Turister i Stavanger!

I dag har vi hatt en skikkelig fin dag her i Stavanger. Vi har fått sett så utrolig mye, til tross for at vi hadde veldig lite med tid. Det første stedet vi dro til var fargegaten, som er en gate der alle byggene er malt i mange forskjellige farger. Utrolig morsomt og fint!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deretter tok vi en tur rundt i sentrum og shoppet litt, stakk innom sjokoladebutikk der de hadde chilli i sjokoladen, som btw var veldig godt og sterkt. Også fikk vi sett en del av Stavanger sentrum, og jeg må bare si det, herregud for en koselig by! Så utrolig idyllisk med brosteinsgater og gamle hus. 

Nå er vi helt utslitte etter masse seightseeing. Så nå skal vi slappe av på hotellet med litt mat og vin. Det blir veldig deilig nå kjenner jeg! I morgen reiser vi hjem igjen til Sandefjord. Har forresten noen flere bilder fra dagen i Stavanger jeg vil vise dere, men det får bli i morgen! 
 

Derfor har jeg skjult nr

Etter mailen jeg fikk i går, er jeg veldig glad for at jeg for noen år siden fikk gjort slik at jeg har skjult nr. Det er nemlig sånn at det er 2 jenter i hele Norge som heter Stina Marie Bakken, den ene er selvfølgelig meg, også er den en annen jente som heter det.

Det som er veldig kjipt for den andre jenta, er at mange av dere som leser bloggen min, følger meg på YouTube osv ringer henne til alle døgnets tider, fordi dere vil ha tak i meg, i følge kjæresten hennes som i går sendte mail til meg. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så folkens, kan dere vær så snill å slutte og ringe henne? Dere får ikke tak i meg uansett hvor mye dere prøver å ringe nr dere finner på gule sider og 1881, for mitt nr er skjult. Og det kjenner jeg at er godt at jeg har gjort, for herregud så ubehagelig og slitsomt å bli ringt midt på natta hver dag. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Uansett, håper virkelig dere slutter å ringe henne, og uansett respekterer at det å kontakte noen på tlf på den måten er ikke ok. Nå skal vi ut i Stavanger og gå på litt seightseeing. Det er ikke tidenes beste vær, men det får bare gå! Kl 18:00 i dag spiller forresten Per Fredrik konsert på Digitality X på Stavanger Forum, så bare å komme innom om dere vil se på! 

 

I Stavanger!

Etter en roadtrip igjennom veldig mange fine steder, er vi endelig på plass i Stavanger! Ble helt sjokkert på veien bort hit over hvor fint det er i Norge. Altså, kunne det blitt mer idyllisk med høye fjell og fjorder? Er helt forelsket jeg! Kjenner jeg er så glad vi kjørte, fremfor å bare hoppe på et fly hit. 

Nå skal vi ned og spise litt middag på restauranten som er på hotellet. Holder dere oppdatert på snapchat. Skal forresten også prøve å vlogge litt mens vi er her, men er ganske “rusten” i vloggeskilsene så lover ingen amazing video til dere. Haha! 

Video: Housetour!

Endelig er huset til Per Fredrik og meg ferdig, og jeg har nå fått filmet inn en snutt til dere der jeg viser hele huset. Bare å spørre om det er noe dere lurer på hvor er kjøpt, så oppdaterer jeg innlegget ettersom spørsmålene deres kommer inn!

 

EIDT; her er svar på deres spørsmål:

– Per Fredrik har klærne i skapet som er bak speildørene på treningsrommet. 

– Huset har kun en etasje. Eller, det har et loft på toppen, men det blir ikke brukt.

– Vasene som er på stuebordet og skrivebordet er fra Kahler

– Bilder på kontoret er fra Desenio

– Kjøkken er fra IKEA

3 Ting jeg ikke skjønner

– Alle som skal klippe Nora-bobben. Altså, hva skjer med at ALLE skal klippe bobb? Halvparten av instafeeden min er jenter med nybleika hår, bobb og rød leppestift. Er greit å like Skam altså, men det får da være grenser. Dere får ikke se meg med noe skamklipp noensinne for å si det sånn. Her er det long hair all the way! 

– Når jeg får spørsmål som er helt merkelige. Som “Har du og Per Fredrik hvert deres soverom?”. Ja altså, vi er jo kjærester og er samboere, såeeeh. Eller når jeg får spørsmål om ting som tydelig er skrevet i innlegget, og jeg sitter der og bare “leste du bare overskriften du eller?”

– Når bloggere skriver super lange innlegg om at ting er så vanskelig og kjipt, men de vil ikke skrive om hva det handler om. Altså, en ting å si at man har en dårlig dag. Men å skulle lage så mye ut av noe, og ikke fortelle hva det handler om syns jeg blir for dumt. Da er det bedre å ringe en venn, om du har så stort behov for å snakke med noen. Om ikke virker det som du ikke hadde noe å skrive om, men du ville ha litt oppmerksomhet 🙂

 

I morgen drar vi!

Phew! Endelig hjemme! I dag dro jeg hjemmefra før 11 og kom hjem for bare litt over en halvtime siden. Grunnen til at jeg var i Oslo var rett og slett for å sette på nye negler, og kjøreturen tar jo evig lang tid. Så da går fort hele dagen med til å gjøre et ærend. Men, hva gjør man ikke for utseendet? 

Nå har jeg nettopp fått filmet inn en videosnutt til dere, der jeg viser hele huset til Per Fredrik og meg. Er så fornøyd med hvordan huset har blitt, og gleder meg til å vise dere! Så følg meg på bloggen i morgen, for da legger jeg ut videoen! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå må jeg virkelig få i meg noe mat. Har bare spist sånn halvveis mat i hele dag, så gleder meg til å spise ordentlig middag. Også må jeg få pakket til Stavanger turen til PF og meg. Vi reiser i morgen tidlig, og det skal bli så kos! Gleder meg skikkelig til å se Stavanger, og oppleve den fine byen! Har allerede snakket med en bloggvenninne om noen tips til hva vi kan gjøre i Stavanger. Men om dere har noen flere tips, så tar jeg de gjerne imot med åpne armer! 

12 Ting du kan kjøpe på eBay!

Okey, jeg må bare si det; Jeg elsker eBay! Hver gang jeg begynner å titte rundt der, finner jeg alltid så mye fint, og til så sykt lave priser at det er helt utrolig. Siden dere har likt innleggene der jeg legger ut eBay innkjøp tidligere, tenkte jeg å vise dere noen av mine siste funn.

 Her er det flere ting som er bestilt rett hjem i posten for å si det sånn. Blant annet den blå jumpsuiten, den grå vesken nederst og den fluffy nøkkelringen er klikket hjem! Selfielyset har jeg kjøpt for en stund siden, og det er absolutt å anbefale! 

Jumpsuit – HER  /  Genser – HER  /  Putetrekk – HER 

Grå veske med fjær – HER  /  Sminkekost – HER  /  Sminkemappe – HER

Selfielys – HER  /  Telefondeksel – HER  /  Ballongbokstaver – HER 

Ananas deksel – HER  /  Veske med ring – HER  /  Fluffy nøkkelring – HER   

 

 

Hvilke ting likte du best?

Hvor lenge kommer jeg til å blogge?

Veldig ofte får jeg spørsmål av lesere og kjente, der de lurer på hvor lenge jeg skal jobbe som blogger. For hvor lenge kan man leve av noe som nesten ingen ser på som en jobb? Jo, det skal jeg si deg. Så lenge jeg vil. Å leve av blogging er noe kanskje 20 personer gjør i Norge, til tross for at det finnes over 300’000 aktive blogger. Jeg er en av de 20 heldige. Eller, heldige høres mer ut som jeg har vunnet i lotto. Å leve av blogging derimot, kommer av hard jobbing over mange år. 

Jeg har allerede blogget i over 6 år, og jeg gleder meg til å fortsette i mange år til. Hvordan bloggen min kommer til å være i løpet av tiden aner jeg ikke. Men jeg vet bare at det å blogge er noe jeg virkelig brenner for, og så lenge man brenner for det, er det alltid et hav av muligheter der ute. Jeg har lyst til å gjøre så mye med denne bloggen. Reise rundt i verden, skrive en bok, gi ut en egen hair extensions kolleksjon, og mye mer! 

Jeg tror at man må tørre å tenke litt nytt, og ta sjanser. Det gjelder uansett om man vil være blogger, eller åpne en restaurant. Selv har jeg alltid hatt en liten frykt for å ha en jobb jeg ikke liker. Man bruker tross alt minst 40 timer i uka på jobben, og i løpet av året bruker man ca 30-40% av tiden man er våken på jobben. Av tiden som er igjen går mye bort til å lage middag, kjøre til og fra jobb, osv. Derfor  har jeg alltid strebet etter å ha en jobb som jeg elsker, så jeg ikke bruker halve livet mitt på å ha det kjipt. 

Jeg vet ikke helt hvor jeg vil med det her, annet enn å gi dere et lite innblikk i mine tanker om fremtiden. Og kanskje også pushe noen av dere der ute, til å legge litt mer effort i å få en jobb dere elsker. For tro meg. Jeg har hatt mange forskjellige jobber i mitt liv, og det er så viktig å være i en jobb man elsker! 

Ukens spørsmål #115

/ inneholder spons

Hvor ser du deg selv om 20 år?
– Oi, vanskelig spørsmål! Om 20 år er jeg 43 år. Innen den tid har jeg nok et par barn, er gift med Per Fredrik og jobber med noe jeg elsker. Akkurat hva det blir er usikkert, men kanskje noe innen blogging?

Skal du ut på noen reiser i sommer? 
– Jeg skal en tur til Stavanger med Per Fredrik nå til uken. Annet enn det har vi ikke planlagt noe enda. Syns det er best å ta ting litt som det kommer, og ikke planlegge 3563 ting man må gjøre. Hehe! 

 

Når ble du blogger for nettavisen?
– Jeg ble blogger for de i februar 2015. Før det ordnet jeg alt av sponsorer og reklame på egenhånd. Men gud så deilig det er å være hos Nettavisen. De fikser alt av pengemessige ting for meg, og har virkelig gjort det mulig for meg å leve godt av blogging, så det samarbeidet er jeg veldig takknemlig for. 

 

Jeg så på snapp og da holt du en hund og da begynte jeg og lurte på om du skal ha hund?
– Det var en valp venninnen min Susanne hadde. Hun har Pomeranian hund, og den hadde hatt valper, så det var kun en av valpene til den. Så ingen hund her enda! 

Hva var det beste med å bo i Oslo? Og hva synest familien din om at du skulle flytte ilag med Per Fredrik?
– Det beste var nok at alt var rett i nærheten, og at mange av venninnene mine bodde der. Familien min syns det er veldig koselig at Per Fredrik og jeg har flyttet sammen. 

 

Hvor mange timer sitter du med bloggen hver dag?
– Det er litt forskjellige fra dag til dag. Men som regel holder jeg på med bloggrelaterte ting fra morgen til kveld hver eneste dag, og jeg elsker det! 

Hvordan legger du opp dagen din når du skal jobbe? Er det sånn at du har blogginnlegg ferdig skrevet eller har du bare planlagt om hva du skal skrive om per dag?
– Jeg skriver som regel ned en sånn halvveis plan over hva jeg vil blogge om den kommende uken, hver søndag. Sånn at jeg lettere kan begynne rett på å jobbe med innleggene jeg skal skrive hver dag, på den dagen de skal ut. 

 

Er det ditt badekar på innlegget 12 ting du kan gjøre når det regner? Hvor er det fra?
– Ja! Det er badekaret inne på badet i huset. Aner faktisk ikke hvor det er kjøpt, siden det stod her fra før av. 

Har du restylane?
– Nei. Jeg har hverken restylane, botox, silikon, eller noe av det greiene der. 
 

Når ditt ekte hår blir like langt som langt som extentionet skal du slutte med det da?
– Om jeg er så heldig at jeg mitt eget hår blir 65cm langt, så er det ikke sikkert at det er tykt nok til å kunne gå uten hair extensions. Personlig syns jeg ikke at det er noe pent med langt pistrete tynt hår. Så om det ikke er tykt og fint, slutter jeg ikke med hair exensions. Hehe! Bruker forresten hår fra Luxushair, til dere som har lurt på det. Håret jeg bruker finner dere HER

Har du noen gang hatt lyst hår? 
– For mange år siden fikk søsteren min og jeg en smart ide sammen om å bleke håret mitt. Den endte opp med at jeg så ut som en gulrot. Det så faktisk så ille ut at jeg fikk fri fra skolen av mamma, så jeg ikke trengte å gå på skolen sånn. Så ja, jeg har hatt lyst hår en gang. Pent var det ikke! Hehe! 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Kortvarig sommerglede

Haha, er det mulig? Nå vet jeg ikke om jeg skal le eller bare være oppgitt. Da bassenget var nesten fylt opp begynte det å boble fra den ene siden, og gjett hva det var! Det var et hull det. 2 timer tok det før bassenget var ødelagt. Ble ikke akkurat den sommergleden vi hadde forventet oss. Men jaja, da er det bare å kjøpe et nytt ett da! Får håpe vi har bedre lykke når vi kjøper neste basseng..! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Noen som vet om steder der de selger bassenger som varer minst 4 timer? Haha!