Ukens blogg

Denne uken var det over 150 som meldte seg på. Ble utrolig vanskelig å velge ut bare en, siden det var så mange flinke. Men klarte til slutt å finne en spesiell blogg. Denne bloggen blir skrevet av Julie Wilhelmsen, hos radiates.blogg.no. Det er en utrolig søt jente som legger ut mange fine bilder. I tillegg har hun et ryddig og rent design. En blogg verdt å sjekke ut! 

Sen lunsj med Nora

Etter shooten i dag dro jeg for å møte Nora på Solli Plass. Vi tok en liten (og etterlengtet) sen lunsj på Peppes Pizza. Det var utrolig koselig å se igjen Nora. Er så altfor lenge siden jeg har sett henne! Tror ikke det var et sekund stillhet når vi møttes, det må i så fall vært mens vi begge hadde munnene fulle med mat. Hehe! 

Backstage bilder fra dagens shoot

Lovte dere litt backstage bilder fra dagens shoot med Christian S. Fikk ikke tatt så altfor mange, siden jeg ble enten sminket eller tatt bilde av hele tiden. Vanskelig å få tatt backstage bilder når man er model. Hehe! Men fikk tatt bilde av studioet og hvordan den andre sminken var. Den første sminken som Helene lå var enkel skjønnsminke. Mens den andre var litt mer crazy. Gleder meg til å få bildene fra Christian. Legger de selvfølgelig ut på bloggen. 


På vei til shoot

I dag skal jeg ta beauty bilder med Christian S. i studio. Gleder meg til å se hvordan sminken mua’en legger blir. Skal prøve å få tatt litt backstage bilder til dere!

Meld deg på ukens blogg!

Siste sjans for å melde deg på denne ukens blogg påmelding. Gjør det i DETTE innlegget. Det går ikke ann å melde seg på i dette innlegget .

Fitness inspo

Når man trener er det lett å miste inspirasjonen litt. Derfor er det viktig å se på litt inspirasjonsbilder iblant. Det som er viktigst med trening er faktisk å spise sunt. På bildene under kan dere se noen tips til sunne og gode matretter. Lykke til!

Innlegg nr. 1000!!

Det er helt utrolig å tenke at dette er mitt innlegg nr. 1000. Føler jeg har oppnådd så mye med bloggen det siste året. Har fått verdens søteste lesere som alltid sier koselige ting ♥ Håper dere vil følge meg gjennom de neste 1000 innleggene! Hvor lenge har du lest bloggen min?


Pakke i posten – Samsung Galaxy S3

I dag fikk jeg endelig pakken i posten fra Elkjøp. Bestilte meg Samsung Galaxy S3 på fredag. Hadde egentlig tenkte til å kjøpe iPhone 5. Men har hørt med mange og lest rundt på internett at S3 er bedre. Så da ble det S3. Må si jeg er imponert allerede. Den fungerer utrolig bra. Kameraet tar utrolig gode bilder, både kameraet forran og bak. Er deilig å ikke ha en knust telefon igjen. Eneste problemet som kan bli med S3 er at den er sykt stor. Hvordan skal jeg få plass til den i bukselommen min? Men på den positive siden er det jo bra at den er stor. Lettere å browse på nettet. 

I tillegg er den jo super fin. Elsker hvite og elegante telefoner, og denne er definitivt det. Noen lesere som har S3? Fornøyd/misfornøyd med den?

Dagens outfit

Jakke og genser – Bik Bok // Sko – Converse // Bukse – Cubus // Veske- H&M

T.O.T

Nå har jeg nettopp satt meg ned og spist en liten porsjon med havregrøt. Perfekt etter en treningsøkt. I dag har jeg T.O.T. Som står for tæning og trening. Først tæning så jeg får slappet helt av, og blitt varm. Så drar jeg og trener jeg rett etter det. I dag trente jeg mest styrke. Trente armene, bena og magen. Passet på å ikke trene så hardt at jeg kom til å bli støl helt til fredag. Urutinert å være støl på fest. Skal nemlig på sekkefabrikken på fredag. Da er det russe kick off. Tror det blir sykt bra liv der, så gleder meg som en unge! 

Gleder meg også til en ting til. Har nemlig bestilt med en ny telefon. Samsung galaxy S3. Har hørt og lest utrolig mye bra om den, så nå kan jeg nesten ikke vente med å prøve den! Bestilte den hos Elkjøp over telefonen. Så han mannen jeg snakket med sa den skulle komme i går eller i dag. Hvilket den ikke har. Så jeg ringte inn til posten og de sa den kom om 2 dager ca. Dårlig av Elkjøp når jeg gledet meg så mye til å få den!