Vinn stilige plakater fra Desenio!

// annonse

Dere har kanskje fått med dere at jeg har sett etter noe kult å ha på veggene mine, helt siden jeg flyttet inn i leiligheten min? Vel, endelig en stor godnyhet! Jeg har endelig funnet en side som selger masse kule plakater til å ha på veggen. Siden heter desenio.no og har et stort utvalg med plakater. Selv har jeg bestilt 3 stykker hjem i posten, og kan nesten ikke vente med å henge de opp! De kommer til å passe perfekt inn i leiligheten min. Hvilke jeg har valgt ut får dere se når jeg har fått hengt de opp. Så det kommer et blogginnlegg om det senere! 

Men først en annen veldig god nyhet. I samarbeid med Desenio har jeg fått lov til å dele ut noen kule fashion plakater til en heldig leser. Alle plakatene ser du i kollasjen ovenfor. Fine, ikke sant? Jeg liker spesielt god den med Prada plakaten! 

For å vinne disse plakatene må du svare på spørsmålet “Hva het grunnleggeren av Prada?” i kommentarfeltet i dette blogginnlegget. Husk å legge ved mail addressen din, så jeg kan kontakte der dersom DU vinner! Lykke til dere! 

 

Her er noen flere av plakatene desenio selger. Utrolig kule eller hva?


Konkurransen avsluttes 7. september. 

 

 

 

Ukens spørsmål #72

Hva er ditt forhold til dyreplageri eller dyretestete produkter?
– Jeg prøver så godt jeg kan og alltid bruke sminke og andre produkter som ikke er testet på dyr. Men jeg må ærlig si at jeg ikke er flink nok til å alltid sjekke dette da jeg kjøper produkter. I fremtiden er et av målene mine å bli enda flinkere til å sjekke opp slike ting. Jeg syns det er viktig at vi setter dyrevelferd høyt oppe på prioriteringslisten vår. Apropo akkurat dette. Jeg leste nylig at det nå har kommet dyrepoliti til Norge. Det gir jeg en stor tommel opp på! Håper virkelig at det kan hjelpe til å ordne opp, slik at det blir bedre dyrevelferd i Norge fremover. 

 

Var ikke Donna med på “ingen kjære mor” for noen år tilbake?
– Jo, det var hun! Så det er nok derfra mange av dere kjenner henne igjen. Pluss at hun har blogget i mange år, så dere har nok sett henne i bloggverdenen også. 

 

Har du noen tips å komme med til blogg som er nybegynnere og hvordan man kan forholde seg til tre-fem ting om det skulle være tema? Eks sånn som din: trening, mote og kosthold (tror jeg det var!) ehehe.
– Det jeg gjør er at jeg blogger om de tingene som interesserer meg. På den måten blir det lettere å varierer innholdet. Men skal man skrive om forskjellige temaer kan det være smart å sette opp en liten plan på innleggene, sånn at man ikke blogger altfor mye / lite om de forskjellige tingene. Også er det litt viktig at temaene passer sammen. Hvis man for eksempel blogger og mote og skjønnhet, tviler jeg på at fugletitting passer inn i bloggen. Hehe! 

 

Elsker sofaen din, hvor er den fra?
– Den er fra IKEA. Modellen heter  Kivik og jeg har den i fargen “isunda grå”. Jeg er veldig fornøyd med den! Den er så utrolig fin, i tillegg til at den er super comfy å sitte i. Nesten litt minus at den er så komfortabel, for da har man lyst til å sitte i den hele tiden. Haha! 

 

 

Er du veldig negativ med deg selv og hvordan du ser ut? Er det mange ting du er ufornøyd me din kropp?
– Jeg er nok litt streng med meg selv, og ønsker alltid å se best ut som mulig. Men jeg har egentlig ingenting jeg ikke er fornøyd med på kroppen min. Men jeg tror nok at hvis jeg hadde sluttet å trene, ikke kunne brukt sminke og hair extensions, at jeg hadde blitt ganske misfornøyd med utseendet mitt. Men jeg er veldig for den tanken, at man selv bestemmer hvordan man skal se ut, så hvis man er misfornøyd med noe, så får man heller fikse det, enn å gå rundt og være misfornøyd. 

  

Hvilke cover bruker du på pcen din? Love it!
– Det er et DIY prosjekt jeg gjorde for noen måneder tilbake. Hele innlegget finner du HER.

 

Jeg lurte på hvilken redigering app du bruker til å redigere videoene dine?
– Jeg bruker ikke noe app. Men et program som heter adobe premiere pro. Jeg er veldig fornøyd med det programmet, og syns det gjør redigeringen mye raskere og lettere for meg. Vanligvis ville jeg kanskje brukt 2-3 timer på å redigere en liten video i windows movie maker. Men i premiere bruker jeg kanskje rundt en time, på den samme jobben. Det eneste minuset med programmet er at det koster rundt 200,- kr i måneden. Men hvis man lager mye videoer er det absolutt verdt pengene. 

 

 

Hvor er toppen fra? Utrolig fin, og sommerlig!
– Den er fra Bik Bok. Jeg kjøpte den for rundt en måned siden, og jeg har vært like forelsket i den siden. Den passer til så og si alt, og er så utrolig fin!

Hei jeg lurte på hva du syntes er morsomst med og være blogger?
– Hmm.. Vanskelig spørsmål! Det er så mange ting som er morsomt med å være blogger. Men det at dere stadig vekk stopper meg på gaten, spør om å ta bilde og forteller at dere liker bloggen min, er det jeg syns er aller morsomst. Ellers enn det syns jeg det er veldig gøy å ha en jobb der jeg har det veldig fritt. Jeg kan reise rundt i verden og fortsatt ha med jobben min, og jeg kan selv bestemme hva jeg skal gjøre på jobb. Har jobbet siden jeg var 15 år (altså i 7 år), så jeg har hatt flere sjefer og arbeidsstillinger, og jeg er så glad for at jeg slipper å måtte ha det lengre. Det å kunne bestemme over sin egen jobb er så utrolig viktig for meg.

 

Har du bare svart hår, eller er det litt rødbasert? Ser litt sånn ut! Men fint er det i alle fall! håper du får en fin dag videre!
– Mitt eget naturlige hår er nesten svart. Men hair extensionet har jeg valgt å ha i en litt lysere tone, siden det gir mer spill i håret. 

Har du tips til en bra concealer? Jeg har masse kviser rundt i hele ansiktet og vil gjerne dekke dem så bra som overhode mulig…
– Jeg sliter veldig med kviser selv. Men jeg bruker en veldig god foundation fra Maybelline “dream satin liquid” og foundation pudder fra bareminerals. Det dekker over kvisene veldig bra, så det anbefaler jeg deg å teste ut! 

 

Hvem er forbilde ditt?
– Hmm. Det var et vanskelig spørsmål! Jeg har ingen spesielle forbilder egentlig. Men jeg ser veldig opp til mennesker som tørr å følge drømmene sine, og som jobber hardt for å oppnå de. Og mennesker som tørr å gå imot strømmen og gjøre ting på sin egen måte. 

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Husk at du kan følge meg på facebook, og få alle bloggoppdateringer, ved å trykke HER

 

Video: Vlog dag 3!

God lørdag! Da var endelig vlog dag 3 ute her på bloggen og på youtube. Noen stikkord om hva dagens video handler om; shopping, sykling, champagne, og feiring! Enjoy! 

Trykk HER for å abonnere på youtube kanalen min! Eller søk på “stina blogg” på youtube for å finne kanalen min. 

Video: Vlog dag 2!

God fredagskveld! Nå er det bare å hente seg noe godt å spise, og sette seg godt ned forran pc’en og se på dagens vlog!

Gå ut av komfortsonen!

I dag har jeg hatt en veldig effektiv og travel morgen! Jeg har vært hos kiropraktoren en tur, har syklet en lang tur, kjøpt nytt stativ til å bruke til vlogging, redigert gårsdagens video (som kommer ut senere i dag), filmet masse til morgendagens vlog, og gått igjennom en mildt sagt stappfull mail innboks. Phew, for en dag det har vært så langt!

Må si jeg syns det er veldig gøy å ha en vlog uke. Det er jo selvfølgelig en god del ekstra jobb, men det er veldig gøy med litt nye utfordringer! Det er viktig å gå ut av komfortsonen iblant, og tørre å gjøre noe helt nytt. Ta litt inspirasjon av dette, og prøv ut noe helt nytt i helgen du også! 

Nå er det back to more work igjen, så blogges vi senere i kveld. Da kommer gårsdagens vlog ut også. Så det blir gøy! Ha en fin start på helgen så lenge! 

DIY: Marmor på budsjett!

Som jeg såvidt nevnte i vlog’en jeg la ut tidligere i dag, handlet jeg inn ting til å gjøre en DIY i dag. Jeg har nettopp blitt ferdig med prosjektet, og det ble så fint! Marmor har jo blitt veldig populært den siste tiden, og det er å sees på de fleste blogger, instagram og pinterest. Men, marmor er ofte veldig dyrt og en slik plate som jeg nettopp har laget kan ofte koste 300-500,- kr. Og det syns jeg er altfor dyrt! Og jeg tipper jeg ikke er alene om å synes det? Derfor har jeg laget en billigere versjon, som ble minst like fin! 

Jeg valgte å lage platen til kjøkkenet og ha litt krydder og olje på den. Men du kan også bruke den til å ha en blomstervase på, eller ha en skål med noen smykker på toppen av platen, her er det bare fantasien som setter grenser. Så slå dere løs!

Til dette prosjektet trenger du:

– Selvklebende marmor designfolie. Jeg kjøpte en 2 meter lang rull for kun 79,- kr på Panduro.

– Tapetkniv

– En plate. Denne kjøpte jeg på Panduro for 29,- kr. 

– Et underlag du kan skjære på. Jeg brukte en fjøl. 

Begynn med å skjære ut et stykke av designfolien som er ca 1 cm større enn platen. 

Ta av beskyttelsesfilmen og legg platen i midten oppå det klebede området. Press vekk alle luftbobler. Skjær så i hvert hjørne. 

Brett folien over hvert hjørne, så folien også dekker sidene av platen. 

Voilà og du er ferdig!


 

 

Syns det passet så godt inn på kjøkkenet mitt. Er dere ikke enige?

Video: Vlog uke?!

Video på en torsdag? æææh! Hva tenker dere?

20 Fun facts

På shopping er jeg… Som regel alltid alene. Elsker å gå rundt i min egen verden og titte på både klær og andre fine ting.

På byen er jeg… Nesten alltid danseløven. Jeg elsker å slå meg løs på dansegulvet og ha det gøy med venninner! 

På skolen er jeg… Ikke lengre! Og takk gud for det. Har enda mareritt om at jeg kommer for sent til skolen. 

Hjemme alene er jeg… Som regel alltid i jobbmodus. 

På jobb er jeg… alltid! Og jeg elsker det! Det å kunne ha en jobb der man selv velger hva man vil gjøre er helt fantastisk! 
 
I matbutikken er jeg… som regel helt i min egen verden, med hodet planta inn i handlelista på telefonen.
 
På facebook er jeg… innom hele tiden. Vet ikke hva det er med facebook som jeg syns er så interessant. Kanskje er det alle de virale videoene? Ikke godt å si. Men jeg t titter litt for ofte innom der.
 
På Mc Donalds er jeg… veldig sjelden! Tror kanskje det kan ha noe med at jeg var ekstremt mye på mc donalds da jeg var liten. Så derfor er jeg drittlei av all maten dems nå. 
 
På vorsspiel er jeg… den første som kommer! Jada, alltid tidlig ute. I det siste har jeg til og med prøvd å komme litt “for seint” sånn at jeg slipper å komme så kleint tidlig. Meeen, det går ikke bra enda. Så langt er det seneste jeg har kommet for sent vært 10 minutter.. 

På nachspiel er jeg… aldri.. Haha, tror jeg har vært på et nachspiel det siste året. Blir så altfor fort trøtt, og takler virkelig ikke å være våken til seks om morgenen. 
 
På flyet er jeg… den som sovner først. Og gjerne før flyet i det hele tatt har tatt av. Er det ikke internett på flyet kan jeg like så godt bruke tiden effektivt, og sove litt, så jeg slipper det senere. 
 
I diskusjoner er jeg… hun som alltid tørr å si sin egen mening, selv om alle andre er uenige. Og ja, det kan ofte bli ganske dårlig stemning. Men det får man bare tåle! 
 
På toget er jeg… livredd for å måtte sitte feil vei. Havner jeg feil vei på toget blir jeg “tog-syk” veldig fort. 

På tinder er jeg… hun som sveiper alle til venstre. Vet ikke om jeg er ekstremt kresen, eller om utvalget er dårlig. Men jeg finner så og si aldri noen jeg liker der! Hmm.. 
 
På biltur er jeg…  som regel den som kjører, og skrur på musikken på fullt! 
 
I telefonen er jeg… nesten hver dag. Enten om jeg snakker med familie eller venner, så syns jeg det er koselig å snakke i telefonen. En ekstra fun fact, hver gang det skjer noe spennende så er mamma den første jeg ringer. 
 
På melding er jeg… kort og care. Jeg hater å sende meldinger, så jeg pleier som regel bare å skrive “oh yes” “shit såpass ja!” når jeg skal svare. Ikke fordi det folk sier er sykt uinteressant, men rett og slett fordi jeg hater å skrive meldinger med andre. Føler at jeg skriver nok her på bloggen. Så hvis jeg skal snakke med venner får de heller ringe meg, eller møte meg. 


På ferie er jeg… frøken bloggturist. Her skal alt taes bilde av og blogges om! Er det noe spennende som skjer, eller noe jeg fint jeg ser, så skal det dokumenteres! 
 
Akkurat nå er jeg… hjemme og sitter forran arbeidspulten min. 
  
På date er jeg… som regel sjukt klein. Hater hvis det blir sånn date hvor man skal ut og spise på restaurant eller gjøre noe skikkelig romantisk. Usj, det blir så kleint og klissete. Sleng en big one pizza i ovnen mens vi ser på en action film hjemme hos deg, så blir daten så mye bedre! 

 

 
Foto – Kyle Meyr // kylemeyr.com