Tester ut sminke looks!

I stad fikk jeg et lite sminke kick, så jeg testet ut litt nye sminkemetoder når jeg la sminken min. Vanligvis pleier jeg aldri å gå for eyeliner, og heller ikke to nyanser på leppene. Men why not liksom? Er man på Instagram og blir inspirert, så blir det sånn.

Syns det ble skikkelig fint, og passet meg perfekt! Så derfor tok jeg noen selfies i stad så dere kan se! Sikkert mange av dere som skal på byen i kveld, så da kan dere teste ut makeup looken! Og om du bare skal være hjemme i kveld er det bare å teste den ut fordet. Ingen grunn til å sitte sminkeløs på en fredag. Eller hva?

Uansett. Håper dere får en fin fredagskveld. Uansett om dere skal ut og feste, eller bare chille hjemme!

 

8 Tegn på at du har valp

I dag er det 3 uker siden vi hentet lille Chloe, og ble “foreldre” til den lille herligheten. På disse 3 ukene har vi virkelig blitt testet ut av den lille, og selv om hun er verdens søteste lille valp, er hun fortsatt en valp, så hun er ganske så rampete og vilter. Siden vi fikk henne er det en god del ting vi har lagt merke til at følger med det å få en valp. Så om du har valp selv, eller har lyst på en, er det nok ganske morsomt for deg å lese disse tegnene på at man har en valp.

– Man tørker opp tiss og bæsj 24/7. Glamorøst. Dessverre er ingen liten valp stueren når man får den, og det tar ofte en god stund å gjøre de stuerene. Så da ender det opp med at man tørker opp tiss og bæsj veldig ofte. Til tross for at man er ute med hunden 15 ganger om dagen (om ikke mer). 
 

– De fleste naboer har sett deg i pysjen. Jepp, når man må gå ut med hunden 15 ganger om dagen, inkludert det sekundet man står opp om morgenen, kan du banne på at flere av naboene har sett deg i pysjen.

– Sofaputene har blitt bitt opp ganske hardt. Valper klør ekstremt i tennene, og da biter de på alle mulige ting. Selv om man prøver å gi de hundeleken hver gang de biter i noe de ikke skal bite i, er det fortsatt ganske umulig å holde valpen helt unna sofaen. Heldigvis er sofaen fra IKEA, og alle trekkene kan byttes ut ganske billig. Så det er ikke så stress akkurat! Oooog, om man har glemt igjen et magasin eller en bok på gulvet, eller i en høyde hun rekker opp til, kan du banne på at det er tygd opp. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Nattesøvnen blir rimelig ødelagt. Helt siden vi fikk Chloe har vi prøvd å vende henne til å sove i buret i stua om natten. Da får hun sove helt i fred, og buret er liksom hennes plass. Men det å gjøre henne vandt med dette har virkelig ikke vært bare-bare. Det er først nå etter 3 uker at hun sover helt til 06-07 tiden om morgenen. Før det var det bare å stå opp 2672615 ganger om natten med henne. Helt frem til nå har vi byttet på å sove på sofaen sammen med henne. Så søvnen de siste 3 ukene har ikke vært helt tipp-topp for å si det sånn.

 

– Du føler deg alltid litt klein når du står og jubler som en klovn over at hunden tisser. “Åååå så flink jente som tisser ute”. Jepp. Man føler seg litt klein. Men samtidig er det jo viktig for hunden å få ros når den gjør noe riktig. Så da blir man heller litt klein, og får en stueren hund litt fortere.

 

– Hendene er fulle av bitemerker. Jepp, som jeg nevnte tidligere klør det ekstremt i valpen sine tenner. Så da kan du banne på at du ender opp med masse bitemerker på hendene. Hun biter litt mindre for hver dag som går, for hun skjønner sakte men sikkert at det ikke er ok. Men samtidig, aauuuu. 

– Det blir ganske kaos i stua. Det ligger som regel en god del hundeleker, pinner og halvspiste doruller i stua. I tillegg har bare halve sofaen trekk, fordi hun har tisset på sofaen, så da er de trekkene til vask. Igjen, valpelivet er veldig glamorøst.

 

– Du har blitt mer glad i et dyr enn du noensinne trodde var mulig. Jepp, til tross for at Chloe er en liten ramp, og veeeeldig valp, er hun den skjønneste lille valpen som finnes, og Per Fredrik og jeg er så glad i henne. Mye mer glad i henne enn vi faktisk trodde var mulig! 

 

 

Er det greit å slenge dritt til bloggere?

I løpet av de 6 årene som jeg har blogget, er det spesielt en ting som alltid har irritert meg. Og det har jeg fått slengt i trynet hver eneste gang som jeg har sagt til netttroll at det faktisk ikke er ok å slenge dritt. Nemlig “Jammen, du er jo en offentlig person, så du må jo tåle å få dritt”. Men hvorfor skal jeg sitte og ta imot dritt, bare fordi jeg har valgt å blogge?

I løpet av de 6 årene jeg har blogget har jeg fått inn over 200’000 kommentarer. Mange positive. Men herregud så mange stygge. Folk har virkelig vrengt ut alt oppgulp de kunne dra ut av seg selv, og på bildet under kan du se noen få av hatkommentarene som har kommet inn. 

Og dette er bare noen av de få jeg har faktisk tatt skjermdump av. Så da kan dere tenke dere hvor mye dritt som faktisk har kommet inn. 

 

Men folkens, jeg vil dere skal tenke dere godt om. Er det å skrive en blogg om livet sitt, der jeg snakker om jenteting, så ille at man klarer å vrenge ut så mye dritt? Mener dere virkelig at fordi jeg blogger så skal jeg motta slike kommentarer hver gang jeg leser kommentarfeltet mitt? Hvordan hadde du følt deg hvis du fikk så mye dritt slengt rett i trynet når du gikk på jobb? Hadde du syntes at det var ok?

Uansett om du slenger dritt til meg fordi jeg skriver en rosablogg, til Caroline Berg Eriksen fordi hun har flat mage etter fødsel eller til Sophie Elise fordi hun faktisk tørr å si akkurat hva hun mener, og gir feminist en ny betydning, så vil jeg du skal tenke deg godt om. Tenk på hvordan det føles å faktisk så få mye dritt slengt etter seg. 

Så legg fra deg pcen før du går inn på kommentarfeltet til forskjellige bloggere rundt i landet, og slenger dritt. Legg fra deg pcen når du har lyst til å gå inn på kvinneguiden og vrenge ut alt dritt som kommer fra levra de. Og faktisk bruk den energien din til å gjøre noe godt for verden. 

 

10 Ting jeg vil gjøre i Oktober

Nå er det straks en ny måned, og selv om det nesten nettopp kjennes ut som det var sommer, har høsten virkelig kommet. På utsiden av huset vårt blåser det så utrolig mye at man skulle trodd det var orkan. Altså, bare se den siste snapchat (@stinablogg) videoen jeg la ut, så skjønner dere! Men siden det straks er oktober, tenkte jeg å fortelle dere om noen av tingene jeg har lyst til å gjøre i Oktober!

 

– Drikke masse kakao. Ah, ingenting som er bedre enn å legge seg under et varmt teppe mens man drikker en stor kopp kakao med krem på toppen!

– Gå tur i skogen og se på de fine høstfargene. Det er så vakkert ute nå, og på en solskinnsdag er det helt eventyrlig i skogen!

– Bruke strikkegensere veldig mye! Må virkelig få kjøpt noen gode og varme strikkegensere. For nå har jeg bare et par stykker. Trenger flere!

– Komme inn i rutiner med treningen. Har vært altfor slapp med rutiner på treningsfronten. Så nå blir det full skjerpings!

– Kjøpe inn noen skikkelig tykke og gode pledd til sofaen. Og enda flere puter! Syns 5 puter er litt lite i en så stor sofa! 

– Feire Halloween, og gjøre alt som har med Halloween å gjøre. Skal prøve å få til et par sminkevideoer med Halloween sminke, så bare å følge med!

– Lese en god bok. Vet ikke helt hvilken enda. Kanskje en treningsbok? Klarer ikke lese “vanlige” bøker. Hehe! 

– Se favorittseriene mine, som endelig har begynt igjen! Modern Family og Blindspot er favoritter!

– Ferie bursdagen til søsteren min. Hun blir 27 år 11 oktober, så litt etterpå skal det feires!

– Stå opp 8 hver eneste dag, sånn at jeg får mest mulig ut av dagen. Nå blir det mørkere tidligere for hver dag som går, så da er det viktig å stå opp noenlunde tidlig så jeg ikke føler jeg lever om kvelden. Hehe! 

 

Når man bare er sint og frustrert

Okey, i dag har jeg virkelig hatt tidenes mest hormonelle-jentedag. Altså, jeg blir sånn ca aldri hormonell og merker aldri noe til den dagen i måneden. Men i dag har jeg av en eller annen grunn vært så sint / trist uten noen som helst grunn. Jeg var så frustrert i stad at jeg bare satt og trippet, og til og med spurte kjæresten etter boksehansker så jeg kunne gå ut i garasjen og slå på boksesekken. Men siden jeg var sykt slapp i dag var det jo null energi til det, så jeg tok en 2 timer lang powernap på sofaen isteden.

Så nå har den snille kjæresten min dratt på butikken for å kjøpe både is og sjokolade til meg. Jepp, vet det ikke er lørdag, men jenter, husk at når det er den dagen i måneden er det lov å bare hoppe langt ned i isbøtta. Og bare ta det heeeeeelt med ro. Namaste bitches.

 

 

7 ting jeg elsker

Disse to 
– Per Fredrik og lille Chloe er virkelig mine to sweethearts! Per Fredrik er virkelig verdens mest fantastiske kjæreste, og Chloe er bare så skjønn!

Kaffe om morgenen
– Hver morgen drikker jeg alltid kaffe etter at jeg har spist frokost. Da setter jeg meg ned forran mac’en og leser igjennom nyheter, og blir oppdatert. Kaffe er virkelig et must for meg. Det kicker liksom igang dagen på en helt spesiell måte!


 

Når sminken er on fleek
– Når jeg har en skikkelig bra sminkedag, føler jeg meg virkelig bare klar for alt! Helt rart at noe så overfladisk som sminke skal ha så mye å si, men det har det virkelig! 

 

Å gå turer i naturen
– Å gå turer ute i naturen er virkelig en av mine favoritt ting å gjøre. Da får jeg virkelig slappet av, samtidig som jeg får friskt luft og mosjon. Beste kombinasjonen! 

Blomster i huset
– Mulig jeg har blitt litt jentete de siste årene. Men man får liksom en god følelse når ma har friske roser eller andre fine blomster i huset. Det er både fint, også lukter det så godt! 

Når huset er helt ryddig
– Ah, den følelsen når huset er helt ryddig og rent. Den er fantastisk den! Elsker når vaskehjelpen har vært her og gjort det fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Å lese blogger + scrolle igjennom instagram om morgenen
– Å kunne ligge lenge i senga om morgenen mens jeg leser favorittbloggene mine, og scroller igjennom instagram, er virkelig en av favoritt tingene mine å gjøre! Da får jeg liksom en god dose inspirasjon før jeg i det hele tatt har rukket å stå opp! 

 

Prikken over i’en på Walk in Closet. DIY

For et par dager siden kom jeg på en smart idè, for å piffe opp litt ekstra på walk in closet mitt. Jeg har nemlig syntes at det har vært litt mørkt rundt speilet, så da kom jeg på den smarte å løsningen å henge en lysrekker rundt speilet, og resultatet ble så fint!

Slik så det ut før, uten lysrekken. 

..og slik ble det med lysrekken. Ah, ble det ikke fint? Jeg syns det virkelig piffet opp og gjorde speilet ekstra fint! For å henge opp lysrekken brukte jeg bare tegnestifter som jeg festet lysrekken med, og voila hadde jeg en fin lysrekke rundt speilet! Lysrekken er forresten kjøpt på Clas Ohlson om noen skulle lure!

Ah, er så fornøyd med hvordan det ble. Pluss at nå blir det ekstra fint lys på selfies! 

 

6 Instagram profiler som inspirerer

På instagram vrimler det av inspirasjon. Her kan du finne alt mulig, og personlig elsker jeg å bruke instagram for å lete etter inspirasjon. Jeg følger ganske mange forskjellige brukere på Insta, men nå har jeg plukket ut 6 forskjellige, som jeg vil anbefale dere å følge! 

 

Barbiestyle – Okey, selv om jeg er 23 år, er jeg fortsatt helt hekta på Barbie. Jeg har ingen Barbier selv akkurat, men jeg elsker å se på klærne og håret til Barbiestyle brukeren. Den inspirerer meg skikkelig! 

 

Fullyrawkristina – Her snakker vi all vegan og bare mat som er rå. Utrolig mye inspirasjon om man vil se litt i det grønne hjørnet!

Monochromhomebyjessica – Ah, her er det så mye fin interiør inspirasjon at det ikke skulle vært lov! At denne brukeren bare har rett under 10’000 følgere skjønner jeg ikke. Hun burde hatt mye mer! 

boj_norge – En god samling av jodels. Ler meg halvt ihjel her, og gjenkjennelsesfaktoren er høy! 

wholesomedaily – Mer sunn mat inspirasjon! 

saraaemiliee_home – En norsk jente med et nydelig hjem! Absolutt verdt å sjekke ut!

Så det var noen av mine instagram favoritter. Håper du fant noen nye favoritter, som kan gi deg masse inspirasjon!

 

Min favoritt lunsj

Den siste tiden har jeg virkelig fått en ny favoritt lunsj. Denne lunsjen er utrolig god, lett å lage, samtidig som den er sunn! Perfekt på alle måter! Du trenger heller ikke masse forskjellige fancy ting for å lage den. Lag den gjerne om morgenen og ta den med som lunsj på skolen / jobben. Eller så kan du lage den som måltid når du kommer hjem fra skolen / jobben og bare trenger noe kjapt, sunt og godt å spise!

Du trenger:

– 70-90 gram ukokt fullkornspasta penne

– 2 ss mager kesam

– 1 liten ss lett majones

– 1/2 mango

– 1/4 agurk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kok pastaen som anvist på pakken. Mens pastaen koker skjærer du opp mango og agurk i små biter. Bland det sammen med kesam og majones i en skål. Når pastaen er ferdigkokt skyller du den i kaldt vann, til den er helt kald. Det gjør at karbohydratene i pastaen faktisk blir sunne, les mer om det HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bland deretter pastaen sammen med resten, og nyt!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Ah, dette er så godt!