Favorittantrekk fra 2013

Happy new year!

I dag er det endelig nyttårsaften, og året er straks omme. Helt rart å tenke på hvor fort det siste året har gått. Mye har skjedd, og mye har forandret seg. En av tingene som har forandret seg igjennom året er klesstilen min. Jeg elsker å bytte mellom rocka og søtt! Og i år har jeg virkelig gjort det 982 ganger! Under kan dere se noen av mine favorittantrekk fra januar til desember! 

picmonkey collagewqsd

 

Outfit

I 2013 har jeg..

Hei hei dere!

Nå er snart 2013 over, og det er så fantastisk morsomt å se tilbake på året som har gått. Alle minnene jeg har fått, og alt jeg har opplevd. En av de store fordelene med å ha en blogg, er at jeg dokumenterer alt jeg gjør. Så i dag har jeg sittet å sett igjennom arkivene fra hele 2013, og WOW jeg har gjort mye forskjellig. Hadde nesten glemt bort halvparten av tingene som har skjedd! Så derfor tenkte jeg at jeg ville dere noen av høydepunktene fra året som har vært. Minnene ligger ca i riktig rekkefølge, så da er det bare å titte igjennom året mitt!

 

♥ Vært på forsiden av Drammens Tidende hele to ganger! Den ene gangen var det fordi jeg var nominert til Vixen blog awards, og den andre gangen var det fordi identiteten min ble misbrukt på nettet. 

 

♥ Blitt nominert til årets skjønnhetsblogger i Vixen Blog Awards. Jeg ble blant topp 5! Sykt morsomt å tenke tilbake på. 

♥ Feiret 20 års dagen min med fetteren min og noen kompiser på byen i Drammen. Hihi, første gangen jeg dro ordentlig ut i Drammen!

 

♥ Vært russ. Mye morsomme minner fra fester hjemme hos Marius, russeknuter som ble tatt og alle russefestene. Det aller morsomste var vel russetoget. Da tok hele gjengen helt av og hadde det sykt morsomt!

♥ Vært på Russeball

♥ Festet på Geilo med Vicky og June en hel helg. Utrolig morsom helg!

♥ Fått en egendesignet Cola med mitt navn på. Hehe, jeg og Sophie Elise var to av bloggerne i Norge som egne Colaflasker fra Coca Cola, som de produserte med vårt navn på. Så det var veldig stas! Hvis man skal finne en flaske med navnet “stina” på, må man helt til Sverige!

♥ Vært på Lana Del Rey konsert. Ah, den dama er fantastisk! Stemmen, utseendet og ikke minst håret hennes. Helt fantastisk! Jeg gråt faktisk når hun sang Video Games. Snakker vi ekte fan eller?

♥ Vært på skeive dager. Var med og stod på lasteplanet til helseutvalget i selve paraden. Sinnsykt morsomt! 

♥ Blitt ferdig med VGS. Hell yeah!

♥ Trent utrolig mye! Spesielt på sommeren. Da løp jeg 7 km minst 2-3 ganger hver uke. *stolt*

 ♥ Vært på Gardeball

♥ Vært i Sommarland i Bø med min kjære fetter Magnus

♥ Møtt mange av mine fantastiske lesere

♥ Vært på Tusenfryd med Vicky. Var hes lenge etterpå, etter all skrikingen. Var like redd hver gang vi tok karuseller! Til om med de små..

 ♥ Vært på masse pressevisninger

♥ Spilt inn sminkevideo med Max Factor

♥ Vært mye på fylla. Hihiihi

♥ Vært på Eric Saade konsert med Nora

♥ Møtt Helena Christensen under et pressemøte for Beaute Pacifique. Ble ganske så starstruck!

♥ Vært på premierefest for TV3 Kjærlighetsredet

 

.. Og jeg har skrevet 681 innlegg på bloggen.

Puh for et år! Jeg har blitt kjent med så mange fantastiske mennesker, og jeg har fått opplevd så utrolig mye morsomt. Håper på at 2014 blir minst like bra! I 2014 er planen å reise og oppleve mye, fortsette å ha det like fantastisk som jeg har det nå, og trene enda mer og bedre. 2014; I’m ready for you!

 

Vippe-extensions

Hei dere!

 

På fredag var jeg hos A Good Feeling helse- og velværeklinikk og satt på vippe-extensions. Jeg har prøvd det ut en gang før, hos en annen salong. Men ble ikke helt fornøyd med resultatet, og da så det ikke så naturlig ut. Men når jeg satt på hos A Good Feeling ble jeg utrolig fornøyd. Resultatet ser naturlig og nydelig ut! I tillegg er vippene skikkelig svarte, så man trenger ikke mascara på de. 

Litt om behandlingen: Selve behandlingen tar ca. 2 timer, og det blir satt på mellom 80-160 enkeltvipper på hvert øye. Alt ettersom hvilken lengde og tykkelse man ønsker å ha på vippene. Man kan også velge mellom siberian mink og silke vipper. Så hvis man er imot pels er silkevipper et godt alternativ å velge. Selve vippene pleier å holde i ca. 3-4 uker før man må ta påfyll. Men hvis man er flink til å ta vare på de varer de opptil 5 uker. Dine egne naturlige vipper skiftes normalt ut etter 60 dager, så det er mye av grunnen til at man bør fylle på nye vipper minst hver 5. uke for best resultat.

Disse vippene kan man både svømme og bade med, og de blir ikke påvirket av varme. Så man kan trygt ta seg en dusj eller en tur i svømmehallen uten å være redd for å ødelegge de. Man kan også bruke mascara på de (selv om det egentlig ikke er nødvendig), man må bare huske å fjerne mascaraen med en sminkefjerner som ikke inneholder olje. 

A Good Feeling klinikken ligger i Drammen sentrum, og jeg anbefaler virkelig det stedet til de som ønsker å sette på vippe-extensions. Dere kan sjekke ut hjemmesiden dems på agoodfeeling.no eller ringe 32331021 for å bestille time! 


sponset behandling

Svar på spørsmålsrunde, del 2.

Hei hei dere!

Har glemt helt bort å svare på spørsmålsrunden del 2. Så her kommer spørsmålene og svarene. Del 1 kan du se HER. Valgte å skrive del 2 siden jeg vet at det er mange av dere som liker det ene eller det andre, så da er det greit å blande litt 🙂

 

♥ Studerer du noe nå, eller har du planer om å gjøre det i fremtiden?
– Akkurat nå har jeg friår-ish. Jeg vet ikke hvor lenge jeg kommer til å ta et avbrekk fra skolen, men det blir til jeg vet hva jeg vil drive med. Akkurat nå trives jeg veldig godt med å jobbe som blogger, så vi får se hvor jeg ender opp. Hvis jeg skal studere har jeg lyst til at det skal være noe innen mote/skjønnhet. Men akkurat hva vet jeg absolutt ikke enda. Syns det er så utrolig vanskelig å bestemme seg hva man vil være resten av livet, når man såvidt vet hvem man selv er. Jeg vil ut og utforske verden før jeg slenger meg noen år tilbake på skolebenken. For da vet jeg at når jeg først setter meg tilbake på skolebenken igjen, så er det fordi jeg studerer noe jeg faktisk vil studere.

 

♥ Har du lyst på barn?
– Jeg blir helt stressa og skremt når jeg ser at så mange på min alder har fått barn allerede. I dagens samfunn er det faktisk godtatt å ta en utdannelse og “leve litt” før man slår seg til ro og stifter familie. Når man får barn så tidlig er det ofte man angrer for at man ikke ventet lengre. Jeg sier ikke at alle som får barn tidlig sitter å angrer, men jeg vet at mange gjør det. Og jeg vil absolutt ikke være blant de som angrer. I tillegg er jeg ikke så veldig interessert i barn, så det er nok mange år til jeg skal få noen barn.

♥ Hva er dine tanker om selvskading? Hva tenker du om folk som skader seg selv?
– Jeg syns det er helt grusomt at mennesker har det så vondt inne i seg, at de må ty til selvskading. Hvordan ble samfunnet så ødelagt at vanlige tenåringer sitter hjemme på rommet sitt og skader seg selv? Jeg vet godt selv hvordan det er å være langt nede psykisk. Selv om jeg aldri har drevet med selvskading, er det perioder i mitt liv der jeg har hatt det helt forferdelig med meg selv. Og det eneste som faktisk hjelper er å snakke med noen om det. Snakk med foreldre, lærere, psykolog, venner. Eller så kan du ringe hjelpetelefon på 116 123, les mer HER. Der kan man være helt anonym, og da er det kanskje mye lettere å få snakket med noen om problemene sine. For det er faktisk steg 1 i det å bli bedre, snakk med folk og forstå at man ikke har det bra. Husk: It’s OK not to be OK. Vi er alle mennesker, og det er umulig å være sterke hele tiden, men det er mulig å jobbe med problemene sine. 

 

♥ Når har du bursdag?
– Jeg har bursdag 5. februar, så nå er det ikke lenge til jeg fyller 21 år. Uæææh, rart å tenke på at jeg har blitt så “gammel”. Jeg er jo voksen jo! Merkelig følelse..

 

♥ Beskrivelse eller kjennetegn på deg, uvaner / “tvangstanker” / vaner? Feks. er det noe du bare må gjøre? Eks. noen går kun på det hvite i fotgjengerfeltet osv. Hva er typisk deg?
– Hmmm. Jeg har nok mange små og rare vaner som jeg nesten ikke tenker over. Men en “tvangstanke” jeg har er at jeg må telle ordene på teksten på tv/film. De må liksom gå opp i riktig tall. Veldig sært egentlig, tror ikke jeg har hørt om noen andre som gjør det heller. Men det er veldig slitsomt når jeg skal se på en god film, og det eneste jeg klarer å gjøre er å telle ord og bokstaver. Ellers enn det kan jeg nesten ikke komme på noen andre rariteter. 

 

♥ Hvor høy er du?
Jeg er 160cm. Før pleide jeg å hate høyden min siden folk hele tiden påpekte den. Men etter mye hard jobbing med meg selv, liker jeg faktisk høyden min veldig godt. Jeg liker å være liten og petite.

♥ Hvorfor startet du å blogge, og hvor lenge har du blogget?
– Jeg har blogget i snart 4 år. Shit det har gått fort! Min første bloggpost postet jeg 20 april 2010 på min forrige blogg. Jeg begynte i hovedsak å blogge for å poste ting fra photoshoots jeg hadde vært på som modell, osv. I starten skrev jeg ganske mye surr på bloggen, og skrev egentlig bare om alt som falt meg inn. Var heller ikke noe flink til å ta bilder, så kvaliteten på bloggen ble ganske dårlig. Men jeg bedret meg etterhvert, og lærte meg mye nye teknikker og triks. Og i dag er jeg stolt over hvor mye flinkere jeg har blitt til å blogge, og hvor langt jeg har kommet siden den gang. 

 

♥ Hvorfor er du imot religion?
– Jeg har skrevet et mer utfyllende innlegg om mine tanker om religion HER. Men jeg vil bare si en ting så det er helt klart. Jeg har absolutt ikke noe imot mennesker fordi de har en religion, uansett om de er kristne, muslimer eller whatever. Jeg respekterer det på det sterkeste at folk tror på det de selv vil. Men jeg vil bare ikke at de skal prakke det på meg. Derfor føles det helt feil for meg å sitte i en gudstjeneste og høre på masse ting jeg ikke i mine villeste drømmer kunne trodd på. 

 

♥ Bruker du høye hæler på jobben?
– Når jeg jobber på wow gulskogen så får vi ikke lov til å bruke høye hæler. Veldig kjipt, men sånn er det bare. Så derfor bruker jeg aldri høye hæler når jeg jobber der. Men bruker det 90% av resten av tiden min. Elsker høye hæler! Jeg føler meg så mye bedre når jeg går med høye hæler, enn når jeg dasser rundt i UGGs. Hæler gjør virkelig noe med hele holdningen og utstrålingen til et menneske!  

 

♥ Kan du beskrive en vanlig arbeidsdag på WOW?
– Når jeg jobber på WOW gjør jeg ganske mye forskjellig i butikken. Som regel pleier jeg å jobbe alene, og da må man gjøre alt selv på en måte. Jeg går alltid over hele butikken og fyller på varer, hjelper kunder med å finne klær og størrelser, gjør kassaarbeid, pakker opp varer, og rydder i butikken. Alle disse tingene pleier jeg å gjøre hver gang jeg er på jobb, så det er mer enn nok å gjøre. Men jeg trives veldig godt med at det er mye å gjøre, for da flyr tiden fort forbi. Tror virkelig ikke jeg hadde klart å jobbe i en butikk det er det er null ting å gjøre. Da hadde jeg blitt helt sprø!

♥ Hva er ditt beste tips for å få en bedre blogg?
– Ting jeg syns er viktig er å ha et bra og stilrent design. Ikke masse jalla blink-blink ting, og ikke masse forskjellige farger. Ha en dus eller hvit bakgrunn, og svart farge på teksten. Hvis du virkelig vil ta bra bilder anbefaler jeg deg å investerer i et godt speilreflekskamera. Jeg kan anbefale det jeg bruker: Canon EOS 650D på det sterkeste. Det er det lett å lære seg å bruke, i tillegg har den en skjerm som kan vris ut, så du kan se deg selv når du skal ta bildene. Veldig kjekt når man er blogger! Jeg har skrevet et ganske utfyllende innlegg om “Hvordan få en bra blogg“, så det kan være kjekt å lese hvis man vil ha flere tips. Har også skrevet et innlegg “Hvordan se bra ut på bilder“, det kan være kjekt å lese i samme slengen!

 

 

 

På farta

Hei hei dere!

I dag har jeg vært på farta i hele dag, så derfor har jeg ikke rukket å oppdatere dere før nå! Jeg har vært på A Good Feeling klinikken i Drammen og satt på vippe extensions. Ble helt utrolig fornøyd. Skal skrive et innlegg om vippe extensionet i morgen, så da får dere se bedre bilder! Rett etter at jeg hadde vært på klinikken, dro jeg på Gulskogen senteret en tur med Roger og shoppet litt. Fant meg to nye topper på Gina Tricot. Men gud så lite fint det er i butikkene nå. Ble helt oppgitt når jeg var innom Bik Bok jeg.. Der pleier de alltid å ha masse fint, men nå var det virkelig ingenting. Men men, Gina Tricot hadde heldigvis litt fint! 

Mine julegaver

Hei dere!

Da var det meste av julefeiringer vel overstått, og da kan jeg vise dere hva jeg fikk til jul. En av julegavene fikk jeg for et par uker siden (pc’en) fordi jeg trengte den da. Så mamma var så snill at hun ga meg den tidlig. Fikk også veldig mye penger, føler ikke helt for å gå inn på akkurat hvor mye penger jeg fikk, siden det blir litt for privat. Men det er tydelig at jeg har vært snill jente i år 🙂 Gleder meg skikkelig til å prøve ut oppskriftene i “sunn og sterk med protein” boken jeg fikk av tante. Nå er det virkelig på tide å bli sunn!

Nå skal jeg snart begynne å dolle meg litt opp, for jeg skal ut og feste litt i dag. Det er jo tross alt 2. juledag, og da er tradisjon tro for meg at jeg drar ut og fester! Planen er å dra ut i Drammen by, så det blir nok like gøy som alltid! 

– Har dere fått noe fint til jul i år? ♥

Barnedåp!

Hei hei dere!

Nå har jeg nettopp hoppet inn i pysjen under den deilige dynen min. I dag har jeg vært i barnevelsignelse for barnet til kusinen min på Betel i Mjøndalen. Jeg var ikke med i selve velsignelsen. På grunn av at jeg er imot religion. Men jeg var med på selskapet etterpå. Det er jo det som er mest koselig uansett, syns nå jeg da! 

Det var koldtbord med masse god mat: røkelaks, kalkun, potetsalat, skinke, waldorfsalat, flatbrød, ribbe, rødkål, og mye mer. Nam! 

Fine dåpskaken for lille Benjamin!

Nå skal jeg snart lese litt igjennom favorittbloggene mine; Fotballfrue, Sophie Elise, Kenza, Caroline Roxy og Kristina Andersen. Har jo ikke rukket det de siste dagene!

1. Juledag antrekk

Hei hei dere!

Håper dere alle hadde en fantastisk feiring i går, med god mat og masse pakker! Selv feiret jeg julaften på lille julaften, så i går tok jeg det helt rolig hjemme med foreldrene mine. Vi spiste god julemat, og så på juleprogrammer på TV. Dagen i går startet jeg med godteri i julestrømpen og tre nøtter til askepott. Den må jeg få med meg hvert år! Etter askepott ble det Mikkes Jul (det er min favoritt!), og Kong Salomon kvitebjørn. Sistnevnte er jeg ikke så veldig glad i, siden jeg syntes den var skikkelig skummel når jeg var liten. Så når jeg så den i går syntes jeg den fortsatt var skummel. Haha!

Kjole – Nelly.com HER // Sko – Nelly.com (dessverre utsolgt i akkurat denne fargen).

 

Nå skal jeg straks dra til Betel i Mjøndalen i dåp til barnet til kusinen min. Jeg og pappa ble ikke med på selve gudstjenesten. Fordi pappa ikke klarer å sitte lenge på stoler pga nakken sin, og jeg er veeeeldig imot alt av religion. Så jeg takler ikke å sitte i timeslange gudstjenester. Jada, jeg vet at julen er kristen osv. Men for meg handler den om familie og å ta vare på de rundt seg. Ikke masse kristendom som noen fant på for 2000 år siden. 

Men nå må jeg nesten stikke. Vi blogges senere! ♥

 

Julefeiring: Bildedryss

God jul dere!

I dag har jeg feiret julaften med familien min. Vet at det er lille julaften i dag, men vi tok feiringen i dag, siden det passet bedre for alle sammen. I dag har vi spist skikkelig god mat: kalkun, rosenkål, gulrøtter, poteter og saus. Det var så utrolig godt! Kalkun er virkelig en av favorittrettene mine! Og desidert favorittjuleretten min! Etter middagen gikk vi inn i stuen og da kom nissen på besøk! Lille Emmeline var litt redd i starten, men så ble veldig stas etter litt. Nissen delte ut julegavene, og jeg fikk mange fine gaver fra venner og familie. Kan vise dere gavene i morgen 🙂 

Etter vi hadde pakket opp alle julegavene var det tid for litt dessert. Og da ble det selvfølgelig riskrem *tradisjoner* og multekrem. Selv er jeg storfan av multekrem, så den satt jeg og nærmest slikket bollen tom av. Siden jeg ikke sov så mye i natt, sloknet jeg på sofaen ganske tidlig, og våknet først for en halvtime siden. Haha, tror ikke jeg har sovnet i selskap før! Alt i alt var det en fin og utrolig koselig feiring, med herlig familie. 

Ønsker alle dere som skal feire i morgen, en herlig feiring. Og husk å sette pris på hverandre. Det er tross alt det julen handler om ♥

Hehe, tante Stina måtte selvfølgelig være først ute med å gi Barbiedukke til Emmeline. Gjett om den falt i smak a? Husker selv hvor dilla jeg hadde på Barbie. Her snakker vi storfrelst langt ut i barneskolen!