Antrekk før bloggmøte

annonse – Gucci, Nelly

Nå skal jeg straks kjøre innover til Oslo. I dag skal jeg på middag med Blogg.no, sammen med et knippe andre toppbloggere. Er faktisk ikke sikker hvem som kommer i kveld, men skal i alle fall dra sammen med Julianne innover.

Så på veien inn til Oslo skal jeg kjøre innom henne og plukke henne opp. Syns det er mest koselig å dra sammen på sånne eventer som dette. Etter så mange år i denne bransjen er det som regel alltid noen jeg kjenner på eventer, meeen man vet aldri. Hehe!

JAKKEHER
BUKSEHER (30% rabatt nå)
SKOHER
VESKE – GUCCI, HER
GENSERHER

 

Uansett. Tenkte jeg kunne vise dere kvelden antrekk. Gikk for en halvveis casual men litt pynta look (ga det noe mening?? hahahaa) i dag. Elsker den nye skinnbuksen, jakken og genseren min, så klarte ikke å la være å bruke det!

Elsker at den skinnbuksen her faktisk kan brukes. Det er så typisk at skinnbukser bare blir sykt klamme og jævlige. Denne blir ikke sånn heldigvis! Love it!

JAKKEHER
BUKSEHER (30% rabatt nå)
SKOHER
VESKE – GUCCI, HER
GENSERHER

 

Skal prøve å holde dere oppdatert på Snapchat igjennom kvelden. Så følg med der! @stinablogg 💕

Chloe’s klesskap!

Er det én ting som er sikkert, så er det at Chloe elsker klærne sine! Hun har sin egen lille skuff inne på mitt walk in closet, med massevis av kjoler, strikkegensere, hårspenner, hettegensere nisseluer og til og med en bunad!

Hun har silkepels, som ikke er så altfor varm her i kalde Norge, så hun elsker å tasse rundt i en god strikkegenser.

Jeg kan til og med si til henne “æ gensern” så løper hun rett bort til skuffen sin på walk in closet, og så fort jeg har åpnet skuffen drar hun ut antrekket hun vil ha på seg, haha. Så skjønn!

Har lagt ut snap av at hun gjør det før, for det var flere som ikke trodde på meg at hun faktisk gjør det, men joda, det gjør hun!

Hun er en bestemt liten jente som vet å si ifra, så de gangene jeg har kjøpt klær hun ikke liker, sier hun skikkelig ifra. Hehe!

Klær til hund er jo veldig fjollete. I know. Men så lenge hunden syns det er gøy så syns jeg det er innafor! Siden Chloe har såpass mye klær nå, tenkte jeg å vise dere hele klesskapet hennes.

Noe av det har hun vokst ut av, siden det er klær fra hun var baby, men de er så fine så jeg tok de med fordet!
 

Leopard strikkegenseren er en av hennes favoritter!

 

På 17. mai i år hadde hun på seg bunad, og hun koste seg så mye!

Litt juleklær! På julaften har hun alltid på seg julekjole. Hun får selvfølgelig bestemme selv hvilken hun skal ha på seg, hehe! Strikkegenseren på bildet over, til venstre er hennes favorittgenser i desember. Den har hun med seg overalt enten hun har den på seg, eller hun bare ligger og sutter på den. Haha!

Her er det som er mest fjollete, men også litt morsomt! De to kjolene som er litt mindre er fra da hun var valp. Husker hun var så nydelig med de! Kjolen i midten pleier hun å ha på seg om hun vil pynte seg i bursdager. Hehe!

Husk; hunder er veldig forskjellige. Noen hunder elsker klær, andre hater det. Så om hunden din ikke liker å ha på klær, ikke tving den. Det er ikke greit å gjøre! Akkurat som at jeg ikke tvinger Chloe til noe hun ikke vil!

 

5 Ting du ikke visste om meg!

annonse – nelly

Jeg hater romantiske komedier. Oh yes. Jeg ser heller en action film med masse vold, og gjerne litt humor. James Bond filmene er en stor favoritt, og jeg tror vel jeg har sett absolutt alle. Bridget Jones ish filmer derimot, det takler jeg ikke. Aner ikke hva det er med det, men på akkurat det punktet når det kommer til filmer, er jeg nok litt guttete.

KJOLEHER

Mister aldri ting – Jeg har aldri mistet en lommebok, telefon, sykkel, eller noe som helst viktig. Jeg er alltid veldig påpasselig på å sjekke at jeg har husket alle tingene mine når jeg for eksempel skal gå av et tog eller er ferdig på en restaurant. Jeg er den som sjekker oppå stoler, under bord og overalt for å trippelsjekke at alt alltid er husket. Veldig kjekt både for meg og venner. Aner ikke hvor mange telefoner jeg har reddet venninner fra å miste..

Jeg fryser alltid – Uansett om det er vinter eller sommer; jeg fryser. Jeg tror alltid at jeg kler meg varmt nok, også tar jeg nesten alltid feil. Jeg hater å ha på altfor mye klær, så det er nok en grunn til at jeg feilberegner en del, hvilket er veldig kjipt.

Spontan – Jeg er veldig spontan av meg. Jeg er en sånn person som kan booke en reise også dra avgårde neste dag. Er en grunn til at jeg klarte å bli med på Farmen  Kjendis med bare noen timers forvarsel.

KJOLEHER

Kjapp – En ting som jeg uten tvil har arvet av moren min er effektiviteten min.Uansett hva jeg skal gjøre, må jeg alltid gjøre det så kjapt som mulig. Om jeg for eksempel skal ta ut og inn av oppvaskmaskinen må jeg sende Per Fredrik rett ut av kjøkkenet, om ikke flyr jeg han rett ned. Så fort går det unna! Haha! Jeg klarer heller aldri å gå sakte, eller skrive sakte. Alt jeg gjør må jeg gjøre så effektivt som mulig, hvis ikke så blir jeg helt stressa oppe i hodet mitt. Jeg takler ikke hvis jeg må gjøre noe sakte eller gå med noen som går skikkelig sakte. Haha!

Nye innkjøp fra Bubbleroom!

annonse – bubbleroom

I går fikk jeg en pakke i posten med masse nye og fine klær fra Bubbleroom! Ting som er perfekt for den vintertiden vi er i nå. Gleder meg så mye til å bruke disse plaggene fremover!

Her er et lite haul av det jeg fikk!

GENSERHER

Hvor fin er ikke denne strikkegenseren? Elsker mønsteret og fargen!

GENSERHER

Hvor fin er ikke denne glitter strikkegenseren? Så lekker! Denne kan jo brukes til både hverdag, men også til anledninger hvor du vil være litt mer pyntet. Bruk den med en pen bukse, så er du klar for noe gøy!

JAKKEHER

Ah, denne jakken ELSKER jeg! Den er så gorgeous! Den er perfekt som vårjakke, og jeg gleder meg til å bruke den masse utover både våren, sommeren og høsten! PS; den er litt liten i størrelsen (spesielt over skuldrene), så gå gjerne opp en størrelse.

GENSERHER
BUKSEHER

Casual og fin svart strikkegenser. Denne er ikke sånn sypertykk, så den er litt mellomting av tynn vanlig genser og strikkegenser, hehe!

KJOLEHER
SKOHER

Dødslekker hverdagskjole! Denne er fin å kombinere med et par strømpebukser eller knee high støvletter!

 

Håper du fant noe du likte!

Skogstur med chloe!

annonse – miinto, stronger

I dag var det så sol og 9 varmegrader i skyggen, så jeg klarte ikke å sitte inne! Så jeg slang på meg turklærne, pakka tursekken og tok med meg Chloe på tur! Vi kjørte ned til Ulastranda, og gikk derfra og opp til Klokkeråsen. Vi har gått den turen før, og det er like magisk hver gang!

JAKKE – PÅ SALG HER
TIGHTSHER

Nå er det noen måneder siden jeg har gått den runden, så jeg var spent på å se hvordan det var i skogen. Sist jeg var der var i høst, og da var det helt nydelig med høstfarger. Nå er vi jo i januar, så jeg forventet ikke mye. Var egentlig bare storfornøyd med å kunne gå i skogen i januar!

Det var så utrolig nydelig i skogen, og den utsikten som vi fikk se når vi kom til toppen av Klokkeråsen var helt magisk. Glemmer alltid hvor sinnssyk den utsikten er! Det er hav så langt øyet kan se, og det er virkelig storslått!   

JAKKE – PÅ SALG HER
TIGHTSHER

 

Jeg hadde med meg sitteunderlag, så vi ble sittende og se utover havet en god stund. Det er så deilig å nyte en slik utsikt. Er det rart jeg elsker å gå i skogen eller?

Måtte innom Ulastranda en liten tur også. Det er jo så fint der! Stranda er virkelig ikke bare til å nytes om sommeren!

Forresten; om noen av dere vet om fine turstier jeg burde sjekke ut i Sandefjord / Larvik området, rop ut i kommentarfeltet. Elsker å oppleve nye og fine steder!

Slik kommer du deg over dørstokkmila!

annonse – famme

Nå som vi er et stykke uti januar, kan jeg tippe at mange av dere som hadde “bli bedre trent i 2020” blant nyttårsforsettene kanskje har fått hverdagen slengt litt i ansiktet, og har gitt litt opp på treningen. Men ikke gi opp enda! Jeg skal gi dere noen gode tips til hvordan du skal komme deg over dørstokkmila!

TOPPHER  /  SHORTSHER

20% rabatt! – Denne koden gjelder alltid om du bruker “stinablogg-20” når du kommer til kassen hos famme.no. Klikker du på linken får du automatisk 20% rabatt 😃

 

 

Treningsbagen – Ta med deg treningsbagen på jobb / skole, også drar du rett på trening når du er ferdig med jobb / skole for dagen. Det er ekstremt mye vanskeligere å dra hjem, spise, også dra ut på trening igjen. Da frister den sofaen så ekstremt mye mer enn å dra seg ut igjen!

 

Venn – Avtal faste tider du skal trene sammen med en venn eller kjæresten. Da har dere en avtale, og det blir vanskeligere å bryte den. Gi hverandre streng beskjed om at hvis den ene prøver å avlyse, skal den andre pushe den andre på treningen. Hehe!

 

Notat – Skriv et notat på telefonen din med 10 grunner til hvorfor det er viktig for deg at du skal trene. Hver gang du føler for å droppe treningen; ta en titt på det notatet.

TOPPHER  /  SHORTSHER

20% rabatt! – Denne koden gjelder alltid om du bruker “stinablogg-20” når du kommer til kassen hos famme.no. Klikker du på linken får du automatisk 20% rabatt 😃

 

Morsomt – Det er viktig å finne en treningsmetode som du liker. Om du hater å jogge. Gjør noe annet! Du klarer kanskje å tvinge deg på noen få økter, men i lengden blir det vanskelig å gjøre noe du hater.

 

Faste tider – Sett opp faste avtaler i kalenderen der du skal trene. Dato og klokkeslett. Da har du en fast avtale med deg selv. Om noen spør om å ta en kaffe eller noe annet; så sier du at du er opptatt på de klokkeslettene. Husk: det er viktig å ta vare på seg selv og trening er en stor del av det. Å sette seg selv først er ikke egoistisk, det er livsviktig.

 

 

10 Spørsmål og svar!

annonse – nelly

Har du stasjonær eller bærbar data?
– Begge deler. Har en macbook pro som jeg har med meg overalt, også har jeg en iMac som pleier å stå på stuebordet som jeg ser på serier mens jeg jobber.

GENSERHER

 

Hvilken øyefarge har du?
– Mørkeblå med brune flekker. Har en rar greie med øynene mine, at jeg alltid har veldig store pupiller. Så jeg må alltid stå foran lys for at øynene mine skal se normale ut. Haha. Tar ikke stoff eller noe, så er ikke derfor det skjer. Har faktisk ingen anelse hvorfor det er sånn!

 

Hva er det rareste du har spist?
– Kattemat. Syns det så veldig spennende og rart ut med sånn bløtfor til katter, så i en challenge med søsteren min smakte jeg på det. Smakte ikke så godt akkurat. Haha.

 

Kan du noen andre språk enn norsk?
– Ja, snakker engelsk som om det var morsmålet mitt. Kan også svensk veldig bra, også holder jeg på å lære meg spansk. Kan en del spansk, men langt ifra nok, hehe!

 

Hva er din beste egenskap?
– At jeg aldri gir opp. Herregud så mange ganger igjennom både bloggkarrieren min og andre deler av livet som det hadde vært lett å gi opp, og drithardt å pushe videre. Men jeg har en sånn faen i meg som gjør at jeg bare fortsetter uansett hva.

Hva er din verste egenskap?
– At jeg er for dårlig på å si nei til ting. Som blogger er det liksom ikke innafor å si “jeg kan ikke bli med, jeg må jobbe”. Med familien min kan jeg si det, og de forstår det dødsgodt. Men med de fleste syns jeg det er vanskelig. Så det er virkelig en ting jeg må jobbe mer med!

 

Hvilken iskrem er din favoritt?
– Det er “frozen yoghurt, naturell” fra Dugg. Den selges ikke lengre dessverre, og jeg blir lei meg av å tenke på det! Den smakte så digg sammen med litt jordbær og blåbær, også hadde den perfekt næringsinnhold for å kunne “skeie ut” i uka!

 

Nevn en historisk person som interesserer deg?
– Kommer ikke på en bestemt person, men jeg har alltid elsket historie. Spesielt historie fra de siste to århundre. Det elsker jeg å lese om! Vippet faktisk mellom 5 og 6 på historie eksamen på 3. vgs!

GENSERHER

 

Hva bruker du helst penger på?
– Opplevelser som reiser. Elsker å reise, spesielt om vinteren når det er mørkt og trist ute! Selv om det meste av pengene mine går til ting som hører til voksenlivet, haha!

 

Hva er dine beste tips til et avstandsforhold?
– Flytt sammen, hahah. Da jeg ble sammen med Per Fredrik bodde han i Sandefjord, og jeg bodde i Oslo. Etter vi hadde vært sammen i 3 måneder begynte vi å se på hus som vi kunne kjøpe sammen, haha. Avstandsforhold er virkelig ikke noe for meg. Hadde aldri klart å bo langt borte fra Per Fredrik!

 

 

PS: Nå er det et SVÆRT SALG på Nelly!

Klikk deg inn HER!

3 Billige øyeskygge favoritter!

annonse – lyko, nelly

Jeg elsker øyeskygge og bruker det nesten hver eneste dag. Det er så gøy å leke med farger for å lage forskjellige sminkelooks. Alt ifra noen knallfarger i øyekroken (inspirert av Kylie Jenner), til å ha noen nude fine farger som gir perfekt konturering av øynene og en fin look!

Det er så mange paletter å velge mellom der ute, og nå vil jeg tipse dere om 3 forskjellige som jeg bruker mye, og som er billige og er av god kvalitet med mye pigment!

KJOLEHER

Newtrals – Dette palettet er sykt billig og koster bare 79,- kr. Det har mye pigment, farger som kan brukes i mange forskjellige looks som kler de fleste i tillegg får du mye produkt!

PALETTHER

KJOLEHER

NYX – Denne paletten er den ultimate paletten om du liker nude toner. Jeg elsker å bruke slike farger, og det passer perfekt om du har blå øyne! Funker bra til andre øyefarger også, men det bringer frem blått veldig bra!

PALETTHER

Et must have i sminkeskuffen. Her får du alle farger som er fine å kombinere til andre looks. Litt knæsj gult eller rosa i øyekroken, så har du Kylie Jenner looken allerede! Dette er et palett som kan sette prikken over i’en og gi et løft i sminkelooksene dine!

PALETTHER

 

 

Håper dere likte tipsene! Spør i kommentarfeltet om dere lurer på noe!

De fineste pysjene!

annonse – bubbleroom

For litt siden fikk jeg noen nydelige fine “silke”pysjer i posten! Disse har allerede blitt en stor favoritt. Elsker hvor myke og gode de er, også ser de så luksuriøse ut!

Leopardvarianten har uten tvil blitt favorittene av de to. Toppen er jo så fin at den kan jeg faktisk bruke til hverdags med en jeans, hehe!

LEOPARD PYSJHER

 

Får skikkelig Victorias Secret runwayshow behind the scenes vibber av denne rosa silkepysjen! Elsker fargen! Så fin!

ROSA PYSJHER

 

Nå skal jeg hoppe i dusjen også er det tid for middag. Gleder meg til å bare slappe av foran tv’en med skatten min og se på “neste sommer”. Det programmet er så morsomt! Jeg ler alltid så hardt at jeg nesten begynner å gråte, haha!

Oppskrift – Kylling-pastagryte!

I forrige uke fant jeg på en pastagryte med kylling som virkelig har fått mye oppmerksomhet. Det er så mange av dere som har spurt om oppskrift på den! Så nå er det på tide å dele! Denne er dødsgod dagen etterpå også, så lag en ekstra stor porsjon, så slipper du å lage middag dagen etter!

Du trenger:
(til cirka 3 porsjoner)

2 kyllingfileter

120 gram fusillipasta med fullkorn

10 små tomater

1 boks hakkede tomater

100 gram lett creme fraiche

10 gram parmesan

Basilikum

Salt og pepper til smaking

Gjør dette:

Skjær opp kyllingfiletene i små biter, og stek nesten gjennomstekt. Mens kyllingen steker koker du pastaen.

Når kyllingen er nesten gjennomstekt heller du oppi boksen med hakkete tomater, revet parmesan og creme fraiche og rører rundt. La det koke på lav varme til pastaen er ferdigkokt.

Skjær tomatene i to, hakk opp en god neve basilikum. Når pastaen er ferdigkokt er det bare å helle av vannet på den. Ha pastaen, tomatene og basilikum oppi gryten. Rør god rundt og la det småputre i et lite minutt. Smak til med salt og pepper.

Klar til servering!

Håper det smaker!