Det kunne endt med ambulanse!

I dag har Chloe og jeg vært på en skikkelig deilig skogstur! De siste dagene har jeg ligget rett ut. Etter dåpen på søndag ble jeg helt utkjørt. Så det var først i dag jeg orket å komme meg skikkelig ut av døren. Da passet det superbra at det var sol, blå himmel og 17 varmegrader ute!

Jeg tok med meg Chloe til Ula, hvor vi gikk opp til toppen av det ene fjellet. Det er en superfin tur, som er akkurat passe tung. Masse bratte oppoverbakker, superfin tursti og fantastisk natur.

Nå begynner det endelig å synes at det er høst med sopp, lyng og rød / oransje blader på trærne og på bakken. Så nydelig! Det var virkelig helt magisk å gå i skogen nå!

Til slutt kom vi endelig til toppen av fjellet. Her er det virkelig helt fantastisk utsikt! Man kan se hav så langt øyet rekker! Også får man kjempefin utsikt over Ulastranda.

Vi satt oss ned og nøt utsikten, og koste oss med litt snacks. Kvikklunsj er min favoritt på tur. Vinter som sommer og høst. Hehe!

Hadde også tatt med en pose med namme-nam til Chloe, så hun fikk litt å kose seg med. Gjett om hun ble glad! Passer også på at jeg alltid har med ekstra vann så hun kan få av meg. Er jo ikke alle steder jeg går der det er bekker hun kan drikke av, så da er det viktig å ha med ekstra vann, så hun ikke blir dehydrert!

Altså. For en utsikt! Vi ble sittende ganske lenge og bare nyte utsikten. Det gir meg så mye inspirasjon og livsglede å gå på slike turer som dette. Jeg elsker å komme meg ut i naturen, og bare få helt ro i sjelen.

Veien ned fra fjellet ble derimot litt mer dramatisk.. Det hadde regnet mye i går så det var superglatt på steinene nedover fjellet. Jeg passet på å gå veldig sakte og forsiktig, men plutselig sklei jeg og vipps så lå jeg nede i en fjellsprekk!

Heldigvis satt jeg meg ikke fast, og jeg kom meg fort på beina igjen. Men det kunne gått skikkelig galt! Tenk om jeg hadde satt meg fast eller brukket et bein? Er ikke bare-bare å ringe ambulansen når man er midt i skogen.. Heldigvis slapp jeg unna med et skikkelig skrubbsår.

Vel vel, et skrubbsår skremmer ikke meg akkurat. Litt knall og fall, det tåler jeg! Så flere slike skogsturer blir det fremover. Men da skal jeg prøve å holde meg litt bedre på beina, haha!

5 Beauty hacks

Annonse kicks Nelly

Vippelim – Når du skal sette på vipper er det veldig viktig at du bruker riktig lim. Jeg har brukt vipperemser i åresvis, og har merket ekstremt stor forskjell på de forskjellige limene. DETTE limet er uten tvil min favoritt. Den tørker relativt fort, blir usynlig, er veldig lett å påføre og gjør at vippene sitter skikkelig godt fast hele dagen (til og med om øynene dine skulle renne litt!).

JUMPSUITHER

 

Unngå inngrodde hårsekker – Hvis du får mye inngrodde hårsekker er det to ting du kan gjøre for å unngå det. Nr 1: bruk alltid en skarp høvel. Ikke den som har ligget i dusjen i to uker og som har blitt brukt altfor mye. Nr 2: skrubb hele kroppen 1-2 ganger i uka, og skrubb gjerne rett før barbering.

 

Blå øyne – Dersom du har blå øyne er det smart å bryte øyeskygger med bruntoner og guldtoner, og legg gjerne på svart maskara og en svart winged liner. Dette gjør at blåfargen på øynene dine popper ekstra mye frem.

JUMPSUITHER

 

Bath bombs – Når du kjøper bath bombs hender det at en liten bit faller av. Spar på denne biten og bruk den neste gang du skal ha fotbad.

 

Ekstra dekkevne – Hvis du vil ha ekstra dekkevne over foundation, og et pudder som ikke er fort tørt bør du bruke DETTE pudderet over foundation. Jeg har brukt denne kombinasjonen i åresvis, og det gir en flawless finish som ikke blir for matt eller tørr.

5 Fitness hacks

annonse – stronger

Godteri – Det er helt i orden å spise godteri iblant, og ofte har man lørdag som en godteri-dag. Det som er viktig da er at godteriet går i søpla på når lørdagskvelden er over. Hvis ikke blir det ofte til at man spiser opp restene utover både søndag og mandagen, og plutselig spiser man godteri halve uka. EDIT: det beste er å selvfølgelig heller kjøpe mindre godteri, så man ikke trenger å kaste. Men dere skjønner sikkert poenget :-))

TOPPHER
TIGHTSHER

 

God tid – Hvor lang tid bruker du på å spise? Visste du at det tar minst 20 minutter før kroppen kjenner metthetsfølelsen? Så om du spiser opp all maten din på 10-15 minutter er det fort gjort å overspise. Så ta deg god tid til å spise, og nyt den gode maten.

 

Salt – Salt kan være helseskadelig og kan bidra til høyt blodtrykk, hjerneslag, hjerteinfarkt, nyreskader, og enda mer (kilde). Spiser du mye salt holder du også på mer vann i kroppen, og du kan bli større enn du egentlig er. Kutt ned på saltet ved å spise mindre prosesserte matvarer og bruk urter til å krydre maten.

TOPPHER
TIGHTSHER


På farta
– Gjør det til en vane at du alltid har med litt sunn snacks i vesken. Da slipper du turene innom bensinstasjonen der man ofte kun kan velge usunne alternativer.

 

Mål – Sett deg et mål med treningen. Dette hjelper mye på motivasjonen og gir deg en mening med treningen din. Eksempler på mål kan være; løpe halvmaraton, løfte x antall kilo i en viss styrkeøvelse, nå en viss fettprosent, osv.

Trusselbrev, Frieri, 4 år, Blogg-Jobb ++ Ukens spørsmål #253

annonse – kicks, nelly

Hvordan er en helt vanlig arbeidsdag for deg?
– Hver eneste dag varierer veldig. Noen dager er det fullt opp med møter på Skype eller i Oslo. Andre dager tar jeg mye bilder til innlegg, andre dager skriver jeg opp en god del innlegg. Det er litt vanskelig å si hvordan en “vanlig” dag er for meg, for hver eneste dag er ulik. Hehe!

 

Har du tenkt til å få flere hunder?
– Nei, det holder i massevis med Chloe. Hun er jo nesten aldri alene heller, så hun trenger ikke en hund for selskap.

Hva er dine beste tips når man skal oppdra en Papillon?
– Ikke lær den å sove i senga, haha! Vi lærte Chloe å sove i buret sitt fra dag 1, og hun elsker buret sitt. Det er hjemmet hennes, og hun legger seg ofte inne i det bare for å slappe av på dagtid. Ellers enn det så er det en ekstremt smart rase, så de er lette å lære triks. Men rasen er kjent for å være ganske bjeffete (er i alle fall det jeg har hørt og erfart), så vær obs på dette. Om du trenger flere tips og triks anbefaler jeg deg å høre med en hundetrener. De kan hjelpe deg mye mer enn jeg kan, hehe!

 

Hvor høy er du?
– Jeg er 160 cm.

SKJØRT – HER

 

Hvor lenge har du og Per Fredrik vært sammen?
– På torsdag har vi vært sammen i 4 år. Sykt å tenke på at vi har vært sammen så lenge! Men jeg kan ikke se for meg livet mitt uten han. Husker nesten ikke hvordan det var før vi ble sammen.

 

Hva redigerer du videoene dine med?
– De redigerer jeg med final cut pro. Syns det fungerer veldig bra, og det gjør at man får redigert ganske effektivt.

 

Hva er det søteste Per Fredrik har gjort for deg?
– Oi, vanskelig å si! Han gjør så mye koselig for meg hele tiden. Det må enten bli da han fridde midt på Times Square med billboard, eller det at han har vært så ekstremt støttende og god igjennom hele tiden mens jeg har slitt med angst og depresjoner.

 

Har dere lyst på katt med tiden? Mulig jeg husker feil, men er ikke Per-Fredrik veldig glad i katter?
– Jeg har faktisk en katt, men den bor hjemme hos foreldrene mine. Den har bodd der så lenge at det ville blitt helt feil å noensinne flytte den. I tillegg er Per Fredrik allergisk mot katter, så det hadde funket dårlig. Vi kommer til å holde oss til hund, hehe!

 

Kan du si de 5 beste tingene med Chloe?
– Hun er veldig kosete og skal alltid være i nærheten av meg (super sosial). Veldig koselig for meg som jobber alene hjemme. Hun har også masse personlighet, så det gjør at hun blir litt mer enn bare en vanlig hund. Også er hun sykt smart, og skjønner ekstremt mange kommandoer, så jeg kan skravle med hun også skjønner hun masse av det jeg sier. Også er hun en skikkelig god turkamerat. Elsker å ha henne med meg overalt og gå på tur, enten om det er i byen eller i skogen!

 

Hvilken foundation bruker du? Huden din ser seriøst helt flawless ut
– Takk! Jeg bruker DENNE foundationen. Den har jeg brukt i flere måneder nå, og første gangen jeg påførte den fikk jeg helt sjokk. Den dekte så sykt godt at huden min så photoshoppet ut, samtidig som den føltes lett ut på. Har aldri vært borti en så bra foundation noensinne før! Også sitter den som støpt i 24 timer, så det er helt amazing! Anbefaler den på det sterkeste!

Har du noen gang fått trussel brev eller at du har følt deg truet over noen hatere?
– Jeg har aldri fått noen trusselbrev, men jeg har fått en del creepy stalkerbrev. Heldigvis er det veldig lenge siden, og det har sluttet. Så det er jeg glad for. Men det var skikkelig ekkelt da det pågikk. Har fått en del stygge kommentarer opp igjennom årene, og en del som har sagt at de vil gjøre voldelige ting mot meg, og det er ikke akkurat særlig hyggelig. Disse har vært enkelthendelser, og dersom de hadde blitt mer alvorlige eller gjentatt seg hadde jeg ikke tvilt på å til politiet med en gang.

 

Hvordan får du sminken til å sitte hele dagen? Ser du legger ut snapper sent på kvelden og da sitter fortsatt sminken perfekt.. 
– Jeg bruker en sykt god setting spray som gjør at sminken sitter helt sinnsykt bra. Det er sjeldent jeg i det hele tatt trenger å tocuhe up i løpet av dagen. Setting sprayen jeg bruker finner du HER, og det er ikke uten grunn at den er ekstremt populær, for den er helt vilt bra!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Noe som er viktig i alle forhold

Her om dagen hadde Per Fredrik og jeg date night på Farris Bad. Jeg pleier som regel å bare dra dit for å besøke spaet. Det er jo deilig å slappe av på spaet dems.

Men de har faktisk en veldig bra restaurant også, som vi drar på iblant. Vi elsker jo gourmet mat, og det er alltid så spennende og inspirerende å spise på slike steder. Får alltid lyst til å eksperimentere masse mer på kjøkkenet når jeg har vært på slike restauranter.

Fine skatten min!

Kremet skalldyrsuppe og andebryst. Så deilig! Elsker sånn mat, spesielt når det er høst. Kanskje jeg skulle prøve å lage noe ala det samme hjemme? Lagde blåskjellsuppe for et par uker siden, og det ble så godt! Blir det noe av, og det blir bra så skal jeg dele det med dere!

Date night er så koselig, og man trenger jo ikke alltid å dra på fancy restauranter. Viktigste er at man er sammen og har kvalitetstid der man ikke ha hverken telefon eller tv som distraherer, så man virkelig får skravlet sammen og kost seg med hverandre!

Tror det er mange forhold som hadde hatt godt av å sette av litt ekstra tid til hverandre. Spesielt de med barn. Tid der man bare kan være kjærestepar og kose seg sammen!

Lag din egen blåbær leppeskrubb!

Å lage sin egen leppeskrubb er både enkelt, gøy og mye billigere enn du man kjøper på butikken. Du kan få tak i endeløst med smaker- og fargekombinasjoner, og det er bare fantasien som setter grenser. Her er hvordan du kan lage en blåbær leppeskrubb!

💙 1 ts kokosolje (for pleie)

💙 2 ss sukker (for skrubb)

💙 Noen dråper blåbær essens (for smak)

💙 Grønn konditorfarge (for morro skyld)

 

Bland alt det våte sammen først. Deretter blander du i sukkeret til det får perfekt konsistens. Oppbevar i et lufttett beger i kjøleskapet for best holdbarhet.

Bruk leppeskrubben 1-2 ganger i uken, alt ettersom.

Dette bruker jeg på leppene!

Annonselenker – kicks

Jeg elsker leppestifter, og syns virkelig det er et must have i sminkepungen! Jeg har sikkert rundt 100 leppestifter, men jeg bruker nesten alltid de to sammen. Hehe! Jeg syns kombinasjonen mellom disse to er så lekker, og de gir akkurat den perfekt nude fargen og ombre looken! Jeg liker når leppene er litt mørkere ut mot kantene, og det blir de når jeg bruker disse to.

 

Jeg begynner alltid med “honeylove” og påfører den over hele leppeområdet. Deretter tar jeg “fleshpot” og påfører den innerst på leppeområdet. Gnir leppene sammen litt og vipps så har jeg den perfekte leppestift looken!

Disse sitter forresten superlenge og de er semi matte, med en silkemyk finish!

LEPPESTIFTHER  /  HER

 

Hva er din favoritt leppestift?

8 Fun facts om meg

Snakket flytende engelsk – Da jeg gikk på barneskolen hadde jeg en utrolig flink engelsklærer, og jeg har innsett at jeg har et ganske godt språkøre. Så allerede da jeg var 10-11 år gammel klarte jeg å snakke flytende engelsk som om det var morsmålet mitt. Husker jeg måtte ringe kundeservice på the sims en gang, og da måtte jeg snakke engelsk med de. Mamma stod i fullstendig sjokk ute i gangen og skjønte ikke hvordan en 11 åring kunne være så god i engelsk. Haha!

Kebab – Jeg spiser seriøst aldri kebab. Jeg takler ikke kjøttet, dressingen og egentlig alt oppi. Det er bare ikke min smak. Har også lest litt vel mange nasty historier om folk på gatekjøkken som har puttet ting i kebaben som ikke skal være der for å si det sånn.

Pizza – Når det kommer til pizza er jeg sykt kresen. Av pizzafyll liker jeg ikke; pepperoni, ananas, biff, kebab, det meste av skinke, jalapeno, sopp, kjøttboller og en hel haug ting til. Det ender som regel med at jeg tar pizza med ost og skinke (og eventuelt tar av skinken).

Dette spiste jeg som liten – Da jeg gikk i 3-6 klasse på barneskolen spiste jeg nesten kun tomatsuppe, nudler, pannekaker og nudelsuppe. Jeg lagde det alltid selv når jeg kom hjem fra skolen, og nektet å spise noe annet til middag.

Saft – Frem til jeg ble ganske stor drakk jeg kun saft. Husholdningssaft var det eneste jeg drakk, og jeg nektet å drikke noe som helst annet. Hvis mamma hadde glemt å kjøpe saft i butikken var det bare i snu bilen med en eneste gang, haha. Uffameg!

Første kjærlighet – Per Fredrik er den aller første og den eneste jeg noensinne har elsket. Har en virkelig drømmemannen min, som jeg skal være sammen med resten av livet. Hehe, litt klissete. Men true fact.

Høyrearmen – Da jeg gikk i barnehagen lekte jeg litt Jackass, og hoppet rett ned fra en høy sklie. Endte opp med å knekke høyrearmen. Dette var rett før sommeren, og jeg måtte gå med blå gips hele sommeren og kunne ikke bade. Superkjipt!

Livredd for å skade meg – Jeg tar virkelig ikke en god helse for gitt, og jeg er livredd for å skade meg. Å hoppe i fallskjerm eller gjøre ekstreme ting er noe jeg aldri ville gjort. Tenk om jeg hadde endt opp med å bli lam i kroppen?

Hemmeligheten bak håret mitt!

Annonselenker

Jeg får ofte spørsmål om hvilke produkter jeg bruker til håret mitt. Siden jeg har hair extensions så er det ekstra viktig å bruke gode produkter, sånn at levetiden på håret blir ekstra langt. I tillegg er det viktig for meg at mitt eget hår også får god pleie!

Jeg har brukt disse produktene på håret mitt i flere år og jeg elsker de! De gjør at håret mitt blir silkemykt, sterkt og får mye shine! Fikk faktisk spørsmål av en leser her om dagen om hvordan jeg får håret mitt til å skinne så mye, dette er grunnen!

Jeg vasker cirka håret mitt hver 2.-3. dag også kurer jeg jeg det cirka hver 3.-4. vask. Det er det som funker best for mitt hår! Jeg kjøper forresten hårproduktene mine en side som gir opptil 50% rabatt. Det er myeeee billigere enn å kjøpe hos frisøren!

SHAMPOHER
BALSAMHER
HÅRKURHER

Når det kommer til styling har jeg prøvd mange forskjellige produkter. Jeg går alltid tilbake til den samme hårsprayen. Den er helt amazing! Den gjør at krøllene får hold, uten at det blir stivt og flokete!

HÅRSPRAYHER

 

Heat protect spray er superviktig for å beskytte håret mest mulig når du varmebehandler det. De fleste av oss retter / krøller håret ganske ofte, og da er det viktig med beskyttelse!

HEAT PROTECT SPRAY HER