2 Kilo godteri!

Da vi var på vei hjem fra Gøteborg, måtte vi selvfølgelig stoppe en kjapp tur innom Nordby og handle med litt godteri. Selv om det har vært billigere i Norge en god stund, på grunn av priskrigen rundt påske, er utvalget på Nordby veldig mye bedre. I tillegg til at det er liksom litt lov å hamstre inn litt ekstra med godteri (les; 2  kilo, haha) siden man ikke er ved Nordby så ofte.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dette kommer kanskje som et sjokk på mange av dere, men jeg elsker godteri! Ikke å spise det i hverdagen selvfølgelig, men jeg elsker å spise det på lørdager. Ah, det er jo så digg! Selv om det er langt ifra sunt, så er det greit iblant. Eller hva?

 

Shopping i Gøteborg!

I går brukte vi hele dagen i Gøteborg på shopping. De har en del andre butikker i Gøteborg, enn i Oslo, blant annet Sephora, så det var veldig spennende! Jeg kjøpte blant annet en ny veske fra DKNY (kan vise dere den senere!), litt sminke og en del velværeprodukter fra Lush. Så nå har jeg en del ting jeg gleder meg skikkelig til å teste ut! Spørs om ikke jeg skal ta en lite hjemmespa i kveld! 

– Lite bildedryss fra shoppingrunden – 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Nå er vi endelig hjemme igjen i Oslo, så nå er det bare å pakke ut bagen og begynne å jobbe igjen. Hehe!

 

Amerikansk feeling i Sverige

Nå er vi på vei hjem fra Sverige etter en utrolig fin tur i Gøteborg. I går brukte vi hele dagen på shopping og bare koblet helt ut. Veldig deilig å bare være oss litt, og ikke tenke så mye på jobb. I våre jobber er vi som regel på jobb 24/7 og da er det ekstra viktig å lære seg å koble ut iblant!

Anyways, nå har vi nettopp spist en gigantisk frokost på hotellet, og er på vei hjem til Norge igjen. Forresten, på hotellet vi bodde på var det sånn “valet” sånn som de alltid har i usa. Husker ikke helt hva det heter på norsk, men det er sånne som kjører frem bilen din for deg. Var litt stas med litt amerikansk feeling i Sverige. Haha! 

5 Retters på en tirsdag

I går kveld da vi nettopp hadde sjekket inn stakk vi rett inn på hotellrestauranten for å spise litt. De har en utrolig bra gourmet restaurant her, som vi bare måtte sjekke ut! Vi endte opp med en 5 retters med masse god rødvin ved siden av. Er så utrolig koselig når man spiser så mange retter, fordi da blir man sittende ved bordet i flere timer, så man kan snakke om alt mulig mellom himmel og jord samtidig som man spiser sykt god mat! 


Om dere noensinne er i Gøteborg vil jeg absolutt anbefale dere å stikke innom restauranten på Elite Plaza hotel. 
 

Hotellsuiten vår!

God morgen fra Gøteborg!

Vi endte opp på Elite plaza hotel siden det var det som så best ut på Tripadvisor. Kanskje ikke så rart, i og med at det er 5 stjerners. Hehe! Vi kom til Gøteborg ganske sent i går, så vi rakk egentlig bare å sjekke inn, spise en 5 retters også gå opp på hotellrommet. Som btw, var en gigantisk suite. Tror den er på rundt 50 kvm, så her koser vi oss skikkelig! 

Sykt hvor fint det er her! Nå skal vi straks ut for å sjekke ut Gøteborg litt. Viser dere bilder fra middagen etterpå! 

 

Spontantur til Gøteborg!

Nå er Per Fredrik og jeg på vei til Gøteborg. Vi fant ut i går kveld at vi skulle dra på en spontantur og gjøre noe helt annerledes og nytt. Siden det er såpass spontant har vi hverken booket hotell eller gjort noen forberedelser. Vi tar ting som det kommer, så dette kan bli interessant! Hvis dere har vært i Gøteborg og har noen anbefalinger om ting vi bør gjøre, er det bare å rope ut! 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oppdaterer dere når vi er fremme i Gøteborg på snapchat (stinablogg)

 

Video: Tester japansk godteri med PelleK!

For litt siden dro jeg innom en butikk i Oslo som selger masse japanske ting, blant annet japansk godteri. Siden det er veldig annerledes enn norsk godteri, lagde vi en film der vi testet det ut!

Husk å abonnere på kanalen min HER 

 

PS; videoen blir publisert på youtube i morgen. Men ville gi dere som leser bloggen en liten bonus, så derfor la jeg den ut her en dag før!

 

Falske venninner + Folk som tar kokain = Oslo livet

Etter å ha bodd i Oslo i snart to år, har jeg noen tanker jeg vil dele med dere. Da jeg flyttet til Grunerløkka august 2014, trodde jeg at jeg visste hvordan Oslo-livet kom til å bli. Jeg tok så utrolig feil. Da jeg bodde på Grunerløkka ble jeg stoppet nesten hver eneste gang jeg var utenfor døren. Enten av menn som veldig aggresivt prøvde seg på meg, eller så var det noen som prøvde å selge meg dop, eller så var det en eller annen tigger som stakk koppen langt oppi ansiktet mitt og fulgte etter meg til de fikk penger eller jeg klarte å si “nei” nok ganger. 

Etter tre måneder flyttet jeg inn i kollektiv på Majorstua, med tre jenter jeg ikke kjente. Rommet mitt var på 9 kvm, og der jobbet, sov og levde jeg. Ganske nitrist eller hva? Tiden i kollektiv var ganske merkelig. Å bo med tre jenter jeg ikke kjente bød på mange rare situasjoner, selv om det aldri ble ordentlig ille. 


Etter 7 måneder fikk jeg nok av kollektiv og flyttet til en leilighet for meg selv, på Frogner. Jeg ble mye raskere kjent med nye mennesker, og begynte å feste mye mer. Det tok ikke lang tid før jeg så at de fleste jeg var rundt, tok kokain og andre type narkotiske stoffer hver gang de var på byen. Det er visse utesteder på Frogner man nærmest ser kokainen tyte ut av nesa på de som er der. Jeg ble kvalm. Jeg har alltid vært veldig imot narkotika, og har alltid holdt meg helt unna det. Det tok ikke lang tid før jeg sluttet å feste på byen. 

En gang i sommer kom søsteren min på besøk, og vi snakket ordentlig ut om hvordan jeg hadde hatt det i Oslo så langt. Det var først etter den samtalen at jeg forstod hvor mye dårlige mennesker jeg var med. Ikke nok med at jeg hadde venner som tok mye kokain på byen. Men av de nærme venninnene mine, begynte jeg å se at flere og flere av dem kun hang med meg fordi de ville fremme sin egen blogg. 

Dette var venninner som jeg trodde at var ekte venninner, og som jeg hadde åpnet meg skikkelig for. Men jeg innså etterhvert at de aldri var der for meg. Jeg ble alltid satt i siste rekke, og de stilte kun opp når vi kunne stikke på cafè fordi da var det høy sannsylighet for at jeg kom til å blogge om det. Jeg husker faktisk en gang som jeg skulle på shopping med et par venner som var bloggere, også hadde jeg ikke linket den ene bloggeren, og dere kan tro den bloggeren ble greit sur. Det fikk jeg høre for å si det sånn! 

Kall meg naiv, men jeg trodde ikke at man var nødt til å linke bloggene til hverandre, for å være venner? 

Nei vet du hva. Slike falske mennesker er det altfor mye av i Oslo. Men gud så vanskelig det er å se det selv, når man er midt oppe i det. Heldigvis at jeg har en søster som ikke var midt oppe i Oslo-kaoset, som klarte å gjennomskue hvordan disse “vennene” egentlig var. 

———

Så nei, jeg visste virkelig ikke hvordan Oslo-livet kom til å bli før jeg flyttet dit. Jeg elsker fortsatt byen Oslo, og alle tingene man kan gjøre her. Men de fleste menneskene er så falske, og fulle av dop at du aner ikke engang. 

 

5 Beauty hacks!

Mer volum?
– Vil du ha mer volum i håret? Da bør du bøye deg fremover slik at håret er opp ned, også føne det slik. Da vender håret seg til å ligge slik, og når du reiser deg opp igjen med tørt hår har du mye mer volum i håret! 

 

Lite farge i øyenskyggen?
– Spray bittelitt vann på kosten før du påfører øyenskyggen. Da vil den påføre mer produkt, og fuktigheten gjør at pigmentene kommer bedre frem. 

Tom for eyeliner?
– Bruk maskaraen som produkt. Bruk en eyeliner kost og ta produkt fra maskara kosten, og påfør som vanlig våtliner. 

 

Tom for favoritt maskaraen din?
– Spar på kosten, og bruk den i en annen maskara! Veldig ofte er det kostene som er den store forskjellen på maskaraene. Så om du sparer på favorittkosten din, kan du heller kjøpe inn en billigere maskara og bruke den sammen med favorittkosten. 

 

Trøtte øyne?
– Bruk en hvit eyeliner på våtkanten nede (gjerne også oppe), for å få et mer våkent blikk. Bruk også en highlighter i øyekroken for ekstra effekt. 

 

Ukens spørsmål #102

Har du og Per Fredrik tenkt å flytte sammen en dag? Isåfall hvor og når? Hus eller leilighet?
– Absolutt! Vi har planer om å flytte sammen i hus. Akkurat når er uvisst enda. Men, det skal bli veldig deilig å flytte sammen så vi slipper og savne hverandre så ekstremt mye. Selv om vi er med hverandre 3-4 dager i uka, er det aldri nok. Så det blir godt å slippe savning. For ikke å snakke om at det blir deilig å få større plass. Herrefred som jeg er lei av å kun ha 38 kvm bo og jobbe på. Det blir fort altfor liten plass. 

Er du opptatt av merkeklær? Og hvorfor?
– Nei, absolutt ikke. Om det står H&M eller Gucci på genseren gir jeg blanke i. Det viktigste for meg er hvordan den ser ut, og passformen. Trust me, jeg bor på vest og ser mange mennesker hver dag iført bare typiske merkeklær, og de ser ut som en gjeng kloninger som ikke har egen smak. Det er helt greit å bruke merkeklær dersom du gjør det fordi klærne er fine, men hvis du gjør det kun fordi du vil vise at du har penger, blir jeg ærlig ganske kvalm. 

 

Hvor har du kjøpt pulten du sminker deg og jobber på? Kan du linke den?
– Den er kjøpt på IKEA. Men jeg har gjort en DIY vri på den, så den har marmorfolie på toppen, så den ikke skulle være så kjedelig. Pulten får dere tak i HER, folie får dere tak i på Panduro, og hvordan man gjør det viser jeg HER.


 

Kunne du tenke deg å flytte til et annet land? Isåfall hvor?
– Hadde du spurt meg for 5 år siden, hadde jeg sagt ja uten å nøle. Men nå tror jeg faktisk jeg ville sagt nei. I Norge er det veldig trygt både når det kommer til sikkerhet med kriging, men også med økonomiske ting. Man forstår ikke hvor mye sånt betyr før man har blitt litt ordentlig voksen tror jeg. Da setter man plutselig mye mer pris på de tingene, enn man gjorde før. Men selvfølgelig så er det ting jeg ikke liker med Norge. Som for eksempel at det er iskaldt og mørkt 24/7 halve året, men da er det bedre å reise litt de månedene syns jeg. 

 

Har du vært på Galdhøpiggen? Eller kunne du tenkt deg å gå dit? (Norges høyeste fjell) jeg har vært der og kan anbefale det veldig!
– Jeg har enda ikke vært der faktisk. Men jeg har veldig lyst til å gjøre det i sommer. Norsk natur er så fantastisk fin, og jeg vil oppleve mer av den! For ikke å snakke om hvor kult det hadde vært å gått til toppen av norges høyeste fjell! Gikk faktisk på Haglebu med skolen for noen år siden, og det var så gøy. Så jeg vil definitivt prøve å gjøre det mer i sommer! 


 

Kommer du til å ha flere girl talk-videoer?
– Absolutt! Har planer om å ha en god del av det fremover. Jeg må bare komme på noen flere temaer. Kanskje noen av dere har noen temaer i tankene?

 

Hva bruker du til å fylle inn brynene dine?
– Akkurat nå bruker jeg et nytt produkt. Filmet faktisk inn en video i går, der jeg viser hvordan jeg fikser brynene mine nå om dagen, så den kommer ut på onsdag eller lørdag. Bare å følge med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvilket navn fikk du i russetiden? Begynte å tenke på det da jeg så Bucketlist-innlegget ditt.
– Jeg fikk kallenavnet “duckface”. Rett før russetiden hadde jeg laget en video der jeg gjorde det som nå er kjent som “kylie jenner lip challenge”, bortsett fra at jeg gjorde det 2 år før det gikk viralt da, haha. Men videoen ble ganske populær, og dermed fikk jeg kallenavnet duckface. Videoen kan du se HER forresten. 

 

Vil du si at du er en skikkelig rosa jente, eller har du mer rocka stil? ( vet du liker rosa, men du kler deg ofte litt rocka)
– Jeg er veldig begge deler. Favorittfargene mine er rosa og svart (selv om svart tekninsk sett ikke er en farge). Hele livet mitt har jeg byttet litt på å være veldig rocka og sukkersøt. Så jeg vil nok si at jeg er litt begge deler. Det beste jeg vet er å blande de to stilene!


 

Hvordan fikk du sånne ørepropper med perler?
– Det er en DIY som du kan se HER

Hvor høy er du? Hva fikk deg til å akseptere/like høyden din? 
– Jeg er 160cm. Veldig lenge hatet jeg å være lav, fordi jeg alltid ble ertet av andre for det. Men etterhvert begynte jeg å få mer og mer komplimenter om at jeg var så liten og nett, og at det var så fint, så jeg begynte å like høyden min mer. I tillegg lærte jeg å se de positive sidene ved å være lav, og nå kunne jeg ikke vært mer fornøyd med høyden min!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?