Nye innkjøp fra eBay!

For noen dager siden bestilte jeg en hel haug med ting fra eBay. Altså, den nettsiden der. Der kan man sitte og bestille ting i evigheten, og med tanke på at jeg bestilte over 70 pakker, var det nesten akkurat det jeg gjorde også.. Haha! Jeg elsker at alt er så innmari billig. Her snakker vi kun en dollar (8,- kr) for de fleste ting. Så nå har jeg hamstret inn alt ifra hårstrikker til maskara og pepperkakeformer. Det eneste som er litt kjipt med eBay er at frakten som regel er 2-3 uker, og noen ganger enda lengre. Men, det er virkelig verdt ventetiden når man får tingene så billig!

Tenkte jeg kunne vise noen av tingene jeg handlet på eBay, så får dere noen idèer til hva man kan handle der. For det syns jeg at alltid er så vanskelig. Det er så altfor mye fint å handle, at man ikke aner hvor man skal starte. Linker ligger nederst i innlegget! 


Hårsmykke  /  Maskara  / Mobildeksel

Leppestift  /  Grønn leppestift (som blir rød)  / Øredobber

Øyenskygger  / Navelpiercing  / Armbånd

 

 

Hva pleier du å handle på eBay?
Kom gjerne med tips til ting man kan få tak i billig! 

Ukens spørsmål #85

Hvorfor startet du å blogge?
– Da jeg var 17 jobbet jeg litt som modell. Kusinen min hadde på den tiden veldig peiling på blogging, og anbefalte meg å starte en blogg for å vise bilder fra photoshoots, også at jeg kunne ha et sted å skrive om det. Det gikk virkelig ikke lang tid før jeg var helt hekta på blogging, og begynte å skrive om helt andre ting. Vips noen år etter holder jeg på med det på fulltid og storkoser meg! Så jeg er veldig glad den dag i dag, for at kusinen min fikk meg til å starte en blogg. 

 

Hva er din hobby?
– Hmm. Tror egentlig ikke jeg har noen “hobby-hobbyer”. Men kan man kalle trening en hobby? I så fall blir det min hobby! Bloggen var jo hobbyen min før, men nå holder jeg jo på med en på fulltid, så det blir vel ikke akkurat noe hobby lengre. 

 

Hvem sine blogger leser du? Vis du leser noen da. 
– Av norske leser jeg Sophie Elise sin. Syns hun har mye bra meninger å komme med. Leste Caroline B.E sin før, men syns den har blitt litt for “voksen” for min del. Er liksom ikke så interessert i å lese om babyer og familieidyll lengre. Selv om jeg fortsatt titter innom iblant. Ellers enn det liker jeg NetteNestea fordi hun har bra klesstil. Men jeg leser også noen svenske blogger som Kissies og Kenzas. Leser også noen norske og svenske til, men det blir mer tilfeldige jeg klikker innom iblant. 

 

Om du bare kunne hatt 1 sminkeprodukt som du skulle brukt resten av livet. Hvilket sminkeprodukt ville det vært?
– Vanskelig å velge! Men jeg tror nok det ville vært foundation. Det skjuler liksom over alle urenheter. Mascara og leppestift er ikke like viktig. Men jeg er veldig glad jeg heldigvis ikke trenger å kun holde meg til et produkt resten av livet!

Håret ditt er veldig vakkert, men har du ikke lyst til å farge håret eller bare prøve noe nytt?
– Takk! Jo det har jeg. Jeg har lyst til å ha det enda litt lengre, og mørkere. Har planer om å endre det innen ganske kort tid, så det blir spennende. Men å endre håret mitt ekstremt ville jeg nok ikke gjort. Vet godt at jeg ikke ville kledd rosa / grått hår, som så mange bloggere farger det for å teste ut noe nytt. Tror heller ikke ikke jeg ville farget det blondt eller lysbrunt. Vet veldig godt at jeg kler mørkt hår best, og da helst ganske langt. Hehe! 

 

Hva heter søsteren din?
– Hun heter Madeleine!

 

Hvilke nettsider bestiller du mest fra?
– Nelly, blivakker og Ebay. Til å bo midt i byen føler jeg at jeg handler ekstremt lite i butikk i forhold til på nett. Man skulle jo tro at siden jeg bodde så sentralt, at jeg heller ville dratt ut i butikken. Men, som jeg leste på en instagram quote for ikke så lenge siden “Det er kun på nettshopping at man kan shoppe i pyjamasen mens man sitter i sofaen hjemme”. Så det er vel grunnen! Har forresten handlet noe helt sinnsykt mye på eBay de siste dagene. Så jeg tenkte å enten ha en haul video, eller innlegg der jeg viser hva jeg handlet, så dere kan få litt tips og idéer. Hva tenker dere om det?

Er det noe du ikke tåler? (Mat, pollen osv)
– Jeg er egentlig veldig heldig her, og tåler nesten alt. Bortsett fra rå hvitløk. Da får jeg merkelig nok vondt i leddene i kroppen. Rar reaksjon eller hva? Men jeg har også magesår, så jeg må være ganske forsiktig med veldig mye mat og drikke. Men der er det som regel bare å ta en syredempende pille, også er det null stress! 

 

Hvor mye trener du på en uke?
– Det varierer fra uke til uke. Kommer veldig ann på om jeg har en veldig busy uke eller ikke. Har jeg mye å gjøre prøver jeg å få til to økter hjemmetrening. Har jeg god tid trener jeg tre ganger på gymmet. Kjenner dørterskelen er så mye verre nå som det er mørkt og kaldt hele tiden. Da blir det ekstra seigt å ta på seg treningstøy og komme seg på gymmet. 

 

Hvor er den hvite toppen fra?
– Den er fra Bik Bok! Elsker den 🙂

Siden du er ateist, hva tror du på da?
– Jeg tror egentlig ikke  på noe. Jeg “tror” på det som vitenskapen har bevist. Ellers enn det tror jeg mer på karma og det gode i mennesker. Er man snill mot andre mennesker, blir man belønnet av universet på en eller annen måte. Er man en slem mot andre, kommer det å biter deg i rumpa som regel! Jeg er vel mer innenfor humanetiker samfunnet. Det er i alle fall der jeg ble konfirmert. Lærte så mye fantastisk da jeg ble konfirmert der. Der lærte man mye mer om mennesker rundt i verden, versus en eller annen gud som man faktisk ikke aner om finnes. 

 

Kan du ha DIY på youtube kanalen din?
– Hmm, ja det var en god idè. De fleste av DIY prosjektene jeg har hatt tidligere, er det jo så mye lettere å vise på video, enn i innlegg. Så skal absolutt lage noen DIY videoer fremover!

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

Sunday Mood

Okey, nå kommer dere faktisk til å få sjokk. Jeg som vanligvis ikke er så flink med barn, og har egentlig null erfaring med de, passet tanteungen min på 4 år i hele går, og hun har til og med sovet hos meg. Og det har faktisk gått veldig bra! I går tok vi toget fra Mjøndalen og inn til Oslo sammen. Så tok jeg med henne på en godteributikk som hun fikk gå helt bananas i.

Deretter ble det Frozen og Prinsesse Sofia hele kvelden. I dag stod vi opp halv 12 og satt oss forran tv’en igjen, og spiste frokost i hver vår pyjamas. Veldig koselig! Hvem skulle trodd at det skulle gå så bra når jeg passet på et barn? Nå skal det sies at søsteren min har oppdratt henne ekstremt bra, så det gjorde det nok litt lettere. Men fordet da, stjerne i boka på meg nå syns jeg!

Nå skal jeg sette igang med planlegge uken, og svare på ukens spørsmål. Ser dere forresten at jeg har kjøpt ny stol til skrivebordet mitt? Var innom IKEA på torsdag og kjøpte inn masse nytt kontorutstyr. Følte det virkelig var på tide å kaste vekk den gamle klapp stolen, som i tillegg hadde knekt. Haha, den burde vel vært byttet ut for lenge siden. Men jeg er virkelig maks treg noen ganger!

Uansett, håper dere har hatt en fin helg og har kost dere masse! 

 

Spiser jeg godteri?

Veldig ofte får jeg spørsmål av dere som leser bloggen min, om jeg spiser godteri. Klarer jeg å holde meg helt unna? Eller spiser jeg godteri hver dag? Svaret er nok en mellomting av de to. Jeg prøver virkelig å holde meg til å kun spise godteri en gang i uken, og når jeg først spiser det prøver jeg å ikke overspise det. Jeg har alltid tenkt at alt er greit i moderate mengder. Så lenge man ikke stapper innpå med godteri hver eneste dag, men heller spise litt en gang i uka, er det null stress. Sånn anbefaler jeg egentlig alle å tenke. 

Når det kommer til trening er det heller ikke sunt å overdrive. Blir man helt ekstrem på å telle alle kalorier man spiser, og man tvinger seg på trening 7 dager i uka, kan man fort få litt forvrengte tanker i hodet sitt. Det er jo i alle fall ikke bra! 

Så mitt lille råd til dere på lørdagsformiddagen er; alt med måte. Ikke vær livredd for å spise godteri i dag, men ikke overspis så du nesten ikke klarer å bevege deg etterpå. Og når uken kommer, ikke overtren deg så du nesten går på veggen!

 

Video: Black Friday + Mine favoritter!

// annonse

Nå er det Black Friday, og salgene går helt amok! På blivakker.no kan du nå få 25-80% på hele butikken. Se mer informasjon om dette i blogginnlegget. Jeg viser også mine favoritter fra blivakker.no i blogginnlegget, så der kan du få masse tips til ting du kan handle! 

PS; Det er forlenget returrett, frem til 15 januar 2016. I tillegg har de fri frakt! 

Trykk HER for å melde deg på julekalenderen. 

Fuck me, i’m famous

Å være i det offentlige øyet er virkelig ikke alltid lett. Det merker jeg nesten hver dag. Hver gang jeg åpner munnen min, må jeg alltid passe helt ekstremt på hva jeg sier. Ofte kan en liten kommentar gjøre at mange klikker helt i vinkel, og ting blir dratt helt ut av proposjoner. Ta for eksempel gårsdagens video. Der jeg leste opp noen hatkommentarer jeg har fått på bloggen. Jeg sa i videoen at jeg undret litt om hvorfor alle som slang dritt, hadde så ekstremt mye skrivefeil. Og betvilte det at alle kunne ha dysleksi. Ja, noen av de har sikkert det, og da er de mer enn unnskyldt.

Men når folk som ikke har dysleksi har så ekstremt mange skrivefeil, og de legger igjen hatkommentarer, kan man jo begynne å lure på hvor smarte disse menneskene er. Men det var det selvfølgelig mange som skulle vri og vrenge på, og gjøre om til at jeg mobber de som har dysleksi. Altså, what the actual fuck? Her satt jeg og leste kommentarer av folk som hadde vært slemme mot meg, også sympatiserer en del av dere med de som faktisk slenger dritt? Skjønner meg ikke på mennesker alltid. 

Noen ganger tenker jeg, hva er det jeg har begitt meg ut på? Her bretter jeg ut så mye av mitt liv, mine tanker og følelser på nett, for alle og enhver til å lese og bedømme. Jeg har bokstavelig talt en fanklubb i Russland som følger med på hva jeg skriver. Når jeg stopper og faktisk tenker på hele bloggen, er det jo egentlig ganske fucked up. Hvem som helst kan lese alt mulig om meg. Hvem som helst kan lese hva jeg gjorde for 3 år siden, hvem som helst kan lese om at jeg har hatt depresjoner og gått til psykolog, hvem som helst kan se bikinibilder jeg har lagt ut på bloggen, hvem som helst kan se hvem vennene mine er.

Det er en litt skummel tanke egentlig. At hvem som helst der ute kan i bunn og grunn vite alt om meg. Jeg må ærlig si at jeg noen ganger blir litt redd. Redd for at det finnes mennesker bak hatkommentarene som vil meg vondt. Redd for at de skal finne meg, og skade meg. Hver gang jeg er på utesteder i Oslo er jeg alltid veldig obs. Jeg har som regel alltid med noen kompiser som vet om hvordan ting er, og som kan passe på meg. Men det har skjedd noen ganger da jeg har gått alene i maks 2 minutter, at jenter (og gutter) har kommet bort og sagt stygge ting til meg. Hva hvis de plutselig blir litt vel fulle, også angriper de meg? Selv om jeg trener en del, er jeg fortsatt ganske lav og spinkel, og hadde nok ikke klart å forsvare meg så godt om noe skulle skje. Så det er egentlig litt skummelt å tenke over. 

Det er mange ting som har skjedd, som jeg aldri har delt på bloggen. En av de tingene jeg syns er mest creepy er da jeg bodde hjemme hos foreldrene mine. Da var det en gutt som flere ganger var utenfor huset, og la igjen lange brev i postkassen hvor han fortalte at han elsket meg, og at jeg aldri kom til å finne ut hvem han var. Brevene var som regel på flere sider, og de kom flere ganger.

Hadde det vært for 30 år siden hadde det vært mye mer normalt å legge igjen en brev i noens postkasse. Men nå for tiden er det virkelig ikke innafor. Nå sender man heller en melding på facebook og skriver at man syns personen er pen eller noen i den duren. Man oppsøker ikke noen som bor på skjult addresse, lister seg utenfor huset dems, og legger igjen et brev på flere sider om hvor mye man elsker vedkommende. Det blir bare sjukt creepy. Hva om den personen har spionert på meg? Hva om den personen har stått og sett inn igjennom vinduene mens jeg har sovet? Usj, kjenner jeg grøsser bare av tanken.

Så til dere som alltid skal slenge med leppa om hvor jævlig enkelt det er å blogge, og at man bare sitter på ræva og pengene renner inn. Dere tar feil. Det er selvfølgelig helt ekstremt mye bra ting med å blogge. Jeg har verdens snilleste og koseligste lesere. Men jeg har også en del som ikke er så snille, og som jeg hele tiden har en frykt for at skal gjøre meg noe vondt. 

 

 

 

Pynt til jul med Dr Lykke!

annonse

Nå nærmer julen seg med stormskritt, og jeg har allerede begynt å pynte med litt jule dekorasjoner i leiligheten. Siden julen er så koselig, liker jeg å dra den ut for at den skal vare lengst mulig. Derfor valgte jeg mest juleting, da Dr Lykke ville sende meg litt pynt for en uke siden. Syns det er så fint og koselig her nå! Det er utrolig hva litt pynt i hjemmet kan gjøre.

For de av dere som ikke har hørt om Dr Lykke før, så er det en interiørbutikk på nett. De selger alt ifra møbler til pynteting, i shabby chic og minimalistisk utseendet. Prisene er også veldig gode, så du får mye for pengene! De har også en egen avdeling i nettbutikken med julepynt, som du finner HER. I tillegg har de black week, og dagens tilbud er 20% rabatt på alle glassartikler, de finner du HER. 

Roser  //  Telys  // Blomstervase

 

Disse er perfekte til å ha julekaker i. Julegavetips til moren din!

Mrs. always rights cookie jar til venstre  //  Mrs. always rights cookie jar til høyre  // Kopper


Kleshengere


Julekuler  //  Juletre  //  Merry Christmas pose 


Merry christmas tallerken

 

Nå skal jeg i samarbeid med Dr Lykke ha en give away. Dersom du melder deg på nyhetsbrevet dems, ved å trykke HER, kan du vinne alt som er på bildet under. I tillegg får du en mail med en rabattkode på 100,- kr som du kan benytte ved kjøp over 399,- kr. Gjelder også allerede rabatterte tilbud, men ikke med andre rabattkoder hos drlykke.no. De trekker en heldig vinner 30. november! 

 

Video: Leser hatkommentarer

En gang iblant kommer det en hatkommentar, eller en veldig seksuell kommentar her på bloggen eller på youtube. Men hvordan tror dere at jeg egentlig reagerer når jeg leser disse kommentarene? Det kan du se i denne onsdagens video!  

Hvordan reagerer du på slike kommentarer?

 

Flytte ut hjemmefra? Tips!

Lurer du på hvordan det egentlig er å ha flyttet ut hjemmefra? Vel, nå skal jeg avsløre noen ting jeg selv fikk ganske sjokk over etter at jeg hadde flyttet ut hjemmefra. Det er godt over et år siden jeg flyttet ut fra foreldrene mine, og over 5 måneder siden jeg flyttet inn i leilighet alene. På denne tiden har jeg lært veldig mye, som jeg skal dele med dere nå!

 

Ansvar

– Når man bor helt alene har man alt ansvaret. Ting som man før ikke ville tenkt over, blir fort noe man går og bekymrer seg over 24/7. En ting som kan være ekstremt smart er å ha en sparekonto med noen ekstra kroner på i tilfelle det kommer uventede utgifter som legebesøk eller altfor høye mobilregninger.

Det er litt skummelt at man har så mye utgifter, som man selv er ansvarlig for å dekke. Her snakker vi husleie, strøm, mobil, nettleie, internett, tv, osv. 

 

 

Budsjett

– For å holde orden på økonomien bør du ha et budsjett du kan følge. Sett opp alle utgifter du har. Alt ifra de utgiftene jeg nevnte over, til mat og transportutgifter. Da får du mye bedre kontroll på hva pengene skal gå til, og du slipper å feilberegne så hardt at du må ty til å mastercard eller å ringe hjem til mamma for penger.

Og når vi er inne på mastercard, vil jeg absolutt anbefale dere å aldri gå til anskaffelse av det. Ta en kjapp titt på luksusfellen, så ser du hvor fort du kan havne i skikkelig knipe om du kjøper ting du egentlig ikke har råd til. 

 

Rot 

– Når man bor hjemme har man lett for å sette igjen mat tallerkner rundt i huset, legge igjen litt klær her og der, og når det kommer til støvsuging er det en ting man gjør i skuddåret. Vel, sånn går ikke når man bor alene. For da er det kun du selv som må rydde og vaske. Jeg prøver alltid å gå over hele leiligheten og rydde hver kveld, sette på oppvaskmaskinen, og støvsuge annenhver til hver 3 kveld. Da holder leiligheten seg ryddig og ren.

I tillegg har jeg en dag i uken som jeg vasker gulvene, skifter på senga, vasker dusjen, tørker over støv, vasker alt av skittentøy, vasker alle speil, vasker do og vask på badet, vaske inne i kjøleskapet, osv. Vaskelisten er lang, og det tar som regel evig lang tid å gjøre alt. Men, det må gjøres! Det er absolutt noe jeg selv fikk sjokk over. Hvor mye ting man faktisk må vaske for å holde det rent!

 

Mat

– Når jeg bodde hos foreldrene mine fylte alltid mamma opp kjøleskapet og lagde middag hver dag. Men sånn er det ikke når man bor for seg selv. Da må man på butikken gjerne flere ganger i uken, og man har alltid det evig vanskelige spørsmålet “hva skal jeg lage til middag i dag?” i bakhodet. Å lage middag tar også mye tid.

Så jeg har blitt litt vel glad i Fjordland etter at jeg flyttet for meg selv. Jadda, sånn blir det når man ikke gidder å sette av tid til å lage mat + at man har null kreativitet til hva man skal spise. Heldigvis har jeg blitt litt flinkere etterhvert. Men det er absolutt en ting man må lære seg!

 

Frihet

– Dette er absolutt det største grunnen til at jeg elsker å bo for meg selv. Når man bor alene er det ingen andre å ta hensyn til. Da gjør det ingenting om du kommer hjem klokken 5 om morgenen på en tirsdag, eller står og lager mat halv ett på natta. Du trenger heller ikke å si ifra til noen hvor du skal.

Nå skal det sies at jeg kommer fra et hjem der jeg alltid har hatt ganske frie tøyler, så for meg er det ikke en helt ekstrem forskjell. Men hvis du kommer fra et hjem der foreldrene dine har vært veldig strenge, og du ikke engang har kunnet hatt med venner hjem, kommer du til å merke en ekstrem forskjell når du flyttet for deg selv.

 

 

Interiør

– Før du flytter for deg selv kan det være veldig smart å ha satt av en del kroner til ting du trenger til leiligheten. Da snakker vi alt ifra sofa, til stekepanner. Da jeg flyttet inn i leiligheten jeg bor i nå brukte jeg 9000-10000,- kr kun på ting til leiligheten. Men nå skal det sies at jeg kjøpte alt på IKEA, og der er alt veldig billig. Så jeg fikk både sofa, seng, stuebord, pult, alt av servise, og mye mer for de pengene. Så når du flytter for deg selv bør du kjøpe ting på billige steder som IKEA og gjerne brukt på finn.no.

Skal du kjøpe på finn.no anbefaler jeg å kjøpe ting som er lett å vaske. Tror aldri jeg selv kunne kjøpt sofa eller seng som er brukt. Da det fort kan bli litt ekkelt. Men hyller og skap er absolutt genialt å kjøpe på finn.no! Vil også si at en av de beste tingene med å bo helt for seg selv, er at man kan innrede akkurat slik man vil ha det. Ble ganske overlykkelig at jeg endelig kunne bestemme 100% hvordan ting skulle se ut! 

 

Bedre forhold til foreldre

– Da jeg bodde hjemme kranglet jeg en god del med foreldrene mine. Sånn blir det ofte om man går oppå hverandre så mye. Ofte forstod ikke faren min helt jobben min, så da jeg satt med mobilen eller pcen trodde han bare at jeg latet meg, mens jeg egentlig jobbet.

Så da begynte han alltid å mase på meg om at jeg skulle gjøre ditt og datt. Men nå som jeg er hjemme bare en gang iblant, og man slipper å gå og irritere seg over hverandre hele tiden, er forholdet med begge foreldrene mine mye bedre. 

 

 

Har du flyttet ut hjemmefra?

 

Slik ser jeg ut med rødt hår!

Har du noen gang lurt på hvordan du ville sett ut med blondt hår, grønne øyne, røde lepper, eller svart hår? Vel, nå trenger du ikke eksperimentere med hårfarge, linser og sminke lengre. Nå kan du teste ut alt på nettet! Det er en side som heter taaz.com som du kan laste opp ditt bilde, også kan du eksperimentere med masse forskjellige ting. Du kan til og med legge på hårsveiser til kjendiser. Så hvis du lurer på hvordan du ville sett ut om du hadde hatt håret til Kim Kardashian eller Selena Gomez, kan du få vite det nå!

Selv syns jeg det er veldig interessant å se hvordan jeg ser ut med andre hår- og øyenfarger. Det gjør så utrolig stor forskjell! I tillegg blir det lettere å vite hvilke farger som kler meg best, og hva jeg burde ha av hårfarge og sminke. 

Under kan du se noen bilder der jeg har redigert mitt eget hår til forskjellige farger, tatt på linser og mer sminke. Ganske sykt hvor forskjellig man kan se ut med litt andre farger! 

Selv syns jeg faktisk at originalen kler meg best. Men det er jo egentlig veldig betryggende, for da vet jeg at jeg har det som kler meg best. Test gjerne ut siden og fortell meg hvordan det gikk med deg!