Råharry shotteglass og foodbaby!

I dag har vi hatt en skikkelig rolig dag. Vi startet dagen på Nissi Beach med noen timer med soling på stranden, og litt bading. Den stranden var veldig fin! Så hvis dere er i Ayia Napa må dere sjekke den ut! Det som var skikkelig rart var at når man gikk ut i vannet, ble det skikkelig dypt etter at man hadde gått 10-15 meter. Også plutselig ble det grunt igjen. Så man kunne gå med vannet til magen langt ute i havet. Merkelig følelse, men veldig gøy fordet om! 

Da vi kom tilbake fra stranden filmet vi inn en video som jeg skal legge ut på tirsdag. Tror den ble ganske morsom, så følg med! 

Etter videoinnspilling fikset vi oss litt og kjørte inn til sentrum av Ayia Napa, for å spise litt middag. Fikk tatt litt bilder før vi gikk inn på restauranten, av dagens antrekk, som dere kan se under! Det var solnedgang mens vi tok bildene, så det ble så fint lys. Solnedgang har definitivt blitt min favoritt lyssetting! Det gjør bildene sååå fine. 

Etter litt fotoknipsing var det virkelig på tide med litt middag. Vi spiste på samme sted som vi gjorde i går, Ocean Basket. De har så god mat der, at jeg nesten dør! Trodde virkelig jeg skulle trille ut derfra i dag også! Da vi endelig hadde fått trillet oss ut med hver vår “foodbaby”, gikk vi litt rundt i sentrum og tittet. Vi har nesten bare kjørt igjennom sentrum mens vi har vært her. Så det var litt gøy å se hvordan sentrum var.

Jeg fikk handlet inn litt suvenirer også. Dere som har lest bloggen min en stund, har kanskje fått med dere at jeg alltid handler en shotteglass på alle steder jeg reiser? Vel, Ayia Napa er intet unntak. Ett stykk råharry shotteglass er kjøpt, og er klart for å innta plassen på hylla hjemme sammen med de andre shotteglassene! 

Vinn tur til Barcelona og 9000,- for shopping!

// annonse

Sommer og sol! Hva betyr det? Endelig kan vi gå i shorts og bikini. Men hvor ulekkert er det ikke med lange skjeggstubber på leggene? Jeg får helt hetta hvis leggene mine ikke er nybarberte! Og jeg regner med jeg ikke er den eneste? Derfor har jeg en gladnyhet til dere! Dere har kanskje hørt om Shai høvlene før? Som veldig mange bloggere har skrevet om?

Vel, det er ikke uten grunn at de har skrevet om barberhøvlene. For jeg har endelig fått testet de ut, og jeg ble veldig overrasket over hvor god barberhøvelen er! Jeg var også så heldig at jeg fikk med Shaibox sitt sommerkit som inneholder;  

– Ansiksservietter

– 4 barberblader

– 3 bikini barberhøvler

– Dusjsåpe og barbergel i ett. Med aloe vera og vitamin A, E og F. Denne lukter også kjempegodt! 

– I tillegg får du også en søt toalettmappe til å ha sommerkitet i! 

– Og selvfølgelig, shai høvelen!

Hvis du bestiller shaibox, på shaibox.no i dag for kun 99,- kr får du hele sommerkitet, og sparer 400,- kr. Og om det ikke var bra nok. Er du også med i trekningen av en tur til Barcelona for 2 personer, og 1000 euro (ca 9000,- kr) og shoppe for. Hvor kult hadde det ikke vært med en shoppingtur til Barcelona? 

Konkurransen avsluttes den 31. august, og vinneren blir publisert på facebook “Shai shaving for damer” og instagram @shaibox. Konkurransen leveres av Zentio AS. 

Video: Slik krøller jeg håret mitt!

Selv om jeg koser meg veldig i Kypros nå, er det fortsatt onsdag. Og det betyr jo video onsdag! Lagde en liten video før jeg dro hjemmefra, der jeg viser hvordan jeg krøller håret mitt. Metoden er veldig enkel, rask og jeg syns det blir så fint! 

Husk å abonnere på youtube kanalen min HER

Endelig fremme i Kypros!

Da var vi endelig fremme i Kypros! Vi kom hit i går kveld, og ble hentet av faren til Benjamin på flyplassen. Holdt på å få sjokk da jeg trillet kofferten ut av flyplassen. Den sykeste fuktige luften slo imot oss! Så dere kan tippe vi ble ganske varme! Det var visst ikke bare på flyplassen det var sånn. Så dette kan bli en klam ferie. Men gud som vi skal kose oss fordet! Hehe! 

I dag har vi vært inne i byen og leid oss bil, så vi kan kjøre rundt på egenhånd mens vi er her. I Kypros kjører de på “feil” side av veien, så det var mildt sagt skikkelig rart å måtte kjøre sånn. Skjønner ingenting når jeg skal kjøre i rundkjøringer. Da er det bare sånn, ehm, hvilken vei skal jeg kjøre nå? Har fått kjørt en del rundt i byen i dag, så har heldigvis begynt å bli litt mer vandt med det.

Etter at vi hadde leid oss bil og vært innom matbutikken en tur, skrek sultfølelsen litt for mye. Så vi dro innom “Ocean basket” en tur og spiste veldig god mat. Jeg gikk for min favorittmat (blåskjell) og det var så sykt godt! Trodde jeg skulle rulle ut på vei ut av restauranten. Hehe! 

Nå er vi tilbake hjemme hos faren til Benjamin. Han bor litt utenfor Aya Napa, i et “gate-community” så det er masse fine hus her. Og det sykt fine badebassenget! Benjamin og jeg tok en test tur ute i bassenget i går, og fikk litt kveldstrim. Helt fantastisk deilig å ha basseng så nærme! 

Nå skal vi ned på treningstudioet og ta en liten treningsøkt. Viktig å holde kroppen igang selv om det er ferie!

Nye treningsklær!

På fredag var jeg nede i sentrum en tur, og kjøpte inn litt nytt treningstøy. Har nesten bare svart og rosa treningstøy fra før av. Så det var på høy tid med litt nye freshe farger! Jeg syns kombinasjonen av hvitt, grått og neongult er så kult! Kjenner treningsmotivasjonen stiger 10 hakk bare av litt nye klær! For meg så har det så mye å si, hvordan man føler seg før man drar på trening. Hvis jeg slenger på meg en gammel og utvasket tskjorte med en tights som burde vært kastet for lengst, havner motivasjonen på bunn! Jeg er kanskje ikke den eneste som føler det sånn?

Mitt motto; if you feel good, you do good! 

Uansett. Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg kjøpte, så dere kan få litt inspirasjon til nye treningsklær! 

Treningsbh og shorts – NIKE (kjøpt på Intersport)

Tights – H&M

Herregud, hvor kul er ikke denne? iiiii, jeg elsker den!


Treningsbh og tights – H&M

 

Er treningsklær viktig for din motivasjon til å trene?

Ukens spørsmål #68

Vil du jobbe som blogger resten av livet?
– Jeg prøver å aldri planlegge noe for “resten av livet”. Det syns jeg høres så ekstremt deprimerende ut. Tenk å måtte gjøre det man gjør nå, hver dag resten av livet? Nei, uff det hadde jeg ikke klart. Jeg liker å prøve og tenke 3-5 år frem i tid, og ta ting litt som det kommer. Det er umulig å planlegge noe her i livet, og selv om man får seg en utdanning og en “trygg” jobb, er man virkelig ikke garantert at ting blir som man vil. Bare se hvordan det går nå med oljebransjen, og alle som jobber på plattformer. Man regnet ikke med å få sparken fra en så “trygg” jobb? Men de sier opp folk hele tiden, fordi de ikke kan borre opp mer olje. Litt utenfor spørsmålet egentlig. Men poenget mitt er; det er ikke noe som heter å velge en “trygg” jobb. Så bruk heller tiden din på å gå etter drømmene dine. For alt du vet, kan det være en mer trygg vei å gjøre ting på! 

 

I fjor hadde du ombrè, hvordan farge hadde du å var du fornøyd og vil du ha det igjen?
– Den var fin helt i begynnelsen. Men den ble fort misfarget av solen. Så den ble ikke så fin! Den var egentlig finest når håret var krøllet. Så det var ganske stress. Men var gøy å prøve det ut! Men jeg er nok mer en brunette, enn noe annet. Hehe!  

Hva er drømmedestinasjonen du ville ha reist til?
– Hmm, vanskelig! Jeg har veldig lyst til å reise til New York og oppleve byen, også vil jeg til Roma og se Pompeii, også har jeg veldig lyst til å reise til eksotiske Bali. 

 

Hvor kjøpte du den søte rosa kofferten som du brukte til Bergen?
– Den er fra Europris. Jeg syns den er så søt! Og ikke minst utrolig bra. Elsker at den har fire hjul, så det blir lettere når man triller den. 

Hva tenker foreldrene dine om at du blogger?
– Hmm. De syns at det er veldig gøy at jeg har en litt annerledes jobb, og følger drømmen min. Mamma leser bloggen min veldig mye, og holder seg alltid oppdatert på hva jeg driver med. Var sikker litt lettere for henne å vite at hun fortsatt kunne følge med på livet mitt, selv om jeg flyttet ut hjemmefra. Hehe! 

 

Vil du ha et dyr? Hvilket dyr da?
– Jeg har veldig lyst på en liten hund av rasen Papillon. De er så nydelig, smarte og sporty! Kjenner det kribler i magen bare av å tenke på en sånn hund! Men jeg tror nok jeg kommer til å vente en stund før jeg skaffer meg hund. De er et ekstremt stort ansvar. I tillegg blir det mye vanskeligere å reise rundt i verden hvis man har en hund. Er ikke bare-bare å få noen til å passe hunden sin.

 

Hvilken farge har du på håret ditt egentlig.Ser noen gang svart og noen gang mørkebrun. 
– Mitt naturlige hår er ganske så mørkebrunt. Men jeg har farget det i mange år, så har ikke noe bilde av min egentlige hårfarge. Men den jeg har nå er en blanding av mørkebrun, og mellombrun. Mitt eget hår er veldig mørkt, og hair extensionet er litt lysere for å lage litt spill i håret.

Hvordan skrives de favoritttreningsfilmene dine? Jeg fikk med meg hva de heter, men hvordan staves de? 
– De heter “Pumping iron” og “Generation iron”. Anbefaler deg å se “pumping iron” først, da det er den første av de som ble laget.

 

Hvor er det lange hvite speilet ditt ifra?
– Det er fra IKEA. Er det ikke fint? Jeg elsker det! 

Leser vennene dine og familien din bloggen din?
– Mange av vennene mine og familien min leser bloggen min. Er ikke sjelden bestemoren min kommentarer og “liker” ting på facebook. Sporty at en bestemor faktisk klarer å følge med! Men er jo alltid litt rart når jeg forteller venner/familie om ting, også sier de bare “ja, vet det, leste det på bloggen”. Haha! Så alltid når jeg har vært i syden, er det ikke vits i å fortelle eller vise bilder engang. Fordi de allerede har sett det!

 

– Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

10 Ting du kan gjøre på en søndag!

Her i Oslo har været vært skikkelig grått og trist hele helgen. Kjenner jeg blir i skikkelig inne-humør! Men jeg begynner fort å kjede meg når jeg bare er inne hele tiden. Og det regner jeg med at jeg ikke er den eneste som gjør? Så derfor har jeg laget en liste med ti punkter, med ting du kan gjøre på en regntung søndag. 

 

Work out
Sleng på deg treningsklærne og ta en treningsøkt hjemme i stua! Se video HER, med masse forskjellige gode hjemmeøvelser!

Bli brun
Hvem trenger sol for å bli brun? Spray et lag med spraytan eller ta en tur innom solariumet. Så slipper du å være den eneste som er kritthvit, fordi du ikke dro til syden. Hehe!

 

Hjemmespa
Sett av litt tid til kroppen din og ha et hjemmespa. Legg ansiktsmaske, bruk en hårkur, fiks neglene og gi kroppen en god skrubb. Har du ikke en skrubb kan du lett blande litt sukker (helst brunt) med olivenolje, og bruke på hele kroppen. 

 

Gjør søndagsvasken
Hver søndag pleier jeg alltid å vaske og rydde hele leiligheten. Da får jeg en god og clean start på den neste uken. Gjør det samme du og! Og pynt gjerne litt ekstra i hjemmet, så det blir fint og koselig! 

Gå på kafè
Ring en venninne eller to og møt hverandre på en kafè og drikk god varm kakao sammen. Espresso house er definitivt min favoritt kafè her i Oslo. Spesielt når det regner ute, og man vil sitte inne på et varmt og koselig sted. 

 

Les
Les en god bok, blogg eller blad. På blogg.no finner du haugevis av gode blogger! 

 

Se på serier
Lag litt god te eller kakao, sett deg under pleddet og slapp av mens du ser en film eller serie.

 

Bak rundstykker
Har du en søndagsåpen butikk i nærheten, kan du handle inn og bake gode rundstykker. HER er en god oppskrift på sunne rundstykker, som du godt kan lage noen ekstra av, og legge i fryseren så du har til hele uken. 

 

Hjemmekontor
Har du mye arbeid du har satt til sides, fordi det er sommer? Bruk søndagen til å få det unnagjort! 

 

Få orden i garderobeskapet
Er det bare meg, eller blir det kaos i garderobeskapet hver eneste gang man skal kle på seg? Klærne ligger spredd overalt, og man finner ikke igjen noe som helst. Bruk dagen til å få skikkelig orden i skapet, så det kanskje ikke blir like kaos neste gang du skal kle på deg. 

 

 

Hva liker du best å gjøre på regnfulle søndager?

Helgetips; Pioner

Dere som har fulgt bloggen min en stund, har kanskje fått med dere at jeg er mildt sagt veldig glad i blomster? Jeg syns at man alltid skal ha friske blomster i hjemmet, om så det bare er på jenterommet hos mamma og pappa, eller i din egen leilighet. Blomster gjør noe veldig godt med humøret, og man blir litt lettere til sinns. Personlig har jeg alltid vært med glad i roser. Men nå har rosene fått konkurranse av pioner. De er jo så fine! Og de holder seg fine så utrolig lenge også! 

Mitt tips til deg; dra innom en blomsterbutikk i dag og kjøp med deg en bukett med pioner som du kan pynte med i hjemmet. Det gir deg garantert en god helgefølelse! 

Hvilken blomst er din favoritt?

Oppskrift; Skalldyrssalat med ananas og avocado

Nå er det virkelig lenge siden jeg har lagt ut litt middagsoppskrifter her på bloggen! Så nå er det på høy tid å legge ut litt oppskrifter igjen. Er dere ikke enig? I går lagde jeg en skalldyrssalat, som ble så utrolig god, at jeg bare må dele den med dere. Salaten er veldig enkel og rask å lage. Den har en forfriskende smak som gjør at den passer perfekt om sommeren. Retten er også veldig sunn, så den passer like godt i uken som helgekos. Så hvis du er usikker på hva du skal ha til middag i dag, bør du teste ut denne salaten!

Dette trenger du:

(1 porsjon)

– 250 gram pillede reker (ca 600-700 gram med skall)

– 1/2 ananas

– 1/2 mango

– En liten bunt koriander

– 1/2 avocado

– 1 paprika (gjerne en halv rød, og en halv gul)

– 2 stenger vårløk

Skrell rekene, og legg de ferdigrensede rekene på håndklepapir så det ekstra vannet blir borte. Skyll og rens grønnsakene, og skjær opp i mindre biter. Bland alle grønnsakene og rekene i en bolle, og server. 

– Håper det smaker! – 

Frøken effektiv + Dagens antrekk!

I dag har jeg virkelig vært frøken effektiv. Har fått unnagjort masse på bloggfronten, vært hos kiropraktoren og jeg har vært på IKEA. Fikk endelig kjøpt inn bestikk i dag. Haha, må virkelig le litt av meg selv. Det er nesten to måneder siden jeg flyttet hit, og jeg kun brukt plastikk bestikk. Det er bra jobba det! 

Kom over noen antrekksbilder jeg tok for noen dager siden, som jeg helt har glemt å poste her på bloggen. Passet egentlig perfekt, siden jeg ikke har rukket å knipse noen i dag! 

// innlegget inneholder reklamelinker

Nelly – Topp (reklamelenke)

H&M – Bukse og veske

Nelly – Sko (dessverre utsolgt)

Daniel Wellington – Klokke

Nå er jeg nettopp ferdig med et oppskriftsinnlegg som kommer på bloggen i morgen. Det er virkelig den perfekte sommer lunsjen/middagen, og den er sunn. Så dere må huske å klikke innom i morgen. Nå må jeg komme meg på trening, og få unnagjort en økt. Så vi blogges mer senere!