Feeling clueless

Annonse

Da jeg vokste opp var “Clueless” en av de mine favoritt tv-serier. Dere som vokste opp på samme tid husker garantert den serien. Antrekkene var episke, og de er fortsatt moteinspirasjon på høyt nivå. Dette antrekket føler jeg er så Clueless vibes som man kan få! Love it!

JakkeHER / SkjørtHER / Solbriller – ukjent / SkoHER / ToppHER / VeskeHER

JakkeHER / SkjørtHER / Solbriller – ukjent / SkoHER / ToppHER / VeskeHER

 

Nyt solen i dag folkens! Det skal jeg virkelig gjøre!

Postgirobygget og Natt-Bading!

I går var jeg på Postgirobygget konsert i Tønsberg med Trine og Marita. Vi startet kvelden på verandaen min, med masse ferske reker og predrinks.

Det var helt nydelig mer reker i finværet! Jeg drakk ikke i går så predrink for meg ble Redbull uten sukker. Hehe! Null stress å være edru når man er med de jentene. Da er det like gøy uansett!

Det var så ekstremt varmt i går at jeg trodde jeg skulle smelte bort! Med 32 grader i skyggen og null vind, ble det ganske så varmt! Heldigvis har jeg et lite flamingo basseng på verandaen, så vi kunne kjøle ned bena når vi ble for varme. Vi måtte noen runder oppi det for å si det sånn. Hehe!

Mon tro om Chloe hadde litt lyst på reker?

 

Etter litt garderobeskift på meg tok vi turen til Tønsberg. Jumpsuit er ikke særlig luftig, så da ble det heller kjole. Hehe! I Tønsberg var det mer mennesker enn jeg noensinne har sett der. Haugevis av mennesker skulle få med seg konserten, og det ble så god stemning!

Erik og Kriss varmet opp med slagere vi alle husker fra ungdomsskolen. Husker så utrolig godt når bestevenninna mi og jeg hørte på “dra tilbake”. Hehe!

Som jeg sa; det var varmt! Haha!

Til slutt kom Postgirobygget på og det var så koselig med sommersanger i varmen. Ingenting som sier sommer mer enn “idyll”!

Etter konserten endte vi opp på en båt med noen vi ble venner med på konserten. Alle holdt på å koke ihjel av varme, så etter litt om og men (og noen drinker, hehe!) endte de fleste opp med å bade! Jeg derimot; var ikke like crazy. Så jeg holdt mer tørr på båten. Haha!

Slike kvelder som i går er virkelig kvelder som går inn i minneboka, og det er da jeg er ekstra glad for at jeg har en blogg jeg kan bruke som dagbok og en dag se tilbake på!

Lag din egen leppeskrubb!

Jeg elsker å pleie kroppen min med gode kremer, skrubber og masker. Skrubber er noe jeg bruker mye, og som jeg syns er gøy å lage selv! Så fremover vil jeg gi dere noen av mine beste oppskrifter på skrubber. La oss starte med denne dødsgode leppeskrubben!

🍋 1 ts kokosolje (for pleie)

🍋 2 ss sukker (for skrubb)

🍋 Noen dråper sitronessens (for smak)

🍋 Gul konditorfarge (for morro skyld)

 

Bland alt det våte sammen først. Deretter blander du i sukkeret til det får perfekt konsistens. Oppbevar i et lufttett beger i kjøleskapet for best holdbarhet.

Bruk leppeskrubben 1-2 ganger i uken, alt ettersom.

Håper den faller i smak! Har masse gode og enkle oppskrifter på lager, så følg med om du vil ha mer inspirasjon!

5 Beauty hacks

annonse  – kicks

Teip – Bruk en teip langs ytre del av øyekanten for å lage en skikkelig sharp øyeskygge eller eyeliner. Bare påfør teipen, legg skyggen / lineren og fjern teipen igjen.

Sprukne hæler og mye død hud? – Nå som det er sommer og man bruker mye sandaler, og man er ofte barbent er det smart å gå over føttene og gi de litt ekstra pleie. Selv bruker jeg DENNE fotmasken fra tid til annen, fordi den fjerner ALL den døde huden fra føttene. Etter noen dager faller den døde huden av og man får babyhud på føttene.

 

Neglelakk – Om du skal oppbevare neglelakk i en skuff, er det smart å lakke toppen av lokket med den fargen neglelakken er. Da ser du lettere fargene og du slipper å lete deg halvt ihjel etter favorittlakken din.

 

Bare litt igjen? – Hvis det bare er litt igjen av foundationen eller lipglossen din kan du sette den i et glass med varmt vann. Da siger restene ned til bunnen og du får maks utbytte av alt produktet.

 

Babyhår – Om du har mye babyhår og veldig ujevn hårlinje kan det være smart å bruke en øyenbrynskjærer som DENNE, til å skånsomt ta vekk babyhårene og rette opp hårlinjen. Jeg gjør dette selv, og sminken ser mye mer “ren” ut når det ikke er masse småhår overalt. Vet at Kim Kardashian også har rensket opp hårlinjen sin, og på hun ble det stoooor forskjell.

10 Ting du kan gjøre i sommer

Annonse – Nelly

Familiebilder – Samle hele familien, både tanter, besteforeldre og søskebarn og ta et skikkelig familiebilde sammen. Tro meg; du kommer til å se tilbake på det en dag og bli helt varm i hjertet av å se alle samlet sammen.

Sol – Sommeren er til for å nytes og det er en tid der man lader opp batteriene. Ta deg en tur på stranda eller en tur ut i hagen og bare slapp av mens du soler deg. Bare husk solkrem med god SPF.

BIKINITOPPHER

 

Familie – Er det lenge siden du har sett foreldrene dine eller besteforeldrene dine? Dra på besøk og tilbring kvalitetstid med de!

Kjøretur med lydbok – Kjør en tur og hør på en god lydbok. Er du heldig finner du noen spennende steder å se på veien!

Skogstrening – Om sommeren så er det så treningsmetoder som jeg liker bedre enn å trene i skogen. Det er så deilig å jogge / powerwalke i skogen. Den deilige luften, man kommer seg vekk fra sivilisasjon og man får et nydelig avbrekk fra hverdagen.

SUP Paddleboard – For noen år siden var jeg på en jobb der jeg prøvde paddleboard. Det var så utrolig gøy! En ting jeg skal gjøre i sommer er å kjøpe mitt eget paddleboard. Da kan man padle rundt og være på vannet på en morsom måte. Er det varmt kan du stå i bikinien og sole deg mens du trener. To fluer i en smekk!

Sommerfest – Inviter til en skikkelig sommerfest med alle vennene dine. Vi pleier alltid å ha minst en stor sommerfest hvert år, og det er så gøy!

Morgenbad – Ta deg en tur på stranda tidlig på morgenen og ta et friskt morgenbad. Deilig å være der før alle barnefamiliene kommer, og du får en fresh start på dagen!

Frokost i sengen – Stå opp litt tidligere enn kjæresten og lag frokost til han på sengen. Det er både romantisk og koselig!

Harryhandel – Om sommeren spiser man mye grillmat, så ta deg en tur over grensen og handle inn masse mat og drikke så du har til hele sommeren.

7 Ting jeg aldri kommer til å gjøre

Tlf i samtale – Jeg kunne aldri sittet masse på telefonen mens jeg snakket med noen. Det kjedeligste som finnes er når man er med noen og de bare scroller på Instagram mens du snakker med dem. Da slutter jeg bare å snakke, for da er tydeligvis telefonen mer interessant. Tilstedeværelse er veldig viktig for meg.

Fyllekjøre – Dette er noe som virkelig sier seg selv. Men samtidig så kjenner jeg flere som har kjørt i fylla, og de fleste har det endt opp dårlig med. Det å kjøre med promille er så grusomt, fordi du setter både deg selv og andre i unødvendig fare.

Endre hvem jeg er for å passe inn – Jeg har mine rare sider, og det er bare sånn jeg er. Jeg ville aldri endret hvem jeg er bare for å passe inn i en rolle. Jeg er åpen om at jeg mye heller hører på Marilyn Manson enn Justin Bieber, selv om det kanskje ikke er så populært hos de fleste.. Men for meg er det viktig å være den man faktisk er, så får de som ikke liker det bare ta seg en tur et annet sted.

Slutte å lære – Jeg elsker å lære nye ting, enten om det er en ny fototeknikk, et nytt språk eller nye business metoder. I love it! Kunne aldri tenkt meg å slutte og lære. Det er jo så gøy å lære nye ting!

Al Dente – Jeg hater pasta når den er al dente. Vet det er sånn det egentlig skal være, men jeg takler ikke pasta med crunch. Haha! Så jeg kommer aldri til å bli en sånn underkokt pasta person.

Slutte å være glad på venner sine vegne – Når folk som står meg nær oppnår noe bra blir jeg så glad på dem sine vegne. Jeg skjønner ikke folk som blir så grønne av misunnelse at de ikke klarer å være glade på andre sine vegne.

Ta helsen for gitt – Etter å ha slitt med både fysiske og psykiske problemer lenge som har gått utover helsen, tar jeg virkelig ikke god helse for gitt. Det at det går mye bedre med meg nå er noe jeg er så utrolig glad for og som jeg setter så stor pris på!

Dagens antrekk

Annonse

KjoleHER / Solbriller – Rayban / Veske – Gucci, HER / SkoHER

KjoleHER / Solbriller – Rayban / Veske – Gucci, HER / SkoHER

5 Fun facts om meg

Lakris – Jeg har et skikkelig elsk-hat forhold til lakris. I 99% av alle tilfeller hater jeg smaken av lakris. Men på sånne “salt sild” syns jeg at lakris er skikkelig godt. Flere enn meg som haaaater lakris?

Sterk mat – Jeg er tidenes pyse når det kommer til sterk mat. Hver gang jeg bestille mat på indisk restaurant er det “ekstra mild” for å si det sånn. Jeg skjønner ikke hvordan folk liker sterk mat. Man vil jo smake hva maten smaker? Ikke bare kjenne at det brenner i munnen!

Ikke sceneskrekk – Jeg har ikke det minste snev av sceneskrekk. Da jeg var 17 gikk jeg på catwalk forran 14’000 mennesker, og det jeg syntes det bare var gøy. Var ikke litt nervøs engang. Jeg har også holdt foredrag foran masse businessfolk og jeg var ikke nervøs da heller. Helt siden jeg gikk på barneskolen har jeg alltid å snakke foran folk, og jeg elsket når vi hadde fremføring versus skriftlige prøver.


Oransje og lilla
– Jeg elsker farger! Men jeg er virkelig ikke glad i lilla, rødt og oransje. I hagen min styrer jeg som regel laaaangt unna de fargene, med mindre det er noe som virkelig passer inn. Kunne aldri plantet en rød rose for eksempel. I klesskapet mitt har jeg hundrevis av plagg, men jeg har ikke et eneste plagg i lilla, og jeg har kun et plagg i oransje.

Oscar filmer – De fleste filmer som vinner en Oscar er bra filmer. Men jeg hater de som regel. De er som regel alt for over the top for meg, og jeg takler det ikke. Gi meg en lættis komedie isteden. Deep shit aint for me.

Snikbilder i bikini

I dag har jeg hatt en skikkelig sommer-dag. Det var endelig varmt og deilig vær igjen i dag, så jeg startet dagen rolig på verandaen med litt soling. Deretter ble det litt pusling med blomstene. Må jo passe på å fjerne døde blomsterknupper så det fortsetter å blomstre!

Etter det ble det en joggetur. Ah, så deilig det er å jogge ute i finværet! Det skal jeg virkelig gjøre mye mer fremover! Så var det tid for frisørtime. Dere så jo hvordan det gikk for to innlegg siden. Hehe. Amazing!

Når jeg kom hjem fra frisøren, grillet vi litt også dro vi rett på stranda. Det er jo en skikkelig fin strand rett ved der vi bor, og det er så koselig å dra ned til den. Nå begynner endelig vannet å bli varmt, så jeg vasset masse! Ble klissvåt på skjørtet. Haha! Fikk veldig lyst til å bade i bikini.

Meeeen, det er ikke så gøy når man er en offentlig person. Da blir det fort en god del snikbilder i så grusomme vinkler og posisjoner som mulig, som havner på jodel og what not. Også er det ikke såå gøy å ta bilder med folk når man står der i bikini akkurat. Så jeg holder meg til vassing fullt påkledd. Hehe! Det funker jo bra det også!

Etter litt bading ble det en vaffel på meg. De vaflene de selger på Ulastranda er seriøst til å dø av. Så gode! Nesten så man drar på stranda bare for å kjøpe vaffel. Haha!

Rett ved stranda er det en liten havn, og på veien fra stranda er det en utsiktspost som bare er dødslekker! Elsker å se båtlivet. Per Fredrik begynte å titte etter insekter, så da satt jeg meg ned og nøt utsikten!

Nå har jeg nettopp laget ripsgele. Eller, den står fortsatt og koker, men den er straks ferdig. Så nå skal vi straks spise middag. I dag står reker med loff og sitron på menyen. Så deilig!

5 Fitness hacks

Frokost – En feil mange gjør når de prøver å gå ned i vekt / bli sunnere, er å droppe frokosten. Dette er veldig fy-fy! Frokosten er utrolig viktig for kroppens funksjoner og for at man skal holde en god og sunn kost igjennom dagen.

Handleliste – Når du skal i butikken er det smart å ha en handleliste, og da er det viktig å bestemme seg for at du kun skal kjøpe det som er på listen. Det er så fort gjort å falle for fristelsen med å kjøpe godteri eller andre usunne matvarer. Men når du har en handleliste er det lettere å få tunnelsyn på de riktige tingene.

Vannflaske – Gjør det til en vane at du alltid har med en vannflaske hvor enn du går. Da er det mye lettere å få i seg vann, og du slipper å bli dehydrert og få falskt søtsug (som egentlig bare er dehydrering).

Svidd mat – Under grillsesongen er det fort at det blir mye svidd mat her og der. Dette er det veldig viktig å unngå. Svidd mat er nemlig dessverre veldig kreftfremkallende. (kilde). Så pass på at du ikke oversteker maten.

Planlegg måltider – Når kvelden kommer og du skal lage middag er det lett å ta et kjapt og usunt valg. Du står der sulten, og det siste du klarer å tenke på er hva slags sunn mat du skal finne på i dag. Det er jo lettere å bare bestille en pizza, eller hva? Dette er grunnen til at det er veldig viktig å planlegge måltidene. Handle inn til alle måltidene en gang i uka, og ha en klar plan så er mye av jobben gjort.