Hvordan jeg skal farge håret mitt

Har ikke røpet hvilken farge jeg farger håret mitt til enda. Men nå skal jeg fortelle dere det! Jeg har tenkt til å farge det lysebrunt. Litt lysere enn jeg har på bildet under. Nå har jeg bleket håret to ganger, og har oransje hår. Haha, virkelig ikke pent! Men skal bleke det en gang til i morgen også skal jeg farge det brunt. Gleder meg utrolig til jeg er ferdig med å farge det. Skal selvfølgelig legge ut bilder med en gang det er ferdig. 

Love Stina <3

Farger håret!

Nå blir jeg ginger! Er lei svartfargen så nå blir håret lyst. Forteller dere mer senere!

Love Stina <3

Ukens blogg er trukket, ble det deg?

Denne ukens blogg ble bloggen coldhands.blogg.no. En fantastisk fotoblogg! Anbefaler virkelig alle å ta turen innom bloggen. Ble veldig inspirert til å ta bedre bilder etter å ha sett denne bloggen.

 

♥ Har du vært innom bloggen før?

 

Love Stina <3

That’s what bestfriends are for

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Drammen. Var der en tur med Isabella. Har ikke vært med Isabella på litt over en uke. Altfor lenge! Men vi tok en liten “pause” fra forholdet våres. Hender man må ta en liten pause, da blir det så mye bedre igjen etterpå. Kjente virkelig at jeg hadde savnet Isabella. Herregud, en uke er mye uten henne. Når jeg skrev forhold i stad var det fordi alle tuller litt med at vi er som kjærester. Bortsett fra det intime da, selvfølgelig. Vi er nok for hetero til å kunne hatt det intimt. Men vi er veldig avhengige av hverandre og må snakke om alt med hverandre. Ikke noe uærlighet her i gården! 

Vi stakk på Pigen en tur. Ble utrolig sjokkert over den dårlige servicen. Det tok hundre år før vi fikk en meny hver. Og når vi endelig fikk bestilt (etter å nærmest vinket en servitør til oss) tok det hundre år før vi fikk det vi skulle ha. Servitøren mistet lappen sin med hva jeg skulle ha, og det jeg skulle ha var de selvfølgelig tomme for. Så da måtte jeg bestille noe annet. Som ble sjokoladefondant, usunt. Men den var sykt god! Så der gjorde kokkene er god jobb. Virkelig! 

I kveld tenkte jeg med på trening en tur. Tenker å trene litt styrke. Må også rydde rommet mitt, for her ser det ikke ut. Uff uff! 

 

Love Stina <3

I love that summerfeeling

I dag har søsteren min Madeleine tatt litt bilder av meg. Vi tok en del bilder i hagen. Elsker lyset man får på bildene om sommeren! Vi tok bilder med to forskjellige kjoler. Viser dere bildene av den andre kjolen senere. 

♥ Hva syns du om bildene?

 

Love Stina <3

Dagens outfit – Converse and feathers


Sko – Converse // Klokke – ALDO // Kjede – Kappahl // Bukse – Gina Tricot // Genser – H&M 

 

Love Stina <3

Dagens treningsøkt er fullført!

Skulle egentlig på treningssenteret rett etter jobb. Men fant ut at det var stengt der. Så da dro jeg hjemom en tur, før jeg dro til Hoensmarken. Rakk å ta antrekksbilder før jeg skiftet til treningstøy. Så legger ut det etterpå. Var ganske ødelagt i bena i dag etter å ha nærmest løpt i hele dag. Men klarte å løpe mye av turen. Er ikke helt sikker på hvor lang runden i Hoensmarken er, men jeg klarte å gå fort/løpe den på 25 minutter. Må få sjekket ut lengden neste gang jeg tar den. Syns det er så gøy å se på lengder, tid og fart. Det er den beste motivasjonen min!

♥ Har du trent i dag?

 

Love Stina <3

Endelig ferdig!

Da var jeg endelg ferdig på jobb. Ble utrolig rush på jobben i dag. Vi trodde det skulle bli stille så vi var bare to servitører på jobben. Men der tok vi feil! Kjente jeg begynte å bli veldig stresset. Men heldigvis fik vi ringt inn en servitør til, så det ordnet seg.

Nå sitter jeg i bilen og spiser en kjapp yoghurt og noen nøtter før jeg skal på trening. Er helt ødelagt i bena. Så blir nok styrke på overkroppen. Blogges mer senere!

Love Stina <3

TBBT

I dag var jeg med søsteren min på Hoensvannet. Det er en badestrand 15 minutter unna der jeg bor. Planen var egentlig å bade. Men det skjedde virkelig ikke! Vannet var altfor kaldt. Stakk så vidt uti tærne før jeg krøp opp på håndklet mitt igjen. Men fikk solt meg litt. Ble litt brun faktisk. Må bare legge ved dette bildet hvor jeg holder Emmeline. Haha, sjekk håret og ansiktsuttrykket. Noen er litt sure for en bad hair day kanskje?

Ble utrolig daff etter at jeg var på Hoensvannet. Så i kveld skal jeg bare slappe av med The Big Bang Theory (TBBT). Elsker virkelig det programmet. Har sett nesten alle episodene som finnes. Mangler kanskje 8 stk. Og 3 stk skal jeg se nå. Fan sa du? Ja.. 

 

♥ Hva syns du om TBBT?

 

Love Stina <3