Video – Cheerleader Zombie Tutorial!

Nå kommer endelig den siste halloween videoen. Denne la jeg egentlig ut på lørdag, men det ble noe galt med redigeringen så da byttet jeg den med en annen av Halloween videoene. Uansett, here you go!

12 Skumle Halloween filmer!

Happy Halloween! Selv om de fleste feiret Halloween i helgen, er det jo i dag selve Halloween er. Hold godteri klart, for i kveld kommer det sikkert mange kids på døren din ikledd skumle kostymer!

Om du skal feire Halloween hjemme i kveld, har jeg samlet et godt knippe med skumle filmer du kan se. Det er jo en must på Halloween, eller hva?

Jeg husker godt da jeg gikk på ungdomsskolen. Da pleide jeg og noen venninner å ha sleepover i helgene og ha maraton med skumle filmer. Herregud så mye sjuke filmer vi så! Kan ikke tro at jeg turte. Nå blir jeg redd av seriøst ingenting. Haha!

 

🎃 Personlige favoritter 👻

Disse vet jeg at kommer til å skremme livskiten ut av deg. Hehe!

🎃 Populære nå 🎃

Jeg har sett både “cabin in the woods”, “paranormal activity” og “the texas chainsaw massacre”. Alle tre er sykt skumle, og kan anbefales om du vil bli livredd i kveld. Hehe!

 

Fortell meg gjerne din favoritt skumle film å se på Halloween! Skal prøve å overtale Per Fredrik til å se en litt skummel film i kveld!

10 Ting du kan gjøre på Halloween!

Happy Halloween! Nå er det endelig selve Halloween-dagen (blir det riktig å si? haha). I dag kan du feire på akkurat den måten du ønsker. Om du ikke har noen planer kan du finne på en av disse tingene!

 

Skumle filmer – Kjøp inn litt popcorn og godteri, og skru på en skikkelig skummel film!

Bak – Bak Halloween cupcakes eller kjeks. HER finner du oppskrift til dødsgode cupcakes, og HER finner du til supergode kjeks!

Fest – De fleste feiret Halloween i helgen som var, men om du glemte bort morro’a litt kan du jo invitere til en fest i dag eller i morgen?

Trick or treat – Om du har barn eller tantebarn kan du ta de med og gå trick or treat. De aller minste bør ikke gå alene på kveldstid, og de aller fleste syns det er digg å ha noen som kan kjøre de rundt.

Haunted house – Google litt rundt og finn ut om det er steder som er hjemsøkte. Så kan du dra på en ekte spøkelsesvandring. Selv gjorde jeg dette når jeg gikk på ungdomsskolen. Jeg skal ikke si hvor jeg dro, for jeg vil ikke gi noen idéer. Men det ble dritskummelt! Bare pass på at du ikke bryter deg inn noe sted, og at alt er lovlig, hehe!

Pumpkins – Enda ikke skjært ut årets gresskar? Stikk innom butikken og finn deg et svært gresskar du kan skjære ut!

Godteri – Kjøp inn masse godteri og del ut til alle barna som kommer på døra!

Pumpkin spice – Lag en pumpkin spice latte eller en gresskarsuppe. Perfekt til Halloween!

Skrem noen – Okey, denne er kanskje litt fæl. Men kle deg ut i noe skikkelig skummelt å dra og skrem noen du kjenner! Bare pass på å ikke gi bestemoren din et hjerteinfarkt. Hehe!

Jentekveld – Arranger en venninnekveld og fortell hverandre skumle spøkelsesting dere har opplevd.

 

Ingen bading, men..

I dag tok jeg med meg Chloe en tur på stranda. Selv om det er langt ut på høsten, er det fortsatt skikkelig deilig å dra på stranda. Jeg får riktignok ikke solt meg og heller ikke badet.

Men jeg får kost meg der masse fordet! Jeg får en skikkelig ro i sjelen av å bare se utover havet, høre bølgene skvulpe og bare nyte stillheten rundt meg. Så deilig!

Jeg hadde med en 20 meters lang-line til Chloe, så hun kunne gå så og si fritt på stranda. Gjett om hun koste seg! Hun løp overalt og lekte, snuste og badet!

Slike turer som dette er balsam for sjelen. Må virkelig bli flinkere til å komme meg på stranda oftere. Det er jo bare sånn 10 min med bil unna der jeg bor, så det ingen grunn til å ikke ha tiden!

Nå skal jeg rydde og støvsuge huset, også er det middag og kjærestetid med Per Fredrik. Vi har så mye å se igjen av favoritt seriene våre etter at han var i Canada, at nå er det nesten umulig å velge hva vi skal se på. Hehe!

Nye innkjøp!

annonse – nelly

For litt siden fikk jeg en svær pakke av Nelly i posten. Har vært så surrete i det siste at jeg har helt glemt å vise dere hva jeg fikk. Her er det en god blanding av ting til julebordsesongen, strikkegensere og andre fine plagg!

GENSERHER

Elsker denne strikkegenseren. Den er så chunky og fin! ps: Jeg klør av ingenting, og denne klødde ikke på meg. Elsker at den ender på midjen, så blir den ikke altfor lang heller!

 

 

TOPP –  HER

Perfekt topp til datenights eller turer på byen om jeg heller kombinerer den med et skjørt. Så fin!

 

 

KJOLEHER

Elsker denne kjolen! Fargen og hele viben er bare amaze!

 

BLUSEHER

Ikke noe sjokk at jeg liker denne toppen? Den er full av blomster, også elsker jeg bluser!

 

KJOLEHER

Ah, denne strikkekjolen. LOVE it! Den er god og varm, samtidig som at den er skikkelig fin. Perfekt utover vinteren når det blir kaldt.

 

GENSERHER

Denne strikkegenseren er så cute! Elsker dottene på den. Perfekt å bruke på skolen / jobben, om du vil være både varm, comfy og føle deg litt ekstra fin!

 

TOPPHER

Denne genseren. The glam altså! Jeg elsker fargen på denne genseren, og den myke fløyelen gir den en ekstra luksuriøs følelse. Gleder meg til å bruke denne i julesesongen!

Det siste 1,5 året har vært et helvete

Det siste 1,5 året har hatt noen fine oppturer, men også ekstremt mange nedturer. Jeg har jo vært åpen tidligere om at jeg sliter med både angst og depresjoner, og det er noe som startet for 1,5 år siden.

I løpet av denne tiden har det skjedd så mye dritt i livet mitt. Jeg har stått i mange mediestormer der “halve” Norge har slengt dritt til meg, jeg måtte utsette bryllupet mitt, jobben min har vært usikker enn noensinne, jeg har blitt utsatt for blind vold der jeg fikk hjernerystelse og jeg må kanskje operere kjeven,  folk har sveket meg, og det er bare en liten del av det som har skjedd.

Det har vært jævlig vanskelig, og det er fortsatt jævlig vanskelig.

Nesten hver eneste dag er mentalt vanskelig, og jeg ser bare hvor mye livet mitt har blitt ødelagt på denne tiden. Det er jo ikke akkurat sånn at man får til ting og at livet går oppover når man ligger rett ut i senga dag ut og dag inn med heftig depresjon og sterk angst.

Jeg prøver hver eneste dag å gjøre noe for og få livet mitt tilbake på rett kjøl igjen. Her på bloggen prøver jeg skikkelig å lage blogginnlegg for dere.

Men 90% av kommentarfeltet er bare drittkommentarer. Dere aner ikke hvor mye dritt jeg fjerner fra kommentarene. Folk vil plukke meg halvt ihjel, og det gjør det ikke akkurat hyggelig å blogge skikkelig igjen.

Men jeg prøver. Jeg prøver hver eneste dag, selv om jeg ofte bare vil gi opp.

I går var en ekstra vanskelig dag. Jeg måtte dra til tannlegen for å lage tannskinne til kjeven min, sånn at jeg forhåpentligvis slipper operasjon. Fikk beskjed om at tannskinnen antagelig ikke kommer til å gjøre en dritt. Men at det å tøye (/ rolig rive opp min egen kjeve ) kan hjelpe. Så det må jeg gjøre sånn 6 runder hver dag, og det gjør sjukt vondt.

Når jeg kom hjem stod det en gigantisk rosebukett på bordet. Per Fredrik hadde kjøpt tidenes rosebukett, og ryddet hele huset for meg. Altså, så sinnsykt snill! Jeg begynte bare å gråte, for det betydde skikkelig mye. Han har hjulpet meg så ekstremt mye i denne 1,5 år perioden, og uten han hadde jeg aldri klart å stå på bena i dag.

Jeg er så glad for at jeg har en så god kjæreste. Han støtter meg alltid, og jeg kan alltid prate med han om alt som skjer i livet mitt. Det er så godt å vite at selv om det stormer på utsiden, og store deler av livet mitt er fucked up, så har vi det i alle fall veldig bra sammen ❤️

 

10 Personlige spørsmål og svar

Hvem var dine venner når du vokste opp?
– Pia og Susanne er de som jeg var mest close med frem til jeg var 16 år og begynte på videregående. Jeg har fortsatt mye kontakt med de, og jeg håper virkelig at vi alltid forblir gode venninner. Dere så de kanskje på Bloggerne? I episode 17 sesong 9 kan du se oss sammen når vi er med hverandre i Hokksund og mimrer tilbake til ungdomstiden.

Hva er det første du gjør når du våkner?
– Skrur av alarmen, titter kjapt på telefonen og som regel sover Per Fredrik en stund lengre enn meg, så jeg sniker meg ut av soverommet og inn på badet uten å vekke han.

 

Syns du at alle fortjener en ny sjanse?
– Nei. Ville du gitt Hitler en ny sjanse? Ikke jeg. Jeg tenker sånn at hvis du har det i deg å behandle folk dritt, da er det sånn du er, så da fortjener du faktisk ikke noen ny sjanse. Det er én ting å drite seg litt ut, men om du banker opp kjæresten din eller går skikkelig bak ryggen til noen fortjener du ikke å være i livet dems lengre.

 

Reiste du når du var liten? Hva var favoritt stedet ditt?
– Ja, mamma tok med meg og søsteren min Madeleine mye til Hellas. Kreta er det det stedet vi har vært mest. Vi dro til Mallorca for et par år siden og da dro vi i party street i Magaluf. Det var sjukt funny! Håper vi får dratt på flere turer når babyen til Madeleine blir gammel nok til å være uten hun noen dager. Hehe!

 

Liker du sterk mat?
– NEI! Jeg er tidenes pyse, så alt som ikke er “mild” på menyer er ikke for meg. Haha!

 

Skriver du dagbok eller journal?
– Jeg skriver denne bloggen og deler mye på snapchat. Også hender det at jeg filmer små videodagbøker for meg selv bare for å senere minne meg på en smell jeg gikk på, så jeg ikke gjør det igjen.

 

Flyttet du i løpet av oppveksten?
– Nei. Foreldrene mine har alltid vært sammen og bodd i samme huset, og der bor de fortsatt. Det var først da jeg flyttet ut at jeg begynte å flytte mye. Da flyttet jeg 9 ganger på 2,5 år.

 

Hvis du kunne snakke med noen; død eller i live. Hvem ville det vært?
– Hvis jeg kunne møtt vedkommende hadde jeg valgt Rikke. Det var hunden min fra jeg var 9 år til jeg var 16 år. Hun var verdens herligste hund og jeg kjenner at jeg blir på gråten bare av å tenke på henne.

Hvilke ting hindrer deg i å være produktiv?
– Psyken min. Enkelte dager har jeg angst hele dagen, og da blir jeg helt handlingslammet. Da får jeg seriøst ikke til en dritt.

 

Hvis du kunne reist tilbake i tid, hva ville du valgt?
– Jeg ville dratt tilbake til 80 tallet og dratt på en rockekonsert. Haha! Jeg elsker den tiden der, og skulle så gjerne opplevd den selv! Jeg er veldig glad for hvordan livet mitt er nå, så jeg ville liksom ikke dratt tilbake og endret noe selv om det uten tvil er ting som har skjedd i livet mitt som er helt forjævlige. Men de har gjort meg til den jeg er i dag og gjort at jeg er der jeg er i dag, så da ville jeg ikke endret det.

Nye bath bombs!

For litt siden gikk jeg helt bananas på shopping, og kjøpte sånn 20 nye bath bombs. Jeg elsker å bruke det hver gang jeg bader. Det dufter nydelig, gjør badet mye mer koselig og spennende, og det gir det lille ekstra i hverdagen.

Jeg kjøpte masse vanlige bath bombs, også en haug med juledesign. Tenkte jeg kunne vise dere de vanlige nå, også de med juledesign når vi nærmer oss juletider.

Det er så mange fine bath bombs at jeg blir helt amazed! Jeg elsker de med unicorn look. De er så fine! De som er formet som cupcakes har mye mer duft enn de andre, så jeg er veldig spent på hvordan de blir!

Altså, how cute?? Elsker de! Nå blir det mange deilig bad fremover!

Min favoritt om høsten!

Min favoritt ting med høsten og vinteren er kakao. Det er ingenting som varmer like godt og som smaker bedre enn en stor kopp kakao etter å ha vært ute i høstkulden.

Jeg er ganske sær på hvilken kakao jeg drikker, så jeg tenkte å tipse dere om min favoritt. Denne har vært min favoritt i flere år, og det er ingen som slår den!

☕️ Whittard Salt Caramell – Hot Chocolate 🍫

Denne smaker sjokolade med karamell og havsalt. Dødsgod kombinasjon! Jeg pleier å kjøpe det hos Kremmerhuset, men det finnes i flere interiørbutikker vet jeg.

Jeg pleier også å kjøpe sånne små marshmallows på søstrene grene. De gjør at kakaoen holder seg varm ekstra lenge, også smaker det supergodt av de når de har smeltet med kakao på seg!

 

Prøv det gjerne ut selv i høst / vinter. Jeg kan love deg at du kommer til å elske det!

5 Ting du kan gjøre for en bedre verden!

Donere blod – Jeg lever den dag i dag kun takket være at folk har donert blod. Da jeg var 3-4 år gammel måtte jeg operere og det gikk veldig galt, long story short; jeg måtte få en stor blodoverføring. Hadde de ikke hatt blod der hadde jeg dødd. Om du har muligheten til å donere blod er det en fantastisk ting å gjøre!

Adopter en katt eller hund – Skal du ha katt eller hund? Da kan et smart alternativ være å adoptere istedenfor å kjøpe. Sjekk ut foreningen for omplassering av dyr (fod.no) sine nettsider for mer info.

 

Kompliment – Vær høflig, si hei, smil, gi et kompliment, du vet aldri hva det kan bety for noen andre

Hjelp til – Jobb frivillig på dyreorganisasjoner eller les for barn på sykehus. Er du flink til å for eksempel spille gitar er det super koselig for de på gamlehjem med en liten minikonsert.

 

Plant trær – Kjøp små trær og plant de i skoger der det har vært brann eller det har blitt hogget ned (bare pass på at du ikke planter på noen sin private eiendom uten tillatelse). Plant også så mange trær du kan i din egen hage. Trær er tross alt det som gir oss oksygen, så det er dødsviktig at vi planter trær så vi får best mulig luft.