Haters gonna hate

Smile to the haters, and let them know that they can’t get to you.

Uansett hva man gjør her i livet så er det alltid noen som kommer til å mislike deg. Enten er de missunelig for at du har oppnådd noe de vil oppnå. Eller så liker de deg rett og slett ikke. Men hvorfor bryr vi oss om disse menneskene? Hvorfor gidder vi å la deres dritt smitte over på oss? Hvorfor skal vi slutte med det vi liker, bare fordi de snakker dritt? 

Som blogger får man alltid blandede tilbakemeldinger. I mitt tilfelle er de aller fleste hyggelige og snille. Men det er alltid den ene anonyme “tøffingen” som skal slenge dritt. Selvfølgelig tørr de aldri å skrive navnet sitt. For da måtte de faktisk stått for hva de mener. Også er det de menneskene (spesielt jenter) som går rundt og snakker dritt bak ryggen til hverandre. Og hvorfor? Jo for å følge seg bedre. For når man er nødt til å snakke dritt om andre, da kan man umulig ha det godt med seg selv.

Jeg har selv valgt å være et offentlig menneske. Og ja, jeg er fullt klar over at jeg selv setter meg i en veldig sårbar posisjon. Men jeg tåler drittslengingen. Rett og slett fordi jeg har vært gjennom mye hardt i livet mitt, og da er en stygg kommentar fra en anonym person ikke en dritt i forhold. Men tenk på de som faktisk ikke tåler å høre så mye dritt. Som kanskje ikke har verdens beste selvtillit. Som utvikler spiseforstyrrelser eller starter å kutte seg, fordi folk slenger dritt til de. Er det greit liksom? 

Jeg syns ikke det. 

Spørsmålsrunde – Søsteren svarer!

Nå skal jeg sette igang noe jeg aldri har hatt. Nemlig en spørsmålsrunde hvor søsteren min svarer. Dere kan spørre henne om hva som helst, og hun svarer ærlig. Siden hun er den som kjenner meg noenlunde alle best, så vet hun godt hva hun skal svare. Har også fått en del nye lesere siden sist jeg hadde spørsmålsrunde, så dere lurer sikkert på litt forskjellig! Så nå er det bare å spørre i vei! 

Tredagers fylla

I går skulle jeg egentlig ta det med ro. Men skjedde det? Nei, selvfølgelig ikke! Jeg og Victoria pluss et par gutter stakk på bowling. Begynte å vorse litt der med øl, bowling (hvilket jeg suger i!) og musikk. Når vi var ferdig med å bowle stakk vi tilbake til leiligheten til en av guttene og fortsatte morro’a der. Siden det var veldig spontant så ble vi ikke mer enn 10-15 personer. Men det var veldig gøy! Stod å danset frem til 06 på morningen i dag. Så er passe sliten nå. Men skal nok ut igjen i dag, så da blir det fylla fjerde dag på råd. Må jo passe på nå som jeg har ferie!

Haha, må le litt av meg selv. Klarte å ende opp på legevakten i natt. Magesåret kicket veldig inn, og da måtte jeg rett på sykehuset. Men etter en god tyggepille (smakte helt forferdelig!) så var jeg fin i formen igjen. Og da var det rett tilbake til festen og fortsette dansingen! 

 

Flere som har festet i påsken?

 

Motivasjon

Noen dager når jeg er umotivert går jeg inn på weheartit og ser på motiverende bilder. Da drømmer jeg meg litt bort, samtidlig som jeg får motivasjon til å stå på og oppnå noe. For man lever bare en gang, man er ung kun en gang. Og da er det viktig å få så mye ut av livet som mulig ♥ Å sitte på gamlehjemmet når man er 80 år og ikke ha noe å se tilbake på, det er verdens verste følelse. 

 

15. plass på topplista!

Ble så glad når jeg våknet i dag og så at jeg var på 15. plass på blogg.no sin toppliste. Så utrolig stas! Trengte en god opptur på en fyllesyk dag. Var på fest på Gulskogen i går. Var der med mange gamle bekjente, som jeg ikke hadde sett på noen år. Så det var jo veldig koselig. Danset og festet ganske lenge. Og merker det godt i dag. Var på fylla på onsdag også. Så i dag må jeg ta det med ro. Har enda ikke fått åpnet en eneste skolebok. Har egentlig vært veldig deilig. Men får prøve å gjøre et forsøk i dag. Wish me good luck! 

Har forresten klippet opp en gammel t-skjorte til en tank top. Syns det ble skikkelig kult! Rammstein på bildet og greier. Aner ikke hvor den er kjøpt, siden jeg fikk den for 100 år siden. Tenkte å gjøre det med flere t-skjorter. Siden det er ganske kult egentlig! 

Dagens antrekk

Vest – DIY // Genser – Bik Bok // Sko – Modekungen.se // Bukse – Gina Tricot 

 

Så gøy å se at jeg ligger på 22.plass på topplista i dag. Betyr mye ♥ Nettavisen.no linket jo innlegget mitt “Ikke OK å ha god selvtillit”. Så det er veldig stas! Var ute på Onkel Thor i Vestfossen i går. Var konsert der, så da ble det liv! Ble ikke akkurat drita. Men kjenner det godt i dag at jeg drakk i går. Så nå skal jeg ta det litt med ro før jeg starter på lekser.. Lekser i ferie suger – Men da har jeg bedre tid når jeg kommer tilbake til skolen igjen, til å gjøre andre ting. 

     
Følg meg på Facebook // Følg meg på bloglovin

Har ikke tatt restylane

Først og fremst må jeg bare si at jeg ikke har tatt restylane. Videoen jeg lagde i går var bare tull. Mente absolutt ikke noe av det jeg sa i den. Det er ikke sånn at man er en skam for bloggsamfunnet hvis man ikke har restylane. Grunnen til at jeg lagde videoen var jo fordi det har vært så veldig mange som har tatt restylane i det siste. Og jeg ville sette det veldig på spissen og tulle litt med det. Underholdning i hverdagen er viktig. Veldig gøy å se at så mange skjønte spøken og syns det var morsomt. De som har lest bloggen min en stund og kjenner meg, vet at jeg ikke er sånn som jeg var i den videoen. Jeg gjorde meg selv veldig lite intelligent, og nedlatende for å sette det ordentlig på spissen.

Har heller ikke tatt restylane, gått på trynet eller noe som helst av de foreslåtte tingene. Jeg tok “fattigmanns-restylane” haha. Hvilket vil si at man suger på tuten til en flaske i 5 min. Så hovner overleppen opp. Hevelsen går som regel bort etter noen timer. Og takk gud for det! For fy **** så stygt det så ut på meg! Så jo ut som en gakk-gakk jo! Kan med trygghet fortelle dere at jeg ikke har noen planer om å ta hverken restylane eller silikon i leppene. Mange som kler å ha det, men jeg er fornøyd med meg selv akkurat som jeg er!

 

Tatt restylane i leppene – Se video!

Som jeg nevnte tidligere i dag, har jeg vært på klinikk. Sa ikke hva jeg skulle gjøre, siden jeg ville holde det hemmelig. Men nå kan jeg vise dere hva jeg gjorde! Jeg tok nemlig restylane. Ble det ikke fint?

 

Dette er en tullevideo – Har ikke tatt restylane. Bedre forklaring HER.