Black Friday – Stor oversikt over alle salgene!

annonselenker

OPPDATERT 27.11.2020

Endelig er black week igang! Jeg elsker black friday, og jeg får som regel alltid unnagjort alt av julehandel denne uken. Det er vanvittig mye bra tilbud overalt og man får så utrolig mye mer for pengene sine!

Siden det er så utrolig mye tilbud overalt tenkte jeg å lage en oversikt for dere. Tipper det er flere enn meg som har lyst til å gjøre unna julehandelen, kjøpe inn kjole til julaften, julebord og nyttårsaften, fylle på sminkevesken og kjøpe alt man trenger (og ikke trenger, hehe).

Det er jo smart å handle på nett, så man kan være hjemme og unngå korona smitte, også er det jo så mye mer behagelig å klikke hjem alt fra nettet enn å drasse rundt på tunge handleposer med munnbind på et tettstappet kjøpesenter.

Så derfor har jeg sjekket rundt på nettet etter de beste tilbudene, og de kommer jeg til å dele i dette innlegget. Dette innlegget blir oppdatert hver morgen, så du har full oversikt over alle bra tilbud som er rundt på nett! 

GENSERHER

 

MOTE

NELLY – 20% rabatt på HELE butikken. 30% rabatt på: NLYbrands, bukser og denim, topper og gensere, kjoler, sko, black & white styles, jakker og vinter accesories, vesker og accesories. 50% siste størrelser. 70% flash sale. Se hele salget HER.

 

BUBBLEROOM – 20% rabatt på nesten alt + fri frakt! – Se salget HER.

 

KAPPAHL – 25% rabatt på alle varer! Se salget HER.

 

GLITTER – 30% rabatt på alle varer ved kjøp av minst 3 produkter. Se salget HER.

 

GINA TRICOT – 30% rabatt på et helg kjøp. Se salget HER.

 

LINDEX – 25% rabatt på alle varer. Se hele salget HER.

 

CELLBES – 30-70% rabatt på en mengde varer. Se salget HER.

 

CUBUS – 30% rabatt på alle klær og undertøy. Se salget HER.

SKJØNNHET

LYKO – 25% rabatt på nesten alt! Se salget HER.

 

KICKS –  25% rabatt på duft. Se salget HER

 

STINALASHES – 50% rabatt på vipper. Se salg HER.

 

COVERBRANDS – Opptil 40% rabatt på hundrevis av varer. Se salget HER.

 

ELEVEN – 25% rabatt på nesten alt! Se salget HER.

 

NORDIC FEEL – 25% rabatt på neste alt! 20% rabatt på adventskalendere. Se hele salget HER.

 

BLIVAKKER – 27-60% rabatt på nesten alt.  I tillegg er det masse enkelttilbud. Se salgsoversikt HER.

TRENING

GYMGROSSISTEN – Massevis av tilbud på kosttilskudd, treningsklær og tilbehør. Se salget HER.

 

AIMN – 20-50% rabatt på bestselgere. Se salget HER.

 

BODYLAB – Opptil 60% rabatt på populære varer. Se salget HER.

GENSERHER

 

DIVERSE

SHOPIDO – Opptil 60% rabatt på massevis av varer. Se salget HER.

 

COOLSTUFF – Opptil 90% rabatt på varer! Se hele salget HER.

 

KREMMERHUSET – 20% rabatt på nesten alle varer! 50% rabatt på sengesett. 30% rabatt på adventsprodukter. Se hele salget HER.

 

PS: Lagre gjerne dette innlegget som et bokmerke, så du kan følge med hver dag hele uken! 🎅🏻

24 Julekjoler på Black Week salg!

annonse – nelly

Selv om julen blir annerledes i år pga korona, skal den selvfølgelig fortsatt feires! Jeg gleder meg til å pynte meg opp skikkelig og feire julen!

Nå som det er black week er det ellevilt mye salg hos Nelly, så derfor tenkte jeg å vise dere 24 forskjellige kjoler dere kan bruke på julaften. Så dere kan få litt inspirasjon! Alle kjolene er på salg, og noen av de er det hele 70% rabatt på. Så her kan du få tak i julekjolen til en billig penge!

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

 

Håper du fant noe du likte!

Lag spiselige juletrær av marengs!

Her om dagen lagde jeg en morsom liten DIY, som dere bør prøve ut hjemme. Nemlig marengs juletrær. Disse kan man bruke som pynt eller man kan spise de. Fine og gode er de i alle fall!

Dette trenger du:

3 eggehvitter – romtempererte

230 g sukker

Sitron

Konditorfarge

Kakestrøssel

Slik lager du de:

Bruk en kjøkkenmaskin og rengjør bollen og vispen skikkelig godt. Gni litt sitron langs bollen for å passe på at det ikke er noe fett der. Er det noe fett der blir ikke marengsen stiv.

Deretter er det bare å vispe eggehvittene og 2 ss av sukkeret på medium hastighet til det begynner å skumme.

Når det skummer drysser du inn bittelitt og bittelitt sukker av gangen til du har hatt oppi alt sukkeret. Bruk god tid på å drysse sukkeret inn mens maskinen går på medium hastighet. Ha oppi konditorfarge.

Kjør til marengsen er så stiv at du kan løfte bollen opp ned uten at den beveger seg.

Skru på ovnen på 100 grader. Ikke varmluft.

Ha marengsen oppi en sprøytepose med en tipp (jeg brukte wilton 1m). Legg små pinner på bakepapir, og sprøyt ut så det blir i formen av et juletre. Pynt med litt kakestrøssel.

Stek i ovnen i cirka 60 minutter avhengig av hvor tykke du lagde de.

Håper du fikk lyst til å teste ut dette selv. Du kan også lage små pikekyss (de små som er på brettet ved siden av juletrærne) som er perfekt å servere når man får gjester i julen.

Svarer på 10 crazy rykter om meg

annonse – nelly

Jeg har hørt at du ikke kan få barn / at det er vanskeligere for deg å få det enn andre
– Det vet jeg ikke, for jeg så langt har jeg ikke prøvd å få barn. Krysser fingrene for at det skal gå greit om jeg en dag bestemmer meg for å få barn.

TOPPHER  – 30% rabatt nå!
BUKSEHER  – 30% rabatt nå!

 

 

At du aldri er med venner, fordi du ikke har noen
– Nå som det har vært corona har jeg nok vært litt i overkant flink til å holde regler, og har basically droppet å være med venner med unntak av en sjelden gang iblant. Er jo livredd for å gjøre noe galt når det kommer til korona restriksjoner, for jeg vet at siden jeg er en offentlig person, blir jeg hudflettet uansett hva jeg gjør. Tørr nesten ikke å gå ut døren engang, selv om det er mer enn lov, haha. Men heldigvis har jeg masse god venninner, både her i Sandefjord og i Drammen, Oslo og Hokksund.

At det at du er god i matte er bare noe du skryter på deg
– Nope. Vet ikke helt hvordan jeg skal bevise det. Egentlig kjenner jeg at jeg har ikke noe behov for å bevise noe. Om du ikke tror meg; too bad for you.

 

At du er litt polsk
– Nope. Men jeg er derimot 15% irsk, og resten norsk.

At du faker “psyken din”. Du har jo alt, fin familie, Per Fredrik, søte lille Chloe babyen din, fint hus. I mean like.. Hva mer mangler du egentlig? Hilsen en som har fulgt deg lenge <3
– Jeg skjønner at det er lett å tenke at en person som har “alt” og derfor kan det umulig være noe galt. Men det er mange baksider av medaljen med å være blogger, og de siste årene har jeg stått i noen sinnsyke stormer. Senest i februar stod jeg i en sinnssyk storm og fikk over 3000 hatkommentarer på 2 uker.

Det er mange andre deler av voksenlivet generelt og jobben min som er mye verre og tyngre enn jeg deler her på bloggen, og selv om livet mitt i seg selv er bra, ble det rett og slett for mye for enhver person å takle. Nå begynner jeg endelig å bli ordentlig frisk igjen, og ting begynner å ordne seg, men det har vært en lang og vond reise som jeg aldri ville ønsket min verste fiende.

At du og Per Fredrik er poliamorøse?
– Måtte faktisk google hva dette var for noe, fordi det er så mange forskjellige navn på alt mulig. Her kan jeg i alle fall bare si NEI. Aldri i livet om jeg ville delt Per Fredrik med noen, og jeg har null interesse av noen andre enn Per Fredrik. Så det ryktet der kan jeg avkrefte. Selv om jeg har en følelse av at dette er bare noen som troller, for jeg føler ikke akkurat at vi har gitt ut den viben der akkurat.

 

At du og Pellek driver en kristen sekt i Sandefjord
– Omg, tenk om! Nei, det stemmer nok ikke. Jeg er ateist, så du kommer nok ikke til å se meg i en kirke eller kristen sekt med det første.

At du er wannabe Kim Kardashian?
– Jeg tar mye inspirasjon fra hun når det kommer til sminke og litt på klesstil. Men så langt har jeg ikke akkurat laget en sextape, fylt opp rumpa med fett (bbl), osv. Så ja, litt inspirasjon tar jeg fra henne, men nei; jeg prøver ikke å være henne, hehe.

 

At du har operert bor ribbein siden midjen din er så smal
– Nope. Sist jeg sjekket er det vel bare en person i verden som har gjort dette? Mulig jeg tar feil. Men jeg har i alle fall ikke gjort det. Er bare født med en smal midje.

 

TOPPHER  – 30% rabatt nå!
BUKSEHER  – 30% rabatt nå!

 

Jeg har hørt at du egentlig ikke vil få barn, men at du ikke sier det fordi du vil ha oppmerksomhet. Synes forresten du er en kjempefin blogger og jeg elsker listene dine!
– Koselig å høre at du elsker listene mine og liker bloggen. Vet ikke helt hvordan jeg skal besvare dette ryktet. Av det jeg kan huske har jeg vel aldri gått ut og sagt at jeg ABSOLUTT SKAL ha barn? Jeg er jo fortsatt der hvor jeg vipper frem og tilbake og klarer aldri helt å bestemme meg. De fleste dager tenker jeg ja, men andre dager er det bare; hell no, haha.

 

 

⚡️ BLACK WEEK ⚡️

Nå er det 30% rabatt på NLYbrands, se HER.

25% rabatt på ansiktspleie på Kicks, HER.

25% rabatt på nesten all hudpleie på Lyko, HER.

Er førjulstiden avlyst?

annonse – nelly

I år blir julen og spesielt førjulstiden, annerledes enn før. Vi får ikke hatt de svære julefestene, store julebord og masse sammenkomster. Men vi har fortsatt lov til å samle noen få sammen enten på restaurant eller hjemme. Så lenge man er flink til å følge alle restriksjoner, kan vi fortsatt få en fin førjulstid. Istedenfor å ha svære julebord der alle er drita, kan man heller dra en liten venninnegruppe sammen på restaurant og lage et mini julebord. Hvert år pleier venninnegjengen jeg er i å samles til et lite julebord, og det er jo så koselig!

Også blir det jo julaften i år, og selv om man kanskje ikke kan invitere masse folk, kan man heller ha en liten og koselig feiring som kanskje til og med blir enda finere enn den vanlige?

Uansett hva dine planer er for julen i år, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere, enten om dere vil kjøre på med full julekjole eller ha en stilig topp. Nå er det jo black week og Nelly har helt crazy tilbud, med hele 30% rabatt på ALT fra NLYbrands. Så absolutt alt i dette innlegget er på minst 30% rabatt!

30% RABATT PÅ ALT I DETTE INNLEGGET

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

BUKSEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

DIY – Slik lager du din egen mini-juleby!

Her om dagen lagde jeg en liten juleby i krukke, som jeg har i kakaobaren min, og jeg syns det ble så fint! Har sett det overalt på Pinterest i det siste, og måtte bare lage min egen! Så da tok jeg turen på søstrene grene og kjøpte inn litt falsk snø, en krukke, mini juletrær, lyslenke og en liten nisse.

Også satt jeg det sammen til en liten juleby. Syns den passer perfekt inn på kjøkkenbenken i kakaobaren min, er dere ikke enige? Lag gjerne en selv og pynt opp med hjemme!

Elsker å gjøre sånne små juleprosjekter her og der som pynter opp litt ekstra. Spesielt i disse korona dager hvor alt helt ærlig kan kjennes veldig tungt og trist. Da er det perfekt å drømme seg bort i julekosen!

Stor guide – Julegensere! + til hunder også!

annonselenker

Etter at jeg kicket igang med julen her på bloggen, har jeg fått utallige spørsmål om hvor jeg kjøper julegenserne mine. Jeg elsker å gå rundt i julegensere i hele juletiden, og vi har til og med en tradisjon at vi har på oss julegensere på julebildet vårt. Men alle julegenserne mine er enten kjøpt i utlandet eller så de er ikke til salgs lengre, så dere får ikke tak i de dessverre.

Heldigvis er det utallige andre der ute, og nå som det er black week er det salg på mange av disse. Så derfor har jeg samlet sammen de fineste og morsomste julegenserne jeg kunne finne, og jeg har også funnet noen til hunder. Chloe har jo en egen skuff med julekjoler og julegensere som hun elsker å gå i! Tipper det er mange andre pelsvenner som kunne tenke seg en julegenser som de kan tusle rundt i, hehe!

HER // HER 20% OFF // HER

 

HER 20% OFF // HER 20% OFF // HER 20% OFF

 

HER // HER 20% OFF // HER 40% OFF

 

HER 50% OFF // HER 20% OFF // HER 50% OFF

 

HER // HER 20% OFF // HER

 

HER // HER 20% OFF // HER

 

HER 25% OFF // HER 25% OFF  // HER 25% OFF

 

HER // HER 25% OFF //  HER

 

HER 20% OFF  // HER 20% OFF  // HER 20% OFF

 

Håper du fant en morsom genser til deg og kanskje til og med til hunden din 🎅🏻🐶😃

 

New in from Nelly + 30% rabatt!

annonse – nelly

Her om dagen fikk jeg en gigantisk pakke i posten fra Nelly, med masse superfine klær. Nå har jo Nelly kicket igang black week med helt sinnsyke rabatter, med blant annet 30% rabatt på alt fra NLYbyNLY, så alt som er i dette innlegget er på minst 30% rabatt. Så her er det mye å spare!

Siden det er så mye rabatter nå passer det jo perfekt å vise dere hva jeg fikk i posten. Her er det en god blanding av klær til julebord, nyttår, julaften og hjemmekontor. Så her finner du alt du trenger fremover, hehe!

⚡️ BLACK WEEK ⚡️ 

🤑 30% RABATT PÅ ALT I DETTE INNLEGGET 🤑

TOPPHER

TOPPHER

TOPPHER

GENSERHER

TOPPHER

TOPPHER

GENSERHER

BUKSEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

KJOLEHER

 

Håper du fant noe du likte! Jeg er i alle fall klar for å feire julen, og selvfølgelig følge alle corona regler 🎅🏻

Èn ting som alltid motiverer meg til å trene!

annonse – aimn

Er det én ting som motiverer meg til å trene, så er det fresht, fint og nytt treningstøy. Det er jo litt som det kjente ordtaket “if you feel good, you do good”. Føler man ser bra, så gjør man noe bra. Jeg merker stor forskjell på både det å komme seg over dørstokkmila når jeg har treningstøy som jeg føler meg vel i, versus et som sitter kanskje litt ukomfortabelt, er slitt eller bare ikke ser ut i det hele tatt.

Et av de stedene som jeg syns at har finest treningstøy er Aimn. De har stort utvalg, klærne er alltid super comfy, skikkelig fine og når har de black week tilbud med opptil 50% rabatt på massevis av klær! Så da tenkte jeg å vise dere noen av mine favoritter!

TOPPHER

TIGHTSHER 50% RABATT NÅ!

 

Dette settet er så utrolig sukkersøtt og fint! Elsker skuldrene på toppen, og at det er shiny!

TOPP – HER

TIGHTS – HER 20% RABATT!

Hvor fint er ikke dette? Det er egentlig ikke et sett, men begge deler kan matches med så mye forskjellig!

TIGHTS – HER

GENSER – HER 30% RABATT!

Bubblegum treningssett. Elsker det!

HER 20% OFF // HER 20% OFF // HER 20% OFF

 

HER 30% OFF// HER 20% OFF// HER 30% OFF

 

HER 20% OFF // HER 20% OFF // HER 20% OFF

 

HER 20% OFF // HER 50% OFF // HER 20% OFF

 

Håper du fant noe du likte! Kanskje en julegave til en sporty venninne eller søster også? 🎅🏻🎁

 

Trendalarm: Slik lager du twisted candles!

I det siste har jeg sett “twisted candles” overalt på instagram. De er jo så fine, og jeg elsker denne trenden! Det gir virkelig det lille ekstra til vanlige lys som kan se litt kjedelige ut.

Så nå tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan lage disse selv!

 

Du trenger:

– Lys. Det er ikke ett fett hva man bruker. Jeg kjøpte mine på søstrene grene der man kan kjøpe en og en. Kjøper man feil er det ikke sikker det funker.

– Kjevle

– Bolle med varmt vann (såpass varmt at det er litt for varmt å ta oppi vannet, men ikke så varmt at du brenner deg for da smelter lysene)

La lysene ligge i bollen med vann et par minutter

Kjevle de flate

Så er det bare å snurre de rundt

La de avkjøle seg i mens de ligger.

Håper du fikk lyst til å teste dette lille gjør-det-selv prosjektet!