Ukens blogg

Kom nettopp på at jeg har helt glemt bort å kåre denne ukens blogg! Dette ble den siste ukens blogg på en stund. Syns det har blitt så mye fokus på ukens blogg i det siste. I tillegg så var det ikke like mange som syntes det var det beste ved bloggen min, i spørreundersøkelsen. Denne ukens blogg ble i alle fall nydelige Ida Martine, som blogger på –> idafla.blogg.no <–. Elsket bildene hennes! Det er det absolutt viktigste ved en blogg, og det har hun absolutt nailet! 

Outfits of November

Hvilket likte du best?

 

Pictures

Fanvideo til Krisssy

Syns at Kristine Ullebø (Krisssy.blogg.no) har en så bra blogg. Så har lagd en video til henne. Syns hun fortjener litt ekstra oppmerksomhet!  

 
Flere som leser bloggen til Krisssy?
 
 

Dagens outfit

Hei dere! Nå har jeg kommet hjem fra skolen og er klar til å jobbe videre med historie fremføringen, jeg skal ha i morgen. Var veldig effektiv på skolen i dag, så klarte å gjøre hele fremføringen på 2 timer. Mangler bare å øve på den noen ganger forran speilet. FIkk også en utrolig gladelig mail i stad. Jeg har vunnet noe. Skal ikke røpe hva det er før det kommer i posten, og jeg kan vise det til dere. Noen som gjetter hva det kan være? Det har en verdi på ca 3500,- kr. 

Jakke og genser  – H&M // Bukse – Bik Bok // Sko – DNA // Jakke uten pelskrave – Gina Tricot // Kjede – Glitter

Bilder fra Gründercamp i Drammen

I dag har jeg vært på grundercamp. Hele påbygg på åssida dro dit i dag. Det var første gangen jeg har vært med på det, så visste ikke helt hva det handlet om. På forhånd hadde vi blitt delt inn i lag på 5 personer, det var totalt 30 lag på campen, fra Åssida, Kongsberg og Drammen Først fikk vi en liten introduksjon og ble fortalt oppgavene vi kunne velge i. Så bestemte vi oppgaver, oppgaven vi valgte var følgende “Hvordan er ditt lokalsamfunn ledende på energisparing i 2050?”.

Etter mye jobbing, spising av pizza og dødtid, var det semifinale som 11 lag ble valgt ut. To lag vant og fikk en tur til Trondheim der de kunne videreutvikle ideen sin. Blant de to lagene som vant var et lag fra klassen våres. De hadde en veldig god ide, så de fortjente virkelig å vinne! 


Våres idè


LITT pizza, sa du?


Vinnerlaget fra klassen

 

Noen som har vært på grundercamp før? 


Dagens outfit

Husk å melde deg på ukens blog HER – Trekker ut vinner i morgen. Dette blir siste ukens blogg på en stund, så her gjelder det å melde seg på!


Jakke – H&M // Bukse og genser – Gina Tricot // Smykker – lml.no // Vest – DIY se video HER // Sko – DNA // Veske – Morris 

Details

Er det en ting jeg syns er viktig til antrekk er det smykker. Det blir så plain og kjedelig uten litt smykker. I dag har jeg på meg favorittkjedet mitt som er fra lml.no. Hva forresten laget vesten selv utifra en jeansjakke. Video HER. Mange som spør om hvor den er fra. 

Viser dere resten av antrekket i kveld. 

Gründercamp

Goooood morning!
I dag skal jeg på gründercamp. Vet ikke helt hva vi skal. Vet bare at vi skal lage en idé til noe som sparer miljøet. Så dette kan bli spennende! Har med meg speilrefleksen, så skal prøve å få tatt en del bilder så dere kan se.

Kveldstrening

I kveld dro jeg på en liten treningsøkt på fitness one. Er så deilig å trene på kvelden. Da er det færrest folk på treningssenteret. Det er utrolig nok da jeg har mest energi (rart ikke sant?). Også kan jeg bare hoppe i dusjen og legge meg til å sove, når jeg har kommet hjem fra trening. Det elsker jeg! Nå skal jeg opp å drikke en proteinshake før jeg hopper i dusjen. Shaken jeg drikker smaker sykt digg, not! Brekker meg nesten hver gang jeg drikker den. Noen som har tips på gode diet proteinshaker med jordbærsmak? 

I kveld trente jeg: 
– 15 minutter på tredemølle som oppvarming 

– Beinpress

– Rompe spark 

– Sittende hantelcurl

– Knebøy

– Situps på skrå benk

– Rygghev på stativ