5 Ting som er typisk meg!

annonse – Nelly Bubbleroom

Oppheng – Hvis jeg først blir interessert i noe så får jeg helt oppheng i den tingen. Ta for eksempel hage. Januar for to år fikk jeg helt dilla på å planlegge hagen. Jeg hadde veldig lite peiling på hage fra før av, men etter to uker hadde jeg planlagt hele hagen, lært masse om alle mulige blomster og plutselig kunne jeg masse. I

år hadde jeg min planleggingsfase som varte en uke, og da gikk jeg helt bananas her på hjemmebane og planla alle årets prosjekter, satt meg inn i alle typer blomster jeg skulle ha i hagen, registrert alle planter jeg allerede har på en hageapp, lærte meg photoshop for å planlegge hagen og kjøpte sånn 20 frøposer som jeg allerede har sådd en del av. Hahaha. Standard meg å gå så ekstremt all-in på noe. Eneste som er kjipt er at så fort jeg ikke har oppheng på tingen lengre, mister jeg nesten all interessen, haha!

GENSERHER
BUKSEHER (30% RABATT NÅ!)

 

Språk – Jeg bytter veldig mye mellom norsk, svensk, engelsk og spansk, og når jeg skal ha en vanlig samtale på norsk er det ofte at jeg surrer skikkelig i grammatikken når jeg snakker. Det er ofte jeg til og med glemmer de norske ordene og må bruke ord fra andre språk, haha.

Snakker med Chloe – Jeg snakker mye med Chloe. Er jo ikke så rart siden den lille bærta er sammen med meg 24/7. Hun har lært ekstremt mye av det da, så hun skjønner jo faktisk mye av det jeg sier. Føler nesten Chloe har blitt som en liten unge som ikke har lært seg å snakke enda, haha!

Tid – Før var jeg kronisk tidlig ute til ting. Da snakker vi ikke sånn 5 minutter for tidlig, men gjerne 20 min for tidlig ute til frisørtimer, hah. Det ble ofte både kleint og ekstremt kjedelig å vente så lenge. Så en dag endret jeg meg helt. Plutselig klarer jeg ikke å være tidlig ute lengre. Nå er jeg nesten alltid akkurat presis eller 5 min for sen, haha (med mindre det er noe ekstremt viktig!).

GENSERHER
BUKSEHER (30% RABATT NÅ!)

 

Tenker høyt – Jeg tenker så og si alltid høyt for meg selv. Men jeg snakker aldri på norsk. Det syns jeg bare at blir rart. Aner ikke hvorfor, haha. Så det blir alltid på enten svensk eller engelsk. Er jo ikke uten grunn at jeg har blitt så flink til å snakke de språkene!

 

 

 

Antrekk Vixen awards!

Nå er jeg endelig klar for Vixen influencer awards. Jeg har faktisk ikke vært på det siden 2015, fordi jeg bare ikke har giddet. Men i år tenkte jeg; fuck it. Let’s party. Så jeg tenker på hele greia som en kul fest der jeg får sett igjen kjente og kjære i bransjen, som jeg ikke rekker å se til vanlig!

Gikk for glitterkjole i dag med beige pumps. Haha, legg merke til matposen og drikkevannet til Chloe bak meg. Ikke bare glam med hund!

Uansett. Nå skal jeg endelig begynne å drikke litt også skal vi straks dra bortover. Dørene åpner jo faktisk nå, så jeg er bittelitt sent ute. Men pytt pytt!

Sjekket inn i Oslo

Heisann fra Oslo! Tidligere i dag sjekket Chloe og jeg inn på The Hub. Siden jeg hadde vippetime dro jeg litt tidlig til Oslo, helt uten sminke. Så når vi hadde sjekket inn var det bare å kose litt med Chloe og la henne bli trygg på rommet, også var det rett avgårde på vippetime.

Så fort jeg kom tilbake derfra var der bare å kaste i seg en sandwich fra Joe & The Juice, dusje, sminke meg og krølle håret. Så nå sitter jeg endelig nesten klar i senga med silkepysjen på. Per Fredrik kom nettopp hit. Han har vært på en jobb med NRK i dag, så han dro inn til Oslo litt tidligere enn Chloe og meg.

Nå skal jeg snart hoppe inn i kjolen og knipse noen antrekksbilder. Men tenkte jeg kunne vise dere hotellrommet først. Vi har jo sett på hotelleventyret serien, så det er litt ekstra gøy å være på dette hotellet. Også jobber en veldig god venninne av meg her (hun er også på alle skjermene på hele hotellet, hehe!), så det gjør det litt ekstra koselig. Hun hadde til og med skrevet en liten hilsen til meg som lå på senga. Koselig!   

Chloe hadde veldig lyst på desserten. Men hun fikk nøye seg med hunde namme-nam! Hehe!

Nå ligger Chloe ved siden av meg i kjent stil oppe teppet med en sutt. Hehe! Skal vise dere kveldens antrekk etterpå!

Nye treningsklær!

annonse – famme

I går fikk jeg en pakke i posten med litt nye treningsklær fra Famme. De har de mest behagelige og digge treningsklærne, som også ser skikkelig fine ut! Disse plaggene er seamless, så det er ingen ubehagelige sømmer som gnager eller noe som helst sånn. Så digg!

Har også fikset en rabattkode til dere. Om dere trykker på linkene, legges den automatisk til. Men om du vil legge den til selv er det “stinablogg-10″. Den gir dere 10% rabatt på alt fra Famme!

Denne treningstoppen er super comfy og så fin! Haha, så først etter at jeg hadde tatt bildene av jeg ikke hadde brettet ned toppen skikkelig!

 

TOPPHER

Dette røde settet er jo så fint! Elsker at bhen er såpass lang at den kan brukes som topp sammen med tightsen!

TOPPHER
TIGHTSHER

Dette settet her er bare amazing! Elsker genseren. Ps; den er litt liten i størrelsen, så gå opp en strl. Både tightsen og toppen er perfekt til både styrketrening og jogging. Love it!

TOPPHER
TIGHTSHER

 

Fikk også noen nye treningsbånd. Disse er geniale når man skal trene hjemme og på ferie. Du kan få trent rumpa skikkelig med disse, så de anbefales!

TRENINGSBÅNDHER

 

 

 

5 Beauty hacks

annonse – lyko, bubbleroom, kicks

Spar penger på hårfarge – Jeg har farget håret mitt hjemme siden jeg gikk i 7. klasse. Det kan enkelt gjøres på egenhånd, og du sparer mye penger på å ikke gjøre det hos frisøren. Om du skal bleke kan du ikke gjøre det hjemme. Men å farge ettervekst er null stress å gjøre hjemme! Selv bruker jeg DENNE fra Garnier for å farge håret og den koster bare 105,- kr.

GENSERHER

Rød og tørr i huden? – Om vinteren blir ofte huden vår både tørr, rød, gusten og grå. Ikke noe gøy! For å unngå dette bør du skrubbe huden en gang i uka for å fjerne død hud, min favoritt skrubb finner du HER. Hver kveld bør du smøre inn hele kroppen med DENNE body lotion. Du kommer til å se store forskjeller, og plutselig er huden din smidig og gyllen igjen!

 

Sminke som holder hele dagen – For å få sminken til å sitte som støpt hele dagen er du nødt til å bruke en setting spray. DENNE gjør at sminken sitter hele dagen og hele kvelden, og den gjør at du ikke blir så fort blank utover dagen også. Selv bruker jeg mye sminke, og jeg trenger nesten aldri å touche up ila dagen når jeg bruker denne!

GENSERHER

Neglelim – Jeg har satt på negler selv i litt over to år. Jeg orker rett og slett ikke å bruke masse tid (og penger) hos negleteknikkere, så jeg gjør det rett og slett selv. I løpet av denne tiden har jeg virkelig merket en ting. De fleste limtuber som følger med til negler er dritt. Haha. Så jeg bruker alltid DETTE limet fra Kiss som har pensel og som gjør at neglene holder ekstra lenge. Jeg bruker forresten DISSE neglene fra Nailhur.

 

Ansiktsmassasje – Når jeg tar på meg fuktighetsmaske, pleier jeg å bruke en face roller for å massere ansiktet. Det stimulerer blodsirkulasjonen og gir ansiktet en helsemessig glans, og du får massert ansiktsmasken godt inn i huden. Når jeg masserer pleier jeg å massere oppover og utover. Dette løsner også opp knuter jeg får i ansiktet, og det føles veldig deilig ut etterpå! Jeg bruker DENNE til å massere, og DETTE er min favoritt fuktighetsmaske.

Min nye treningsplan!

Nå har jeg nettopp gjennomført en liten treningsøkt på tredemølla. I går satt jeg meg noen nye mål og en plan på hvordan jeg skal bli i bedre form. Er så lei av å være misfornøyd med det fysiske på meg selv, så det skal gjøres noe med nå!

 

Tenker at det blir cirka to gode runder på tredemølla hver dag, på cirka 45 minutter per gang, så 1,5 time totalt. Det skal nok få kicket igang ting, så jeg endelig kan være der fysisk som jeg vil! På dager som jeg ikke har tid, må jeg bare passe på å være ekstra mye aktiv rett og slett!

Mens jeg går på tredemølla ser jeg på serier, og jeg trenger litt serietips av dere. Alle seriene jeg elsker har jeg sett alt av, og jeg venter på nye sesonger. Så i mellomtiden trenger jeg masse tips av dere. Har jo 1,5 time jeg må fylle opp med serier per dag, haha! Enda godt jeg kan se på serier i alle fall. Hadde aldri klart å være så lenge på tredemølla om jeg bare skulle sett rett ut i lufta, haha!

Chloe er selvfølgelig alltid med meg, hvor enn jeg går. Så hun har fast sutteplass på treningsmatta. Haha!

Fun fact; på grunn av at jeg har to nakkeskader (en fra jeg ble slått til for noen år siden og en fra jeg ble kjørt på), så må jeg ha pcen sånn at jeg kan se nedover mens jeg går. Prøvde å ha den på hylla foran tredemølla, men det gikk virkelig ikke. Ser kanskje litt rart ut, haha, men sånn er det!

 

Er veldig spent på å se hvordan dette opplegget kommer til å funke for meg, og hvor lang tid det tar før jeg er i skikkelig god form igjen! Skal holde dere oppdatert!

Slik får du sminken til å sitte hele dagen!

annonse – kicks

Én ting som endret sminke for meg var setting spray. Det er bare noen få år siden jeg begynte å bruke det, men så fort jeg hadde prøvd det var jeg helt hekta!

Jeg bruker alltid setting spray når jeg har sminket meg ferdig, og den sprayen jeg bruker gjør at sminken sitter som et skudd hele dagen og den gjør at sminken smelter perfekt inn i hverandre. Før jeg begynte med setting spray måtte jeg alltid touche up med pudder i ansiktet flere ganger i løpet av dagen, nå må jeg nesten aldri det lengre. Stor forskjell!

Setting sprayen jeg bruker finner du HER.

Det er ikke uten grunn til at den heter “all night”, for denne gjør at sminken sitter både hele dagen og hele natten! Helt amazing!

Setting spray  HER.

 

Dette er virkelig et must have i sminkepungen min, og noe jeg varmt anbefaler! Produktet er forresten kjøpt selv, men linken er affilite!

 

10 Private spørsmål og svar – Frykt, Naken, Operasjon, Porno, Alkohol ++

Hva er din største frykt?
– Å bli deprimert og få angst igjen.

 

Hva får deg til å brekke deg?
– MYE. Jeg er veldig ømfintlig når det kommer til lukter og smaker, og jeg mister ekstremt fort matlysten av ting. Det verste jeg vet er å vaske opp hvis Chloe har spydd. Da kan jeg garantere deg at jeg også kaster opp..!

 

Hva sover du i?
– Sover alltid naken. Takler ikke å ha på meg klær. Eller, hvis jeg sover hos venninner har jeg selvfølgelig på meg klær. Også sov jeg ikke akkurat naken på Farmen Kjendis, haha!

GENSERHER (20% RABATT NÅ!)
BUKSEHER (30% RABATT NÅ!)

 

Har du noen gang operert deg?
– Ja. Opererte vekk mandlene når jeg var 3-4 år gammel. Legene gjorde en slurvete jobb og klarte ikke å sy ordentlig igjen i halsen min, så jeg holdt på å dø av å blø ihjel. Heldigvis hadde jeg en mor som fulgte ekstremt godt med og som nektet å ta et nei for et svar når jeg ble sløv og sykepleierne sa at jeg bare var trøtt etter operasjon, mens jeg i virkelig holdt på å blø ihjel..

 

Hva gjør du i dusjen?
– Hahaha.. Når jeg går inn i dusjen da er det rett på jobb. Håret må vaskes og kures, halve kroppen må barberes, hele kroppen må skrubbes og vaskes, ansiktet må renses og en hel del ting jeg sikkert har glemt. Haha. Ikke bare bare å være jente si!

 

Hva var det siste du spiste?
– Mozzarella med basilikum, krutonger, tomater og kremet balsamico. Så digg!

 

Beste danselåt?
– Gazolina. Hahaha! Det er sangen til kusina mi og meg, som vi danset så mye etter når vi var fjortiser! Men generelt elsker jeg alt man kan riste på rumpa av, og som det er bra rytme i.

GENSERHER (20% RABATT NÅ!)
BUKSEHER (30% RABATT NÅ!)

 

Har du noen gang vært så full at du har glemt alt?
– Nei. Heldigvis ikke! Får aldri helt black out. Men hender selvfølgelig at jeg glemmer deler av kvelden eller ting jeg har sagt, men det er nok ganske vanlig om man tar et par glass!

 

Har du noen gang sett på porno?
– Selvfølgelig. Hvem voksne i 2020 har vel ikke det?

 

Hva står det i den siste meldingen du fikk?
– “og ja, det har hjulpet så sykt!!” av Sophie Elise.

 

Dårlig dag eller dårlig liv?

De siste dagene har jeg virkelig ikke hatt det bra psykisk. Det har vært så utrolig mye som har hengt over hodet mitt, og det har vært så mange ting som rett og slett har gjort at jeg har følt meg skikkelig dritt. Dere har sikkert merket det her på bloggen at jeg ikke har vært helt 100%…

Jeg har helt ærlig vært livredd de siste dagene for at jeg var på vei til å bli syk igjen. De siste to årene har jeg vært langt nede psykisk og slitt med både angst og depresjoner. De siste dagene har den angsten kommet tilbake. Trodde først at det bare var noe fysisk, men skjønte etterhvert at det var angst, når jeg plutselig ble mye bedre hver gang jeg hadde fått løst en problem..

Helt ærlig, jeg er så utrolig redd for å havne ned i det hullet med angst og depresjon igjen. Det er et så mørkt, skummelt og jævlig sted å være, og jeg tror bare de som har vært der selv kan forstå hvordan det er.

Så nå har jeg satt meg ned og tatt litt tak i hva som tynget meg, og jeg har skrevet en detaljert men simpel plan jeg må følge for å få ting ordentlig på gang igjen. Jeg nekter å la meg selv falle ned i dritten igjen, så nå skal jeg virkelig jobbe beinhardt for å få det skikkelig bra igjen i livet mitt. Herregud så lei jeg er av å alltid føle meg deprimert, full av angst og mislykka her i livet. Det er virkelig en jævlig følelse.

Men!! Dit skal jeg virkelig ikke igjen, og nå skal jeg som sagt følge planen min og komme meg back on track igjen.

Jeg nekter å la noen dårlige dager overbevise meg om at jeg har et dårlig liv, når jeg egentlig bare har hatt noen skikkelig ræva dager. Det er så altfor fort gjort å la en liten dårlige periode gli over til å ødelegge store deler av livet. Så her gjelder det å bare aldri gi opp!

 

7 Ting du kan gjøre når det regner!

Treningsstudio – Ta deg en tur på gymmet! Det er ikke noe som helst digg å trene utendørs i regnet, men å trene innendørs når det regner; det er helt fantastisk! Ekstra digg er det å gå ut fra treningen når du er varm og svett, og ut i den kalde friske luften.

Les blogger – Oppdater deg på favorittbloggene dine! På min blogg er det bare å scrolle nederst på forsiden så kan du bla videre til neste side i det uendelige.

Spill kort / brettspill – Hvor koselig er det ikke å spille vri 8 når det regner ute? Vi har massevis av brettspill vi pleier å spille. Trivial pursuit er favoritten!


Scann gamle bilder
– For en stund siden hentet jeg alle barndomsbildene mine hos foreldrene mine. Nå har jeg fått scannet absolutt alle bilder jeg har, og det er en så deilig følelse. For det første har jeg alt digitalt så det er lett å se igjennom, også er det godt å vite at de ikke kan bli ødelagt i brann eller ved andre ting.

Selg ting på tise og finn – Har du mye liggende rundt i skaper som du ikke bruker? Selg det! Da får du mer penger i lommeboka, tingene blir faktisk brukt og det er bra for miljøet med second hand!


Bowling
– Ta med deg kjæresten eller noen venninner og dra på bowling! Det er en sånn ting man ofte glemmer at man kan gjøre, men som faktisk er skikkelig gøy!

Puslespill – Hva er vel mer avslappende enn å pusle puslespill? Koble ut fra alt av elektronikk og bruk hodet på en helt annen måte.