Den dagen vi får barn..

Nå kommer straks taxi’en for å hente Per Fredrik og meg. Vi skal ha en liten date-night i kveld, og det gleder jeg meg skikkelig til! Vi skal ut og spise på en restaurant her i Sandefjord som vi var på for cirka et år siden. Husker vi var der rett før vi skulle få Chloe.

Om vi bare hadde visst hva vi hadde i vente. Haha, neida, joda. Chloe er faktisk mye lettere å ha med å gjøre enn vi ville trodd. Sånn hvis man ser bort fra de tre første månedene vi hadde henne. DA var det veldig stress. Nå derimot, nå er det null stress. Eneste som er “stress” nå er å skaffe barnevakt for henne, de gangene vi skal bort. Men det løser seg som regel alltid!

Okey, nå skravlet jeg meg veldig bort her. Uansett, nå skal vi straks ut og spise litt, og jeg gleder meg så mye! Elsker å gå ut og spise sammen med Per Fredrik, for da er det bare oss to, og vi trenger ikke tenke på alt mulig jobb og dill dall. Da blir det bare kjærestetid, og det er virkelig noe man ikke bør ta for gitt når man er i et forhold. 

 

Den dagen vi får barn kommer jeg nok til å savne da vi kunne dra ut og være masse sammen. Selv om vi kommer nok til å være flinke med å få barnevakt slik at vi fortsatt kan dra på dates. Det tror jeg er viktig for å beholde romansen i forholdet. Hvis ikke ser jeg for meg at man fort kan gli litt for godt inn i pappa- og mammarollene, og glemme at man også er kjærester. 

Men, det får vi ta når den tiden kommer. Nå er taxi’en her, så jeg får løpe. Ha en fin kveld dere!

Jeg ble så flau!!

// inneholder reklame

Heisann fra tidenes mest susete blogger som har hatt en skikkelig flause! La meg starte fra begynnelsen. De siste dagene har jeg vært utrolig slapp og sliten, og har måttet pushe meg skikkelig bare for å klare og komme meg opp av senga om morgenen. Vanligvis pleier jeg å hoppe opp av senga rett før 7 om morgenen, uansett om det er helg eller ukedag.

Jeg kommer meg alltid fort igang med alt jeg skal gjøre, og føler meg ikke noe spesielt trøtt. Vel, de siste dagene har ikke vært sånn akkurat. Etter å ha slumret med alarmen i sånn 30-40 minutter om morgenen har jeg klart å komme meg opp, men rett etter frokost har jeg rett og slett måttet legge meg til å sove igjen, fordi jeg har vært fryktelig trøtt.

I dag var det så ille at etter jeg hadde spist frokost la jeg meg til å sovne igjen, og jeg sov helt til 12! Altså. Vet dere hvor langt det er på dag i min verden? Det er jo helt krise!

Ikke nok med at jeg sov så lenge, men da jeg kom meg opp og igang med dagen var jeg helt ør i hodet. Hodet verket, og jeg klarte ikke følge med på noe som helst. Per Fredrik og jeg var ute på en del ærender og da vi snakket om ting i bilen måtte jeg rett og slett bare stoppe han, fordi jeg klarte ikke følge med. 

Jumpsuit – Bik Bok

 

Det hele toppet seg da vi skulle innom og hente sushi på vei hjem. Siden vi hadde bestilt sushi, løp jeg bare innom og hentet den mens Per Fredrik satt i bilen og ventet på parkeringsplassen. Da jeg hadde kjøpt sushien gikk jeg rett ut til der bilen til Per Fredrik stod. Jeg prøvde å åpne døren på bilen, men jeg skjønte ikke hvorfor håndtaket på døren var så annerledes. Det gikk ikke ann å ta tak i det. Hadde håndtakene på bilen hans endret seg, eller hva skjedde?

Plutselig hører jeg en bil alarm gå, men som fort bli skrudd av. Deretter roper en dame “jeg tror ikke det er bilen du skal inn i”. Jeg tar en titt på bilen igjen; det var en Tesla, og det var IKKE Per Fredrik som satt inni!. Jeg innså først da at Per Fredrik hadde parkert bak denne bilen, og selv om PF hadde en Mercedes hadde jeg klart å forveksle de. Bilalarmen jeg trodde jeg hadde hørt fant jeg fort ut at var Per Fredrik som hadde tutet for å signalisere at jeg stod ved feil bil. 

Altså. Tror dere jeg ble flau når jeg innså at jeg hadde gått til FEIL bil eller?? Klarte å snuble ut noen ord om at jeg syns bilene var så like, til damen før jeg hoppet kjapt inn i bilen til PF og krøp sammen av flauhet. Hvor susete er man ikke når man går til FEIL bil? 

Aner ikke hva som er feil med hodet mitt om dagen, siden jeg er så surrete og sliten. Men det må jeg virkelig finne ut. Plutselig går jeg vel inn i feil hus snart. Hahahaah! 

 

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

 

15 Ting du kan kjøpe på eBay!

Er det ét sted jeg altfor ofte går litt bananas, så er det eBay! Alt er så ekstremt billig, og de har så utrolig mye større utvalg på enkelte ting enn andre steder. Jeg elsker å handle alt fra sminkekoster til sugerør og smykker derfra. Som regel er kvaliteten helt OK, og man kan faktisk få tak i mye kule ting derfra.

Det er bare et problem med eBay; hva skal man kjøpe derfra? Selv syns jeg det er litt vanskelig å finne ut hvilke kupp jeg kan gjøre der. Jeg vil tro at jeg ikke er alene om å tenke sånn, så derfor har jeg funnet 15 kupp dere kan gjøre på eBay! 

1 HER  /  2 HER  /  3 HER

4 HER  /  5 HER  /  6 HER

7 HER  /  8 HER  /  9 HER

10 HER  /  11 HER  /  12 HER

13 HER  /  14 HER  /  15 HER

 

 

Altså, sett så mye fint? Det sykeste er jo prisen. 8 kr for en beautyblender liksom.. Altså!

Fortell meg gjerne i kommentarfeltet hvilke ting dere likte best!

💗💗💗

Uken som gikk #27 – Penger, Avskjed, Shopping, Familie ++

// inneholder reklame

Ukens nedtur
– Tidlig denne uken gikk jeg igjennom hva jeg hadde brukt av penger helt siden januar, og jeg fikk mildt sagt sjokk. Det var så kjipt å se at jeg har kastet bort så mye penger på surrete ting. Men det positive er at jeg fikk meg en skikkelig eye-opener og nå har jeg satt opp skikkelig budsjett så jeg vet hva jeg faktisk kan bruke av penger.


Topp – Bik Bok

Ukens tanke
– Denne uken har jeg tenkt mye på økonomi og hvilke ting jeg kan gjøre for å spare penger. Jeg skrev blant annet DETTE innlegg om hvordan jeg kan spare tusenvis hver måned på mat. For meg er det uaktuelt å fortsette og kaste bort store mengder penger på alt mulig. Jeg vil heller bruke pengene mine til reiser.

 

Ukens høydepunkt
– Fredag da hele jentegjengen samlet seg hos Camilla for avskjedsfest for henne før hun flytter til Kristiansand. Vi sang singstar, spiste reker og hadde det så gøy ute på byen!

Ukens innkjøp
– Jeg har faktisk ikke shoppet noe særlig denne uken. Én ting jeg faktisk kjøpte, som jeg trengte var en ny eyeliner. Jeg elsker å lage winged eyeliner, men det er jo så vanskelig noen ganger! Fant en eyeliner fra NYX som er for nybegynnere som har veldig spesielt håndtak som jeg kjøpte, og den gleder jeg meg skikkelig til å teste ut! Du finner den forresten HER.

 

Ukens sang
– Forbered dere på en merkelig sang. Jeg elsker jo musikk som er skikkelig pumped up, og denne uken favoritt sang er; “Speedo (Bombs away remix) – Neon Giants”. Den er for de litt særere, men jeg elsker den!


Genser – Gina Tricot

 

Ukens opptur
– Sånn bortsett fra at jeg endelig skal få skikkelig kontroll på økonomien min, har denne uken opptur vært lørdagen da jeg fikk tilbrakt masse tid sammen med familien min. Jeg rekker ikke å være hjemme hos foreldrene mine så ofte, så det er veldig koselig når jeg først er der! Lørdagen startet med brunch sammen med alle damene i familien, etterfulgt av besøk hos foreldrene mine, og til slutt en tur innom søsteren min og tantebarna mine.

 

Ukens spørsmål #170 – Spiseforstyrrelse, Hotel Cæsar, Walk in Closet +++

// inneholder reklame

Har du vært med i hotel Cæsar? Var en episode med Jens august og Goggen i en motorsykkelbutikk hvor en som lignet veldig på deg også var med, stemmer det?
– Ja, det stemmer! Jeg var med på den ene episoden da jeg gikk første året på videregående. Det var lenge før jeg hadde noe blogg, så det var så stas å få møte de fra Hotel Cæsar. Husker jeg til og med fikk fra skolen så jeg kunne være med. Hehe! 

 

Hvor er hårbøylen fra?
– Den kjøpte jeg på TopShop da jeg var i London for ikke så lenge siden.

Topp – Bik Bok

 

Hvordan reagerer venner og familie når noen kommer bort og vil ta et bilde med deg?
– For dem blir det skikkelig mindfuck, siden de ser på meg som “stina” og ikke “stinablogg”. De er så vandt til å være med meg, at de ikke tenker over at jeg har en stor følgerskare på nett. Hehe! Men de syns det bare er hyggelig når folk kommer bort, så det er bare å komme bort og si hei og ta et bilde! 

 

Kommer du til å ha en fast dag for YouTube igjen?
– Det frister litt egentlig. Fordi jeg satser så mye på bloggen og oppdaterer dere her 3 ganger om dagen, og da blir YouTube fort litt glemt. Så jeg vurderer å ha en fast dag i uken igjen, sånn at jeg må legge ut noe den dagen. Men samtidig vet jeg at da kommer jeg ikke til å ha muligheten til å vlogge fritt, og det syns jeg er så gøy. Så jeg kommer nok ikke til å starte med fast dag igjen med det første


Sett – Nelly

 

Kan du begynne å lage pranks på pelle på YouTube kanalen din?
– Nei gud a meg! Det ville jeg aldri gjort. Jeg har sett når folk har gjort sånne pranks på hverandre for YouTube, og jeg har alltid tenkt; “det der, det skal aldri Per Fredrik få lov til å gjøre på meg”. Tenk å få en melbombe på seg sånn helt ut av det blå, av den man er sammen med?! Nei, det ville jeg aldri gjort mot Per Fredrik.


Topp – Gina Tricot 
 

Har du spiseforstyrrelse?
– Nei. Jeg har aldri hatt og har heller ikke noen spiseforstyrrelse nå. Har hatt venninner som har hatt det, og jeg har sett hvor galt slike ting kan gå. Dersom du tror / vet at du har en spiseforstyrrelse er det ekstremt viktig at du får hjelp med det. Snakk med foreldrene dine, en venn eller en psykolog. 


Topp – Nelly  /  Jeans – Gina Tricot
 

Er det forskjell på dialekten fra Hokksund og Oslo, da..? Haha, hilsen Sunnmøringen 🙂
– Haha, ja det er stor forskjell! I Oslo vil jeg si at folk snakker mye “renere” og bruker ord og formuleringer som er mye nærmere bokmål enn hva man gjør i for eksempel Hokksund. I Hokksund er det veldig mye a-endinger, annerledes oppdeling av ord, og generelt mye bredere “dialekt” enn i Oslo. 

 

Lurer veldig på hvordan du bygget ditt walk in fra ikea? Var du der og fikk det tregnet? Husker du pris for alt?
– Man kan tegne på online eller så kan man tegne det på IKEA. Jeg tegnet det først online for å planlegge det skikkelig, deretter gjorde jeg det igjen i butikken. Men da var det en ansatt som gjort det, og jeg tror kanskje det var hans første dag på jobben, for han rota til alt. Han hadde fjernet nesten all innmaten til skapene på bestillingen. Så pass på at du selv går nøye over bestillingen etter de har hjulpet deg. Mitt kostet mellom 10’000-15’000,- kr. Det er så lenge siden, så jeg husker ikke helt prisen. 

 

Er det slik at du kurer hele håret når du har extensiosn, inkl hodebunn? eller bare tuppene av extensions? Vil gjerne prøve ut tape-extensions fordi jeg har mistet så mye av håret mitt .. så lurer litt på om det er veldig slitsomt ?
– Festene skal ikke få hårkur, balsam eller andre ting på seg som kan løsne opp limet. Shampo er selvføgelig ok. Derfor tar jeg kun hårkur fra rett over skuldrene og ned. Tar man like mye og like langt hår som mitt hår er det en del stress, men det er det uansett om det er ekte eller ei. Så det kommer ann på hvor mye og hvor langt hår du skal ha.

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

5 Ting som ødelegger håret ditt

– Høy hestehale over tid – 
Om du alltid har høy hestehale blir håret ditt etterhvert gnagd rett av. Dette er fordi at strikken må være såpass stram at den kan klare å holde oppe en høy hestehale. Har du i tillegg håret i strikk samme sted hele tiden, blir håret gnagd av der strikken er.

Dette er noe som skjer over tid selvfølgelig, så man merker det ikke med en gang. Men om håret ditt blir tynnere og tynnere, kan dette være grunnen.

 

– Du glemmer å kure håret ditt- 
Hår trenger ekstra pleie iblant, og derfor er det viktig å kure håret. Om du vasker håret hver dag, til annenhver dag, anbefaler jeg å kure håret 1 gang i uken. Selv kurer jeg nesten annenhver gang jeg vasker håret. Men dette er mye fordi jeg har hair extensions.
 

– Du retter / krøller håret hver eneste dag- 
Denne varmebehandlingen er helt drepen for håret ditt! Test ut flettekrøller, flettefrisyrer eller bare kjør på med naturlig hår. Eventuelt invester i en faktisk god hårspray som gjør at krøllene holder i et par dager av gangen, når du først krøller håret. 


– Du vasker håret hver eneste dag – 
Når du vasker håret strippes det for naturlige oljer, i tillegg til at hele runden med hårføner, å gni håret inn med shampo, og eventuelt rette / krølle skader håret mye. Så prøv å vask håret heller annenhver, eller hver 3 dag.

 

– Du bleker håret – 
Okey, den her sier seg jo selv. Men har du faktisk tenkt over hvor mye bleking skader på håret? Da jeg gikk fra svarthåret til brunette (som failet fordi frisøren ikke gjorde en god jobb), bleket hun håret mitt, og etter det ble håret mitt skikkelig skadet. Så da kan du jo tenke deg hvor mye håret ditt blir skadet hvis du hele tiden bleker det. 

 

Herregud for en dag!

Dagen i dag har virkelig bare sust unna! Etter at jeg blogget i stad, var jeg en del hjemme hos foreldrene mine med mamma, mens vi skravlet om alle mulige blomsterting. Fikk så mange idéer til ting jeg kan gjøre her hjemme. Så nå klør det i de grønne fingrene mine. Tihi!

Etter det gikk jeg en tur ned til søsteren min. Hun bor rett ved siden av foreldrene våre. Så da lekte jeg masse med tantebarna mine og var der en god stund!

Jeg har bare hatt en veldig slitsom uke, så jeg hadde ikke energi til å være der så altfor lenge. Men jeg ville jo innom siden hun hadde bursdag. Det syns jeg er et must! Når noen har bursdag drar man faktisk innom altså. Uansett hva!

Det var i alle fall veldig gøy i bursdagen hennes, og jeg er så glad for at vi dro innom! Nå er jeg helt kjørt, så nå skal jeg legge meg rett ut på sofaen og slappe av sammen med Per Fredrik!

 

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg

Det er ikke mange som vet det..

// inneholder reklame

Nå er jeg tilbake i Hokksund en tur. Jeg har nettopp vært i brunch med alle jentene i familien, siden kusinen min fra Danmark var hjemme en tur. Nå er jeg oppe hos foreldrene mine en tur. De bor jo i Hokksund, som er stedet jeg er født og oppvokst. Det er nok ikke så mange av dere som visste. Hehe! “Dialekten” min er jo ganske utvasket, da jeg har bodd veldig lenge i både Oslo og Sandefjord. 

Blusen min er fra Gina Tricot, og du finner den HER.
Du finner den også i blå HER

 

Gårsdagen ble utrolig morsom! Dere har vel kanskje sett en del av det på Snapchat allerede? Vi sang singstar og spiste så mye reker hjemme hos Camilla! Senere på kvelden dro vi ned til Drammen sentrum, og var vel innom nesten alle utestedene i byen før vi til slutt endte opp på The Box, hvor hele jentegjengen danset sammen igjennom natten! Så alt i alt ble kvelden i går helt fantastisk! 

I kveld skal jeg ut igjen. Rebecca skal feire bursdagen sin med tropisk tema. Så det blir veldig gøy! Krysser fingrene for at været ute blir bedre. For nå har det regnet veldig i Sandefjord har jeg hørt. Kjipt! 

Men, nå skal jeg ut en tur i hagen. Mamma skal vise meg alle blomstene sine. Hun har jo enda mer dilla på blomster enn jeg har. Mon tro hvor jeg har arvet det fra! Tihi! 

 

 

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

Reke-fest!

Her er det fullt rekeparty altså! Camilla er så morsom så hun hadde kjøpt inn masse rekepynt, blant annet rekehatter og rekesmekker. Så nå sitter vi med skikkelig utkledning her. Hahah!

Nå skal vi sette oss ned og spise. Vi har 4 kg med reker, så jeg har en følelse av at jeg kommer til å rulle ut derfra!

Hahaha. Dør av Vicky!

Nå får jeg komme meg tilbake til festen. Bloggnerden 🤓 ha en fin fredagskveld dere!

 

 

 Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Stinablogg 

Valget falt på denne

Wow, så utrolig mange som kommenterte mitt forrige innlegg om hvilken kjole jeg skulle bruke i kveld! Jeg gikk for settet, da jeg følte det passer best for kvelden. Nå står jeg egentlig klar for å dra hjemmefra. Er som alltid for sent ute. Skjønner ikke hvordan jeg får det til! Haha! 

Det her er i alle fall kveldens antrekk. Håper virkelig ikke det blir for kaldt. Jeg er alltid livredd for at det skal bli for kaldt, så ekstra skift er alltid med. Hehe!

Nå må jeg nesten løpe om jeg ikke skal blir aaaaltfor forsinket. Håper dere får en fin fredagskveld! Skal prøve å oppdatere dere via snapchat (stinablogg) i løpet av kvelden!