5 Beauty hacks ala Farmen

( innlegget er skrevet før jeg gikk inn på Farmen Kjendis )

Nå som jeg skal inn på Farmen Kjendis er jeg virkelig nødt til å være skikkelig oppfinnsom når det kommer til å pleie utseendet. Vi får jo ikke lov til å ha med noe som helst av kosmetikk inn der, og det eneste vi får der inne er en tannbørste. Så for å klare å føle meg litt mer fresh skal jeg prøve ut disse triksene!

Rosevann – Vi kommer jo til å lukte ganske ille der inne, og for å få en litt mer god-duft på oss tenker jeg å se om det er noen roser som dufter mye, inne på gården som jeg kan legge i vann og bruke som en finish når jeg er ferdig med å vaske meg.

Spenefett – Jeg har forhørt meg litt rundt, og det er tydeligvis noe som heter “spenefett” inne på gården. Jeg er ikke helt sikker på hva det er, men det kan tydeligvis bli brukt som leppepomade.

Lavendel shampo – Hvis de har noe lavendel eller andre urter som lukter godt, kan jeg blande det sammen med såpe (kanskje de har grønnsåpe der inne?) og lage en skikkelig god shampo!

Krøller – For å lage krøller i håret uten krølltang, kan jeg bare fukte håret litt, snurre det opp til en ball og sette det fast med en strikk. Dette gjorde jeg da jeg var yngre, og det funker så bra!

Kull – Om jeg vil legge kajal eller bare ha litt mørk øyeskygge kan jeg bruke litt kull. Blir nok ikke superlett, men jeg tar utfordringen!

 

Farmen kjendis!

Nå er nok de fleste av dere i sjokk. Nyhetene har blitt sluppet i dag. Jeg er inne på farmen! Altså, sminkeglade meg har fått rotet meg inn på en gård langt inni skogen.

Dette kom jo egentlig ganske brått på. Jeg har jo vært i snakk med farmen teamet en stund, men på onsdag fikk jeg spørsmålet; har du lyst til å dra inn på Farmen i dag? En person hadde blitt syk og de håpte at jeg kunne steppe inn. Jeg hadde bare 20 minutter til å bestemme meg. Skulle jeg dra eller ikke?

Etter en lang samtale med kjæresten kom jeg frem til; fuck it jeg drar!

Jeg rakk bare å dra av meg hair extensionet og kaste noen klær i en bag, også måtte jeg reise. Så jeg kastet meg bare rett i det! Bloggen kommer forresten til å blitt oppdatert litt her og der, så dere får nesten bare følge med.

Nå gleder jeg meg i alle fall til å gå inn på Farmen og leke bonde. Jeg er jo livredd for alt av høner, kuer, sauer og hester. Så dette kan jo mildt sagt bli spennende. Jeg kommer i alle fall til å måtte gå langt utenfor komfortsonen min!

12 Ting jeg vil gjøre i sommer

Nå nærmer vi oss virkelig min favorittårstid. SOMMEREN! Altså. Det er virkelig tiden der jeg føler at jeg lever, og at Norge er et amazing land. I år har jeg lyst til å gjøre mye forskjellig. Og her er noen av tingene vil jeg gjøre:

 

Jentekvelder – Hva er vel morsommere enn en skikkelig jentekveld? I år skal jeg virkelig invitere til mange jentekvelder utover sommeren!

 

Reise til Malta – I juni reiser jeg til Malta med venninnegjengen min fra Drammen. Det blir så gøy det!

 

Fjelltur – Nå er endelig helsen bra igjen, og jeg gleder meg til å dra på fjellturer og utforske både Vestfold og Norge generelt. Det er så gøy å dra ut i skogen og gå lange turer!

Late dager på verandaen hjemme – I år skal jeg faktisk prøve å slappe av litt hjemme. Haha, thats the first time.. Men jeg skal prøve å bare slappe av med noen skikkelig gode bøker, solsengen jeg fikk for en måned siden og bare nyte sommeren.

 

Trene utendørs – Ingenting er bedre enn å jogge og trene styrke utendørs. Den friske luften, solen og treningen gir ny livsglede!

Middager på verandaen – Vi har allerede grillet masse til lunsj siden april. Men når det blir skikkelig deilig og varmt på kveldene fremover skal vi grille skikkelig, også kose oss med ost og kjeks med rødvin. Så koselig og romantisk!

Stranda – Jeg har allerede vært på flere av strendene her i Sandefjord og i Larvik. Men i år vil jeg utforske enda flere! Også skal Per Fredrik og jeg bli enda flinkere til å dra ned på stranda og spise is sammen. Vi gjorde det en del ganger i fjor, og det er så koselig!

Hage – Det er virkelig ikke sommer uten hage. Jeg har allerede blitt ferdig med å pynte opp både verandaen med blomster og kjøkkenhagen. Vi har et annet stort prosjekt i hagen som skal gjøres i år. Men det tar nok litt tid før det er ferdig.

I mellomtiden skal jeg bare nyte alle de nydelige blomstene som er rundt her! Kan nok hende jeg stapper inn enda flere etterhvert også. Jeg er jo mildt sagt bittelitt (veldig) blomstergal..

Oslo – Oslo er helt magisk om sommeren, og jeg skal virkelig bli flinkere til å dra inn dit i sommer. Det er jo så gøy å gå rundt i Bogstadveien og handle, mens det er deilig vær!

Weekendturer – Selv om jeg har kun Malta planlagt som utenlandsreise, kan det fort hende vi tar en tur rundt i Europa. Det er jo så enkelt å bare ta en tur til London, Berlin eller Paris midt på sommeren. Så om jeg kjenner at jeg blir skikkelig rastløs drar vi nok en tur!

 

Klatrepark – I fjor dro jeg til klatrepark sammen med Victoria. Det må jeg gjøre igjen! Det var jo så gøy!

 

Sykkel – Jeg har skikkelig lyst til å kjøpe meg en sykkel så jeg kan sykle bort til stranda og på butikken. Det går selvfølgelig ann å gå, men ofte er det litt ork så da tar man heller bilen. Men det er jo kjekt med sykkel for det er liksom en liten mellomting. Så det er virkelig noe jeg vil kjøpe i år!

 

Hva vil du gjøre i sommer?

 

7 Ting du ikke visste om meg

Pigmentflekk – Noe som dere ikke vet, men som sikkert mange har stusset på er halsen min. Aner ikke hvor mange ganger jeg får dritt slengt etter meg fordi jeg har “brunkremskille” på halsen. Well…

Fun fact. Jeg har en gigantisk pigmentflekk som er kritthvit på halsen. Jeg prøver alltid å sminke over den, men når jeg er brun så syns den ekstra godt siden den er helt hvit. Ser du nøye på bildene i dette innlegget så ser du godt hvor stor pigmentflekken er. Hehe!

Sanndrømmer – Jeg har ofte drømmer om ting som skjer i fremtiden. Et veldig creepy eksempel er fra da jeg var liten. Da drømte jeg at søsteren min besøkte en gammel dame og fikk en hund som var svart og hvit og som het Rikke. På den tiden hadde jeg skikkelig lyst på en hund så jeg husket den drømmen skikkelig godt og fortalte det til en venninne.

Etter noen måneder gikk søsteren min med bøssebæring til en gammel dame som hadde fått kreft og som hadde to Shih Tzu hunder. Den ene skulle hun gi tilbake til oppdretter, men den andre var gammel så den spurte hun om søsteren min ville ha. Freaky; den var svart og hvit og het Rikke. Hvor sjukt creepy er ikke det? Har opplevd slike drømmer så mange ganger og det er like skummelt og spennende hver gang!

Walisisk – Dette er noe en del av dere vet i og meg at jeg lagde en video om det. Men fortsatt en liten fun fact! For et års tid siden tok jeg en dna test og fant ut at jeg er hele 15% walisisk. Det stammer tydeligvis fra faren min sin side, men vi aner ikke hvem som er derfra. Hvor random er ikke det?

Kresen – Jeg har innsett en ting; jeg er faktisk veldig kresen når det kommer til mat. Det er så mange ting som jeg faktisk ikke takler å spise. Har aldri sett på meg selv som særlig kresen, men jeg har nok blitt litt særere etter at jeg ble voksen.

Voksen – Apropo å være voksen. Ofte får jeg skikkelig panikk over at jeg er voksen. Det er så ekstremt mye ansvar rundt det å både ha hus, eget firma og bare ja; være voksen.

 

 

Rolig musikk – Hvis jeg hører på vanlig rolig musikk der folk synger, blir jeg superstressa. Jeg liker best å høre på ting som går skikkelig fort i tempo. Den eneste rolige musikken jeg kan høre på er sånn spa-musikk. Det er så behagelig å høre på!

 

Hummer – Jeg har så sykt lyst til å kjøpe meg en Hummer H2 bil. Meeen de er jo skikkelig miljøversting og jeg hadde nok fått ekstremt mye hat om jeg kjøpte en. Men det har vært en stor drøm å ha en slik bil siden jeg så den på Viva La Bam som 12 åring.

 

 

Nå blir det kjøkkenhage!

I fjor startet jeg et kjøkkenhage prosjekt på verandaen. Jeg kjøpte inn pallekarmer, masse urter, grønnsaker, jord og alt som trengtes og jeg hadde ferske urter og grønnsaker ute på verandaen helt til september / oktober. Det var så deilig! Jeg bruker jo mye urter til matlaging.

Men ofte trenger man bare litt her og der, og da er det jo perfekt å ha det i pallekarmer utendørs. Har man de på kjøkkenbenken blir det ofte veldig fullt om man skal ha 20 forskjellige urter, og alle liker seg ikke like godt inne.

Nå er jeg i full gang med å fylle opp pallekarmene igjen. Jeg har jo to stykker fra i fjor, også har jeg nettopp kjøpt en til. Sånn at jeg får ekstra god plass. Så langt har mye av det jeg plantet opp i fjor vokst opp igjen. Jeg kommer jo til å få veldig mye jordbær, for den har spredd seg godt utover halvparten av den ene pallekarmen. Hehe!

Nå har jeg kjøpt inn siste runde med urter. Jeg har allerede rukket å plante en del urter i tillegg til tomat- og paprikaplantene jeg selv grodde fra frø. Så nå skal resten gjøres hele ferdig. Ah, som jeg gleder meg til å kunne hente urter rett utenfor stua. Så deilig!

Skal legge ut fullt innlegg med masse beskrivelser av alt når det er 100% ferdig. Så det bør du følge med på om du vil prøve noe lignende selv. Det er jo så gøy og det gjør at man får litt mer lyst til å spise sunt og lage ekstra spennende mat!

Min 17 mai feiring!

Hvordan har 17 mai feiring! Jeg hadde en utrolig bra feiring, som var grunnen til at jeg ikke blogget i går. Rett og slett for sliten etter feiringen. Hehe!

Vi startet dagen på Kokeriet. Det er 3. året vi feirer i Sandefjord, og det har nesten blitt en tradisjon at vi samles en stor gjeng med venner der og fester sammen til vi drar videre på grilling.

I år var det ikke noe tivoli i Sandefjord. Noe jeg syns er skikkelig kjipt. Det er jo halve morroa med 17 mai for de litt yngre. Jeg merket virkelig at det var noe som manglet i sentrum. Håper virkelig dette bare var et unntaksår.

Siden det ikke var tivoli og masse liv i sentrum holdt vi oss nede på brygga til hele gjengen dro hjem til oss. Vi kjørte igang skikkelig grillfest, og det ble så koselig! Jeg glemte nesten å ta noen bilder på grillingen, men jeg knipset noen i et lite øyeblikk i alle fall. Hehe! Må virkelig bli flinkere til å ta mer bilder mens jeg gjør ting. For gjort å glemme kameraet når promillen stiger. Kanskje like greit egentlig? Haha!

Alt i alt ble det i alle fall en skikkelig koselig feiring med masse familie fra Sandefjord og venner. Så hyggelig!

Nå sitter jeg ute på verandaen og har litt hjemmekontor derfra. Ah så deilig det er å kunne sitte ute og jobbe på verandaen. Det har jo blitt så fint etter at jeg pyntet opp med blomster (se innlegg HER) også er det fortsatt deilig og varmt ute så det er helt nydelig. Får bare nyte det så lenge det varer! Været skifter jo hvert 5 minutt her i Norge!

Drama med Toppbloggere? Perfekt liv? Bunad? YouTube? – Ukens spørsmål #247

annonse – nelly, kicks

Er livet ditt virkelig så perfekt som det virker?
– Ingen sine liv er perfekte. Ikke mitt, ikke ditt, ikke jentene på instagram. Ingen. Vi har alle våre problemer som vi må deale med, noen mer enn andre selvfølgelig. Men det er viktig å forstå at det man ser i sosiale medier er kun en brøkdel av hvordan hele livet til det mennesket er. Jeg har vært veldig åpen her på bloggen om at jeg har slitt med både angst og depresjoner og har gått til psykolog for det. Som sagt, alle har sine problemer de må deale med enten det syns eller ikke.

Hvor er sofaen din fra? Og er det skinn eller stoff? Hvordan holder du den hvit og ren? Tenker på i forhold til selvbruning som kan farge av på den og fingre med rester fra brunkrem, og hundehår.. hehe.
– Den er fra IKEA, men jeg tror ikke de selger den modellen lengre. Finner den i alle fall ikke på IKEA sine sider, og gjorde heller ikke det da jeg sjekket for en stund siden. For å holde den hvit og ren må vi vaske den ganske ofte. Sprayer alltid på masse Vanish på flekker også vaskes trekkene på 40 grader. Det er ganske stress med hvit sofa, og man bør aldri legge seg ned direkte med ansiktet fullt av sminke på den. Hehe! Når det kommer til hundehår er det null stress i og med at Chloe er nesten helhvit. Så hårene hennes syns ikke på den.

 

Du har sagt at du ikke liker bunad, men av ren nysgjerrighet lurer jeg på hvilken bunad det hadde vært naturlig for deg å ha, dersom du skulle hatt en?
– Liten korreksjon. Jeg har vel aldri sagt at jeg ikke liker bunad, jeg har sagt at bunad ikke er noe for meg. Stor forskjell 🙂 Familien min har Hardanger bunad. Så tipper det ville blitt noe i den duren.

 

Hvorfor kom det ikke noen video på onsdag?
– Beklager. Jeg har rett og slett ikke hatt tid og overskudd til å lage video. Hater å skuffe dere når jeg har lovet ny video hver onsdag, men den siste tiden har jeg såvidt klart å blogge så da har you tube falt litt bort. Håper jeg kommer sterkere tilbake snart!

 

Kommer noen gang foreldrene dine være en del av bloggen eller yt videoene dine?
– Så langt er planen nei. Jeg har lyst til å skåne de fra denne bloggverdenen så mye og lenge som mulig.

 

Hvilken primer bruker du?
– Jeg har prøvd en del forskjellige, og den jeg bruker nå er DENNE. Den er både billig også syns jeg den er veldig bra. Den gir et skikkelig bra grunnlag for sminken, og jeg ser stor forskjell på hvordan sminken legger seg når jeg bruker denne versus andre.

 

Du har så fin brunfarge! Hvilken selvbruning bruker du og hva er rutinene dine for å påføre?
– Jeg bruker ikke selvbruning lengre. Jeg bruker betakaroten også tar jeg solarium en sjelden gang iblant.

TOPPHER
SKJØRTHER

Kan du begynne med ukesvlogging på You Tube?
– Har sett en del amerikanske you tubere som gjør det, og syns det er veldig gøy å følge uken til de. Så det er absolutt noe jeg har lyst til å prøve ut! Kan ikke love at det blir en fast greie. Men skal absolutt prøve det ut!

 

Er du venner med noen av de andre toppbloggerne, og er det noen av de du har drama med?
– Ja, jeg er god venn med flere av de i samme bransje som meg. Kjenner jo de aller fleste, og er god venn med mange av de som er gode mennesker! Det er selvfølgelig noen få bloggere som har snakket dritt om meg her og der, men de bare holder jeg meg unna. Slike mennesker orker jeg ikke å bry meg om.

SKJØRTHER
TOPPHER

 

Var du flink til å holde presentasjoner på skolen?
– Ja, det var det best jeg visste om! Ironisk nok (i og med at jeg er blogger) har jeg alltid vært flinkere på muntlig enn skriftlig. Haha!

 

Hvilken highlighter bruker du? Syns du alltid får sykt fin highlight!
– Takk! Jeg bruker “summer” fra DETTE palettet. Den er utrolig bra og gir skikkelig highlight, til og med når du ikke bruker blitz eller noe lys. Anbefales virkelig!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”? Skriv spørsmålene i kommentarfeltet under! 

 

 

Gratulerer med dagen!

Gratulerer med dagen! Nå har vi nettopp pyntet oss ferdige og er klare for å feire Norge! Vi skal feire i Sandefjord i dag, sammen med masse gode venner. Har nesten blitt tradisjon at vi drar på samme stedet hvert år. Det er jo så koselig!

Chloe har pyntet seg med bunaden sin! Hun syns det er så stas! Da jeg skulle ta den på sa jeg bare “skal vi ta på bunaden?” og hun løp bort til klesskuffen sin for å hente den. Så skjønn!

Nå blir Per Fredrik og jeg straks hentet, så skal vi inn til sentrum for å feire! Håper dere alle får en nydelig 17 mai feiring. I dag er det virkelig dagen man skal kose seg og sette ekstra pris på det fantastiske landet vi bor i!

 

Hvilken kjole til 17 mai?

Woho, i morgener det 17 mai! Det er virkelig en morsom dag som vi alle feirer det fantastiske landet vi lever i! Tenk så fritt og godt vi lever. Vi er virkelig heldige!

Men over til noe litt mindre filosofisk. Hehe! Jeg er så usikker på hvilken kjole jeg skal bruke i morgen. På den ene siden elsker jeg den blå kjolen, men på den andre siden er den gule kjolen supercute. Ah, klarer ikke velge!

Trenger deres hjelp til å velge!
BLÅ ELLER GUL KJOLE?

 

BLÅ ELLER GUL KJOLE? 🇳🇴☀️

Endelig er verandaen ferdig pyntet!

I dag har jeg virkelig plantet blomster til den store gullmedaljen. Jeg handlet jo en bil full av blomster i går da jeg var på shopping med mamma, og det kom i tillegg til det jeg allerede hadde handlet.

Så i dag måtte jeg plante hele 86 blomster. Altså *svett*. Det var mildt sagt litt av en jobb! Men nå er jeg så og si helt ferdig med å pynte verandaen. Mangler bare verandakasser. Men det får jeg ta etterhvert. Nå er det i alle fall så godt som ferdig, og herregud så deilig det er. Hele verandaen proppfull med blomster. Helt nydelig!

I dag kom endelig sommerværet tilbake, og det var perfekt siden det er 17 mai i morgen. Vi skal jo ha grilling her i morgen, så da passet det perfekt at jeg ble ferdig med å pynte verandaen til det.

Ah, som jeg gleder meg til sommerdager ute på verandaen. Elsker å bruke verandaen som hjemmekontor når det er varmt ute. Ekstra koselig når det er så mye blomster ute!