5 Beauty hacks

reklame

💗 Alltid bruk en hårolje i lengdene av håret når det er nyvasket og håndkle-tørt. Det gir masse næring og glans til håret, i tillegg til at det får vekk frizz og etterlater håret silkemykt. Kan også brukes i tørt hår, men vær obs på å ikke bruke for mye, da det fort kan se fettete ut. 

💗 Alltid føn håret med kaldluft. Da blir håret mye mindre frizzy enn om du bruker varmluft, i tillegg til at du unngår varmeskadingen fra varmluft. Selv om det aller beste er å la håret lufttørke.

– Topp HER  //  Skjørt HER  – 

💗 Bruk en tynn concealer børste med litt foundation for å fjerne leppestift du har sølt rundt leppene. 

💗 For å gjøre brynene mer definerte og rammet inn, kan du gå over med en concealer børste med litt foundation rundt brynene når de er ferdig sminket. 

💗 Bruk en barberhøvel til å fjerne lo fra klær. Bare pass på at du er forsiktig så du ikke skjærer i plaggene. Men dette har jeg aldri opplevd å være uheldig med. Hehe! 

💗

6 Triks for en billigere sydentur 

Nå som sommerferien er rett rundt hjørnet, antar jeg at det er mange som vil reise på sydentur. En sydenreise kan fort bli dyr om du ikke er obs på en del ting. Her er 8 triks som kan gjøre din sydenreise billigere! 

 

Finn. no: Bruk finn. no for hva det er verdt. Der får du forslag over mange forskjellige hotell og flyturer fra diverse selskaper, og da blir det mye lettere å velge det billigste og beste alternativet. 

Tripadvisor: Last ned denne appen før du reiser, og lær deg å finne frem på den. Den gjør at du kan velge mellom billige – medium – dyre restauranter, og du kan se bilder av maten fra stedet før du drar dit. Genialt om du vil både styre unna de verste restaurantene, men fortsatt vil spise billig.

Minibar: Om du bestiller vann og snacks fra hotellet hele tiden, kan det fort bli dyrt. Stikk innom et lokalt supermarked og kjøp inn vann og snacks til en billig penge! 

Bo i sentrum: Når du bestiller hotell kan det fort være fristende å velge et som er billigere og litt unna sentrum. Her kan du fort gjøre deg selv en bjørnetjeneste. Tenk over hvor mye penger du må bruke på taxi frem og tilbake til sentrum hver gang du skal noe. For ikke å snakke om at litt av opplevelsen blir ødelagt når du hele tiden bor langt unna alt som skjer.

Prisforskjeller i land: Det er stor forskjell på prisene i forskjellige land. Da vi nettopp var i Meloneras på Gran Canaria var prisene nesten like som norske. Litt billigere enn i Norge selvfølgelig, men det var ikke mye. Så her er det smart å gjøre litt research før du booker turen din! Du kan jo bare tenke deg hvor dyrt det fort kan bli når man skal spise ute til lunsj og middag hver eneste dag på steder som har nesten norske priser. 
 

Når skal du booke? Skal du reise billig er det smart å booke god tid i forkant. Da kan du ofte velge hvilke uker som hotellet og flyturen er billigst. Et annet triks er å følge med på restplasser på finn. no og se om du finner noen kupp. Her kan du fort få en tur som originalt er ganske dyr til en ok penge!

 

Har du noen gode tips til hvordan sydenturen kan bli billigere?

For første gang på 2 år

I går var jeg i bursdag til Maria Kassandra. Jeg blogget jo kjapt om det i går, men nå vil jeg vise dere litt flere bilder og fortelle dere om resten av kvelden. Kvelden begynte hos Maria Kassandra med masse mat, kaker, åpning av presanger og jenteprat. Det er jo så koselig når man er i bursdager der det bare er jenter! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haha, må virkelig le av dette bildet! Når Maria Kassandra skulle blåse ut lysene på kaken satt bokstavelig talt alle og tok bilder av henne! Veldig gøy at det for en gangs skyld ikke bare er jeg som drar frem kameraet. Tihi! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Utover kvelden dro Isabelle og jeg ned til sentrum i Oslo og ut på byen. Vi startet på Lawo der vi møtte en gjeng venner. Blant annet Martine Lunde og kjæresten hennes, Alan Walker, og noen flere. Så det ble veldig gøy! Mer fra gårsdagen kan dere se på snapchat (stinablogg). Jeg har jo ikke vært på Lawo terrasse på sånn 2 år, så det var så skikkelig rart, men gøy å feste der igjen. Selv om jeg var helt edru i går, kjenner jeg at jeg er så sliten i dag. Så dagen i dag har vært mildt sagt helt rolig. Haha! 

💗

Se hvem jeg møtte!

Nå er jeg i bursdagen til Maria Kassandra! Vi har nettopp spist så mye god mat og kaker. Nå er det skikkelig jenteparty her. Skal vise dere flere bilder fra bursdagen i morgen!

Tenkte bare å titte innom og si hei til dere! Se hvem jeg møtte i bursdagen forresten. Alltid gøy å møte andre bloggere! ✨✨

Nå er det tilbake til bursdagen her. Blogges mer i morgen 💗💗

Bursdager hele uken!

Da er jeg klar for å dra på denne uken 2. bursdagsfeiring. Dette blir virkelig litt av en bursdagsuke. På lørdag skal jeg i bursdag til bestemoren min, som da blir den 3. bursdagen denne uken. I dag skal jeg i bursdag til Maria Kassandra, som er en blogg-venninne fra Oslo, som jeg har kjent veldig lenge, så det blir så koselig!  

Dagens antrekk ble favoritt olaskjørtet mitt med litt beige ved siden av. Det skjørtet kan jeg virkelig matche med nesten alt mulig! Det passer perfekt både til fest og hverdag, og dere har jo sett det mye på bloggen allerede, og det med god grunn! 

Øredobber – HERFRA  //  Skjørt – HER  //  Sko – HERFRA

Veske – HERFRA  //  Ring – Forever21  //  Genser – HER  //  Solbriller – HER  

Nå må jeg nesten runde av her, for nå er jeg snart fremme hos Maria Kassandra. Skal prøve å holde dere oppdatert på snapchat (stinablogg) utover kvelden! 
 

Alt om: treningsklokken min!

reklame

Nå er det en god stund siden jeg klikket hjem en ny treningsklokke, som virkelig har forandret hverdagen min mye. Denne treningsklokken har gjort sånn at jeg har mye mer motivasjon til å gå 8000 skritt hver eneste dag, og den har hjulpet meg med å få oversikt på søvnen min.

Søvn og aktivitet er jo virkelig to av de største faktorene til hvordan man føler seg i løpet av en dag, og det er viktige faktorer på helsen. 

Sportsbh – HER  // Tights – HER  // Treningsklokke – HER

Det som er veldig spennende med denne klokken er at den forteller deg hvor mye du faktisk sover hver natt, og ikke bare hvor lenge du har vært i senga. For ofte kan vi bruke lang tid på å sovne og vi kan våkne i løpet av natten. Denne klokken gir deg full oversikt over alt dette, og ved å bruke disse hjelpemidlene kan du selv finne ut hvor mye søvn du trenger. 

Personlig har jeg funnet ut av at jeg kun bør sove mellom 6-6,5 timer hver natt for å fungere best. Klokken har også en vibrerende alam-funksjon man kan bruke for å bli vekket om morgenen. Det er genialt om man ikke vil ha på høye alarmer som vekker den du sover med, som kanskje skal opp til et annet tidspunkt enn deg. 

Når du har på deg klokken måler den hele tiden pulsen din, hvor mange skritt og meter du går, og hvor mange kalorier du forbrenner. Siden den hele tiden måler pulsen blir kaloriene mye mer korrekte, enn hva de ville vært om du ikke hadde pulsmåler på klokken. Så det er jo helt genialt! 

Du kan også gå inn på appen på telefonen din og se oversikt over hele treningsdagboken din. Jeg elsker å se hvor mye jeg har gått de forskjellige dagene, og jeg digger å konkurrere med meg selv om å gå mer og mer for hver dag som går. 

Fra appen kan du også skru på treningsøkt, så du kan tracke en økt mens du trener. Er du på joggetur viser den deg et kart over hvor du har løpt også. Så det er ekstra gøy! 

Håper dere fikk litt mer input på hvordan treningsklokken min fungerer. Du finner forresten treningsklokken min HER. Den finnes i enda flere farger HER. Spør gjerne i kommentarfeltet om det er noe du lurer på! 

💪🏼💦

Jeg selger klærne mine!

Nå har jeg nettopp vært innom posten en tur og hentet litt pakker, og sendt noen pakker. Dere fikk kanskje med dere på snapchat at jeg har laget en konto på Tise der jeg selger klærne mine? Om ikke, kan dere sjekke ut profilen min på appen tise @stinablogg. Der har jeg allerede lagt ut en stor mengde klær, og jeg har fortsatt litt til som skal legges ut. 

Apropo snapchat, så tenkte jeg å vise dere litt fra snapchatten min den siste tiden. Jeg er jo mildt sagt veldig aktiv på snapchat, så til dere som ikke følger med der, eller ikke rekker å se alle snappene jeg legger ut, kan jeg jo vise dere litt av det jeg legger ut! 


Her går det mye i selfies, søte bilder av Chloe, morsomme videoer (som jeg dessverre ikke får lagt ut her), og bilder av Per Fredrik. Rett og slett en god blanding av hverdagen min! Legger også ut snap hver gang jeg har oppdatert bloggen, sånn at dere ser når jeg har blogget!

Om du ikke allerede har lagt meg til, så kan du jo gjøre det nå. Heter “stinablogg” der, haha, sjokk? Heter stinablogg seriøst overalt. Hahaha! 
 

Slik ble soverommet etter at vi pusset opp!

For en stund tilbake pusset vi opp soverommet og fikset skikkelig opp! Da vi flyttet inn var soverommet mørkebrunt på veggene og det var en oransj parkett. Siden vi ikke helt visste hva vi ville gjøre med soverommet gjorde vi ikke noe med det før nå for et par måneder siden. 

Vi bestemte oss for å gjøre veggene lysegrå og bruke samme gulv som i resten av denne delen av huset. Resultatet kan dere endelig få se nå! Jeg ble så fornøyd, og det er så deilig å gå inn på et soverom jeg faktisk liker. 

Hver morgen våkner vi til denne utsikten, og det er virkelig helt magisk! Føler meg så heldig som har et hus som er så nærme vannet. 

Som dere ser så har vi ikke gjort noe med sengen. Vi hadde jo tenkt til å bytte den ut med en som har hodegavl, men når vi fikk malt veggene og skiftet ut gulvet var plutselig ikke sengen noe “problem” lengre. Det kan godt hende vi bytter den ut i fremtiden, men akkurat nå syns jeg den er veldig fin og matchende til rommet. 

Her er det virkelig helt fantastisk å våkne hver morgen! Kan vise dere noen før- og etterbilder så dere kan se sammenligning litt senere. Forskjellen er ekstremt stor for å si det sånn! Men det husker vel kanskje de av dere som har sett bilder av soverommet før vi fikset det. Hehe! 

 

Bursdagsfeiring!

I går var jeg i bursdag til faren min. Han ble hele 58 år gammel, så det måtte vi virkelig feire! Mamma stilte istand med masse god grillmat, og jeg fikk sett igjen tantebarna mine, så det ble så koselig!

Hele den nærmeste familien min bor i Hokksund, og med tanke på at det fort blir 2,5 time med kjøring til og fra blir det ikke til at vi sees så ofte. Vi ble jo vandt med det da jeg bodde i Oslo, så det er jo ikke noe helt nytt, men da blir det jo ekstra koselig å sees igjen når jeg først er hjemme på tur! 

Nå skal jeg knipse en del bilder av soverommet. Jeg har jo ikke rukket å vise dere det etter at vi ble ferdige med å male det og skifte gulvet. Forskjellen er ekstremt stor! Gleder meg så mye til å vise dere. 

Kjapp og enkel sommersalat!

Den siste tiden har jeg fått helt dilla på en salat som jeg fant på etter jeg ble litt Italia inspirert. Den er veldig kjapp og enkel å lage, og den er perfekt spesielt nå som det er sommer! I tillegg er den dødsgod! 

Det du trenger er:

✨ 50-70 gram ukokt fullkornspasta penne 

✨ En neve jordbær

✨ 1/2 honningmelon

✨ 3-4 skriver med parmaskinke

✨ 1/4 Basilikumplante 

✨ Cirka 20 gram parmesan 

✨ Cirka 20 gram pinjekjerner

✨ Balsamico krem

Gjør dette:

✨ Begynn med å koke pastaen.

✨ Mens pastaen koker skjærer du opp frukten og basilikumen (la et par topper med basilikum være igjen til pynt), og blander sammen i en bolle.

✨ Bruk et rivjern og riv litt parmesan og bland sammen med frukten. Ha oppi pinjekjerner og parmaskinke og bland sammen med resten.

✨ Når pastaen er ferdig med å koke skyller du den i kaldt vann til den er helt kald, deretter blander du den i salaten. 

✨ Anrett alt sammen på en tallerken og hell over tynne striper med balsamico krem og dander basilikumtoppene på toppen. 

Håper det smaker! 💗