Kosmetiske Operasjoner, Vekt, Kjæreste, Dyr Sminke ++ Ukens spørsmål #254

annonse – h&m, cubus, ellos

Hvilke operasjoner har du gjort for å endre utseendet? Vet du har tatt silikon.
– Haha, for det første; jeg har ikke tatt silikon. Har heller ikke tatt noen operasjoner for å endre utseendet mitt. Den eneste operasjonen jeg har tatt er å fjerne mandlene mine, og der gjorde legene en så slurvete og ræva jobb at jeg holdt på å dø.

Hva er det dyreste sminkeproduktet du bruker?
– Det er jeg litt usikker på. Kanskje foundation min? Den koster rett under 500,- . Men det er jo veldig mange forskjellige produkter jeg bruker totalt, så jeg tørr nesten ikke tenke på hva alt koster til sammen.

 

Hvor skal dere bo når dere får barn?
– I huset vi bor i nå er det opprinnelig 5 soverom, så det er jo mer enn nok plass her. Vi må gjøre noen endringer på rom inndelingen men ellers enn det er det fullt mulig å bo her.

 

Er det sant at du er tremeningen til Sophie Elise?
– Hehe, nei! Aner ikke helt hvor den der kommer fra! Vet kusinen hennes heter Stine, så kanskje derfor det har blitt litt surr? Av det jeg vet er vi i alle fall ikke i familie, men vi er venninner og hun er en skikkelig god jente!

Hva tenker du om rumpe-operasjon? Er det noe du kunne gjort selv? Hva syns du om at så mange bloggere og kjendiser har gjort det?
– Jeg tenker litt som jeg gjør med alle kosmetiske operasjoner. Folk får gjøre hva de vil, så lenge de er voksne nok til å vite hva de driver med. Selv er ikke rumpe operasjon noe jeg har vurdert, da jeg er fornøyd med rumpa mi, og om jeg vil at den skal bli større kan jeg trene squats (til en viss grad selvfølgelig).

 

Skal dere ha valper?
– Vi har alltid tenkt at vi ikke vil ha det. Men herregud så koselig det hadde vært! Små baby Chloer løpende rundt i huset. Herregud, hjertet mitt smelter allerede!

GENSER – HER

 

Hva med personlighet? Har den endret seg etter inntekten, eller kan du fremdeles gå en tur innom cubus, nille, elkjøp og andre billigbutikker for å handle? Vet at mange bloggere – navn skal ikke nevnes – mener de er for bra for å handle på nille, ta bussen osv.
– Jeg tror nok personligheten min har forandret seg så mye den uansett ville gjort fra da jeg var 17 og begynte å blogge til nå. Jeg handler fortsatt på billigbutikker. Ser ikke noe grunn til at man skal føle seg “for god” for det. Er mye bra på Nille også si! Buss derimot tar jeg ekstremt sjelden. Men det er mest fordi jeg har bil og fordi jeg blir ekstremt bilsyk av å ta buss. Tog derimot tar jeg en god del.

 

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
– Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos Cubus. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran.

 

Hvorfor bruker du hair extensions? Du er nydelig med det håret du har! Det er jo mote med passe langt hår!
– Takk for at du syns mitt naturlig hår er fint! Selv syns jeg superlangt hår er det fineste som finnes, og jeg føler meg mye mer “meg” med veldig langt hår. Jeg liker det litt ekstreme når det kommer til utseendet, og håret er intet unntak. Hva som er “in” blåser jeg i.

 

Hva slags forhold har du familien din? Er dere åpne og kan snakke om alt?
– I vår familie er vi ekstremt åpne om alt mulig, og vi har ikke mange hemmelighetene for hverandre. Mamma har jeg alltid hatt et nært forhold til, og vi har snakket om alt i alle år. Er det noe som helst jeg trenger å snakke om vet jeg at jeg kan gå til henne, uten å være redd for å bli dømt. Da jeg var tenåring var det utrolig godt å ha en mor jeg kunne spørre og snakke med om alt mulig rart.

Får du masse fregner om sommeren? Isåfall, hva synes du om det? Og om du kunne ta dem bort på en naturlig måte, ville du gjort det?
– Jeg får en del fregner på kinnbena når jeg soler meg, men de går ganske fort bort igjen. Syns det er så fint med fregner, og jeg har flere venninner med masse fregner som kler det skikkelig godt. Selv er jeg litt for glad i masse sminke til at fregnene mine kunne syntes, så for meg er det ikke så nøye om jeg har det eller ei.

 

Hvordan visste du at kjæresten din var den rette?
– Jeg visste det fra første sekund, og ble enda mer sikker etterhvert som jeg ble kjent med han. Fra første sekund hadde vi et bånd som var helt ubeskrivelig, og når jeg ble kjent med personligheten hans og lærte hvordan han var som menneske ble jeg enda mer forelsket og sikker på at han var den rette.

Bruker du å veie deg?
– Jeg veier meg en gang iblant bare for å se hvor jeg ligger ann. Den vekten jeg bruker viser også fettprosenten, så hvis jeg trener styrke og går opp i vekt ser jeg om det er fett / muskler jeg har lagt på meg. Egentlig veldig smart når man trener, for kg i seg selv gir ikke alltid et godt inntrykk av hva sannheten er. Vekten jeg bruker er forresten fra Fitbit så den kobler seg automatisk sammen med treningsklokken og appen så jeg får tallene inn der. Vekten finner du HER.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

Ikke bli gammel uten å ha gjort dette!

I går kveld gikk jeg en tur ned til stranda med Chloe, når det var solnedgang. Solen går ned mye tidligere om høsten, og den blir så magisk! Solstrålene som glitrer igjennom bladene på trærne er virkelig et vakkert syn!

Det er så avslappende å bare sitte på brygga, titte ned i vannet og rundt på båtene og bare nyte øyeblikket. Livet går forbi så altfor fort, og man er nesten alltid for opptatt med hverdagens mas og kjas til å stoppe opp livet.

Man tenker fort at man skal nyte og slappe av på neste ferie, neste helg, neste gang, neste ditt og datt. Men hvorfor ikke midt i hverdagen? Livet består av flest hverdager, og de er det viktig å nyte! Om ikke ender du opp gammel og sliten, og har bare levd livet i helgene, og derfor gått glipp av størstedelen av livet, fordi du var for opptatt og stresset.

Ta en pause i hverdagen, pust, få nye inntrykk og bare nyt.

Ah, elsker høstfarger! Det er så vakkert med slike blader som på treet over!

Nå skal jeg til Tønsberg en tur for å ta røntgen. Som de fleste av dere har fått med dere ble jeg utsatt for blind vold 1 august, og ble slått til i kjeven. Etter det har jeg slitt skikkelig mye med smerter i kjeven, og det er så ille at jeg har ikke sjangs til å spise et knekkebrød engang fordi det gjør for vondt, og bare man tar forsiktig på kinnet mitt gjør det veldig vondt. Så nå skal jeg ta røntgen for å sjekke hva som er ståa. Håper de klarer å finne ut av det, og finne en løsning. Kjenner jeg er ganske drittlei av plager etter at en 70 år gammel psykopat skulle slå til meg. Blæh.

Hater å ende et egentlig positivt innlegg på en negativ note. Så derfor kan vi heller snakke om høstferie. De fleste av dere har kanskje høstferie nå? Bruk disse fridagene til å nyte høsten. Pakk med deg en sekk med masse godt og dra på skogen, og prøv å få bort hverdagens stress fra tankene dine!

10 Ting jeg vil gjøre i oktober

annonse – partyking, coolstuff, storytel

I morgen er det 1. oktober, og jeg må si at jeg er litt i sjokk. Hvor ble det av dette året? Dette året har bare flydd avgårde! De tre siste månedene skal jeg utnytte til det fulle! I oktober har jeg masse planer for ting jeg vil gjøre og oppleve, og her er 10 av de!

KOSTYMEHER

 

Halloween tusenfryd – I år skal store deler av Tusenfryd forvandles om til en skummel Halloweenpark. Jeg har sååå lyst til å dra! Med monsterslipp, gresskar, zombie laboratorium og masse annet spennende er det ingen tvil om at jeg kommer til å komme i stemning for Halloween!

 

Feire Halloween – De siste årene har vi hatt Halloween fest hjemme hos oss, og det er så gøy! Da kommer alle vennene våre, og alle kler seg ut skikkelig, og det blir så Halloween stemning som det kan bli! I år har jeg skikkelig lyst til å ha Halloweenfest igjen!

Rutiner – Nå begynner jeg endelig å komme meg skikkelig på bena igjen, etter å ha vært syk en god stund. Så da er det på tide å komme tilbake til gode rutiner! Opp senest klokken 07:00, spise tunfisksalat og havregrynsgrøt i løpet av dagen, blogge fast igjen og være flink generelt.

 

Gresskar – Jeg har en tradisjon hvert år, og det er at jeg drar til Nordre Bergan Gård og kjøper masse gresskar, som jeg både skjærer ut og pynter opp med utenfor huset. På den gården har de massevis av gresskar, og jeg får så høstvibber av å handle der! Dere som så på bloggerne sesong 9 så kanskje at jeg var der med Per Fredrik i fjor?

Lese treningsboken jeg kjøpte for sånn 3 måneder siden – Heheee.. Jeg kjøpte en superspennende treningsbok for tre måneder siden, men jeg har enda ikke fått lest den. Jeg elsker å høre på lydbøker, for da kan jeg bare høre på Storytel mens jeg henger opp klesvaska, går på tur, kjører bil og rydder i huset. Men å sette meg ned for og kun lese det er jeg litt for rastløs til, men jeg skal få det til! Så jeg får bare sette meg ned i 20 min eller noe hver dag og få gjort det! Har altfor mange bøker stående i bokhylla som jeg vil lese!

 

Skogsturer – Jeg var ute på tur i skogen med tantebarnet mitt og mamma i forrige uke, og det var helt magisk! Vi grillet pinnebrød midt i skogen, og nøt den friske luften og synet av bladene på trærne som hadde blitt farget i høstfarger. Vil ha flere slike turer!

Bake masse godt! – Høsten er tid for å kose seg, og selv om jeg prøver å spise sunt for det meste, er det lov med litt digg her og der. Jeg har massevis av oppskrifter og ting jeg vil dere med dere, og som jeg vil bake, så bare følg med på det fremover!

 

Kostyme – Hvis jeg skal feire Halloween i år må jeg jo ha kostyme! I fjor var jeg skummel snøhvit, året før der var jeg zombie cheerleader. Men hva skal jeg være i år? Må ta meg en god runde rundt på nett for å se etter kostymer! Også må jo Chloe finne sitt kostyme! I fjor var hun bie. Hva skal hun være i år, mon tro?

KOSTYMEHER

 

 

Pumpkin spice – Jeg har virkelig fått sansen for gresskar når det kommer til mat, og denne måneden vil jeg eksperimentere masse med å lage gresskarsuppe, gresskar cupcakes, pumpkin spice latte og mye mer! Deler selvfølgelig oppskrifter med dere dersom det blir noe bra!

 

Halloween tips – I år har jeg lyst til å dele masse Halloween kostymer, sminke og tips med dere. Har allerede kjøpt inn en del spennende ting jeg kan bruke for å lage enkle Halloween kostymer for dere!

 

🍁🎃🕷🍃🕸🍂

Vi ble begge overrasket!

I går var jeg i Oslo en tur for litt jobbærender, og holde nesten på å regne bort. Det plasket så ekstremt mye ned. Glad jeg hadde tatt på meg gummistøvler, haha! Etter jobbtingene mine møtte jeg Victoria og vi tok en middag sammen.

Har ikke sett henne på månedsvis. Vi snakker sammen nesten hver dag, men vi har vært så opptatte med hvert vårt at vi ikke har rukket å se hverandre på altfor lenge. Så nå var det skikkelig koselig med litt kvalitetstid!

Victoria er en nær venninne jeg har hatt i mange, mange år. Vi kan være brutalt ærlige med hverandre, tulle og calle hverandre ut på bullshit uten problem. Haha! Vi fikk virkelig catchet up i går og vi hadde det så koselig!

Dere som følger meg på snapchat (@stinablogg) så kanskje alle snappene fra i går fra bokbutikken? Haha! Vi bare tuller rundt og har det så gøy sammen. Kan ikke huske sist jeg lo så mye!

Ah, nå fikk jeg seriøst lyst på taco når jeg så disse bildene. Tror jeg må ta meg en tur på butikken og kjøpe inn taco til i kveld. Hehe!

Glemte forresten å ta med kameraet mitt til Oslo i går. Både Victoria og jeg ble helt sjokka når jeg så at det ikke lå i veska. Det skjer aldri at jeg glemmer det. Så bildene i dette innlegget måtte bli med iPhone. Ga ikke mersmak, men funka som en nødløsning!

Dagens antrekk

annonse – gucci, nelly

KJOLEHER
JAKKEHER
SOLBRILLERHER
SKOHER
VESKEHER

KJOLEHER
JAKKEHER
SOLBRILLERHER
SKOHER
VESKEHER

Hyttetur midt i uka!

I går var jeg på hyttetur med mamma, Chloe og tantebarnet mitt (den eldste datteren til storesøsteren min).

Mamma og pappa eier en hytte et stykke inn i skogen fra der de bor, så det er skikkelig koselig å ta dagsturer dit. Jeg hadde lagd både pinnebrød, kakao, cupcakes og kjeks, så vi kunne kose oss skikkelig!

Det var så koselig å grille pinnebrød midt inne i skogen. Det er få ting som slår kakao og pinnebrød på en høstdag! I skogen er det så fine høstfarger nå! Jeg ble nesten litt sjokkert når jeg kjørte til mamma og pappa i går, for plutselig var det høst.

Her i Sandefjord er det fortsatt nesten bare grønt, så det er ikke så mye høst-stemning her. Men i Hokksund var det skikkelig høstfarger, og herregud så fint det er!

Altså, hvor fint er det ikke her? 😍

Chloe koste seg skikkelig med godbiter og skogstur! Hun er så glad i bestemoren sin, hun har til og med lært kommandoen “bestemor”, så hun vet alltid hvem jeg snakket om når jeg sier “bestemor”. Hehe! Hun syns det er så stas å dra på besøk dit, og blir alltid helt i ekstase når jeg sier “biltur til bestemor”. Haha!

Vi ble sittende og skravle i timesvis, så jeg var ikke hjemme før sent på kvelden i går. Ah, slike dager som dette er så magiske. Hverdagsidyll på sitt aller beste!

Dagens antrekk

annonse – gucci, nelly, gina tricot

SOLBRILLER – GUCCI, HER
SKOHER
SKJØRTHER
VESKE – GUCCI, HER
GENSERHER

SOLBRILLER – GUCCI, HER
SKOHER
SKJØRTHER
VESKE – GUCCI, HER
GENSERHER

Feire julaften på stranda?

For noen dager siden var jeg på Ulastranda, og det var så nydelig vær! Jeg ble helt overrasket over hvor varmt det var. Vi er jo midt i september, og enda var det så varmt at jeg måtte ta av meg jakken min! Altså, hvor digg er ikke det?

Når jeg kom ned til stranda ble jeg nesten litt sjokkert. Det var så høyt vann, at nesten halve stranda var borte! Har ikke sett Ulastranda sånn før, så det var litt rart! Det er sikkert vanlig i byer med hav-vann. Men her i Sandefjord blir det ofte sykt høyt vann om høsten.

Utenfor huset vårt har vannet gått 50 meter lengre inn mot huset vårt. Det hender til og med at halve sentrum i Sandefjord er under vann. Bare sånn 20 cm eller noe, men jeg blir like overrasket hver gang. Haha!

Uansett. Det var så deilig på stranda. Bølgene var kjempehøye, og det var så nydelig å bare nyte utsikten. Chloe koste seg skikkelig, og var i full fart (på bildet under) rundt på stranda for å hente pinnen sin!

Nyter hver eneste dag på stranda så lenge jeg kan, før det plutselig blir vinter. Selv om det nesten aldri blir snø her da. Så om jeg tipper rett, kan jeg nok dra på stranda på julaften også. Haha!

Husker når jeg var liten og lærte om Australia, at de har sommer når vi har vinter. Da fikk jeg høre at de ofte var på stranda på julemorgen. Tenk så rart det hadde vært!

Tenk om jeg skulle hoppet over 3 nøtter til askepott på julaften, ogdratt på stranda i Sandefjord istedenfor? Kanskje en ny tradisjon? Haha!

Høstens fineste strikkegensere!

annonse – h&m, cubus

Høsten er uten tvil årstiden for strikkegensere. Jeg har alltid syntes at det er så fint og cozy med strikkegensere, men jeg har nesten aldri funnet noen jeg faktisk kan bruke. Jeg klør bare av å se på ull, så jeg har nesten gitt opp å finne gensere jeg faktisk kan bruke.

I går da jeg var i Oslo var jeg på et mission, jeg skulle finne strikkegensere jeg faktisk kan bruke; som ikke klør. Gjett hva! Jeg fant hele 5 strikkegensere som ikke klør what so ever, og som er dødslekre!

CHLOE GENSERHER

Til og med Chloe fikk sin egen strikkegenser! Hvor søt er hun ikke med den? Hun elsker å gå med gensere når det er litt kjølig både inne og ute. Hun er midt i røytesesong nå, og er skikkelig tynn i pelsen. Så da passet det perfekt med en ny genser til henne så hun kan være varm og god.

Når jeg kom hjem i går kveld snuste hun seg frem til den i posen, og ble så glad for at den var hennes. Hehe! Lille bærta elsker å få nye ting!

GENSERHER

 

 

GENSERHER

Denne genseren brukte jeg i dag, og den er så deilig! Trengte ikke å ha på jakke engang, fordi den varmer så godt! Elsker at den er skikkelig tykk, men at den er snevret inn på armene og ikke er så lang, så den får fin passform også!

GENSERHER

Denne genseren er skikkelig chunky, og dødsvarm! Perfekt på kalde dager. Elsker at den har lekkert mønster!

GENSERHER

 

GENSER – HER

Denne la jeg ut bilde på mystory mens jeg prøvde den i prøverommet, og det har rent inn med spørsmål om hvor den er fra. Det skjønner jeg godt, for den er så fin! Elsker fargene, og de blender perfekt inn med høstfargene ute!

GENSERHER

 

GENSERHER

Hvor “høst” er ikke denne genseren? Denne er litt tynnere enn de andre, så den passer perfekt sammen med jakker og når det ikke er superkaldt.

GENSERHER

 

GENSERHER

Måtte ha meg en rosa strikkegenser også. Denne er i et litt annerledes stoff enn de andre. Denne er typ mer bomull? Har ikke så peiling på stoff akkurat. Haha! Men håper dere skjønner hva jeg mener. Den er jo uansett dødslekker, og jeg elsker mønsteret på den!

GENSERHER

 

Gleder meg til å bruke disse strikkegenserne masse utover høsten og vinteren. Har savnet skikkelig å ha noen ordentlige varme, cozy og superfine strikkegensere i klesskapet! Så disse passet perfekt inn!

112 Nødtelefonen ble ringt!

I går skjedde to veldig rare ting. Det hele startet når jeg skulle sjekke ut fra hotellet. Jeg pakket sammen tingene mine og skulle finne frem solbrillene for å ha de på meg. Jeg fant brillene mine fra Rayban, men det var de fra Gucci jeg ville bruke. Så jeg flyttet Rayban brillene mine ut av den beige mappen og ned i kofferten, og begynte å lete etter Gucci brillene mine.

Jeg lette overalt på hele rommet, og sjekket solbrillemappen (som Rayban brillene hadde ligget i) sikkert 10 ganger. Jeg fant virkelig ikke brillene noe sted. Etter 20 min hadde jeg endevendt hele rommet. Jeg sjekket inne i safen (selv om jeg ikke hadde brukt den), inni lakenet på dyna, under alle stoler og ja; OVERALT. Det var 15 min siden jeg skulle ha sjekket ut, så jeg begynte mildt sagt å bli ganske stressa. Hadde jeg mistet de noe sted?

Jeg hadde et klart minne om at jeg hadde slengt de fra meg på senga før jeg dro ut, men etter å ha endevendt senga var det tydelig at de ikke var der lengre. Til slutt måtte jeg sende mld til Per Fredrik og spørre han hva jeg skulle gjøre. Hadde jo ikke akkurat lyst til å bare gi opp heller. Men til slutt tenkte jeg bare “fuck it, nå orker jeg ikke lete lengre”. Så jeg slengte den beige solbrillemappen oppi veska mi, og det var da jeg kjente det. Brillene var i solbrillemappa! Altså. Hvordan er det mulig? Jeg hadde jo sjekket den 10 ganger, og til og med tatt ut Rayban brillene fra den mappa.

Jeg ble så satt ut, og jeg skjønner fortsatt ikke hva som hadde skjedd. Spøker det på Grand hotell eller hva skjer? Haha.

 

Til slutt fikk jeg endelig sjekket ut og lagt alle tingene mine i bilen. Så var det tid for litt shopping før jeg skulle møte en venninne. Da jeg stod på Kicks hørte jeg plutselig telefonen min ringe fra vesken. Jeg rakk akkurat ikke å ta telefonen, før det kom opp beskjed om at mine nødkontakter har blitt varslet. “WTF?”

Hvorfor er mine nødkontakter kontaktet? Telefonen min hadde bare ligget stille i vesken min. Jeg ble superstressa, og telefonen min gikk helt i klikk. Jeg prøvde å restarte den flere ganger, og til slutt fikk jeg den endelig på igjen. Da fikk jeg se at telefonen min hadde jeg sendt nødmelding til både moren min og Per Fredrik. Jeg ringte opp søsteren min med en gang, siden hun hadde ringt meg sist. Hun var superstressa, og sa at mamma hadde ringt henne hysterisk. Jeg fikk forklart at det heldigvis ikke var noe galt, og at det bare var telefonen min som hadde klikka. Til slutt fikk jeg ringt Per Fredrik, stakkar han var så stresset! Han hadde ringt fetteren sin som jobber i Oslo sentrum, og sendt han bort til der jeg var.

Altså, jeg skjønner virkelig ikke hva som skjer med telefonen min. Den hadde til og med ringt 112! Altså, det er faktisk ikke greit at en iPhone plutselig gjør sånn. Tenk så stressa alle sammen ble! Det er jo supert at det finnes en slik funksjon, hvis det faktisk hadde vært noe galt. Men i dette tilfellet ble det jo bare krise! Er det noen av dere som har opplevd lignende med iPhone?

Etter mye om og men fikk jeg roet ned alle involverte og jeg fikk fortsatt shoppingen. Haha, ikke bare-bare å dra på shopping si! Skulle tro et spøkelse virkelig fulgte meg i går og fant på litt av hvert..! Fant i alle fall masse fint på shoppingen da. Som jeg skal vise dere etterpå!

Etter shoppingen dro jeg en tur på Olivia med Maria Kassandra. Hun er en superherlig venninne fra Oslo, som jeg har kjent i åresvis. Dere har sikkert sett henne her på bloggen / eller på Bloggerne før. Vi fikk i alle fall skravlet masse og catchet up! Så koselig!

Ah, så deilig det har vært med litt Oslo-tid. Selv om jeg kjenner at det er veldig deilig å være hjemme igjen sammen med Per Fredrik. Savnet han fryktelig mye mens jeg var borte!