Familie kommer først

Da jeg nettopp hadde stått opp i dag morres, ringte søsteren min meg og sa at tantebarnet mitt hadde veldig lyst til å komme på besøk. Etter gårsdagens, og egentlig dagens storm var det veldig godt å ha søsteren min og tantebarna mine der med meg. Den siste måneden har jeg virkelig fått se hvem mine ekte venner er, og hvem som ikke er så ekte. Og er det èn ting jeg setter nært så er det familie. Familien min og de ekte vennene er ikke der kun for å få bloggen sin linket. Men fordi de faktisk er glad i meg. Skal ikke gå så mye inn på akkurat dette nå, siden jeg føler det blir litt rart å skrive om. 

Men jeg hadde en veldig fin dag i Oslo sentrum med jentene i dag. Emmeline fikk se slottet, som hun var veldig interessert i å gå opp til for å besøke kongen. Hehe! Og vi spiste en god lunsj på Hard Rock Cafè. Må bare skryte av hvor barnevennlig de er der. Her kom de med barnemeny, fargeblyanter og eget glass som barna kunne ta med hjem. Så Emmeline var mildt sagt i godt humør! 

Kommer ikke over hvor søt diva Emmeline ser ut med solbrillene mine! 


Light weights baby!

Da var det mandag og ny uke! I helgen tok jeg litt halvveis fri fra bloggen, for å være med venner. Victoria var hos meg fra torsdag til lørdag, og vi hadde det så utrolig morsomt sammen. Ekte mini humor på sitt beste! Resten av helgen var jeg med et par kompiser fra Bergen, som var i Oslo i helgen. Festet ganske hardt med de på fredag, som dere som følger meg på snapchat kanskje så?

Så resten av helgen tok vi det helt med ro, og hadde det veldig gøy. Sjeldent jeg kan dra en Ronnie Coleman linje, og folk faktisk skjønner spøken. Så det ble mye “yeaaah buddy, light weights baby” i helgen. Haha, skjønner dere ikke hva jeg mener, får dere titte på Ronnie Coleman treningsøkt på youtube. 

Nå skal jeg straks dra på bursdag for Maria Kassandra. Hun er 24 år i dag, så gratulerer snuppa! Har litt dårlig tid nå, så jeg må runde av. Men kamera blir med på bursdagen! 

Ukens spørsmål #65

 Bor du på Oslos vestkant eller østkant?
– Jeg bor på vest. Akkurat hvor på vest ønsker jeg ikke å oppgi av sikkerthetsmessige årsaker.

 

Har ikke du en katt? Hvordan går det når du passer hund da?
– Jeg har egentlig katt. Men den er igjen i Hokksund. Hadde planer om å ta den med inn til Oslo. Men har ombestemt meg, da jeg syns det var litt slemt å gjøre det, i og med at den kan gå helt fritt ute i naturen hjemme hos foreldrene mine. Mens her i Oslo måtte den vært inne i leiligheten hele tiden. Har veldig lyst på et lite kjæledyr. Men det er et ekstremt stort ansvar å ha en hund, så da prøver jeg ut å være litt barnevakt imens! 

 

Har du silikon?
– Dette spørsmålet har jeg fått en god del ganger, og jeg begynner å bli lei av å svare på det. Men nei, jeg har ikke silikon. Hadde jeg hatt det, hadde jeg vært åpen om det og sagt det. 

 

Hvis folk skriver til deg på Facebook, Bloggen etc, og spør om dere skal treffes.. Om de for eksempel ikke er fra Oslo området, men er på ferie der i sommer. Hva er svaret ditt da som regel?
– Jeg har tidligere hatt meet ups der dere kan komme og hilse på meg. Men jeg pleier aldri å møte blogglesere for å treffes utenom på meet ups. Så svaret hadde nok blitt nei. Men hvis dere ser meg når dere er i Oslo, er det bare å komme bort å si hei! 

 

Kan du anbefale et redigeringsprogram som man bare kjøper som en cd for eksempel og ikke trenger nett for ? Hvor man kan redigere alt fra lysstyrke, til hvitere tenner og hudfarge, alt liksom 🙂 Men helst ikke svindyrt. Hadde blitt superglad for svar!
– Jeg bruker picmonkey.com. Men det er kun på nett. Tror man kan bruke adobe lightroom uten å ha nettverkstilkobling. Men det koster ca 150-200,- kr i måneden. Har aldri brukt lightroom før, så vet ikke om man får gjort alt der. Men jeg vil anbefale deg å heller ha netttilkobling og bruke picmonkey (som er gratis) siden det er veldig brukervennlig.

 

Hvor er genseren din fra? Den var kjempefin <3
– Den er fra Nelly! Kan kjøpes HER.

Syntes du 50mm Linse 1,8 er bra, og syntes du den linsa som følger med til kameraet er bra (18-55mm)?
– Jeg hadde 50mm 1,8 linsen før jeg kjøpte 1,4 versjonen. 1,8 er laget av plastikk og er en del billigere. Men den gir dårligere kvalitet på bildene, og hos meg slet den alltid veldig med å finne fokus. Så vil anbefale deg å heller kjøpe 1,4 versjonen med en gang. 18-55 mm linsen som følger med til kameraet er en helt ok linse, som passer til det meste. Det eneste minuset med den er at den ikke gir noe dybde i bildene, og siden f tallet på den er 3,5 så slipper den ikke ganske dårlig med lys, noe som er dumt hvis du fotograferer på mørke steder.

 

Tips til treninsøvelser til å få trente og strammere lår? liksom innsiden av lårne… Og treningsøvelser til å få bort sidefett på magen så den blir mer stram?
– Jeg vil anbefale deg å oppsøke en flink personlig trener, og be han/hun sette opp et styrketreningsprogram til deg. Jeg har ikke kompetanse til å sette opp treningsprogram til andre, så jeg kan ikke gi deg noen andre råd enn det. Men de øvelsene jeg bruker for å trene rumpe og ben, som jeg syns at fungerer best er utfall og knebøy. Og ikke vær redd for å løfte litt vekter! 

 

Hvordan fant du ut at du ville begynne å blogge, og hvor gammel var du?
– Jeg begynte å blogge da jeg var 17 år, etter at kusinen min Eveline anbefalte meg å starte med det. Bam, 5 år etterpå og jeg jobber med det på fulltid! 

 

Hvilken treningstights er favoritten din? Ser etter ny og er så usikker på hvilken jeg skal kjøpe!
– Har ingen favoritter. Men jeg liker veldig godt Røhnisch sine tightser! 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Jentedag med Vicky!

I dag har jeg hatt en skikkelig jentedag med Victoria. Hun kom til meg i går, også dro vi ut og spiste noe hinsides mye mat på Friday’s. Her snakker vi svær burger, desseret og øl. Og på toppen av det ble det godteri når vi kom hjem. Haha, er det mulig å være så trøkketryner? 

I dag har vi virkelig fått gått av oss alt vi spiste i går. Ble en god shoppingrunde i Karl Johansgate. Fikk tak i litt forskjellige nye plagg. Blant annet en casual grå kjole som jeg har sett etter en stund. Og endelig fant jeg den! 

Nå skal vi sminke og fikse oss litt, før vi stikker på et vors med noen venner av meg. Blogges i morgen dere!

Siden sist @Snapchat

Må starte innlegget med å skryte litt av meg selv. Jeg har faktisk blitt flinkere til å oppdatere snapchat den siste tiden! Før la jeg kanskje noe ut en gang i uken, men nå prøver jeg å legge ut noe flere ganger om dagen. Har også begynt å legge ut mer matbilder, sånn at dere kan få et innblikk i kosholdet mitt. Dere spør meg jo så utrolig ofte om hva jeg spiser. Så hvorfor ikke bare vise det? 

Legg meg gjerne til på snaphat om du ikke allerede har det. Heter stinablogg der 🙂 Send meg en søt snap, så skal jeg prøve å svare! 

Hvordan komme over en ekskjæreste

I mitt liv har jeg vært i forskjellige forhold med gutter. Et som varte lenge og ble til et samboerskap, og noen litt kortere. Noen av gangene har jeg vært den som gjorde det slutt, og andre ganger har jeg blitt dumpa. Å gå igjennom et brudd kan ofte være veldig tungt. Man kan ligge inne i senga i flere dager, og føle at verden går under. Men, etterhvert blir ting faktisk bedre. Tro det eller ei! 

Nå er ikke jeg noe samlivsekspert, men jeg har litt erfaring når det kommer til forhold. Både min egen erfaring, og igjennom venninner som har snakket mye med meg når de har gått igjennom et brudd. Derfor vil jeg skrive et innlegg for å gjøre bruddet litt lettere for deg.

 

Ikke drøm deg bort i de positive minnene
– Veldig ofte husker man ting som bedre enn det de faktisk var. Spesielt hvis man er midt i en kjærlighetssorg. Da blar man gjerne igjennom alle bildene på telefonen, man har tatt med eksen, og mimrer på alle de gode stundene. Man blir enda mer trist, og tenker at man aldri kan ha det så bra med noen, som man hadde det med den personen. Men, var egentlig de stundene så bra som du husker de? Kanskje kranglet dere mye, kanskje han løy til deg, var utro, var respektløs mot deg? Prøv å komme deg ut av boblen der du husker alt som perfekt. For hvis du spør meg, så er det som regel alltid en grunn til at forhold tar slutt. Og hvis forholdet hadde vært så bra som du husker det, hvorfor ble det da slutt?

Skriv ned en liste med alle de negative tingene i forholdet deres og grunner til hvorfor det ble slutt. Hver gang du havner i den tankegangen om at forholdet deres var perfekt, ser du på den listen. 

 

Ikke send han meldinger på fylla
– Klokken nærmer seg tre på natten, du er på byen og er ganske full. Plutselig får du den gode idèen at du skal sende han en melding eller ringe han, for å enten prøve å få han tilbake, eller fordi du skal kjefte på han. Det er så kleint dagen derpå da du våkner opp og skjønner at du har ringt opp eksen 34 ganger på fylla, og han ikke har svart en eneste gang. Mitt tips til deg; slett nummeret hans før du drar ut på byen!

 

Få en hobby
– Når man er i et forhold bruker man gjerne veldig mye tid sammen, og man sender gjerne hverandre mye meldinger. Når det da blir slutt, har man plutselig masse ekstra tid i hverdagen. Derfor anbefaler jeg deg å finne en ny hobby, for å dekke denne tiden. Har du for mye tid til overs kan du fort kjede deg, og bruke mye tid på å savne eksen. Da det ble slutt mellom meg og ekssamboeren min i oktober, valgte jeg å legge all min tid i blogg, trening og venner. Og det er jeg så utrolig glad for i dag at jeg gjorde. 

 Det er ok å gråte!
– Når det har blitt slutt, er det helt ok å gråte. Desto tidligere du får all gråtingen ut av systemet, desto fortere går kjærlighetssorgen over. Dra på butikken og kjøp en svær boks med is, masse godteri, og sett på den tristeste kjærlighetsfilmen du kan finne. Gråt til du blir hes og tom for tårer. 

  

Vær med venner
– Denne går litt hånd i hånd med å få seg en hobby. Når det blir slutt i et forhold er det veldig viktig å være sosial, så du ikke føler deg veldig ensom. For desto mer ensom du føler deg, desto vanskeligere blir det å komme over eksen. Og ikke minst. Snakk med venninnene dine om hvordan du føler deg. Ring de, eller be de hjem til deg og virkelig snakk om følelsene dine. Det hjelper så utrolig mye å snakke om ting, og før du vet ordet av det føles ting så mye lettere. Det er ikke uten grunn at jeg nesten kaller Nora for psykologen min, haha! Hver gang det alltid har skjedd noe i livet mitt, er hun den jeg går til. Og gud så utrolig mye det hjelper å snakke med henne! 

 

Ikke stalk han på facebook
– Jenter.. Bare innrøm det. Vi har alle gjort det. Men det å søke han opp på facebook og instagram, ender aldri godt. Det er ikke noe gøy å se at han er ute med venner og har det bra, mens du fortsatt ligger hjemme og gråter. 

 

Ta deg en tur på byen, og se på “menyen”
– Når man har vært i et forhold en god stund, glemmer man fort de andre kjekkasene som finnes der ute. Man tenker ofte “ah, jeg kommer aldri til å finne en så bra gutt igjen”. Men der tar du feil! Nå er kanskje ikke byen stedet å finne din neste kjæreste. Men du får i alle fall sett litt på hva som finnes der ute, og åpnet øynene for at det finnes noe bedre enn den dusten som dumpet deg! 

   

Hvem er du?
– Når man har vært i et forhold over lengre tid, er det viktig å finne ut av hvem man selv er. Hvem er du uten eksen din? Hva har du lyst til å gjøre med fremtiden din? Prøv å virkelig finn deg selv, før du kaster deg inn i et nytt forhold. 

 

Til slutt. Vær tålmodig, og la sårene gro. Forstå at ting kan ta tid. Men husk, det går alltid over til slutt 🙂 Håper disse tipsene kan hjelpe deg ut av kjærlighetssorgen. Del gjerne dine historier i kommentarfeltet hvis du vil, så kan jeg prøve å gi deg litt tips om du trenger! ♥

Video: Leiligheten min!

I dag blir det endelig omvisning i leiligheten min! Dette er en video dere har spurt etter veldig mye, og nå har jeg endelig fått laget den! Det har vært så gøy å innrede leiligheten, akkurat sånn som jeg ville ha den! Hvis det er noe du lurer på hvor er kjøpt, er det bare å spørre i kommentarfeltet, så svarer jeg der 🙂

Video: Slik lager du blomsterkrone!

Da har videoen NRK laget med meg kommet ut på deres nettsider. Der viser jeg dere hvordan jeg lager blomsterkrone med ekte blomster. Blomsterkranser er det perfekte hodeplagget i sommer, enten om du skal på sommerfest, bryllup eller bare vil pynte deg litt ekstra til hverdags! 

Trykk HER eller på bildet for å komme til videoen.

NRK og Fotokurs!

I dag har jeg vært med på mye spennende. Begynte dagen hos NRK og spilte inn litt morsomme ting. Det kommer til å komme ut på nett senere i dag, på NRK sine sider. Så da får dere følge med! Etter jeg var ferdig på innspilling måtte jeg løpe rett videre til Grand Hotell, der Nikon holdt fotokurs for oss bloggerne som ligger under Nettavisen. Fikk lære utrolig mye bra, som jeg definitivt kommer til å bruke til bloggbilder. 

Nå er det på tide å skifte ut hælene med joggesko, og komme seg ut i finværet. I dag står styrke og løping utendørs på planen. Så da er det bare å sette igang!

Nytt til leiligheten!

Tidligere i dag dro jeg endelig en tur opp til Plantasjen. Har syntes at det har vært litt vel “nakent” i leiligheten, når det kommer til blomst og pynt. Så det var virkelig på tide å gjør noe med! Det er helt utrolig hvor mye litt blomster hjelper på friskheten i hjemmet. Som jeg alltid pleier å si “always have fresh flowers in your home”. Og det er ikke uten grunn! Litt farger og godlukt er aldri feil! 

Ble det ikke fint?

Tenkte forresten å ha en apartment tour som onsdagsvideoen. Hva tenker dere om det? Er fortsatt et par småting jeg mangler. Men det går vel bra fordet?

Nå har nettopp Maria Kassandra vært innom en tur med lille Liam. Hun skal reise denne uken, så jeg skal passe den lille chihuahuaen hennes for henne frem til fredag. Det blir så koselig det! Og ikke minst smart å ha en liten prøve på om jeg skal kjøpe meg hund selv. Har jo så utrolig lyst på en liten hund selv, men for meg er det ekstremt viktig å vite at jeg er klar for det. Uansett, nå må jeg komme igang med å lage middag. Kjenner det rumler i magen!