Kjøre i fylla?

I kveld skal vi både på vors og innflytningsfest. Først ut skal vi til Rebecca som har vors. Er alltid så sykt gøy hos henne! Så det gleder jeg meg til!

Senere i kveld skal vi videre til Tønsberg på innflytningsfest til en av kompisene til Per Fredrik. Han har nettopp flyttet fra Oslo til Tønsberg, så det blir gøy å se hvordan han har fått det!

Jeg skal forresten IKKE drikke i dag, så jeg kjører bil. Blir bare redbull her. Så da trenger dere ikke ringe politiet igjen og anklage meg for å kjøre i fylla 😄

Nå skal vi bare kaste i oss litt mat så kjører vi rett videre på vors. Håper dere får en fin lørdag! 💗✨

10 Ting jeg skal gjøre i Oktober

Uæææh, tenk at det er 1 oktober i morgen! Herregud! Dette året har bare flydd avgårde, og september har sust bort! I september reiste jeg til Mallorca med søsteren og moren min i noen dager og fikk masse sol.

Jeg feiret også 2 års dag med Per Fredrik hvor vi koste oss skikkelig med 7 retter på gourmet restaurant. Jeg ble intervjuet av VGTV om intimgrenser i forhold, og jeg har vært på utallige turer i skogen i det fine høstværet. September har vært skikkelig bra!

Siden det er 1 oktober i morgen har jeg satt meg noen mål og tanker om hva jeg vil gjøre i den påfølgende måneden. Her er hva jeg vil gjøre:

 

🎃 Feire Halloween – I år har jeg lyst til å gjøre skikkelig mye ut av Halloween. Jeg vil lage noen forskjellige halloween looks til YouTube, noen DIY prosjekter til bloggen og til slutt har Per Fredrik og jeg planer om å lage en skikkelig Halloween fest med venner!

💻 Bloggmøter – Til uken skal jeg i hele 3 bloggmøter og møte en hel haug av kollegaer fra både Nettavisen og United Screens. Vi skal snakke om hvordan vi vil gjøre ting fremover, og på det siste møtet skal flere av oss bloggerne møtes for å snakke sammen om rett og slett; blogging. Hehe!

🎂 Bursdag – Denne måneden har søsteren min bursdag og det skal feires! Rart å tenke på at hun blir 28 år. Skjønner liksom ikke at hun allerede har blitt så voksen!

🐶 Dyrlege – Chloe skal til dyrlegen for 1 års kontrollen sin og da blir det både vaksiner og full sjekk av henne. Mon tro om de skal ta røntgen av henne for å så om leddene er ferdig vokst? Har i alle fall hørt at det er noe man gjør da for å sjekke hvordan det står til med hunden og om den er ferdigvokst.

👯 Kusine – Kusinen min Eveline kommer på besøk fra England og jeg gleder meg så til å se henne igjen! Vi har alltid stått hverandre nærme og pushet hverandre til å følge drømmene våre. Fun fact; det var hun som fikk meg til å blogge.

Genser – NLY, HER

Choker – Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå! 

Bukse – Bik Bok, HER

🌟

 

💪🏼 Styrketrening – Nå som jeg er igang med styrketreningen igjen skal jeg gå inn for fullt i den kommende måneden. Jeg er så gira på å bli sterk igjen og jeg gleder meg til å føle meg som superwoman igjen!

💰 Business – I den kommende måneden blir det nok en god del fart på jobbfronten. Jeg har nettopp fått en manager som skal blant annet selge annonser for meg. Annonser er en av måtene jeg tjener penger på, og det er når jeg gir omtale av en tjeneste eller et produkt på en av mine plattformer. Frem til nå har både Nettavisen og United Screens solgt annonser for meg på bloggen, instagram, youtube og snapchat. Men nå får jeg også en manager som skal selge annonser for meg. Han virker utrolig dyktig og jobber allerede med blant annet Anne Brith og Pilotfrue. Så dette blir veldig spennende!

🍰 Eksperimentere på kjøkkenet – Jeg har endelig fått igjen en del av gleden ved å stå på kjøkkenet. I måneden som var fikk jeg helt dilla på å lage cup cakes! I den kommende måneden har jeg veldig lyst til å eksperimentere rundt på kjøkkenet. Jeg har jo gått 2 år på kokkelinja i tillegg til flere måneder som lærling og kokk, så jeg kan jo veldig mye om matlaging fra før av.

Men jeg trenger å friske opp litt i hukommelsen og lære nye triks! Har blant annet sett meg ut en kjøkkenmaskin jeg skal kjøpe for å gjøre det litt lettere å lage forskjellige matretter og baking. Dette blir så gøy!

🍁 Gå turer i skogen – Høsten er så utrolig vakker og jeg skal virkelig nye den! I oktober har jeg lyst til å dra ut på litt lengre turer i skogen med pølser og kakao i sekken og grille sammen med Per Fredrik eller venninner!

 

 

🍁 Hva skal du i oktober? 🍁

 

Mye å gjøre? Da bør du teste dette trikset!

// inneholder reklame

For noen dager siden våknet jeg opp med tidenes beste idé til hvordan jeg skal organiserer ting jeg må gjøre. Både på jobben og på det private er det alltid massevis av ting som må gjøres. Innlegg må skrives, kvitteringer må sendes til regnskap, filmer må spilles inn og bli redigert, klesvasker må vaskes og henges vekk, gresset må klippes, osv. Generelt er det alltid noe som må gjøres.

Problemet er bare at jeg skriver opp hva jeg må gjøre overalt i notatbøker, notater på mobilen, oppe i hodet mitt, også blir alt bare surr. Jeg glemmer hva jeg må gjøre og notater blir borte. Ikke akkurat veldig idéelt. Det resulterer i at jeg ikke får gjort ting effektivt nok og det blir mye dødtid der jeg prøver å huske hva jeg måtte gjøre. 

Genser – NLY, HER

Choker – Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå! 

Bukse – Bik Bok, HER

🌟

Men! For et par dager siden fant jeg en løsning til disse problemene, og de siste dagene har vært mildt sagt ekstremt effektive. Det er så gøy å rekke unna alt jeg må gjøre og litt til, og vite at jeg har hatt en dag hvor jeg har fått unnagjort massevis. Jeg hater dager hvor jeg ikke har fått gjort mer enn akkurat minimum, og hvor jeg føler at dagen bare har blitt kastet bort.

Løsningen er enkel. Jeg bruker en tavle som Per Fredrik kjøpte på Clas Ohlson for et års tid siden, som jeg har fått av han i ettertid til å organisere post-it lapper. Øverst henger jeg rosa lapper. Disse lappene skal det stå ting på som jeg må gjøre den dagen. Ofte en oversikt over innleggene jeg må skrive og ta bilder til, møter og andre ting som jeg må gjøre den dagen.

Denne delen oppdaterer jeg hver eneste kveld, sånn at jeg vet akkurat hva jeg må gjøre når jeg står opp. Her kan du for eksempel har lekser som må gjøres, prøver du må pugge på, handle inn mat og andre ting som må gjøres den dagen.

På neste rad har jeg gule post-it lapper som er ting jeg må gjøre på jobben, men som ikke haster. Det er ting jeg kan gjøre når jeg er ferdig med alle de rosa lappene. Det kan være ting som; sende inn kvitteringer, tømme e-mailen, hente post, osv. 

På den nederste raden har jeg grønne post-it lapper. Her står alt jeg må gjøre her i hjemmet, som; klippe gresset, rydde i skapene på kjøkkenet, vaske klær, vanne blomster, osv. Her er rett og slett alle husholdningsting som jeg gjør når jeg er ferdig med de rosa og gule lappene. 

Som dere skjønner jobber jeg meg nedover tavlen, og av erfaring føler jeg det fungerer best å starte på toppen, og jobbe deg nedover.

For min del har dette fungert helt fantastisk. Siden alle tingene jeg må gjøre henger oppe på en tavle får jeg full oversikt, og jeg blir ikke så stresset over at jeg ikke har oversikt over ting som må gjøres. Det blir lettere å få ting gjort, og herregud så mye mer effektiv hverdagen min har blitt etter jeg begynte med dette! Det anbefales virkelig å teste ut! 

 

Det har blitt glemt bort..

// inneholder reklame

I dag følte jeg skikkelig på høstvibbene, så jeg ble inspirert til å gå for et skikkelig høst antrekk. Burgunder er en farge jeg syns er veldig fin, men som jeg føler man nesten kun kan bruke om høsten. Det er jo uten tvil en skikkelig høstfarge! Jeg digger den!

Lille bloggassistenten er alltid med! Liten fun fact; Chloe er med meg overalt 24/7 når jeg er hjemme og er alltid rundt meg når jeg tar bilder. Hehe!

Overknee boots er noe jeg virkelig kommer til å bruke mye av i høst og vinter. Det er så fint! I tillegg så varmer det skikkelig, og det er jo genialt hvis man vil bruke skjørt. Når det blir enda kaldere slenger jeg nok på en strømpebukse også, men så langt varmer det mer enn nok. 

Genser – NLY, HER (50% rabatt nå!)  //  Skjørt – NLY, HER

Sko – NLY, HER (på salg nå!)  //  Belte – Bik Bok, HER

Klokke – Daniel Wellington, HER  //  Veske – Primark

Choker – Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå!)  //  Solbriller – Rayban, HER

Har fått skikkelig dilla på å ta antrekksbilder igjen. Det gjorde jeg flere ganger i uka hele tiden før, men de siste par årene har det blitt litt glemt bort. Men det er jo så gøy å ta antrekksbilder og vise dere masse forskjellige antrekk. Jeg digger det i alle fall, og jeg håper dere syns det er like gøy med antrekksposter! 

Planer for fremtiden – Barn, Blogging, Penger, Hus +++

// inneholder reklame

Veldig ofte får jeg spørsmål om hva mine planer for fremtiden er. Når skal jeg få barn? Skal vi bo i huset vi har nå for alltid? Kommer jeg til å flytte tilbake til Drammen / Oslo? Kommer jeg til å blogge til jeg pensjonerer meg? Hva gjør jeg hvis bloggen tar slutt? 

Dette er bare noen av spørsmålene som ofte kommer inn her på bloggen. Siden alle handler generelt om fremtiden min, tenkte jeg å svare på alt i et innlegg. Jeg har jo en god del planer og tanker om fremtiden, om alt blir slik jeg ønsker at det skal være, det er usikkert. Men det er i alle fall planen!

Genser – NLY, HER (50% rabatt nå!)

Skjørt – NLY, HER

Choker – Gina Tricot, HER (kun 20,- kr nå!)

Belte – Bik Bok, HER

 

Barn – Jeg er bare 24 år og føler meg virkelig ikke klar for barn helt enda. Barn er noe jeg godt kan tenke meg å få med Per Fredrik, men jeg vil gjerne vente noen år til vi er både klare psykisk og føler vi er veldig frie i økonomien og kan ta det litt mer med ro når det kommer til jobbene våre. Vi har også veldig lyst til å reise mye før vi får barn, for det er jo ikke sånn at man kan ta med en baby til New York på seightseeing. Hehe! Jeg ser for meg at 28-30 er en fin alder å få barn på. Da er vi begge godt voksne og er nok mye mer klare for det. 

Hus – Akkurat nå bor vi i et hus på 220 kvm som ligger i Sandefjord. Vi elsker huset vårt! Dette er jo det første boligkjøpet mitt og det er veldig stas å ha et så stort og fint hus allerede fra en alder på 23 år som jeg var da vi kjøpte huset. Den dagen vi får barn kommer vi antagelig til å kjøpe et større hus, for det er mye av huset som går bort til studio til Per Fredrik og kontor til meg.

Jeg har vært litt frem og tilbake med hvor jeg vil bo. I Drammen er jeg mye nærmere venner og familie, og i Oslo er det mye av business som skjer. Men samtidig så føler jeg meg ikke hjemme på noen av de stedene, og jeg foretrekker Sandefjord. Her får jeg liksom ro i sjelen, om dere skjønner? Føler meg så teit når jeg bruker det uttrykket, men det er jo det jeg føler. Hehe! Dessuten så er det jo kort vei til både Drammen og Sandefjord med bil, og det gjør meg ingenting å pendle litt iblant. 

Bloggen – Jeg elsker virkelig å jobbe med blogging og YouTube, og håper på at det er mulig å gjøre i mange år fremover. Men jeg kommer til å være veldig flink til å spare mye av det jeg tjener sånn at jeg kan investere de pengene videre i firmaer / eiendom senere, sånn at jeg får inntekt fra forskjellige ting og står mer trygt økonomisk. Nå for tiden holder jeg på å lære meg mye om hvordan økonomi faktisk fungerer og det er så spennende! 

Det har jo også vært en del som lurer på hvordan jeg kommer til å gjøre det med bloggen den dagen jeg får barn. For meg blir det naturlig at de blir en del av bloggen. Men da kun en del, og ikke hele bloggen. Jeg kommer til å være veldig selektiv med hvilke bilder og informasjon jeg legger ut om de, sånn at når de blir eldre kan de se tilbake på det å være en del av bloggen som noe koselig, og ikke noe flaut moren deres gjorde for klikk. Når de blir gamle nok til å selv bestemme om de vil være med på bloggen får de selvfølgelig velge selv. 

Så det er slik jeg ser for meg at fremtiden blir. Gud vet hvordan den egentlig blir! Er det én ting jeg har lært så langt i livet, er det at man aldri vet hvor man ender opp, og det er ikke noe vits i å leve i fremtidsplaner. Nyt nuet samtidig som du legger et godt grunnlag for fremtiden.

Om 5 år blir det nok ganske morsomt å lese dette innlegget igjen og se hvordan ting faktisk har gått. For alt jeg vet kan det hende vi har et barn om 10 måneder og flytter til USA. Haha! Neida, det tror jeg ikke akkurat at kommer til å skje. Men man vet jo aldri! 

🌟🌟🌟

Mitt beste skjønnhetstips!

// inneholder reklame

Nå skal jeg gi dere tidenes skjønnhetstips. Jeg har naturlig ganske tørr hud og tar både vitaminer og det ene og det andre for å fikse den. Et av de viktigste stegene for at huden min skal få fuktighet, og at kviser jeg får skal blir borte fort og arrene skal leges bruker en spesiell krem.

Denne kremen har jeg brukt i månedsvis og den er virkelig helt fantastisk! Det har vært tider hvor jeg har gått tom for den, og har måttet brukt andre kremer i noen dager. Bare på få dager ser jeg hvor viktig denne kremen er for huden min. Av andre kremer får jeg kviser som nekter å gå vekk, og huden min får ikke skikkelig fuktighet i seg. Den blir bare stram og tørr. 

Topp – NLY, HER

SkjørtCubus

 

Av denne kremen derimot blir huden min så fin at jeg ofte føler jeg ser photoshoppet ut når jeg står opp om morgenen. Jeg har slitt med kviser i åresvis og det er så rart å gå fra å ha bokstavelig talt 40 vonde og store kviser i ansiktet, til å ha maks 1-2 av gangen som er små. Det føles virkelig fantastisk!

Å ha så mye kviser som jeg hadde gjør virkelig noe med selvtilliten. Jeg nektet å gå ut uten sminke, og det var kjipt å lage sminkevideoer til YouTube kanalen min for da fikk alle se hvor mye kviser jeg faktisk hadde. Nå derimot føler jeg meg så fin og jeg gleder meg til å lage masse sminkevideoer fremover. Denne kremen har virkelig hjulpet meg!


 

Siden den har hjulpet meg så mye vil jeg fortelle dere om den. Jeg skulle så gjerne ønske at noen hadde tipset meg om denne, for herregud så mye den har hjulpet meg! Kremen er for tørr hud, og for hud som har blitt oljete fordi den er veldig tørr. Jeg er litt usikker på hvordan den fungerer på andre hudtyper, men fuktighet er alltid viktig for alle mulige hudtyper, så tipper den kan hjelpe mange! 

Kremen er fra Lancome og du finner nattkremen min HER og dagkremen min HER

Har du testet ut denne kremen? 💗

Høstens fineste topper!

reklame

I går fikk jeg en gigantisk pakke i posten fra Nelly, med massevis av klær og sko! Siden jeg fikk så mye fint, må jeg dele opp innleggene der jeg viser dere tingene litt, sånn at det ikke blir for mye på en gang. Er litt too much med et innlegg med sånn 40 bilder.. Haha! Først ut blir noen av toppene jeg fikk. Disse er så fine!

Denne hvite body´en er helt perfekt til hverdag. Jeg elsker at den sitter skikkelig fint etter og ikke er slapp i stoffet. Ofte kan basic klær være for tynne i stoffet og bli slappe, men det er ikke denne. Denne er helt perfekt! Alle body’ene som er i dette innlegg har knepping nederst så du ikke må kle helt av deg for å gå på do. Hehe! Veldig kjekt!

Body’en finner du HER

Denne body’en her, altså omg! Den er jo bare helt nydelig! Jeg elsker hvordan blomstene sitter og at de pynter toppen opp skikkelig fint. Stoffet i body’en er også superbehagelig, og selv om den sitter etter føler man ikke at man blir kvalt. Hehe! Denne er virkelig perfekt til fest og date. Skal på vorspiel hos en venninne til helgen og da er denne perfekt! 

Body’en finner du HER

Denne body’en er perfekt til både hverdags og til fest. Sleng på en skinnjakke så er du klar for fest, eller ta på et par mørke blå jeans så er du klar for kafé besøk med venninnene. 

Body’en finner du HER

Altså, hvor søt er ikke denne toppen? Jeg er helt forelsket i den! Den passer perfekt til hverdags både med vanlige jeans eller et skjørt. Denne toppen kommer jeg nok til å bruke mye i høst / vinter!

Toppen finner du HER

Altså. Hvor fin var ikke denne body’en? Jeg elsker rødfargen på den! Og det kommer fra meg som vanligvis nesten aldri bruker rødt. Men denne var virkelig til å dø for! Kommer til å bruke denne masse på dates med Per Fredrik og på fest! 

Body’en finner du HER

Okey, jeg bare måtte avslutte med noe som er skikkelig meg! Jeg elsker rosa! Spesielt denne lakserosa fargen. Den er bare så fin! Dette er den samme body’en som var lengre opp i innlegget i hvit, og jeg digger de! De sitter som et skudd og er super komfortable!

Body’en finner du HER

 

Hvilken topp likte du best? 💗

Skogstur med kjæresten!

Nå har jeg nettopp vært ute på skogstur med Per Fredrik og Chloe. Det er jo så nydelige høstfarger ute i skogen nå, så vi bare måtte ta oss en tur ut for å få masse frisk luft og se på hvor vakker skogen er.

Vi er jo veldig glade i skogen begge to, eller tre med Chloe da. Lille familien! Hehe! Chloe koste seg ekstremt mye for å si det sånn. Så mye spennende å snuse på overalt! Halen logret hele tiden og hun var overalt. Haha! 

Utover høsten og når vinteren kommer skal vi virkelig dra på litt lengre turer i skogen der vi har med grillpølser, pinnebrød og kakao, så vi kan grille og kose oss mens vi er på tur! Det er jo så morsomt og koselig! Husker skikkelig godt da jeg var yngre og man dro ut på turer med skolen, det var alltid noe av det beste man kunne gjøre på skolen! 

 

Mens vi gikk kjente jeg virkelig at jeg hadde trent styrke på gymmet for første gang på lenge. Jeg trodde jo at jeg hadde tatt det skikkelig rolig siden jeg løftet typ halvparten av det jeg egentlig klarer. Men neida. I dag er jeg sykt støl!

Brystkassen og hofter er så vonde, og i morgen blir det jo enda verre! Uffameg! Skal passe på veldig så jeg holder treningen vedlike nå, for herregud så kjipt det er å være støl. Heldigvis går det fort over da, så jeg skal ikke klage så altfor mye!

 

 

Flaut hvor svak jeg har blitt!

// inneholder reklame

I dag var jeg endelig tilbake på treningsstudioet. Kan virkelig ikke huske sist jeg var der. Så lenge er det siden! Jernmangelen har virkelig ødelagt for treningen min lenge, men nå som jeg endelig begynner å bli kvitt den og føler meg bedre er det rett tilbake på gymmet!

Tights – Ellos, HER

Sko – Polecat, HER

Treningstopp – Ellos, HER

 

Det ble en relativt rolig og kort økt, men det ble en bra start! Det var super rart å se hvor mye svakere jeg har blitt. Herregud, det er ikke rart jeg har følt jeg ikke kan løfte noe. I en av øvelsene løftet jeg 14 kg tidligere i år, og nå klarte jeg bare å løfte 6 kg! Det er sykt! Heldigvis har kroppen min godt med muskelminne, så jeg klarer nok å bygge meg ganske fort opp igjen. 

Fremover har jeg lyst til å bare kjøre på med økter 3-4 ganger i uken og bli skikkelig sterk igjen. Det trenger virkelig både psyken og kroppen min! Er så gira nå at dere vil ikke tro det! Kunne ikke vært mer lei av å være i dårlig form og føle meg svak og skrøpelig. Fremover blir det fit and strong! 

Per Fredrik ble også med på gymmet i dag, og det var så koselig å trene sammen. Han trener jo styrke hver eneste dag, og gjett om vi kommer til å trene mye sammen fremover! 

Tidenes største pakke i posten!

// reklame

I dag fikk jeg tidenes største pakke med ting fra Nelly. Det var drøssevis av gensere, topper, bukser, sko og kjoler. Herregud så mye fint! Har ikke rukket å teste ut halvparten enda engang, for det er så mye ting! Gleder meg veldig til å vise dere alt sammen når det er på.

GenserHER  (på salg nå!)

BukseHER
 

Tenkte å dele det opp i litt flere innlegg, så det ikke blir sånn 40 bilder i ett innlegg, bokstavelig talt, haha! Det er forresten opptil 25% rabatt på nesten alle klærne hos Nelly nå, så nå har du mulighet til å gjøre en god deal! Hvordan du får rabatt kan du se HER.

Chloe blir alltid helt i hundre når jeg får pakker i posten. Hun hopper oppi esken og leker rundt med plasten rundt klærne. Haha! 

Det er så gøy med masse nye klær for høsten, og det kribler i fingrene mine etter å sette sammen alt til antrekk. Tror det kan bli mye kult her altså!