Den beste maten i hele Marmaris

I går var vi på en restaurant som heter Oyes. Den var kåret til den beste restauranten i hele Marmaris. Det var velfortjent! Det er den beste maten jeg har smakt i hele mitt liv. Jeg spiste kyllingsalat og den varhelt sykt god! Ordentlig ferske og deilige grønnsaker. Sånt får man ikke i Norge. Skal definitivt dit i kveld også.

 

Kyllingsalaten

Oyes sin signaturrett. Sykt god!

Dag 1 – Marmaris, Tyrkia

I dag har jeg kost meg mye. Vi begynte dagen tidlig med å spise frokost på hotellet. Den var virkelig ikke noe å skryte av. Klarte å få smakt på noe som smakte som geitost, ikke godt! Etter at vi hadde spist litt frokost dro vi på stranden og lå og sløvet der i noen timer. Varmen her nede er helt herlig. Når vi lå på stranden var det helt perfekt vær. Ikke sånn varmt at det ble panisk. Men varmt nok til at vi måtte ta oss noen svømmeturer. Skal passe på å svømme mye når jeg er her nede. Det er virkelig god trening med alle de bølgene.

I kveld har vi gått rundt og sett på alle båtene, restaurantene og livet som er her. Ligger endeløst med båter langs havnen. Noen som er helt sykt fine. Hadde ikke sagt nei til å få den båten som er på bildet under. Nå skal vi straks ut og spise litt sen middag. Blir nok noen drinker. Men orker ikke dra og feste. Er ikke her for å feste til klokken 5 om morgenen. Syns det er deilig og bruke tiden man har når man er i syden på litt annet enn å ligge fyllesyk på ett hotellrom. Hehe! 

10 fakta om meg

– Jeg er venstrehendt.

– Jeg har en stor pigmentflekk på halsen. Den syns som regel best når jeg er ordentlig brun.

– Jeg er minimalist. Liker ikke å ha farger på rommet mitt. Svart-hvitt-grått er “fargene” det går i. Desto mindre hjemmekoselig der er, jo bedre. 

– Jeg liker best å ta bilder til bloggen selv. Når jeg tar antrekksbilder tar jeg de alltid selv med selvutløseren. Er veldig pirkete på det jeg gjør, og da liker jeg ikke å plage andre med min perfeksjonisme.

– Favorittfargene mine er svart, hvit og rosa.

– Jeg elsker Jeffree Star. Han er en amerikansk transe som synger. Elsker stilen og musikken hans. 

– Jeg hater klissete romantiske filmer. 

– Toppen av kleinhet er hvis en gutt kommer i dress og med roser på første date. Da blir det ikke noe andre date for å si det sånn.

– Jeg er elendig på å twitre. Jeg kan komme på mange geniale statuser, men gidder ikke gå inn på twitter for å skrive de. Det eneste jeg bruker twitter til er å legge ut link når jeg har skrevet nytt inlegg. 

– Jeg føler meg ikke som meg selv uten extensions. Sånn går det når man har brukt det siden 10.klasse..

Bloggen min er ett år i dag!

I dag har er det ett år siden jeg startet å blogge på denne bloggen. Er helt utrolig hvor kjapt tiden har gått. Når jeg så igjennom arkivet mitt, så jeg at jeg hadde forandret meg utrolig mye. Både når det kommer til utseendet men også når det kommer til å blogge. Må ærlig si at jeg har blitt flinkere. Så det er jo bra! Hehe. Merker at jeg har lært utrolig mye det siste året.

For ett år siden hadde jeg nettopp flyttet inn i en liten hybel på Strand i Bærum. Jeg skulle begynne som kokkelærling 1 august. Heldigvis sluttet jeg som lærling tidlig. Likte ikke å jobbe med mat i det hele tatt. Nå hater jeg faktisk å lage mat. Helt sykt! Med tanke på at jeg likte det godt når jeg gikk på skolen. Men må si jeg liker mye bedre å jobbe som servitør og blogger. Det er litt mer min smak. 

Men nå som ett år har gått er det gøy å se tilbake på minner, bilder og videoer fra det siste året. Skal absolutt ikke slutte å blogge på lenge. Tror ikke det finnes noe bedre måte å bevare minner på, enn å blogge. 

 

Hvor lenge har du lest bloggen min?

Innkjøp av klær til Tyrkia

I dag har jeg vært på senteret en tur med Lisa. Jeg trengte noen shortser, bikini og litt andre småting til jeg skal til Tyrkia i morgen. Fant en shorts på Bik Bok jeg ble helt forelsket i! Elsker naglene på den. Og selv om den hadde nagler, ble den ikke så rocka. Tror det var mest fordi den var hvit. Fikk også tak i noen utrolig søte armbånd. Herlig! Gleder meg til å høre hva dere syns om innkjøpene!

 


Bikinitopp – Lindex // Shorts – Bik Bok 


Regnbue armbånd – Lindex // Resterende accesories – H&M 


Topp – Vero Moda


Topp og shorts – Bik Bok 

Skal til Tyrkia på fredag!

På fredag reiser jeg til Tyrkia. Gleder meg utrolig mye! Jeg skal til Marmaris som ligger ved egerhavskysten. Skal være der i en uke. Blir så deilig å ligge og sole meg på stranden og spise god tyrkisk mat. Ble veldig spontantur egentlig. Vi bestemte oss for å dra tirsdag forrige uke, og bestilte turen dagen etter.  
Hotellet vi skal være på heter Hotel Royal Maris. Det er utrolig fint! De har basseng; ute og inne, tyrkisk bad, restaurant, bar, boblebad og treningsrom. Så kommer nok til å kose meg veldig! Skal nok også teste ut det tyrkiske utelivet, så dette kan bli gøy!
Skal selvfølgelig ikke reise helt fra bloggen. Kommer til å blogge mens jeg er der. Så blir ikke stille her på bloggen i en uke. Har også lagd opp noen innlegg som jeg bare kan poste mens jeg er der. Gleder meg til å dele bilder og opplevelser derfra, med dere!
Her er noen bilder fra hotellet og rundt ved hotellet. 

♥ Skal noen av dere på sydentur i sommer?