70% på Nyttårskjoler!

annonse – nelly

Nå er det siste dagen av black week, og Nelly har allerede kicket igang cyber monday med et crazy tilbud. De har nemlig minimum 30% rabatt på ALT. Det vil si; 30% rabatt på alt av sminke, klær, treningstøy, sex-leketøy, sko, brands som; malene birger, filippa k, marc jacobs, osv. Så det er vilt mye salg!

Derfor tenkte jeg å tipse dere om noen superfine kjoler til nyttårsaften. Noen av disse er på opptil 70% rabatt. Så her kan du få tak i nyttårskjolen til en veldig billig penge!

KJOLEHER

70% rabatt!

TOPPHER

30% rabatt!

KJOLE – HER

30% rabatt!

TOPPHER

30% rabatt!

KJOLEHER

SKOHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

KJOLEHER

30% rabatt!

 

Håper du fant noe du likte. Kanskje fant du den perfekte kjolen å ha på deg når du skal avslutte 2020 og gå inn i 2021?

Blogge om sex, Rumpe-trening? Strekkmerker? Julepynt? ++ Ukens spørsmål #290

annonselenker

Når kommer housetour vloggen med julepynten?
– Skal prøve å få lagd den snart. Håper å få den ut til midten av desember! Tar jo sinnsykt mange timer å lage en slik video, så må planlegge litt, hehe!

TOPPHER 30% RABATT NÅ!
BUKSEHER 30% RABATT NÅ!

 

 

Hvordan får du så stor rumpe og pupper?
– Haha, for et spørsmål. Puppene er naturlige, så de har jeg ikke gjort noe med gitt. Rumpa er et resultat av mye styrketrening. Knebøy er min beste 🍑 venn!

KJOLEHER

 

Hvordan har dere pyntet huset utendørs? Kan du vise mer enn bare inngangspartiet?
– Skal prøve å få tatt bilder utendørs til uken. Jeg har pyntet masse ute i år, og jeg gleder meg til å vise dere!

 

Klarer Chloe seg bra hjemme alene? Går hun da fritt i huset?
– Det er sjelden at Chloe er noe særlig alene hjemme. Som regel er jo enten Per Fredrik eller jeg hjemme med henne. Men om hun bare er hjemme alene en time eller to ligger hun i buret som er veldig stort, og hvis hun skal være hjemme alene lengre enn det har vi henne fritt inne på badet (bare passer på at varmekablene på gulvet ikke står på og gjør det for varmt for henne).

Vi hadde henne fritt i huset før, men da fant vi ut (etter å ha filmet henne) at hun kun sitter på vakt i vinduet hele tiden mens vi er borte, og det fikk vi vite at kan være stressende for henne. Så da er det bedre at hun er på steder der hun ikke kan se ut av vinduer.

Hvor kjøper du julepynten din fra?
– Det er en blanding av kremmerhuset, rusta, ellos, europris og nille. Elsker å handle i billigbutikker, får jo så mye mer for pengene da!

 

Hvor er kjolen fra? Så sykt fin!
– I know, right? Den har jeg fått sinnsykt mange spørsmål om, og det er jo ikke rart. Den er jo så fin! Du finner den HER på 30% rabatt nå!

KJOLEHER på 30% rabatt nå!

 

Hva liker du best med der du bor?
– Oi, vanskelig å bare si en ting. Men jeg elsker jo havutsikten. Det er noe helt magisk med å bo rett ved havet. Våkne opp om morgenen og se at solen står opp over havet, båtene som suser forbi og måkeskrik (om sommeren). Så idyllisk! Ellers elsker jeg hvordan huset har blitt etter at vi har både pusset opp inne og gjort om hele hagen ute. Nå er det virkelig perfekt her!

 

 

Hvor er toppen fra? Elsker den!
– Den finner du HER på 30% rabatt nå!. Syns den passer så perfekt til julebord, nyttårsaften og date nights!

TOPPHER 30% RABATT NÅ!

 

Er det steder i Norge du kunne tenke deg å oppleve som du ikke har opplevd enda?
– Ja herregud! Det er mange steder! Har aldri vært helt nord i Norge, så det vil jeg oppleve. Syns det ser så utrolig fint ut i Lofoten, så dit vil jeg også dra! Også er det mange steder på vestlandet som ser helt magiske ut!

 

 

Når begynner du å pynte til jul?
– Vanligvis starter vi rundt 20-25 november, men i år pyntet vi 10 november. Jeg tror vi alle trenger litt ekstra juleglede og noe positivt å fokusere på som får tankene våres vekk fra korona. Så om du ikke har pyntet til jul enda, bør du virkelig gjøre det. Det er jo så koselig! Har forresten laget housetour med de forskjellige rommene jeg har pyntet; stue, soverom, kjøkken, sminkerom, bad.

Hvordan blir man kvitt strekkmerker?
– Har aldri hatt strekkmerker, så det har jeg ikke noe peiling på. Har hørt mange sier at det blir bedre med oljer og fuktighetskremer, men vil tippe det er mer enn midlertidig løsning? Blir jo kanskje litt lett for meg å si dette, i og med at jeg aldri har hatt strekkmerker, men er det noe å bry seg om? Det er jo så utrolig vanlig, og det er jo bare noen merker på huden.

 

Hvor mange pushups klarer du?
– Det er veldig lenge siden jeg har sjekket, så det aner jeg ikke. Husker vi hadde test på 3 året på vgs hvor alle elevene skulle til pushups, og da klarte jeg 13-15 stk. Men det er jo lenge siden!

 

Hvor er treningsutstyret ditt fra? Ser du har mye som passer perfekt til å trene hjemme!
– Ja har fått en god del utstyr så jeg kan trene styrke og kondisjon hjemme. Bruker DENNE vektstangen til knebøy, markløft osv, DETTE settet med dumbbells, DISSE treningsbåndene, DENNE treningsballen, treningsbenk og tredemølle, treningsmatte, foamroller.

TIGHTS – HER
TOPPHER

 

TOPPHER
TIGHTSHER 50% RABATT NÅ!

 

 

Hvor ofte trener du? Skal du trene like mye i julen?
– Nå trener jeg cirka 5-7 dager i uka. Det er en kombinasjon mellom styrketrening og kondisjon. Tenker å fortsette i julen også. Trener jo for å holde psyken i sjakk, ha mye energi og føle livsgnist, så da er det jo dumt å trappe ned bare fordi det er jul.

TOPPHER
TIGHTSHER 20% RABATT!

 

Syns du at den jobber du gjør bidrar til noe viktig her i samfunnet? Annet enn sminketips og kjoler?
– Det spørs vel hvordan du ser på det. Jeg lager jo underholdning for mange titusenvis av mennesker. Et lite sted på nettet som kanskje gir litt glede i en ellers mørk og tung tid med korona og mye vanskeligheter.

Vi mennesker elsker underholdning, og tenk hvor kjedelig det ville vært om man ikke hadde hatt tv-serier, blogger, filmer, musikk, osv? Det høres kanskje ikke så samfunnsnyttig ut å være blogger, men når man tenker over det i dybden så ser man at det er med på å skape underholdning for mange titusenvis av mennesker, som kanskje føler seg litt bedre etter en tur innom bloggen min.

Selvfølgelig er det uansett ikke like samfunnsnyttig å være blogger som sykepleier, lege, brannmann osv. Men det er i alle fall en jobb som jeg føler at skaper forhåpentligvis litt glede i hverdagen til andre mennesker.

 

Kommer skikkelig julestemning av bildene! Hvor er jeansen du har på fra? Størrelse?
– Så koselig å høre at du likte bildene av hvordan jeg har pyntet stua! Jeansen finner du HER. Bruker størrelse small i den. De buksene er ganske små i størrelsen, så anbefaler å gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker.

JEANSHER

 

Hvorfor snakker du aldri om sex her på bloggen?
– Fordi det er altfor privat. Hadde aldri falt meg inn å snakke utdypende om sexlivet til meg og forloveden min. Greit at jeg skal dele om livet mitt her på bloggen altså, men et sted får grensen virkelig gå. Vet andre bloggere legger ut i det vide og det bredet om alt de gjør i senga, men det kunne jeg personlig aldri ha gjort.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

Slik er stuen + juletreet pyntet til jul!

God søndag og første advent! Nå kan jeg tenke meg at det er mange nordmenn som har brukt helgen til å pynte opp huset sitt. I år er det jo virkelig innafor å starte tidlig, og jeg vil tippe mange har brukt helgen til nettopp det. Jeg pyntet opp hele huset allerede den 10 november, hehe! Bare å kalle meg christmas crazy!

Jeg har jo rukket å vise dere hvordan jeg har på pyntet soverommet, badet, sminkerommet og kjøkkenet (linker nederst i innlegget). Men jeg har ikke rukket å vise dere hvordan stuen og juletreet er pyntet, så nå tenkte jeg det var på tide å vise det! Dette blir et langt bildedryss, så sett dere godt ned i stolen og nyt litt juleinspirasjon!

Elsker å ha skogstema i stua, og siden vi har rådyr ruslende utenfor huset er det jo perfekt med noen skog- og dyreelementer i pynten. Under juletreet har jeg brukt noen fuskepelstepper for å gjemme bunnen av treet. Siden det er plastikk er det ikke noe fint helt nederst.

Under juletreet er alle pakkene til pakkekalenderen min, og også den ene som er Chloe sin. Har ikke rukket å bli 100% ferdig med pakkekalenderen til Per Fredrik, så den ligger ikke under den enda. Er litt i siste liten i år, hehe!

Hvert år tar vi bilder til julekortet foran juletreet, også printer vi et ut ekstra som vi rammer inn. Nå har vi fra 2015-2019, så det begynner å bli noen bilder. Nå skal vi snart ta bildet for 2020 også, så det skal rett på hyllen sammen med de andre.

Hvor morsom er ikke Chloe på bildet under forresten? Sure lille underbitt bærta, haha!

Her ser dere hvor jeg som regel jobber fra. Jeg har et eget rom som kontor, men jeg liker best å sitte ute i stua. Er så koselig å se ut mot havet, se på småfuglene spise og se begge juletrærne. Magisk!

I år kjørte vi på med hele to juletrær i stua. Syns det ble så koselig! Dette treet er litt mindre, og her er resten av pakkekalenderene til Chloe og meg. Per Fredrik har virkelig skjemt oss bort i år, hehe!

 

Håper dere syns det var gøy med en tour av hele stua! Husk; i år det er virkelig lov å pynte tidlig, så pynt opp hele huset og kom i god julestemning. Det gjør så utrolig mye med humøret!

 

Les også: 

Slik er soverommet pyntet til jul!

Slik er badet pyntet til jul!

Slik har jeg pyntet kjøkkenet til jul!

Slik har jeg pyntet sminkerommet til jul!

 

 

Stor julegaveguide – Kjæreste, Venninne, Søster, Mor ++ BLACK FRIDAY TILBUD!

annonselenker

Nå som det er black friday er det sinnsykt mye tilbud rundt på nettet. Selv elsker jeg å få unnagjort alt av julegavehandel på black friday, for da får man mye mer ut av pengene sine, og man kan gå inn i desember med en stor ting krysset av to-do listen.

Å finne gaver til de man har rundt seg er ikke bare-bare. Så derfor har jeg laget en stor guide med gaver som passer til kjæresten, venninner, mødre, svigermødre, søsken, osv. Her er det alt ifra ting til å kose seg hjemme både i julen og med hjemmekontor, sminke, hudpleie, treningsutstyr og mye annet spennende!

Husk; ALT er på vanvittige tilbud!  

Home cozy

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER 

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER 

Beauty

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER 

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER 

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER 

Til den sporty’e

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER

7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER 

Kjæresten

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER 

1 HER // 2 HER // 3 HER

4 HER // 5 HER // 6 HER 

Håper du fant noe du kan gi i gave til dine nærmeste og kjæreste! 🎅🏻🎁

24 Julekjoler på Black Week salg!

annonse – nelly

Selv om julen blir annerledes i år pga korona, skal den selvfølgelig fortsatt feires! Jeg gleder meg til å pynte meg opp skikkelig og feire julen!

Nå som det er black week er det ellevilt mye salg hos Nelly, så derfor tenkte jeg å vise dere 24 forskjellige kjoler dere kan bruke på julaften. Så dere kan få litt inspirasjon! Alle kjolene er på salg, og noen av de er det hele 70% rabatt på. Så her kan du få tak i julekjolen til en billig penge!

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

HER // HER // HER

 

Håper du fant noe du likte!

Lag spiselige juletrær av marengs!

Her om dagen lagde jeg en morsom liten DIY, som dere bør prøve ut hjemme. Nemlig marengs juletrær. Disse kan man bruke som pynt eller man kan spise de. Fine og gode er de i alle fall!

Dette trenger du:

3 eggehvitter – romtempererte

230 g sukker

Sitron

Konditorfarge

Kakestrøssel

Slik lager du de:

Bruk en kjøkkenmaskin og rengjør bollen og vispen skikkelig godt. Gni litt sitron langs bollen for å passe på at det ikke er noe fett der. Er det noe fett der blir ikke marengsen stiv.

Deretter er det bare å vispe eggehvittene og 2 ss av sukkeret på medium hastighet til det begynner å skumme.

Når det skummer drysser du inn bittelitt og bittelitt sukker av gangen til du har hatt oppi alt sukkeret. Bruk god tid på å drysse sukkeret inn mens maskinen går på medium hastighet. Ha oppi konditorfarge.

Kjør til marengsen er så stiv at du kan løfte bollen opp ned uten at den beveger seg.

Skru på ovnen på 100 grader. Ikke varmluft.

Ha marengsen oppi en sprøytepose med en tipp (jeg brukte wilton 1m). Legg små pinner på bakepapir, og sprøyt ut så det blir i formen av et juletre. Pynt med litt kakestrøssel.

Stek i ovnen i cirka 60 minutter avhengig av hvor tykke du lagde de.

Håper du fikk lyst til å teste ut dette selv. Du kan også lage små pikekyss (de små som er på brettet ved siden av juletrærne) som er perfekt å servere når man får gjester i julen.

Svarer på 10 crazy rykter om meg

annonse – nelly

Jeg har hørt at du ikke kan få barn / at det er vanskeligere for deg å få det enn andre
– Det vet jeg ikke, for jeg så langt har jeg ikke prøvd å få barn. Krysser fingrene for at det skal gå greit om jeg en dag bestemmer meg for å få barn.

TOPPHER  – 30% rabatt nå!
BUKSEHER  – 30% rabatt nå!

 

 

At du aldri er med venner, fordi du ikke har noen
– Nå som det har vært corona har jeg nok vært litt i overkant flink til å holde regler, og har basically droppet å være med venner med unntak av en sjelden gang iblant. Er jo livredd for å gjøre noe galt når det kommer til korona restriksjoner, for jeg vet at siden jeg er en offentlig person, blir jeg hudflettet uansett hva jeg gjør. Tørr nesten ikke å gå ut døren engang, selv om det er mer enn lov, haha. Men heldigvis har jeg masse god venninner, både her i Sandefjord og i Drammen, Oslo og Hokksund.

At det at du er god i matte er bare noe du skryter på deg
– Nope. Vet ikke helt hvordan jeg skal bevise det. Egentlig kjenner jeg at jeg har ikke noe behov for å bevise noe. Om du ikke tror meg; too bad for you.

 

At du er litt polsk
– Nope. Men jeg er derimot 15% irsk, og resten norsk.

At du faker “psyken din”. Du har jo alt, fin familie, Per Fredrik, søte lille Chloe babyen din, fint hus. I mean like.. Hva mer mangler du egentlig? Hilsen en som har fulgt deg lenge <3
– Jeg skjønner at det er lett å tenke at en person som har “alt” og derfor kan det umulig være noe galt. Men det er mange baksider av medaljen med å være blogger, og de siste årene har jeg stått i noen sinnsyke stormer. Senest i februar stod jeg i en sinnssyk storm og fikk over 3000 hatkommentarer på 2 uker.

Det er mange andre deler av voksenlivet generelt og jobben min som er mye verre og tyngre enn jeg deler her på bloggen, og selv om livet mitt i seg selv er bra, ble det rett og slett for mye for enhver person å takle. Nå begynner jeg endelig å bli ordentlig frisk igjen, og ting begynner å ordne seg, men det har vært en lang og vond reise som jeg aldri ville ønsket min verste fiende.

At du og Per Fredrik er poliamorøse?
– Måtte faktisk google hva dette var for noe, fordi det er så mange forskjellige navn på alt mulig. Her kan jeg i alle fall bare si NEI. Aldri i livet om jeg ville delt Per Fredrik med noen, og jeg har null interesse av noen andre enn Per Fredrik. Så det ryktet der kan jeg avkrefte. Selv om jeg har en følelse av at dette er bare noen som troller, for jeg føler ikke akkurat at vi har gitt ut den viben der akkurat.

 

At du og Pellek driver en kristen sekt i Sandefjord
– Omg, tenk om! Nei, det stemmer nok ikke. Jeg er ateist, så du kommer nok ikke til å se meg i en kirke eller kristen sekt med det første.

At du er wannabe Kim Kardashian?
– Jeg tar mye inspirasjon fra hun når det kommer til sminke og litt på klesstil. Men så langt har jeg ikke akkurat laget en sextape, fylt opp rumpa med fett (bbl), osv. Så ja, litt inspirasjon tar jeg fra henne, men nei; jeg prøver ikke å være henne, hehe.

 

At du har operert bor ribbein siden midjen din er så smal
– Nope. Sist jeg sjekket er det vel bare en person i verden som har gjort dette? Mulig jeg tar feil. Men jeg har i alle fall ikke gjort det. Er bare født med en smal midje.

 

TOPPHER  – 30% rabatt nå!
BUKSEHER  – 30% rabatt nå!

 

Jeg har hørt at du egentlig ikke vil få barn, men at du ikke sier det fordi du vil ha oppmerksomhet. Synes forresten du er en kjempefin blogger og jeg elsker listene dine!
– Koselig å høre at du elsker listene mine og liker bloggen. Vet ikke helt hvordan jeg skal besvare dette ryktet. Av det jeg kan huske har jeg vel aldri gått ut og sagt at jeg ABSOLUTT SKAL ha barn? Jeg er jo fortsatt der hvor jeg vipper frem og tilbake og klarer aldri helt å bestemme meg. De fleste dager tenker jeg ja, men andre dager er det bare; hell no, haha.

 

 

⚡️ BLACK WEEK ⚡️

Nå er det 30% rabatt på NLYbrands, se HER.

25% rabatt på ansiktspleie på Kicks, HER.

25% rabatt på nesten all hudpleie på Lyko, HER.

Er førjulstiden avlyst?

annonse – nelly

OPPDATERT – 15 DES 2020

I år blir julen og spesielt førjulstiden, annerledes enn før. Vi får ikke hatt de svære julefestene, store julebord og masse sammenkomster. Men vi har fortsatt lov til å samle noen få sammen enten på restaurant eller hjemme. Så lenge man er flink til å følge alle restriksjoner, kan vi fortsatt få en fin førjulstid. Istedenfor å ha svære julebord der alle er drita, kan man heller dra en liten venninnegruppe sammen på restaurant og lage et mini julebord. Hvert år pleier venninnegjengen jeg er i å samles til et lite julebord, og det er jo så koselig!

Også blir det jo julaften i år, og selv om man kanskje ikke kan invitere masse folk, kan man heller ha en liten og koselig feiring som kanskje til og med blir enda finere enn den vanlige?

Uansett hva dine planer er for julen i år, tenkte jeg å gi dere litt inspirasjon til hva dere kan ha på dere, enten om dere vil kjøre på med full julekjole eller ha en stilig topp.

OPPTIL 40% RABATT PÅ KLÆRNE I DETTE INNLEGGET!

30% OFF – TOPPHER

40% OFF – TOPPHER

TOPPHER

20 OFF – TOPPHER

30% OFF – TOPPHER

30% OFF – TOPPHER

TOPPHER

20% OFF – TOPPHER

BUKSEHER

40% OFF – KJOLEHER

20% OFF – KJOLEHER

KJOLEHER

20% OFF – KJOLEHER

30% OFF – KJOLEHER

30% OFF – KJOLEHER

20% OFF – KJOLEHER

KJOLEHER

DIY – Slik lager du din egen mini-juleby!

Her om dagen lagde jeg en liten juleby i krukke, som jeg har i kakaobaren min, og jeg syns det ble så fint! Har sett det overalt på Pinterest i det siste, og måtte bare lage min egen! Så da tok jeg turen på søstrene grene og kjøpte inn litt falsk snø, en krukke, mini juletrær, lyslenke og en liten nisse.

Også satt jeg det sammen til en liten juleby. Syns den passer perfekt inn på kjøkkenbenken i kakaobaren min, er dere ikke enige? Lag gjerne en selv og pynt opp med hjemme!

Elsker å gjøre sånne små juleprosjekter her og der som pynter opp litt ekstra. Spesielt i disse korona dager hvor alt helt ærlig kan kjennes veldig tungt og trist. Da er det perfekt å drømme seg bort i julekosen!

Stor guide – Julegensere! + til hunder også!

annonselenker

Etter at jeg kicket igang med julen her på bloggen, har jeg fått utallige spørsmål om hvor jeg kjøper julegenserne mine. Jeg elsker å gå rundt i julegensere i hele juletiden, og vi har til og med en tradisjon at vi har på oss julegensere på julebildet vårt. Men alle julegenserne mine er enten kjøpt i utlandet eller så de er ikke til salgs lengre, så dere får ikke tak i de dessverre.

Heldigvis er det utallige andre der ute, og nå som det er black week er det salg på mange av disse. Så derfor har jeg samlet sammen de fineste og morsomste julegenserne jeg kunne finne, og jeg har også funnet noen til hunder. Chloe har jo en egen skuff med julekjoler og julegensere som hun elsker å gå i! Tipper det er mange andre pelsvenner som kunne tenke seg en julegenser som de kan tusle rundt i, hehe!

HER // HER 20% OFF // HER

 

HER 20% OFF // HER 20% OFF // HER 20% OFF

 

HER // HER 20% OFF // HER 40% OFF

 

HER 50% OFF // HER 20% OFF // HER 50% OFF

 

HER // HER 20% OFF // HER

 

HER // HER 20% OFF // HER

 

HER 25% OFF // HER 25% OFF  // HER 25% OFF

 

HER // HER 25% OFF //  HER

 

HER 20% OFF  // HER 20% OFF  // HER 20% OFF

 

Håper du fant en morsom genser til deg og kanskje til og med til hunden din 🎅🏻🐶😃