7 Tips for treningsmotivasjon!

💪🏼 Gi deg selv premier. Om du har hatt en periode der du har vært flink til å dra på gymmet, bør du gi deg selv en belønning i form av noe du ønsker deg. Obs; godteri er ikke en god premie. Hehe! Kjøp heller en ny fresh treningstights eller den vesken du har siklet på den siste tiden.

💪🏼 Alltid ha musikk som gir deg lyst til å trene. Oppdater listen jevnlig, så du ikke har musikk du er superlei av. Personlig elsker jeg å høre på skikkelig heavy metal når jeg trener styrke, og partymusikk når jeg skal løpe.

💪🏼 Tren med en venninne. Avtal gjerne faste tider så dere ikke kan droppe treningen.

💪🏼 Sett deg mål. Å ha et mål for treningen kan være veldig gunstig for at du skal klare å pushe deg selv hardt nok! Eksempler på mål kan være: løpe x antall km på x antall minutter, løfte x antall kilo i en styrkeøvelse, klare å løpe en fast treningsrunde på x antall minutter. Pass på at du setter mål du faktisk kan klare. Om du setter deg mål som er altfor vanskelige blir man veldig demotivert!

💪🏼 Er du glad i se på tv? Da kan du bestemme deg for at du kun skal se på tv når du er på tredemølla. De fleste møller på gymmet har tv’er på mølla, så her kan du se på Paradise Hotel samtidig som du kommer i form!

💪🏼 Tren på vei hjem fra skole / jobb. Om du drar hjem og legger deg ned på sofaen, er det nesten umulig å komme seg opp igjen, og man blir liggende i 4 timer klar for å dra på trening mens man ender med å droppe det og bli småsur på seg selv. Unngå dette ved å dra på gymmet rett fra jobb / skole.

💪🏼 Trening gjør deg lykkelig. Når du trener produserer kroppen endorfiner, som er kroppens naturlige lykkehormon. Hvem sier nei til å bli mer lykkelig?

 

Brudekjole, Blogg-Fotograf, Overfladisk, Røyking ++ Ukens spørsmål #259

annonse – kicks

Hvem tar bildene dine?
– De tar jeg i 95% av tilfellene selv. Per Fredrik er ikke noe bloggfotograf, og har mer enn nok å holde på med sine egne prosjekter. Jeg ville heller ikke at noen skulle måttet ta alle bildene for meg.

Jeg har jo tatt bildene på egenhånd helt siden jeg startet, og det har gjort at jeg har lært veldig mye om foto. Titter du tilbake i arkivet mitt ser du fort at fotoskillsa har utviklet seg enormt siden jeg startet. Haha!

Blir det ikke veldig tungt for deg å bli eldre når du har så stort fokus på utseendet?
– Det er faktisk noe av det latterligste jeg noensinne har hørt. Argh. Kjenner jeg blir oppgitt av mennesker som trekker slike beslutninger. Å bli eldre er en del av livet, og hvis man er flink til å ta vare på kroppen sin er ikke det noe problem 😉

 

Tror du du vil beholde brudekjolen din eller selge den videre etter bryllupet? Mange gjør jo det, men ser for meg at du sikkert vil beholde den og kanskje vise den frem i hjemmet? Eller?
– Jeg kommer nok aldri til å selge den. Den blir jo et veldig stort minne, og det skal taes vare på. Mamma har fortsatt sin bryllupskjole, og det er så gøy å prøve den på 25 år senere! Jeg har veldig lyst til å ramme den inn og henge den på walk in closet mitt. Herreguuuud så fint det hadde vært!

Hvordan føles det å bli assosiert med alle de overfladiske rosabloggerne der ute?
– Ah, jeg blir så oppgitt av slike holdninger som denne her! Vet du hva? Jeg kjenner så mange av de bloggerne som er langt opp på topplisten, og jeg kan si deg en ting, de er langt ifra overfladiske. Bare fordi man skriver om sminke og andre jenteting, betyr det ikke at man er overfladisk. Hvis dere faktisk leste ordentlig på de bloggene som ligger langt opp, ville dere sett at de aller fleste av bloggerne er så langt ifra overfladiske som det er mulig å bli.

 

Hvilken highlighter bruker du? Den popper alltid så sykt mye!
– Jeg har prøvd mange forskjellige highlightere opp igjennom tidene. Noen syns såvidt og andre popper skikkelig. Jeg elsker når de popper og syns skikkelig godt! Jeg bruker derfor DENNE, som er min all-time favoritt!

Hva syns du om at folk dømmer deg på grunn av utseendet?
– Jeg er så vandt med det, at det gjør meg ikke noe. Det er jo en av de tingene man må regne med som blogger, og jeg tror nok jeg har et litt distansert forhold til utseendet. Om noen sier at jeg er stygg for eksempel, så er ikke det noe som går på meg som person, og da bryr jeg meg fint lite.

 

Har du noen gang tenkt på å være vegetarianer eller veganer?
– Ja, jeg har tenkt mye på det. Jeg har vel kommet frem til det at det å kutte ut alt kjøtt totalt, blir for ekstremt for meg. Men jeg kuttet ned veldig på hvor mye kjøtt jeg spiser, og jeg har et veldig bevisst forhold til dette.

Hva syns du er det beste med å ha flyttet inn i eget hus?
– Privatliv. Gud som jeg elsker å ha det! Da jeg bodde i leilighet på Frogner, var det ekstremt lytt der, så om jeg snakket i telefonen kunne naboene høre hva jeg snakket om. Og i Oslo er det jo ikke akkurat sånn at du kan gå ut og få privatliv heller. For det er jo folk overalt.

Så jeg merket stor forskjell da Per Fredrik og jeg flyttet inn i hus sammen. Deilig å endelig kunne høre på høy musikk uten å måtte sette opp nabovarsel på forhånd. Haha! Også er det jo sjukt digg å ha god plass. Nå har jeg eget rom til å jobbe på, walk in closet, svær stue og stort kjøkken, vi har hage og mye mer. Det er så digg! Da jeg bodde i leilighet måtte jeg ha halvparten av klærne mine på loftet, fordi jeg ikke hadde plass til de..

 

Hva gjør du egentlig hvis noen står i nærheten av deg og røyker?
– Da går jeg avgårde. Jeg hater røyk og klarer ikke stå i nærheten av noen som røyker. Det verste jeg vet er om sommeren når det er uteservering, og folk røyker ved bordene, og røyken blåser bort på meg. Da blir jeg så irritert!

 

Da du var liten, så du for deg at du skulle bli en av Norges største bloggere?
– Da jeg var liten fantes ikke blogging. Haha! Nå følte jeg meg gammel! Blogging ble en greie i 2008 og da var jeg 15 år gammel. Jeg begynte å blogge i 2010, men jeg trodde aldri at jeg skulle få en så stor blogg som jeg har i dag. Det er så surrealistisk å tenke på at tusenvis av mennesker klikker seg inn her hver eneste dag for å lese noe jeg har skrevet. Det er virkelig helt vilt å tenke på, og jeg er så takknemlig for at dere følger meg 💗

Hva er ditt must have sminkeprodukt for tiden?
– Nå for tiden har jeg helt dilla DENNE leppestiften. Fargen på den er helt perfekt nude, og konsistensen er matt men ikke sånn supermatt, så den gir en skikkelig fin finish. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er min go-to leppestift.

24 Gaver til pakkekalender!

annonse – lyko

Nå er det snart 1. desember, og det er nok mange der ute som skal ha kalender i år. Jeg har allerede laget innlegg med mine favoritt adventskalendere, som du kan finne HER.

Nå tenkte jeg å tipse dere om ting til pakkekalender. Enten om du skal lage det til kjæresten din, deg selv eller noen i din familie har jeg laget en stor oversikt med 24 ting fra 15,- til 149,- kr. Kanskje du finner noen gave idéer til venninner eller søsken også?

ØYESKYGGEPALETT – HER
NEGLER – HER
RITUALS GAVEBAG – HER

SMINKEHUS – HER
BATH SALT – HER
BATH BOMB – HER

 

HÅNDKREM – HER
SELVBRUNIG – HER (Min personlige favoritt!)
BARBERHØVEL – HER

 

HIGHLIGHTER – HER
FOOT BATH – HER
HOT CHOCOLATE SET – HER

 

MULTI MASK – HER
BATH BOMB – HER
SHOWER CREAM  – HER

 

BODY BUTTER – HER
NEGLER – HER
CONTOUR SET – HER

 

ØYESKYGGE PALETT – HER
SHOWER GEL – HER
LIP BALM – HER

 

LIP BALM – HER
SETTING SPRAY – HER
NEGLELAKKER – HER

 

 

7 Triks for å bli en morgenfugl

Spis en god frokost, og drikk kaffe – Starter du morgenen med en god og sunn frokost, og gjerne en kaffekopp har du energi til å komme igang med dagen.

 

Rydd på rommet / i leiligheten – Å stå opp i et kaos er aldri koselig. Derfor bør du ha som en liten regel at du alltid skal rydde rommet ditt / leiligheten din før du legger deg. Kjøp inn noen friske blomster også, så blir det ekstra koselig!

Drikk vann – Sett en flaske med frossent vann ved siden av sengen din før du legger deg, så har du kaldt og friskt vann når du står opp. I løpet av natten svetter man som regel en god del, og kan bli litt dehydrert, som igjen gjør at man føler seg slapp og trøtt, og derfor er det viktig å få i seg vann. I tillegg gjør vann at du kvikner litt opp!

 

Gå en tur – Gå en 10 minutters tur ute når du nettopp har stått opp. Kroppen får beveget seg, og du får frisk luft, som gjør at du føler deg mer våken og klar for en ny dag.

 

Les – Les igjennom dine favorittblogger eller en avis på morgenen, mens du spiser frokosten. Å gjøre noe som krever litt konsentrasjon, gjør at hodet ditt våkner opp og blir klar for dagens oppgaver.

Ha noe å glede deg til – Hvorfor tror du at det er så mye lettere å stå opp når man skal reise til syden, enn når man skal på skole/jobb? Fordi man har noe å glede seg til. Bruk 10 min hver kveld på å finne noe du kan glede deg til å gjøre, som gjør det lettere for deg å stå opp om morgenen. Det kan være alt fra å bruke en jakke man nettopp har kjøpt, til å se igjen den kjekke mannen på jobben din, til å skulle spise en god lunsj. Det trenger ikke å være en stor ting, det viktigste er at det får deg opp om morgenen.

 

Ikke snooze – Å slumre er aldri en god idè, selv om du sier det til deg selv i det alarmen ringer. Plutselig har du forsovet deg en halvtime, og er forsinket til jobb, og må stresse igjennom hele morgenstellet. I tillegg gjør slumringen at du blir enda mer trøtt.

 

5 Ting jeg elsker

Produktiv – Når jeg har hatt en skikkelig produktiv og bra dag på jobb blir jeg så glad. Da føler jeg at jeg har fått maks utbytte av dagen, og det er en skikkelig mestringsfølelse.

Per Fredrik og Chloe – Ingen tvil om at de skaper mye av lykken i livet mitt. Er så glad for at jeg kan jobbe hjemmefra og ha de rundt meg hele tiden.

 

Blomster – Jeg har blitt så jentete når det kommer til blomster. Jeg blir rett og slett skikkelig glad av å se på blomster rundt meg, og jeg syns det er så gøy å stelle med de og se de vokse. Spesielt de som er i hagen. Det er helt rart og morsomt å se hvor mye blomstene vokser der!

Vaskehjelp – Den følelsen når vaskehjelpen nettopp har vært her, og det er 100% ryddig og rent, den er virkelig helt fantastisk! Da bare går jeg rundt i huset og nyter synet av et rent og ryddig hus. Det er så deilig det!

 

Trening – En god treningsøkt er det nesten ingenting som kan slå! Jeg føler meg alltid så fantastisk når jeg har gjennomført en treningsøkt!

5 Life hacks når du har mensen

Bind / Tampong – En ting som jeg har reddet meg på så mange ganger, er at jeg alltid har en tampong i alle veskene mine. Om jeg plutselig får mensen, eller en uventet mellomblødning er det null stress, siden jeg har med tampong. Hadde jeg ikke hatt med det derimot.. Ja da kunne det gått veldig galt!

Ekstra tips; om du får mensen på midt i skoletimen kan du gjemme tampongen / bindet i lomma på genseren / buksa de mens du går inn på doen, så du slipper at alle skal få vite at du har mensen.

Varmeflaske – Om du sliter med kramper i magen fra mensensmerter hjelper det veldig mye å legge en varmeflaske inntil magen mens man ligger på siden i sengen / sofaen. Har man veldig ekstreme kramper hver gang man har mensen kan det også hjelpe med smertestillende. Selv har jeg gått på p-piller i mange år, fordi jeg sliter med helt ekstreme kramper når jeg har mensen. Men fordi jeg nå går på p-piller får jeg ikke kramper. Før jeg begynte på pillene var det faktisk så ille at jeg måtte dra hjem fra skole / jobb hvis jeg fikk kramper. PS; jeg er ingen lege, så jeg oppfordrer ingen å startet på p-piller for å unngå mensenkramper.

 

Sjokolade – La mensen være en liten unnskyldning til å unne deg noe ekstra godt. Selv får jeg helt sykt cravings når jeg har mensen, og ender alltid opp med å kjøpe masse sjokolade.

Humørsyk – Veldig mange av oss får veldig humørsvingninger når vi har mensen. Det ene sekundet kan vi gråte av en reklame på tv og i det neste sekundet kan vi klikke helt fordi det ligger en møkkete sokk på gulvet. Jada, bare å forstå det jenter, vi blir litt følsomme når vi har mensen. Så om du er rundt andre mennesker kan det være smart å gi de en advarsel, så de forstår hvis du plutselig klikker helt.

 

Søvn – Ofte når jeg har mensen blir jeg veldig trøtt og slapp. Kanskje ikke så rart i og med at man blør og har masse hormonsvingninger. Men det som er viktig da er at man får nok søvn hver natt, og man kan gjerne ta en liten powernap når man kommer hjem fra skole / jobb for å kvikne til litt på ettermiddagen.

Årets julepynt

Nå er det bare litt over en måned til julaften, så da er det på høy tid å tenke på julepynt. Vi begynner veldig tidlig med pyntingen her hjemme, hehe! Men jeg syns at det gjør juletiden mye bedre. Da har man virkelig tid til å kose seg skikkelig med det!

Tidligere i dag var ute og gjorde en del ærender, og dro innom et par butikker for å se på julepynt. 5 SVÆRE handleposer senere og jeg var litt mer juleklar. Haha! Sånn går det med meg. Klarer aldri å gå tomhendt hjem. Handlet også masse juleting på Gran Canaria, og litt rett før jeg dro dit. Så nå har jeg sånn 7-8 poser på størrelse med IKEA handlenett stående i stua med julepynt. Hahaha.

Vi skal fortsett vente noen dager før vi pynter. Må vaske huset skikkelig til jul først, og gjøre en del vinterforberedelser på terrassen. Men frem til da kan dere jo se litt hvordan vi har pyntet tidligere. Kanskje du får litt inspirasjon til hvordan du selv skal pynte?

Ah, nå gleder jeg meg skikkelig til å pynte opp til jul! Skal selvfølgelig ta dere med på hele prosessen, og gi dere massevis av juleinspirasjon!

5 Ting jeg hater

15 mld på en gang – Hva er galt med enkelte folk? Hvorfor sende sånn 15 meldinger rett etter hverandre. Det eneste det gir meg er angst. Begynner jo å tro at noe er skikkelig galt når noen klikker så sjukt. Men neida, enkelte bare skriver meldinger sånn. Skriv alt i en melding ok??

Facebook – Da Facebook var nytt var det skikkelig bra og masse spennende. Nå derimot er det bare alle mulige rare mennesker som skal dele alt mulig drit som jeg ikke syns er interessant. Skjønner hvorfor unge folk ikke bruker Facebook like mye, for det er sjukt shit.

 

Naturlige negler – Jeg har en venninne som har naturlige fine negler. That lucky bitch. Haha. Jeg derimot; har ikke sånne gener. Mine naturlige negler er ikke fine, og det har de aldri vært heller. Thank god for fake nails.

Trafikk kø – Det er så kjedelig å kjøre hjem fra Oslo når det er rush trafikk. Vanligvis bruker jeg cirka en time og 20 min, men en gang brukte jeg seriøst 3,5 timer hjem. Da holdt jeg på å bli gal.

 

Brenne tunga – Jeg har en vane med at jeg alltid dytter leppa borti kaffen før jeg drikker den, for å sjekke om den er for varm. Men de gangene jeg glemmer det, og jeg brenner tunga. Fuck. Det er så vondt! Det svir jo i flere dager! Så unødvendig og teit smerte!

 

Tilbake til hverdagen

Ah, tilbake i kalde Norge igjen! Selv om det var fantastisk å være på Gran Canaria en uke, er det veldig deilig å være hjemme igjen. Eller, deilig blir litt å ta i. Så langt har jeg vært overalt med ærender og ting jeg må ta igjen, huset er helt kaos og jeg er fortsatt sykt kvalm etter matforgiftningen. Hehe!

Men, det er deilig å være tilbake med en helt ny giv. Kjenner det klør i fingrene mine etter å komme igang med alle spennende prosjekter jeg på tapeten. Før jeg går helt tilbake til Norge-modus vil jeg bare se tilbake på noen av snappene jeg la ut mens jeg var på ferie. La også ut massevis av videoer, men det blir litt vanskeligere å vise her dessverre!

SNAPCHATSTINABLOGG

SNAPCHATSTINABLOGG

 

Gleder meg til å dra tilbake igjen! Tipper det ikke blir lenge til neste reise!

7 Tanker etter sydentur

Fortsette å dra hver november. Gud så deilig det har vært å ha denne reisen som jeg har kunnet se frem til på de kalde og grå høstdagene. Kjenner det er balsam for sjelen å ha fått skikkelig med sol og varme før vi går inn i den mørkeste tiden av året.

Gleder meg så sinnsykt til julen! Til uka skal vi pynte opp hele huset både ute og inne. Vi elsker jo julen og begynner gjerne litt ekstra tidlig. Det klør i fingrene etter å dra frem julepynten og pynte opp!

 

Brunfarge. Merker hvor mye mer fin jeg føler meg nå som jeg har fått litt fin farge på huden. Så fremover skal jeg bli flinkere til å ta solarium her og der for å vedlikeholde fargen. Må bare ikke overdrive helt, for da blir det fort helseskadelig og det er jo ikke bra!

 

Skriveglede – Nå har jeg fått masse ny inspirasjon og giv, og jeg har så mange spennende ideer til blogginnlegg. I desember skal bloggen ha massevis av juleinspo, så nå er det bare å ta på nisselua og bli klare. Hehe!🎅🏻

 

Mobil blogge – jeg har virkelig fått brukt mobilen til å blogge i ferien, og det har gått ganske så bra. Er jo så kjekt når jeg har ligget på solsengen og bare kunne skrevet derfra. Jeg har jo lightroom på mobilen også, så når jeg er på farta er det null stress å oppdatere fra den. Så da trenger jeg ikke å drasse med meg mac’en hver gang jeg skal på Oslo turer osv 👍🏻

Jeg går så mye frem og tilbake når det kommer til bilder her på bloggen. På den ene siden har jeg skikkelig lyst til å gå all-in og kjøre skikkelig bra bilder. Men samtidig er det så sjukt stress å dra med det svære kameraet overalt og da går jeg glipp av mange foto muligheter. Før pleide jeg jo alltid å ha med svær speilrefleks uansett hvor jeg gikk. Gikk forsåvidt i 15 cm høye hæler 24/7 på den tiden også. Men kjenner jeg at jeg blir mer «praktisk» når jeg blir eldre. Har så lyst til å kjøpe meg et fullformat kamera også, men det er fort 15’000 kr investering og jeg har jo bra nok kameraer nå. Nei nå er det mye frem og tilbake her, og jeg er sikkert den eneste som henger meg så mye oppi dette😅

 

Ryddig – Nå som vi har bodd på hotellrom (eller suite på 50kvm) så er det umulig å holde det helt ryddig. Merker hvor mye det har å si for meg. Jeg har blitt ganske neatfreak og elsker å ha orden rundt meg!