Skeie ut på en torsdag!?

I kveld fikk jeg så lyst på reker at dere aner ikke. Jeg bare måtte dra innom butikken rett før stengetid for å handle inn. Jeg spiser reker nesten hver dag, men da er det som regel reker som har vært frosne også blir de blandet i salat, så da blir det litt annerledes. I kveld derimot fikk jeg utrolig lyst på reker med loff. Det er så simpelt, men så utrolig godt! 

Reker og loff med litt dill, majones og sitron på toppen er virkelig en sommefavoritt, og det blir ikke den siste gangen i år som jeg spiser det. Kanskje ikke det mest sunne i og med at det både er majones og loff. Men pytt, det er jo torsdag, så da er det lov. Haha! Som at torsdag er en “sånn” dag. Men jeg er litt mer sånn at jeg spiser sunt og greit til vanlig, og om jeg får lyst på noe ekstra digg på en torsdag; ja da spiser jeg det. Livet er for kort til å nekte seg selv litt ekstra kos iblant 🙏🏻🦐☀️🍋😃

Nå skal vi kose oss med film og reker, så det blir koselig! Ville bare titte innom her først for å ønske dere en god kveld 💗Nyt solen hver dag, og kos dere masse!

10 Ting du kan gjøre i sommer-varmen!

Nå er det jo full sommer med sol og varme her i Norge. Det er jo den varmeste mai måneden på lenge, og den slår nye rekorder hele tiden. Det er morsomt hvor mye varmere det er her i Norge enn i sydenland som Spania og Hellas. Hehe! Krysser fingrene for at det holder seg utover sommeren, for da blir det perfekt med norsk sommerferie. Nå som det er varmt og deilig vær er det så mye du kan gjøre, og her er en liten liste med 10 av tingene jeg elsker å gjøre i sommervarmen!

Trening ute – Det er ingen grunn til å stå inne på et svett treningssenter. Flytt heller styrketreningen utendørs. Ta med den en treningsmatte og tren i hagen eller på verandaen. 

Grille på stranda – Ta med engangsgrillen på stranda og lag en deilig middag. Det er så koselig å sitte på teppe med kjæresten og se på solnedgangen mens man koser seg med deilig mat. OBS; engangsgriller kan kun brukes på sandstrand og helst så nærme vannkanten som overhodet mulig. Ikke sett den på / i nærheten av gress, og alltid slukk den med 3-4 liter vann.
EDIT; jeg hadde lest flere steder at det var lov dersom man grillet steder det overhodet ikke var mulig at det kunne bli brann rundt. Men dette ble jeg obs på takket være lesere, at var feil. Så bytt ut grillmaten med reker og loff eller noe annet digg 🙂

Skogstur – Ta på deg treningsskoene og kom deg ut i skogen. Det er helt fantastisk fint å gå turer nå, og om du er inne i tett skog slipper du den verste varmen fra solen.

Tusenfryd – Ta deg en tur på Tusenfryd og kjør berg og dalbaner. Selv er jeg verdens største pyse, så jeg tørr ikke ta så mange av de. Men det er jo masse gøy å gjøre der som ikke er skummelt også. Hehe! 

Bad – Kjøp deg et basseng til å ha i hagen, eller ta deg en tur på stranda og kos deg i det deilig vannet. Det er ingenting som er bedre enn en dukkert når solen steker som nå! 

Spis is – Nyt solen og kjøl deg gjerne ned med en god is. Selv spiser jeg is hver eneste dag, og for noen dager siden skrev jeg et innlegg med 8 ispinner som har lavt kalori-innhold. Innlegget finner du HER

 

Ta bilder – Nå er det perfekte muligheter for å ta nydelige bilder. Enten om du vil ha nytt profilbilde på facebook eller bilder til instagram; nå er tiden. Det fineste lyset får du når det er solnedgang, og solen gjerne er rett bak deg. Da blir det magisk fint!

Hage – Nå er det virkelig tid for hage. Kjøp inn og pynt opp rundt i hagen med blomster. Selv elsker jeg å holde på rundt i hagen, og det er så gøy å se når det blomstrer og hvordan ting vokser. Nå er det jo perfekte vekstmuligheter pga varmen, så nå er virkelig tiden inne for å kjøpe inn blomster. 

Turist i egen by – Når ruslet du rundt i sentrum av byen du bor i sist? Jeg må innrømme at det er lenge siden jeg har gått på rusletur rundt i Sandefjord sentrum, og det er på tide å gjenoppdage sentrum igjen. Det er jo så mange koselig butikker og kaféer rundt i sentrum. 

Les – Ta med deg iPhonen ut i solen og les dine favoritt blogger, hør på en lydbok eller les en vanlig bok. Selv elsker jeg å høre på lydbøker og podcaster. Min favoritt podcast er “Framgångspodden” der fremgangsrike mennesker blir intervjuet om sin vei til suksess. Veldig spennende om du er sulten på suksess i livet!

 

Hva liker du å gjøre i solen? ☀️

Ny favoritt parfyme!

annonse – Dior & Bubbleroom

I månedsvis har jeg lett etter en ny favoritt parfyme. Jeg har luktet på sikkert 100 forskjellige parfymer uten hell. Det hele startet med at jeg begynte å få utslett på halsen av den parfymen jeg originalt brukte. Hver eneste nye parfyme jeg testet fikk jeg samme utslettet av. Jeg ble så redd for at jeg hadde blitt allergisk mot parfyme. Det hadde jo vært helt krise!

Etterhvert innså jeg at det var “eu de parfume” jeg hadde blitt allergisk mot. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg har begynt å reagere på de. Men de er jo mye sterkere enn “eu de toilette” variantene. Så det kan hende at huden min rett og slett ikke tåler slikt lengre. Kjipt er det i alle fall! Og det har gjort letingen etter en ny parfyme utrolig vanskelig.

KJOLE – BUBBLEROOM, HER

PARFYME – HER

I går var jeg i Drammen og tittet rundt på nye sminke, og ved en tilfeldighet fant jeg en parfyme som jeg bare måtte lukte på. Jeg ble helt satt ut av hvor godt den luktet. Den duftet rent, friskt, blomster, feminint og den var lett i duften. Den perfekte sommerparfymen for meg. Jeg testet den på halsen og håndleddene og ventet i to timer før jeg kjøpte den, for å se om jeg reagerte; ingen reaksjon. Så jeg endte med å kjøpe den, og det er jeg så fornøyd med. Med en gang jeg kom hjem fikk jeg superskryt av Per Fredrik om hvor godt den luktet, så den var koselig at han også likte den! Det er jo veldig viktig for meg. 

Det er sjeldent jeg lager blogginnlegg om en parfyme, men denne bare må jeg tipse dere om for herregud så godt den dufter. Den er uten tvil min nye favoritt og jeg kommer til å bruke den mye fremover! Parfymen finner du forresten HER.

 

🌸 Har du en favoritt parfyme? 🌸

Noe jeg er LIVREDD for

anonnse – dnt

I dag har jeg hatt en lang og sosial dag, som har vært så koselig! Jeg var masse med Victoria i stad, som dere så i forrige blogginnlegget mitt. Jeg startet dagen med Helle og Petter United Screens på et video oppdrag langt oppi Lierskogene. Jeg har vært oppe i Lierskogene noen få ganger når jeg var bitteliten, og da var det vinter.

Det var jo noe helt annet nå som det er sommer og jeg har blitt voksen. Det var fint den gangen, men nå; altså, helt magisk. Så fin skog er det lenge siden jeg har sett, og jeg ble nesten litt målløs. Det var bare så utrolig vakkert der! Stedet vi filmet på var rett ved en innsjø og det var så koselig der. 

 

For å komme oss dit måtte vi gå en liten tur, og på turen møtte vi selvfølgelig på sauer.. Jeg er livredd for sauer, og endte selvfølgelig opp med å måtte gå først. Jeg var så redd at dere aner ikke! Vanligvis når jeg har gått på skogen før har jeg hatt med en stor border collie som har skremt vekk sauene.

Nå derimot måtte jeg finne en pinne.. Haha! Vet ikke heeeelt hvordan den pinnen skulle reddet meg, meg jeg følte meg i alle fall bittelitt tryggere med den. 

Vi filmet noen timer og spiste koselig lunsj sammen. Jeg jobber jo mest alene, og trives godt med det. Men det er jo koselig å ha kollegaer iblant. Spesielt når det bare føles som vi er en gjeng venner som henger sammen og gjør morsomme filmting. Hehe! 

Nå har jeg nettopp kommet hjem. Victoria (omg, holdt på å skrive Chloe. Bytter de navnene om HELE tiden) og jeg ble sittende og skravle veldig lenge i bilen, så det ble litt sent før jeg kom hjem. Men det er jo bare hyggelig. Når vi først møtes kan vi skravle i timesvis uten et eneste stopp, fordi vi har så sykt mye å fortelle hverandre. Haha! 

Nå får jeg runde av og ta kvelden. Kjenner jeg begynner å bli klar for middag og kveldskos med skatten min ❤️

Sykt at jeg jobbet her..

Nå sitter jeg i bilen etter en skikkelig lang og hard dag på jobb. Neida, dagen i dag har vært så langt ifra hard som overhodet mulig. Turen med United Screens gikk superbra, og jeg skal vise dere masse bilder fra den senere.

Når jeg var ferdig skulle jeg egentlig til Oslo for å se Jeffree Star. Men jeg fant jo ut at det hadde møtt opp ekstremt mye mennesker, og det orket jeg virkelig ikke. Så da inviterte jeg Vicky på en kaffe, som ble mye mer koselig! 

Vi stakk ned på Bølgen og Moi som ligger på brygga i Drammen. Er så utrolig fint der. Fun fact; før het stedet “glass” og da jeg var 19 jobbet jeg der i 9 måneder som servitør. Hehe! Hvem hadde trodd det? Var her jeg jobbet når jeg bygget opp bloggen skikkelig og begynte å satse på bloggingen. Sykt å tenke på at jeg faktisk jobbet her. Føles som et annet liv. Hehe! Men jeg får alltid skikkelig flashback når jeg stikker innom, og det er så koselig! 

Vi koste oss i alle fall masse på brygga. Det er jo helt sinnsykt varmt i dag, så vi ble rimelig varme. Heldigvis fikk vi plass i skyggen, så det hjalp litt. Men det var jo over 30 grader i skyggen, så det er jo helt vilt! Skjønner ikke at det kan være så varmt i mai! 

Vi ble sittende og skravle god stund om alt som skjer i livet. Vi har jo alltid mye å snakke om, og jeg digger at vi kan være så åpne med hverandre. Er få mennesker som man faktisk kan snakke om absolutt alt med. Hehe! Hun er virkelig en av de. Slike mennesker er virkelig gull verdt!

Etter litt lunsj stakk vi innom kjøpesenteret og jeg fikk kjøpt litt sminke jeg trengte, og en ny parfyme som var helt sinnsykt digg. Må seriøst lage et eget innlegg om den liksom. For den luktet helt vanvittig deilig! 

Nå får jeg runde av her og kjøre hjemover. Håper dere har kost dere ute i solen i dag 😃☀️💗

På vei til innspilling

Reklame | Nelly, Bik Bok

God morgen! Nå har jeg nettopp jobbet litt, og gjort meg klar for dagen. I dag skal jeg både på innspilling rett utenfor Drammen, og jeg skal forhåpentligvis en tur til Oslo. I Drammen skal jeg filme til en serie sammen med United Screens. Er alltid gøy å jobbe med de, og jeg tviler på at dagen i dag blir noe unntak. Hehe! Jeg gleder meg i alle fall!

GENSERHER  /  SKJØRT – BIK BOK HER  /  VESKEHER  /  SKO HER  /  SOLBRILLER – UKJENT

———————-

Etter innspilling skal jeg videre til Oslo. En av de mest kjente beauty guruene som finnes i verden skal ha meetup i dag, og jeg har så lyst til å møte han. Personen jeg snakker om er Jeffree Star. Har vært fan av han i typ 10 år, så det hadde vært så gøy å se han i virkeligheten. Grunnen til at han skal til Norge er for å lansere sminkeproduktene sine på det norske markedet. Krysser fingrene for at jeg rekker å møte han, og at jeg ikke blir for sent ute. Vet jo at han har blitt ekstremt populær de siste årene, så det kan jo plutselig komme ganske mange mennesker på meetup’et. Hehe!

Nå må jeg nesten runde av her, for nå begynner jeg å få litt dårlig tid. Vil jo ikke være for sen til Drammen! Oppdaterer dere som alltid masse fra snapchat utover dagen. (stinablogg på snapchat).  

 

EDIT: Rakk ikke å publisere dette innlegget  før jeg reiste, og da jeg kom frem til innspillingsstedet var det null internett. Så derfor kommer innlegget ut først nå. Fikk også nettopp se at meetup for Jeffree Star er stappfullt, så da dropper jeg det. Superkjipt!

Tacogryte ala stinablogg

Helt siden jeg var liten har jeg alltid elsket taco. Vi hadde alltid taco på fredagene, og det var min favoritt-rett. I voksen alder har min elsk på taco bare blitt enda større, og jeg spiser det ofte. For å variere det litt veksler jeg mellom å lage taco med lomper, taco salat og taco gryte.

Sistnevnte har jeg aldri delt noe oppskrift av her på bloggen, og det er virkelig på tide! Denne gryten er perfekt kveldskos, og den er ikke bare dødsgod, men den er også veldig sunn. Fullproppet med grønnsaker og proteiner! 

Selv pleier jeg alltid å lage en stor gryte og sette restene i kjøleskapet i en boks. Det er like godt dagen etterpå til lunsj og middag! 

For 4 porsjoner trenger du:

– 1 boks mais

– 2 paprika

– 400 gram karbonadedeig

– 1 Boks hakkede tomater

– 1 gul løk

– 2,5 dl vann

– 1 pose taco pulver 

– Mager kesam 

– Smør til steking

– Gulost til topping

– 1/3 potte koriander

Gjør dette:

– Kutt opp løken i små biter og stek den i en stor gryte til den er myk og blank.

– Ha oppi karbonadedeigen og stek den til den er gjennomstekt.

– Ha oppi tacopulver og rør rundt. Ha oppi vann og rør rundt. 

– Mens løken og karbonadedeigen stekes kan du kutte opp paprikaen.

– Hell oppi hakkede tomater, mais og paprika. La det koke 2-3 minutter.

– Ha en porsjon av gryten oppi en dyp tallerken. Dryss over litt ost, litt koriander og topp den med en skje kesam.

Håper det smaker! 

En oppdatering fra hagen

Nå sitter jeg på verandaen og nyter solen. Kan ikke tro at vi fortsatt har så fint vær i mai. Det har jo slått alle rekorder, og det skjønner jeg! I stad tuslet jeg rundt i hagen, vannet og gikk over en del av plantene som er rundt omkring. Nå har det virkelig begynt å blomstre her, og det er helt nydelig!

Vi har et gigantisk syrintre på den ene siden av huset, og det er i full blomst. En av tingene som jeg elsker med å ha “arvet” (kjøpt) en hage noen andre har eid før, er at det er plantet så mange ting som har rukket å bli store. Det syrintreet her har sikkert brukt 10 år på å bli den størrelsen det er. Så deilig å slippe den ventetiden for å si det sånn. Hehe! 

Denne busken med pioner er bare helt vill! Hver og en av de små knoppene blir snart nydelig blomster. Det gleder jeg meg skikkelig til! Det er forresten en av tingene som også var plantet ferdig når vi flyttet inn. Det er så mange skatter jeg finner rundt i hagen som var her fra før av, og det er så gøy! Det første året var det som å gå på skattejakt rundt i hagen, og jeg fant noe nytt hele tiden. 

Når det er sommer kjøper jeg nesten ingenting av blomster til å ha inne. Jeg er jo mest ute, og siden det blomstrer så fint ute, trenger jeg ikke så mye inne. Men, jeg pleier å klippe av noen blomster her og der fra hagen og pynte opp med inne. Det gjør det jo så fint! Nå har jeg pyntet opp bordet som er på verandaen med litt syrin, og det dufter så deilig!

På fredag skal jeg filme hele hagen, og vise dere en skikkelig oppdatering på hvordan alt ser ut. Det har skjedd mye siden forrige video, og jeg gleder meg til å vise dere! Forskjellen er mildt sagt enorm! 

Årets fineste pool-floats!

annonse / nelly & coolstuff

Nå er sommeren endelig her, og jeg gleder meg til å bade masse ute i sommer. I år vil jeg virkelig dra mye på stranda. Det er jo så mange fine sandstrender rundt i Sandefjord, og jeg vil virkelig utforske de! Det er jo så deilig å slappe av på stranda med litt god mat, bading og soling.

Når det kommer til bading syns jeg det er så deilig å ha en bademadrass jeg kan flyte rundt på. Vannet i Norge er jo ikke alltid like varmt, så da er det deilig å ha noe å sitte på så jeg slipper å ha hele kroppen nedi vannet. Hehe!

Jeg har tittet litt rundt på nettet, og jeg har funnet noen favoritt jeg vil bestille hjem, og en god del favoritter jeg vil dele med dere. Det har kommet så mange fine bademadrasser på markedet nå at det er jo helt vilt. Jeg bare måå ha en unicorn og kanskje til og med en gullsvane? Det er veldig fab da! 😃

UNICORN HER  /  DONUT HER (KUN 150,- KR)

 

PIZZASTYKKEHER  /  BANANHER

 

FLAMINGO HER (KUN150,- KR)  /  ANANAS HER

GULL SVANEHER  /  ROSEGULL SVANE HER

EMOJI POOP – HER  /  BLÅ PEACOCKHER

 

HVIT SVANEHER (KUN 150,- KR)  /  HJERTERINGER HER

 

💦 Fant du en favoritt? 🦄

Her skal vi gifte oss!

I dag har vi gjort noe veldig spennende. Vi har sett på bryllupslokale! Jeg har allerede sett på stedet med bryllupsplanleggeren vår, men i dag tok vi med Per Fredrik for å se på stedet og bli enige om ting rundt bryllupet. Det å planlegge et bryllup er virkelig ikke bare-bare har jeg skjønt, og jeg kunne ikke vært med glad for at jeg har en bryllupsplanlegger som passer på alt. Hehe! 

Stedet vi så på ligger i Tjøme, og er et helt nydelig hotell. Det ligger rett på kaia og det er så fint her! Per Fredrik ble like bergtatt av stedet som jeg ble. Så vi bestemte oss; her skal vi gifte oss! 

Så om litt over et år kommer vi til å stå på bryggen her og gifte oss. Det er virkelig helt utrolig koselig å tenke på. Kjenner det kribler i magen av det hele! Folkens; endelig er vi skikkelig igang med bryllupsplanleggingen. Det er mye som gjenstår, men nå kan jeg begynne å se på kjole, blomster, og alt det andre som skal med i et bryllup. Som jeg gleder meg til tiden fremover! 

 

👰🏻💍