til innlegg i bakhanda. 

Var innom Nille i Bogstadveien i stad og kjøpte med denne utrolig søte kaffekoppen. Betalte kun 45,- kr for den. Elsker slike billig-butikker. Finner alltid noe fint noe! Har blitt helt avhengig av kaffe, og da er det alltid kjekt å ha slike kopper. Nå skal jeg drikke en god kopp kaffe og sette igang med litt idemyldring! Si gjerne ifra hvis det er noen innlegg du vil at jeg skal lage, så skriver jeg de opp 🙂

Ha en fin dag dere ♥

Stram rumpe på 10 minutter!

I det siste har jeg fått spørsmål av dere, hvordan man kan trene rumpa hjemme. Personlig pleier jeg å trene hele kroppen på gymmet, ved å løfte vekter. Men det er flere geniale øvelser man kan gjøre hjemme, uten noe utstyr. Disse øvelsene kommer garantert til å stramme opp rumpa de! Gjør alle øvelsene 20 repetisjoner x 3 runder, så har du en fin hjemmeøkt, du kan gjøre forran tv’en!

– Eselspark – 

Stå på knær hender (på alle fire). Strekk ett ben av gangen opp bak kroppen, slik at helen og fotsålen kommer så langt vekk fra gulvet som mulig. Fokuser på å strekke baken. 

– Strake benløft – 

Ligg på rygg med strake ben. Løft bena opp mot taket og senk rolig ned igjen. La bena gå opp igjen når de er ca 10 cm over gulvet. Bøy knærne hvis strake ben blir for tungt. Hvis du vil gjøre det ekstra tungt holder du bena i 10-20 sekunder i bunnposisjonen.

– Knebøy – 

Stå med en skulderbreddes avstand på bena. Se rett frem og litt ned. Tenk at du skal sette deg på en stol som er litt bak deg. Press knærne utover og tenk at tærne dine og knærne skal gå i samme spor. Gå rolig og kontrollert på vei ned. Gå så dypt du klarer med riktig teknikk. Og gå opp igjen.

Lykke til med treningen! 

Video: Food Challenge with Maria

Da var det onsdag igjen – og det betyr video! Lørdag for 1,5 uke siden spilte jeg inn en video med Maria, som er en god venninne av meg. Nå er det endelig på tide å vise dere videoen. Jeg syns den ble kjempe morsom, så forbered deg på en god latter! Hehe! 

New in from Lookbookstore!

I dag var jeg innom postkontoret, og hentet ut en pakke med klær fra Lookbookstore. Jeg har samarbeidet med de en god stund, og jeg blir alltid like fornøyd når jeg får klær fra de. Klærne er så utrolig fine, og de sitter også så bra! Fikk også en jakke og en blazer, men de viser jeg dere senere. Nå vil jeg vise dere et par kjoler, og en playsuit jeg fikk av de. Gleder meg ekstra mye til det blir sommer, så jeg kan bruke den hvite playsuiten! Det som også er så bra med lookbookstore er at det er veldig billig der! Jeg blir alltid like satt ut hver gang jeg ser prisene. Den svarte blondekjolen jeg har på meg på bildet under, koster kun 170,- kr. Hvor sykt er ikke det? 

Svart blondekjole – HER

Hvit playsuit – HER

Kjole – HER

Hvilken likte du best?

Oppskrift: Hjemmelaget tomatsuppe

Den siste uken har jeg hatt helt dilla på tomatsuppe. Noen ganger får jeg skikkelig dilla på kun en matrett, og da spiser jeg kun den retten i sånn to uker i strekk, helt til jeg blir drittlei. Tomatsuppe er noe jeg alltid har elsket å spise siden jeg var liten, gjerne sammen med pannekaker, eller alene med et par egg oppi. Siden det ikke er så altfor mye proteiner i tomatsuppe har jeg alltid oppi et par egg, for å høyne proteininnholdet. 

Selv syns jeg at det er ekstremt stor forskjell på hjemmelaget tomatsuppe, og den man kjøper på butikken. Når man lager den selv, blir den så utrolig god. Mens den på matbutikken kan smake veldig utvannet og kjedelig. Jeg har lagt ut oppskriften på denne tomatsuppen en gang før, men siden det er lenge siden, og jeg har endret litt på den, legger jeg den ut på nytt nå. Prøv denne oppskriften til middag i morgen, så får du en veldig god middag! 

Dette trenger du:

( 2 porsjoner )

– 1/2 løk

– 1 ss smør

– 1/2 ss hvetemel

– 1 boks hakkede tomater.

– 1/2 plante basilikum

– 3-4 dl vann

– 1 buljongterning (helst grønnsaksbuljong. Men alt unntatt fiskebuljong kan brukes)

– 1 dl matfløte

Dette gjør du:

1. Finhakk løken.  

2. Varm en kjele på medium varme. Smelt smøret i den og tilsett løken. Stek løken til den blir myk og blank. Rør inn hvetemelet.

3. Tilsett tomater, basilikum, buljongterning, vann og matfløte.

4. La alt koke i 5 minutter.

5. Bruk gjerne en stavmikser til å mose suppen så den blir ekstra fin i konsistens. 

Håper det smaker!

Favoritter fra Nelly

Tidligere i dag tok jeg turen innom nelly.com. Jeg finner alltid så utrolig mye fine klær der. De har så ekstremt stort utvalg, og det er alltid noe nytt som har kommet inn. Det som sjokkerer meg mest er at det er så billig. Man kan lett finne en veldig fin festkjole til 300,- kr som vanligvis ville kostet 500-700 kr i vanlige butikker. I tillegg har de også fri frakt når du kjøper noe for over 100,- kr. Så stor tommel opp for det! Under kan du se noen av mine favoritter. Her er det en god blanding av alt fra hverdagsklær til festkjoler. La deg inspirere, og kanskje finner du noe fint til vårgarderoben!

 

 // reklame linker


Kjole – HER  //  Jakke – HER  //  Genser – HER

 


Hvit paljettgenser – HER  // Blå genser – HER  // Mintgrønn genser – HER

 


Hvit kjole – HER  //  Lyserosa kjole – HER  //  Grå jakke – HER

 


Grå genser – HER  //  Hvit kjole – HER  //  Skinnbukse – HER


Hvit skinnjakke – HER  // Svart kjole – HER  //  Grå genser – HER


Jeans – HER  // Genser – HER  // Kjole – HER


Kjole – HER  //  Paljettjakke – HER  //  Bukse – HER

 

♥ Fant du noe du likte?