New in from Gina Tricot!

annonse – gina tricot

For noen dager siden fikk jeg noen superfine klær fra Gina Tricot i posten, og jeg bare måå vise dere de!

TOPPHER

Altså denne toppen er så fin! Får skikkelig Kim Kardashian vibes av den. Den er også superstretchy, så den er behagelig å ha på!

JEANSHER

Denne jeansen er i “Molly” modellen, og det er seriøst mine favoritt jeans. De er super stretchy, highwaist også er de perfekt for oss som ikke er superlange. Jeg er jo bare 160 cm, så jeg må alltid klippe av jeans nederst. Men det trenger jeg ikke med disse! På toppen av det hele er de superbillige (kun 299,- og kvaliteten er superbra), OG de gjør at rumpa ser superbra ut! Love it

TEEHER

Rockeren i meg bare måtte ha denne t-skjorten. Hvor kul er ikke den?

JEANSHER

Denne jeansen er i samme model som den andre, bare i en annen farge. Litt sånn washed black type look. Perfekt på høsten og vinteren! Molly jeans’ene er forresten litt små i størrelsen, så gå gjerne opp en størrelse.

TIGHTSHER
TOPPHER

Altså, dette treningssettet – I am dying! Så utrolig fint! Elsker at toppen ser litt mer forseggjort ut og ikke bare er helt plain treningstopp. Og tightsen er hold-in på magen og highwaist. Perfekt!

Settet er også i superdeilig stoff som puster godt og er veldig strechy! Det er btw mer brunt i fargen i virkeligheten, aner ikke hvorfor det ser nesten lilla ut her!

Håper du ble litt inspirert og fikk lyst til å teste noen av plaggene selv!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

Slik lager du syltet rødløk!

Noe som jeg (og halve Norge) har fått helt dilla på er syltet rødløk. Det er jo så utrolig digg! Det er perfekt å ha oppi tacoen, sammen med litt avokado på en grov brødskive eller sammen med en burger.

Jeg har faktisk ikke laget det før nå nylig, fordi jeg har tenkt at det tar lang tid også har jeg bare glemt det bort. Men jeg har jo hatt skikkelig cravings på det, så for litt siden lagde jeg det endelig selv. Altså, det tok seriøst 10 min og var superlett. Hvorfor har jeg ikke laget dette før??

Uansett. Dette må dere prøve ut! 

Dette trenger du:

3 rødløk

1 dl eddik 7%

3 dl vann

2 dl sukker

Mason jar / Norges-glass eller lignende for oppbevaring

Gjør dette: 

Rengjør noen norges-glass, eller lignende glass.

Del løkene i to og skjær i tynne skiver.

Bland sammen vann, sukker og eddik i en kjele, og kok opp. Rør rundt og la koke til sukkeret har løst seg opp.

Ha løken oppi glasset og hell over laken så det dekker all løken. Skru på lokket, og la det stå ute på benken til det har avkjølt seg. Oppbevares i kjøleskapet.

 

Håper du fikk lyst til å prøve ut dette selv!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

5 Fitness hacks

Karbohydrater – Når du spiser karbohydrater kan du enten bli sulten igjen etter 20 min etter være stappmett i mange timer. Det er stor forskjell på raske og trege karbohydrater, og det er viktig å holde seg til de trege. Eksempler på raske karbohydrater: hvitt mel (loff, vanlig pasta, hveteboller), sukker, juice, osv. Langsomme karbohydrater: fullkornspasta, grovt brød, havregryn, osv.

Fettprosent eller vekt? – Lenge har man sett på BMI og regnet utifra vekten din for å se om du er slank eller overvektig, men den vekten kan lyve. Bare tenk på bodybuilders, de kan fort veie 100 kg, men bare ha muskler og lite fett, men BMI’en dems sier at de er overvektige. I nyere tid har man heller begynt å se på fettprosent. Du kan måle fettprosenten din med egen badevekt. Da får du et mye mer korrekt bilde av hvor sunn din egen kropp faktisk er.

Hverdagsaktiv – Uansett om du har som mål å holde deg i form, legge på deg muskler eller gå ned i fettprosent, bør du bli mer aktiv i hverdagen. Det er jo begrenset hvor mye man får ut av kun treningsøktene, så bruk tiden utenom også. Noen enkle måter å bli mer aktiv i hverdagen; ta trappa istedenfor rulletrappa / heisen, bær matvarene hjem, gå en ekstra lang tur med hunden, støvsug huset hver dag, klipp gresset oftere, vask vinduene oftere, osv.

Treningsdates – Istedenfor å dra på kafé med venninner, kan dere heller dra ut og gå på tur sammen. Det er minst like sosialt, også får man en treningsøkt ut av det!

 

Fresht og komfortabelt treningstøy – Noe som er superviktig for meg er å ha treningsklær som er super komfortable og som jeg føler meg fin i. Jeg hater treningsbh’er som gjør at man føler at man har på seg tvangstrøye og tightser som ødelegger for blodomløpet i bena. Derfor velger jeg ofte plagg i en størrelse større enn jeg vanligvis bruker. Også er det viktig at klærne ser freshe og fine ut!

 

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

Bryllupsdato, YouTube comeback, Bloggerne, Antall barn ++ Ukens spørsmål #285

annonse – nelly, lindex, kicks, chiquelle

Når kommer du tilbake på YouTube?
– Jeg la ut en story på snap og insta for litt siden, og sa at jeg vurderte å komme tilbake på YouTube, og at jeg lurte på idéer til videoer. Jeg fikk inn sinnsykt mange bra idéer. Tusen takk <3 De er skrevet opp og jeg skal prøve å filme inn en del videoer til uken, også legge de ut etterhvert som jeg får redigert de. Har så lyst til å komme ordentlig igang igjen med YouTube og legge ut videoer fast hver onsdag slik jeg gjorde før!

Kan du skaffe rabattkode på Chiqelle igjen?
– Har nettopp fått masse nye plagg fra de, og det kommer en haul på YouTube snart, og da får dere en rabattkode!

 

Hvilke blomster liker du best i hagen?
– Jeg elsker fuksia, roser, dahlia, hortensia og syrin. Det er så mye fint å velge mellom! Det som blomstrer finest i hele hagen nå er Dahlia’en min “Onesta”. Den er så fin! Neste år skal jeg ha enda flere Dahlia’er, i alle farger og fasonger!

Hva er ditt must have sminkeprodukt for tiden?
– Nå for tiden har jeg helt dilla DENNE leppestiften. Fargen på den er helt perfekt nude, og konsistensen er matt men ikke sånn supermatt, så den gir en skikkelig fin finish. Jeg bruker den hver eneste dag, og det er min go-to leppestift.

 

Når skal du og Per Fredrik gifte dere?
– Vi har ikke satt noen dato for når vi skal gifte oss. Aner jo ikke hvordan ting er med tanke på corona neste år. Så vi venter litt før vi kicker igang planleggingen skikkelig! Hvem vet? Plutselig får jeg litt mye fritid i januar, og da planlegger jeg plutselig hele bryllupet, hehe!

Hva var den kvisefjerneren du snakket om igjen?
– Det er DENNE. Hver gang jeg får kviser smører jeg bare på et lag over kvisene og sover med det om natten, og dagen etter det som regel kvisen borte. Den funker så bra at Kylie Jenner har anbefalt produktet flere ganger!

 

Kommer du noen gang til å være med på Huskestue?
– Ja det hadde vært gøy! Per Fredrik og jeg pleier å se masse på det, og det er alltid så gøy. Selv om jeg hadde sikkert fått skikkelig jernteppe og ikke klart alle spørsmålene, men det er jo ikke så nøye, hehe!

 

Hvordan går det med Chloe for tiden?
– Hun var litt pjusk for litt siden, så da tok jeg henne med til dyrlegen med en gang. Jeg er litt vel hønemor når det kommer til Chloe, og har vel snart klippekort hos dyrlegen, fordi jeg tar henne med dit bare hun nyser (nesten), haha.

Men nå er hun i mye bedre form, også er hun glad for at den mest sterke sommervarmen er over. Hun hater å bade, men når det er supervarmt ute må hun nesten for å kjøle seg ned. Dere kan jo se hvordan det gikk, haha!

Er du helt ferdig med hagen nå?
– Jeg trodde jeg var det, men så kom jeg på at jeg hadde glemt å plante blomsterløker. Så til uken skal jeg plante masse tulipan, påskeliljer, perleblomst, krokus og masse spennende som kommer til å blomstre fra mars! Men når det er plantet så tror jeg at jeg er ferdig. Har forresten tenkt til å filme hele hagen asap, og lage en hagetour til YouTube, så følg med for å se det!

 

Hvor mange barn har du lyst på?
– I en perfekt verden ville jeg hatt to barn. Da har de hverandre og det blir ikke så ensomt, samtidig som at det ikke er en hel flokk med unger, haha. Men man vet jo aldri, plutselig kan man ikke få barn, eller så får man tvillinger. Å få barn er ingen menneskerettighet, og man må bare ta ting som det kommer.

KJOLE – HER
SKO
 – HER
VESKE – HER

 

 

Hvor stort er drivhuset og hva kostet det?
– Det er 13 kvm og koster 30’000-40’000 avhengig av hvor man kjøper det fra. Jeg var jo veldig heldig med at jeg fikk det av pappa i gave! For det er jo en ganske stor investering. Det heter forresten Vitavia Sirius. Er så fornøyd med det! OBS: om du vil kjøpe likt selv, bestill montering. Haha!

Hvilken bh bruker du til topper der du har bare skuldre? Du får alltid skikkelig kløft i de!
– Hehe, jeg bruker stick-on BH som du finner HER hos lindex. De er seriøst helt geniale da man bare klistrer de rett på puppene og de sitter på som et skudd og gir deg kløft i stroppløse kjoler / topper, og topper med tynne stropper der man ikke vil at bh stroppene skal syns. Perfekt om du skal ha en kjole med bar rygg, da disse kun syns foran.

Tror du at du kommer til å være med på Bloggerne eller noe annen reality igjen?
– Bloggerne føler jeg meg litt ferdig med. Det var gøy å ha vært med, men jeg tviler på at jeg kommer til å bli med på det igjen. Når det kommer til annen reality er jeg virkelig ikke sikker. Det kommer helt ann på hva jeg hadde fått tilbud om. Men akkurat nå har jeg mest lyst til å satse på å bygge opp bloggen og YouTube kanalen min, og gi 100% på det!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål?”

 


 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

Er dette slutten for blogging?

Siden nyttår har det vært en del snakk om at blogging er et synkende skip, og at det er så mange bloggere som har sluttet å blogge. Jeg skrev jo litt om dette i januar (les HER), men etter alt crazy shitet som har skjedd i 2020, tenkte jeg det var på tide å ta en real talk om ting.

La oss starte med at “mange bloggere har sluttet”. Sist jeg sjekket var det bare Sophie Elise og Pilotfrue som har sluttet? (Correct me if i’m wrong). Sophie sluttet fordi (som hun selv sa) hun ikke orket mer anonymt hat i kommentarfeltet, og etter 9 år som blogger er jo det forståelig. Pilotfrue har vel egentlig ikke sagt helt hvorfor hun sluttet, men med tanke på at hun blogget veldig lite hyppig og fikk mye anonymt hat i alle de 6 årene hun blogget, så var det kanskje ikke noe mer lidenskap for blogging? I don’t know..

Det jeg vet er at blogging er noe man kun holder på med i lengden hvis man er lidenskapelig opptatt av det. Ta det fra meg som har holdt på i over 10 år. For det krever mye, og man bør aldri ta en eneste dag fri fra bloggen. Man bør dele alt om livet sitt, oppturer og nedturer. Det er ikke som med instagram hvor man kan holde ting totalt overfladisk, og hvor man plutselig kan gå 5 dager uten at man oppdaterer.

Blogg er krevende. Men så utrolig gøy det er! Det er noe helt spesielt med det å blogge. Man skaper et sted der tusenvis av mennesker kan gå inn, lese noe inspirerende, lære noe nytt, drømme seg bort i livet ditt, og kanskje få en liten pause fra alt som skjer i verden. Det er så mye mer enn bare en post på instagram som noen scroller kjapt forbi og kanskje legger igjen en like på, eller en story som forsvinner etter 24 timer.

Jeg har selv tenkt tanken mange ganger på om jeg skal slutte å blogge, rett og slett fordi det krever så mye psykisk. Men jeg kommer alltid tilbake til det samme svaret; livet uten blogg ville føltes tomt og rart, og jeg tror at jeg ville mistet mye av stemmen min.

En annen grunn til at kanskje blogging har falt litt nedover, og ikke alle er like “på” som før, er fordi man har alltid vært så vandt med å se bloggere på forsiden av vg, dagbladet, nettavisen, osv. Men i 2020 har det vært så mye ekstreme nyhetssaker, at til videoer av UFO’er ble sluppet av Pentagon, og det ble ikke overskrifter om det engang. Det sier litt om hvor crazy 2020 har vært.

Jeg merker jo bare selv at motivasjonen min for å blogge, og generelt lage innhold på alle sosiale medier har vært mindre i år. Hele 2020 har basically vært unntaktstilstand, hvor den ene sjokkerende og grusomme tingen har skjedd etter den andre, som har tatt vekk fokuset. Vi har også måttet holde oss hjemme så mye som mulig (og man blir ikke akkurat inspirert til å lage innhold av å rusle rundt i stua 24/7).

Nå begynner endelig hverdagen å gå mer tilbake til normalen, og det som tidligere føltes som unntakstilstand føles mer normalt. For ikke å snakke om at feriefølelsen som kom ved lockdown i mars, endelig er over, og jeg kjenner meg klar for å gi alt på bloggen igjen og blogge som aldri før.

Jeg er helt sikker på at blogging er kommet for å bli, så lenge det er bloggere som deler spennende og bra innhold. Jeg kommer i alle fall til å gjøre mitt beste for å holde denne bloggen spennende for dere som følger meg, og ta dere med på reisen mot bryllup, graviditet, barn, hageprosjekter, treningsturer, reiser rundt i verden, oppturer og nedturer i livet, og enda mer.

 

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

5 Ting du ikke visste om meg!

Utålmodig – Jeg er en ekstremt utålmodig person. Altså, jeg drar virkelig utålmodighet til et nytt nivå, haha. Jeg elsker virkelig når ting er efektiv og jeg hater når ting går tregt, da er det noe inne i meg som koker skikkelig!

Løsninger – Siden jeg er utålmodig klarer jeg alltid å finne enklere og kjappere løsninger på det meste. Det er min lille superpower. Har virkelig et talent for å effektivisere absolutt alt, og jeg klarer å se løsninger der andre bare ser treghet.

Håndskrift – Siden jeg er venstrehendt måtte jeg først lære meg løkkeskrift (lykke til om du er venstrehendt, for det er umulig!) også fikk jeg lov til å skrive med blokkbokstaver. Blander du det med å være utålmodig, så får du en veldig pen håndskrift som veldig få klarer å tyde, ehe.

Snakker til meg selv på andre språk – Haha, jeg er garantert ikke den eneste som tenker litt høyt innimellom. Forskjellen er nok kanskje at jeg aldri gjør det på norsk på min egen dialekt. Det føles bare rart og kleint. Jeg prater derimot heller på engelsk, litt spansk eller svensk. Oh yes, det er en av triksene jeg bruker for å bli flink i språk. Ikke uten grunn at jeg kan snakke svensk som at jeg skulle bodd der halve livet, også har jeg basically kun vært på Svinesund, haha.

 

Klakker med neglene – Jeg har en rar vane med at jeg drar tommelneglen bak og foran de andre neglene, så da lager en sånn klakke lyd. Vanskelig å forklare. Men jeg tror Per Fredrik er greit lei den lyden for å si det sånn, haha.

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

5 Garden hacks

Planlegg hagen – Når du planlegger hvordan hagen skal være, bør du planlegge sånn at det alltid er noe som blomstrer. Noter ned blomstringstider på blomstene du planlegger å plante og det du allerde har, så du får god oversikt. Når det er sommer er det jo viktig at du får mest mulig ut av hagetiden, og da holder det ikke at hagen er full av kun dahlia’er og hortensia som først blomstrer i slutten av juli / august.

Lus på rosene? – Dersom du har fått lus på rosene dine kan de hende at du ikke har vannet godt nok. Når rosene ikke får nok vann blir de søtere i smaken, og det elsker lus. Så vann rosene godt, så slipper du forhåpentligvis lus!

 

Brunsnegler? – Har du mye brunsnegler i hagen? Da bør du gå over hele hagen hver morgen og kveld i noen dager. Dette er tidspunktene som brunsneglene elsker å være ute, for da er det vått i gresset. Selv gikk jeg over og plukket noen hundre brunsnegler i løpet av noen kvelder, og nå er det ekstremt færre etter at jeg tok den runden.

Trenger du hage inspo? – Dersom du trenger litt inspirasjon til hagen din bør du virkelig besøke botanisk hage på Tøyen i Oslo. Dra gjerne en tur om våren, sommeren og høsten. Da får du se alt igjennom hele sesongen. Jeg kan garantere deg at du kommer til å dra hjem fullstappet av inspirasjon og hageglede! Og antageligvis en kamerarull full av bilder av blomster du selv vil ha i din egen hage, hehe!

Erteblomster – Sådde du erteblomster tidlig i vår? Da håper jeg at du har plukket med deg mange fine buketter inn i sommer. Det er nemlig sånn at desto mer blomster du plukker av erteblomstene, desto flere kommer det. Så plukk masse buketter og nyt den deilig duften!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

5 Dårlige vaner jeg har

Instagram – Hater når jeg bare skal kjapt inn på Instagram for å poste noe, også ender jeg opp med å scrolle rundt der i 40 minutter… Haha. Skulle ønske jeg kunne si at det skjedde kun sjeldent, but nope.

Rush hour – Når jeg skal ut og handle, dra hjem fra Oslo, osv glemmer jeg alltid at det er rush hour mellom 15-17. Det er jo et helvete å sitte i kø, og jeg kan dra på alle andre tider i døgnet. Men av en eller annen grunn ender jeg som oftest med å dra ut akkurat når det er masse kø. Altså..

Serier – Hvis jeg først finner en serie jeg liker, da får jeg helt hang-up i serien og jeg vil gjerne binge alt på noen få dager. Har hendt noen (les: mange) ganger at det har gått utover jobb. Haha. Men jeg prøver i alle fall å gjøre noe produktivt mens jeg ser på serien da. I det minste.. Hehe.

Body lotion – Jeg sier det alltid til meg selv; bitch nå er du tørrere en ørkenen på leggene, husk body lotion. Husker jeg det? Never.

 

Cola og Redbull – Jeg er helt avhengig av Cola Zero og Sugarfree Redbull. Klarer aldri å spise et måltid uten at jeg har en cola zero ved siden av. Da mister jeg matlysten og blir kvalm. Redbull holder meg gående igjennom dagen, og jeg elsker det! Skulle ønske at jeg ikke var avhengig av noen av de, for jeg hater det å være avhengig av noe. Men jeg har prøvd å slutte med redbull en gang og det var det mest søvnige måneden jeg har noensinne hatt. Så ja, det skjer ikke.

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg