6 Oppfinnelser jeg skulle ønske at fantes

For 30 år siden fantes det hverken iPhone, facebook eller pcer slik de er nå. Det å tenke på hvor fort ting blir funnet opp er veldig spennende. Tenk hvordan verden ser ut om 30 år! Tenk alle de oppfinnelsene som har blitt laget, som vi nesten ikke tørr å drømme om i dag. Det er sikkert så mange oppfinnelser som finnes i fremtiden, som vi nå skulle virkelig ønske at fantes. Jeg har en god del ting på min liste, som jeg gleder meg til blir laget, og det er blant annet disse! 

 

Sminke robot
En maskin som du stiller inn hvilken øyenskygge, leppestift, osv du vil ha på, også sminker roboten deg på veldig kort tid. Tenk så mye tid vi kommer til å spare! Endelig kan vi få mye mer tid til å gjøre enda flere ting! For ikke å snakke om at vi endelig ikke trenger å stuke med å gjøre en winged eyeliner i 20 minutter, som vi til slutt ender opp med å se ut som cleopatra. 

Hologram skype
Tenk så kult det ville vært å skype med vennnene dine ved å bruke hologram? Den dagen det blir satt inn i smarttelefoner er en dag jeg gleder meg til! Herregud så kult det blir. For ikke å snakke om hvor mye mer livaktig det blir å snakke med vennene sine. Plutselig slipper man å savne sine kjære som bor langt unna!

 

Flyvende biler
Omg. Denne gleder jeg meg veldig til! Tenk så kult det blir når de finner opp biler som kan fly! Tenk da. Da slipper vi å stå midt i rushen i mange timer. Vi slipper å kjøre på svingete og dumpete veier (ja, jeg blir fort bilsjuk). Og bare tenk på den morsomme følelsen av å faktisk fly en bil!

Rengjøringsrobot
Denne her gleder jeg meg virkelig til at kommer! Tenk den dagen da det kommer roboter som vasker opp for deg. Tar vekk klesvasken, støvsuger, rydder vekk middagen, og gjerne også lager middagen. Ah, det blir et deilig liv for oss kjære late mennesker. 

 

Hunde-oversetter
Jeg gleder meg til den dagen kommer at de finner opp en maskin som klarer å oversette hva hunden din sier, og den oversetter hva du sier, sånn at man kan snakke med hunden sin. Hunder er jo ekstremt smarte dyr, og de har nok mye kult å si!

 

Tidsmaskin
Hvis de noensinne klarer å lage en tidmaskin, som gjør at vi kan oppleve historiske hendelser, uten at vi endrer fortiden, er jeg førstemann til å kjøpe en! Tenk så gøy det hadde vært å sett ekte vikinger, cleopatra, dratt på rockekonsert med Kiss på 70 tallet, sett sine egne foreldre da de var unge og så mye mer. Tenk de sykeste historietimene man hadde hatt på skolen om man hadde hatt en tidsmaskin!

 

Hvilke oppfinnelser gleder du deg til i fremtiden?

 

Ukens spørsmål #98

Hvordan promoterte du bloggen din når du startet?
– Hmm.. Jeg kan egentlig ikke huske å ha promotert den noe mer enn at jeg alltid har lagt ut alle nye innlegg på facebook. Etterhvert ble jeg flinkere til å kommentere andres blogger også, så det hjalp litt og. Men jeg burde sikkert ha vært flinkere i starten til å promotere bloggen. Men nå skal det sies at mine bloggevner i starten var helt krisedårlige. Det viktigste i starten er vel heller å bli flink til å blogge. Lære seg kunsten av å skrive, ta bilder, underholde lesere og gjøre en god jobb. Så kan man begynne å promotere etterhvert når man har blitt flink, og har noe å vise frem!

 

Hvor mye tar du i knebøy? både maks og hva du trener med? Det samme spørsmålet bare ang benkpress.
– Nå er det en stund siden jeg har fått trent ordentlig på gymmet, så jeg er ikke sikker hva jeg ville løftet nå. Men vanligvis pleier jeg å trene med 30-35 kg når jeg gjør 8 rep x 3 sett. Det meste jeg noensinne har tatt i knebøy er egenvekt (45 kg). Da tok jeg 4 eller 5 repetisjoner. Men jeg har aldri tatt 1 maksrepetisjon for å teste. Benkpress har jeg aldri trent, så der har jeg null peiling!


 

Lurer på om du bruker olje og salo på beauty blendere også?
–  Når jeg vasker de bruker jeg kun zalo. De har ingen hår på seg som må mykes opp, så da er det unødvendig å bruke oljen.

 

Lurte på en ting, haha, sikkert litt teit. Men er du like “menneskelig” som oss “vanlige” folk? Vasker du dine egne klær f.eks? Kan du stå en dag og skrubbe ned kjøleskapet liksom? Eller har du folk som gjør alle slike kjedelige hverdagsting for deg? 
– Haha! Litt av et spørsmål! Jeg er nok ganske som “vanlige” folk. Jeg vasker min egen leilighet selv, og gjør alt av husarbeid selv. Men nå skal det sies at jeg bor på kun 38 kvm, så det er ikke så ekstremt mye å vaske. Den dagen jeg flytter til et større hus med Per Fredrik kommer vi nok til å ha noen til å vaske for oss, hehe!

Tror du at du noen gang vil bli lei av å blogge?
– Hmm.. Jeg tror nok det kommer til å være perioder i livet mitt der motivasjonen ikke er helt på topp. Men det har jeg hatt før, og da tar det maks 1-2 dager også er jeg tilbake med masse inspirasjon igjen! Så det tror jeg at kommer til å bli null problem!

Hva syns du om the kardashians? kim kardashian, khloe kardashian, kourtney kardashian + kendall and kylie jenner?
– De er min guilty pleasure nr 1! Før jeg visste så mye om de, hatet jeg programmet og syntes at de var helt tåpelige. Nå derimot, har jeg blitt helt hekta på keeping up with the kardashians! Jeg streamer det alltid online sånn at jeg får sett de nyeste episodene. Altså, jeg syns det er veldig spennende å følge med på, men om de er noen gode “forbilder” er jo en helt annen sak. Jeg ser på det som veldig bra underholdning, og thats it!

 

Hva er dine beste tips for å få flere lesere?
– Blogg om noe du liker, og perfeksjoner bloggemetoden din! Leserne kommer etterhvert når de ser at det er en blogg som er verdt å lese!

Kunne du laget en sånn “behind the scenes” når du tar bilder av deg selv osv? Hvordan du gjør det? Hvordan du stiller inn kameraet osv?
– Jeg har nettopp laget et innlegg der jeg viser alt fotoustyret mitt HER, og en video der jeg viser hvordan jeg stiller kameraet mitt HER, så du kan jo se på det. Litt usikker på om det er noe mer å hente ut ved å lage en behind the scenes video!


 

Du har utrolig god kvalitet både på bilder og tekst. Jeg lurte på hvor du oppbevarer alt fotoutstyret ditt? Jeg har sett den “apartment touren” du har laget og det så ikke ut som at du hadde så mye ekstra plass, så har du noen smarte tips for å oppbevare utstyr?
– Takk! Det står som regel ved mellom pulten min og spisebordet. Man kan selvfølgelig også slå det sammen, og legge det i skuffer. Men, det er altfor stress å sette opp og ned hver eneste dag, så da lar jeg det heller stå oppe. Hvis jeg får venner på besøk pleier jeg å bare sette det inne på soverommet imens. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Hvordan få bedre selvtillit!

Vi lever nå i en tid der unge jenter har dårligere selvtillit, og føler et større kroppspress enn noensinne. Daglig får jeg meldinger fra lesere, der de forteller at de sliter med dårlig selvtillit, og trenger hjelp. Jeg får så vondt inne i meg av tanken på at så mange jenter der ute sliter med sitt eget selvbilde. Ofte føler de seg stygge eller at de rett og slett ikke er flinke nok på skolen. 

Jeg har tidligere skrevet litt om hva jeg syns om plastiske operasjoner, og presset i dagens samfunn på at man skal være “perfekt”, så jeg skal ikke gå så mye inn på akkurat dette. Men det jeg ønsker å gjøre i dette innlegget er å få dere til å tenke litt over dere selv, og endre deres eget tankemønster. Selv har jeg ikke alltid hatt så god selvtillit. Da jeg var en del yngre enn jeg er nå, slet jeg veldig med mitt eget selvbilde, og klarte ikke å se noe positivt ved meg selv. 
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Men, med god hjelp av litt enkle teknikker har jeg endret mitt eget tankemønster, og den dag i dag har jeg god selvtillit. Jeg har troen på meg selv, og vet at jeg kan få til det jeg selv ønsker å få til! 

Teknikken jeg brukte for å få bedre selvtillit var rett og slett, å nekte meg selv å si stygge ting til meg selv. Hvis jeg følte meg litt feit, eller stygg en dag, blåste jeg heller vekk de tankene, og tenkte på noe annet. I tillegg prøvde jeg alltid å finne ting ved meg selv som jeg likte, og heller tenke på de. En smart ting kan være å sette seg ned og skrive en liste over ting man liker ved seg selv. Prøv å lag 5-10 punkter (gjerne enda flere også!). Hver gang du har en dårlig dag, og ikke føler deg helt tipp-topp når det kommer til selvfølelsen, kan du se på den listen, og se hvilke fantastiske sider du har ved deg selv!

Så, for å sette dere litt i gang, skal jeg nå si 5 ting jeg liker ved meg selv, også vil jeg at dere skriver 5 (gjerne flere) ting dere liker ved dere selv i kommentarfeltet!

Dette liker jeg ved meg selv; At jeg er flink til å jobbe hardt og oppnå ting, at jeg har veldig blå og store øyne, at jeg forstår logikk veldig bra, høyden min og at jeg er flink med kosthold og trening sånn at jeg har en slank kropp. 

Sånn, nå har jeg gjort min jobb! Nå er det deres tur til å si 5 ting dere liker ved dere selv!

 


 

Derfor elsker jeg snapchat!

Det føles nesten litt sånn “long time – no see” nå, fordi jeg ikke blogget i går. Utrolig hvor lenge ting føles ut når det er i bloggverdenen. Uansett, grunnen til at jeg ikke blogget i går var rett og slett fordi jeg hadde null inspirasjon. Det hender iblant at hodet mitt sier helt stopp, og da må jeg ta en dag fri.

Utover kvelden la jeg ut en snap på mystory (heter stinablogg på snapchat), og spurte dere om hva dere ville lese på bloggen min. En time etterpå, og jeg hadde fått inn haugevis med gode ideer og laget en lang liste med innlegg jeg skal skrive! Wow, å få hjelp av dere på snapchat er helt fantastisk!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Tok noen selfies mens jeg var ute og gjorde et par ærender tidligere i dag, sånn at dere kunne få se hårfargen min i dagslys. Har nettopp satt i nye extensions, og jeg elsker de! Syns det er så fint at det blir litt spill i håret med litt forskjellige hårfarger! Har forresten laget video i dag, som kommer ut til uken der jeg forteller alt om håret mitt!
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Anyways, håper dere får en fin lørdag!

Mitt kamera utstyr

Er det en ting jeg ofte får spørsmål om, så er det “hvilket kamera bruker du?”. Derfor tenkte jeg at jeg kunne skrive et litt mer utfyllende innlegg om alt kamera utstyret mitt, som jeg bruker til å filme og ta bilder med. For ja, etter en del år som blogger har det samlet seg opp en del utstyr som jeg alltid bruker til å ta bilder og filme med. Jeg higer alltid etter å ta bedre bilder, og da er utstyret så utrolig viktig.

Altså, man må selvfølgelig kunne bruke utstyret og ha et øye for foto. Men det hjelper ikke hvor flink man er, om man prøver å ta bilder med en iPhone om kvelden er bildene dømt til å bli dårlige. Derfor er det kjekt med litt utstyr. Selv om bildet rett under er tatt med iPhone, men dere ser jo hvor dårlig kvalitet det er? Haha!


 

Canon EOS650D

– Dette er speilreflekskameraet jeg bruker til nesten alle bilder som er tatt hjemme, og utendørs når det er antrekksbilder. Pluss at det er det jeg bruker til å filme alle videoene med, med unntak av vlogger som er filmet utendørs. Kameraet er ganske tungt og vanskelig å ta med rundt, så derfor bruker jeg det for det meste hjemme. Det som jeg liker godt med kameraet er at det har en flippskjerm som gjør at man kan se seg selv mens man tar bilder eller filmer. Genialt for oss bloggere som ikke har fotografer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Når det kommer til slike kameraer som dette er det viktig å vite hvordan man bruker manuelle innstillinger, om ikke kunne man like så godt brukt hvilket som helst kamera. Hvis du ikke vet hvordan du bruker manuelle innstillinger kan du se videoen over, det jeg forklarer dette.

 

Canon lense 50 mm 1,4F 

Dette er min absolutt favoritt linse. Den har et veldig lavt blendertall som gjør at man får mye lysere bilder, og man kan få blurry bakgrunn. Dette er objektivet jeg alltid bruker når jeg skal ta antrekksbilder, for å få en fin blurry bakgrunn. Det som er litt dumt med dette objektivet er at det er et fast objektiv, det vil si at man kan ikke zoome inn og ut med det, og det er allerede veldig zoomet inn, så det er ikke så allsidig. Men det fungerer veldig bra under planlagte fotosituasjoner.

Olympus pen E-PL7

Dette kameraet er mitt on-the-go kamera. Det har jeg med meg overalt, og det er veldig allsidig. Det har også en flippskjerm som gjør det lett å ta selfies om man vil det. I tillegg er det også veldig lett å stille inn manuelle innstillinger på kameraet. Noe som er et stort pluss. De kameraene jeg har prøvd tidligere som er noe ala dette, er det umulig å stille inn manuelle innstillinger, og man blir småsprø mens jeg prøver å ta bilder. Det slipper man heldigvis her. 

Velbon DF40 kamerastativ

Dette stativet bruker jeg alltid når jeg skal ta bilder på egenhånd. Det er veldig enkelt å stille inn kameraet i den høyden og vinkelen man trenger. Et must for dere som vil ta bilder på egenhånd. 

Andersson fjernutløser

Denne lille dingsen er min bestevenn når det kommer til å ta bilder. Uten denne hadde jeg aldri klart å jobbe som jeg gjør. Siden jeg tar de fleste bilder på egenhånd, og bruker selvutløser er denne helt genial. Jeg stiller bare kameraet inn på “selvutløser fjernkontroll” også klikker jeg på knappen, og kameraet tar et bilde. Veldig enkelt og greit! Kontrollen får du tak i HER for canon, og HER for nikon.

Diva ring light

Selv om jeg har et veldig bra kamera, hadde aldri bildene blitt fine uten riktig fotolys. Spesielt om vinteren er det ekstremt vanskelig å være blogger, da det kun er riktig fotolys mellom 12:00 og 13:30, og til og med da er det ikke engang alltid at det er bra nok lys. Derfor har litt ekstra fotolys reddet meg i vinter, og nå kan jeg ta bilder og filme når som helst jeg vil. Genialt for meg som sover lenge, og jobber til langt ut på natt. 

Dette lyset er veldig kraftig og gir veldig pent hvitt fotolys. Jeg var så heldig at jeg fikk det av Per Fredrik til jul, så jeg har ingen direktelink til kjøper. Men har sett flere som selger det på ebay, som du kan sjekke ut blant annet her. 

Softbokser

Når jeg tar bilder ønsker jeg alltid å ha lys både forran meg fra ring lighten, og en softboks på hver side sånn jeg får nok lys på meg. Om du har litt dårligere råd kan du også kun kjøpe softbokser, og droppe ring lighen. Men anbefaler virkelig å ha hele “lyspakka”, da det gir finest lys. Før jeg fikk ring lighten brukte jeg kun disse to i et par måneder, og det fungerte helt greit. Men best er det å bruke alle lysene sammen. Softboksene kjøpte jeg på ebay, men selgeren er utsolgt. Men lignende softbokser finner du her

Både softboksene og ring lighten er lys, og ikke blitz. Så man kan bruke det til både filming og bilder.

Hva slags kamerautstyr bruker du?

 


 

Mitt naturlige hår

I går var jeg hos min faste frisørvenninne Susanne og fikk fikset håret mitt. Det er helt utrolig, men det er faktisk bare en person i hele verden som vet hvordan jeg liker at hair extensionet mitt skal bli satt på, og den personen er Susanne. Per Fredrik ble med når hun satt på meg håret, så vi fikk filmet en god del av hvordan det ser ut når hun setter det på. Skal lage en video der jeg viser dere det + forteller litt mer om håret mitt snart! Vet jo at mange av dere har spurt veldig mye om hvor det er fra, osv siden jeg ikke bruker det håret jeg brukte før, men et helt nytt merke. 

Grunnen til at jeg ikke har fortalt dere noe om håret enda, er fordi det er veldig viktig for meg å få testet ut håret skikkelig før jeg skriver om det. Er det en ting som er viktig for meg, så er det at jeg kun reklamerer for produkter jeg selv kan stå god for. Deres tillit til meg betyr virkelig alt! Pluss at jeg selv vet hvor kjedelig det er å kjøpe et produkt, også tester man det, for å finne ut at det er helt utrolig dårlig. Så ender man opp med å ha kastet bort masse penger på noe som virkelig ikke var verdt det, og det er det siste jeg ønsker for dere. Derfor har det tatt litt ekstra tid før jeg kunne skrive om det! 

Anyways, tenkte jeg kunne vise dere noen bilder av hvordan mitt ekte hår ser ut når det er helt rett. Ikke akkurat noe “hair – goals” for å si det sånn! Men deilig å se at det begynner å bli lengre. Hvis noen skulle lure; grunnen til at det er så tynt i tuppene er rett og slett fordi at det blender mye lettere med hair extensions når det er sånn. Så det er et lite tips til dere som sliter med at det alltid blir sånn kant der det naturlige håret slutter. Tynn ditt eget hår ut litt i bunnen, og du slipper det!

 


 

Slik vet du at venninnen din er falsk

Er det en ting jeg har opplevd mange ganger som jente, så er det hvor falske jenter kan være mot hverandre. Ofte er de man ser på som sine venner, ikke ekte venner. Og noen ganger er det nesten umulig å skille mellom hvem som faktisk er dine ekte venner og ønsker deg alt godt, og hvem som er falske og kun er der når det er noe å hente ut av det. 

Jeg vil tippe jeg ikke er den eneste jenta som har opplevd dette, og jeg er nok ikke den siste som kommer til å oppleve dette. Derfor vil jeg skrive litt om hvordan jeg selv har skjønt at enkelte venninner er falske, og hvordan du selv kan spotte en falsk venninne. 

Baksnakker
– Hvis venninnen din alltid snakker dritt om andre venninner dere har, er sjansen stor for at hun gjør det samme om deg. Er man faktiske ekte venner snakker man ikke dritt om hverandre. En ting er å fortelle den andre at man kanskje er bekymret for handlingene en person gjør, men å snakke usaklig dritt gjør man ikke om sine egne venner.

 

Du er alltid sist i rekke
– Dersom du gang på gang opplever at venninnen din setter deg i siste rekke. Altså, ringer halve kontaktlisten sin før deg, er dere nok ikke så nære venninner som man skulle tro. Enten er man rett og slett ikke så nære, eller så føler ikke den falske venninnen at det er noe å hente ut i dag, og derfor setter hun alle andre først. 

 

Sier ikke ifra
– Dersom du og en venninne har hatt en avtale om å møtes, og hun ikke gidder å si ifra at hun ikke kan før 5 minutter før, eller bruker evig lang tid på å svare på meldinger (selv om hun er aktiv på facebook), bør det lyse opp et varselsignal. Er man ekte venninner har man respekt nok for den andre til å si ifra, og ikke kaste bort tiden til den andre. 

Er kun der når det er noe å få ut av det
– Har du en venninne som du merker at kun er der, når det er noe å hente ut av det? Jeg har selv hatt “venninner” som kun gadd å være med meg når de kunne havne på bloggen. Sånn skal ikke et ekte vennskap være. Så om du har en venninne som kun gidder å være med deg fordi du spanderer kino, hun kan låne kule klær av deg, dere kan ha vors i leiligheten din, eller andre lignende hendelser så ville jeg revurdert vennskapet. 

 

Ikke den du kan ringe
– En ekte venninne er den du kan ringe klokka 3 på natta fordi du er lei deg og trenger å snakke. Her kan det falle to veier igjen. Enten så kan hun være en ekte venninne, men dere har rett og slett ikke kommet så nærme hverandre enda. Eller så er det en venninne du har hatt veldig lenge, som du føler du egentlig ikke kan åpne deg for. Ekte venninner skal man kunne snakke om alt mulig med, uten å være redd for å bli dømt. 

 

Nå er det selvfølgelig ikke sånn at hvis venninnen din kanskje høres ut som hun oppfyller et av disse punktene, så er hun en falsk drittkjerring. Men hvis du føler at du har en venninne som passet veldig godt til flere av disse punktene, og som du også har en dårlig magefølelse på, ville jeg revurdert vennskapet. Livet er altfor kort til å ha dårlige mennesker rundt seg. Tro meg når jeg sier dette; det er så mye bedre å ha 2-3 ekte venninner, enn 15 falske, uansett hvor bra det ser ut på instagram.

 

Har du noen opplevelser med falske venninner?

 


 

Video: This or That TAG!

Da er det endelig på tide med en onsdagvideo igjen! Denne gangen har jeg gjort en “this or that TAG” som går ut på at jeg får velge mellom 2 alternativer, og må velge et av de. Egentlig ganske morsomt konsept! Så nå er det bare å lene seg tilbake i stolen og se på video!


 

Når man endelig får det til!

Den siste tiden har jeg kommet inn i en skikkelig god rutine når det kommer til bloggen. Jeg føler jeg får unnagjort så mye mer enn hva jeg klarte før. For et år siden ville jeg på en effektiv dag klart å jobbet bittelitt, og det var det. Da var det kanskje å ta antrekksbilder og svare på et par mailer. Resten av tiden gikk bort til så utrolig mye surr. Dere som studerer eller har hjemmekontor, kjenner dere sikker altfor godt igjen i det at facebook tar over litt for mye noen ganger.

Men i det siste har jeg endelig blitt skikkelig strukturert føler jeg. Endelig klarer jeg å jobbe slik som jeg skal, og får gjort ting til tide. Så det kjenner jeg at jeg er veldig glad for! En fantastisk følelse å ikke gå rundt med konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke klarte å blogge bra eller nok. Nå føler jeg endelig at ting går bra, så da må jeg gi meg selv en liten klapp på skulderen. Viktig å rose seg selv noen ganger dere! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Anyways, nå skal jeg ut og kjøpe litt lunsj. I dag blir det sushi og det kjenner jeg at ikke kommer et sekund for sent. Gud så sulten jeg er nå! Også må jeg innom et par steder og gjøre et par ærender mens jeg først er igang. Så er det tilbake hit igjen og fortsette med tidenes lengste to-do liste! Ønsk meg lykke til med den! Whoop whoop! 


 

Slik unngår du sukker!

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere angående sukker, og om jeg har noen gode tips til hvordan man kan begrense inntaket. Først og fremst vil jeg bare si at det er viktig å gi seg selv lov til å spise litt godteri iblant, om ikke sprekker man veldig fort. Men i hverdagen er det smart å holde inntaket begrenset. Og for å gjøre det litt lettere for dere å gjøre det, kan dere følge noen av disse tipsene!

 

– Hold hendene opptatt når du ser på tv. Scroll gjerne litt ekstra igjennom instagram eller snapchat. Da slipper du at hendene havner oppe i godteriskåla fordi man vil ha noe å fikle med. Det aller beste er selvfølgelig å bytte ut godteriet med litt frukt eller grønnsaker. 

– Kutt ut sukker i kaffe / te. Bruk heller litt kanel og melk for å mildne smaken.

– Ikke bruk kunstige søtningstoffer, som for eksempel brus uten sukker. Da dette gjør at man ofte får høyere søtsug.

– Vær obs på at hvitt / raffinert sukker også kan hete: glukose, glukosesirup, fruktose, sirup og fruktosesirup.

– Ikke bruk strøsukker. Bruke heller honning i te / frokostblanding / grøt, osv.

– Les innholdsdeklarasjoner. Her får jeg selv ofte overraskelser, og forstår fort at ikke alle matvarer er like sunne som de selv prøver å fremstå som.

– Ha med sunn snacks i situasjoner du vanligvis ville spist godteri, som for eksempel i bursdager, på kino eller filmkvelder.  

 

Passer du på ditt eget sukkerinntak?