En video dere har spurt om lenge!

Håper dere har hatt en fin helg så langt. Jeg har storkost meg så langt! Tidligere i dag kom både fetteren min og kjæresten hans innom en tur, og vi ble sittende og skravle et par timer om alt mellom himmel og jord. Eller alt fra Teslabiler til det nye huset til Per Fredrik og meg, til blogging og youtube. Så det var mye å snakke om. Etterhvert kom Per Fredrik også, så det ble ekstra koselig. 

Nå har P.f og jeg nettopp laget en video til dere, som jeg tror dere kommer til å få skikkelig latterkrampe av. Skal ikke avsløre noe enda, men dere har spurt om vi kan lage en slik video en stund, så nå kan dere glede dere! 

Anyways, nå skal vi straks ut og spise på Brasserie blanche. Har aldri vært der før, men PF googlet det frem, og det skulle visst være veldig bra. Så nå blir det skikkelig date-night! 

Video: Hverdagskrøller på KUN 5 minutter!

Den siste tiden har jeg begynt å krølle håret mitt med en helt ny teknikk, som gjør at det kun tar 5 minutter å krølle hele håret mitt. Og jeg har veldig tykt og langt hår, så det er ganske drøyt hvor effektiv denne metoden er. Siden jeg tipper det er flere enn meg som elsker å ha krøller, men hater å bruke lang tid, har jeg nå filmet inn denne metoden så dere kan se hvordan jeg gjør det! PS; disse krøllene passer også veldig godt til fest også. Så det er bare å teste de ut i kveld!

Husk å abonnere på kanalen min HER

 

Dette kan du gjøre i helgen!

Endelig fredag og det betyr helg. Men, hva skal du gjøre i helgen? Ofte om man ikke er så flink til å planlegge, ender det ofte opp med at man ikke får så mye ut av helgen, og når mandagen kommer føler man at helgen bare fløy forbi. Derfor har jeg laget en liste over ting du kan gjøre i helgen, for å få en morsom helg. 

– Ta bussen / trikken / toget til en helt ny stasjon du aldri har gått av på før. Utforsk stedet og få nye minner! 

– Ta deg en skikkelig spadag hjemme. Kjør på med hårkur, ansiktsmaske, manikyr, pedikyr, og alt mulig med velvære produkter du enn måtte ha. Er du så heldig at du har et badekar, kan et langt bad med pleiende oljer også være helt fantastisk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Test ut nye hårfrisyrer. Hvor ofte går du ikke for den samme hårfrisyren? Bruk helgen til å søke rundt på youtube og finne masse nye frisyrer. Jeg har forresten laget et par videoer som du kan få litt inspirasjon fra!

 

– Spenn på deg skoene og ta deg en joggetur ute i skogen. Få masse frisk luft, og koble ut fra hverdagens kjas og mas!

– Sett deg ned i godstolen med laptopen på fanget og les igjennom favorittbloggene dine. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

– Fresh opp rommet ditt. Ta en skikkelig rengjøring der du går igjennom alle tingene dine, kaster det du ikke bruker/trenger og fresher opp med litt nye fine ting. PS; Et par grønne planter kan gjøre stor forskjell på et rom. Anbefaler å gå for ekte planter da det er mye finere, og gir et mye friskere utseendet. 

– Inviter med jentegjengen på middag, eller arranger en venninnekveld! 

 

Hva skal du i helgen?

 

Det jeg gleder meg mest til er

Nå er det ikke lenge igjen til sommeren er her, og jeg gleder meg ufattelig mye! Altså, sommeren er virkelig min favoritt årstid. Da kan man leve i shorts og kjoler, man kan kjenne den varme deilige solen, høre fuglene kvitre og ikke minst kan man endelig komme seg litt ut igjen. Vinteren er virkelig den årstiden der jeg tror de fleste av oss stenger oss altfor mye inne. Kanskje ikke så rart i og med at det blir iskaldt, og mørkt innen kl 16 hver dag.

Men, heldigvis er sommeren rett rundt hjørnet så nå er det bare å glede seg! Selv har jeg kjøpt inn et par sommerting som jeg gleder meg veldig til å bruke. Blant annet solbrillene og vesken på bildene. Også folkens, endelig har de begynt å selge pioner i blomsterbutikkene igjen. Bare det i seg selv er grunn til å juble. Jeg syns pioner er så utrolig fine, og de gir et skikkelig fint og sukkersøtt preg i rommet. Er dere ikke enige?

Men, før jeg runder av innlegget vil jeg gjerne høre hva DU gleder deg mest til i sommer! Selv gleder jeg meg mest til at det blir varmt og man kan være mye mer ute! 

Endelig et sted som er vårt!

Da er jeg tilbake i Oslo igjen etter en lang dag med mye kjøring. Nå har vi fått kjøpt inn helt nye gulv til huset, og jeg gleder meg skikkelig til å se hvordan det blir med de nye gulvene. Kjenner jeg gleder meg skikkelig til vi skal flytte inn, og jeg håper det blir så fort som mulig. Men, det er fortsatt en del som skal fikses. Hele kjøkkenet må byttes ut, og vi må kjøpe inn alt mulig av møbler. Men det er veldig gøy å planlegge og velge ut alt. Endelig har Per Fredrik og jeg et sted som er vårt, og det blir så godt! 

Siden jeg sitter på sofaen godt under pleddet, og virkelig ikke er klar for bilder, blir det heller noen antrekksbilder jeg tok for et par dager siden som jeg ikke har rukket å publisere enda. Hehe! 


Nå skal jeg rett inn på Pinterest og virkelig finne masse inspo til det huset. Kanskje jeg skal legge ut noe av det jeg finner og liker her så dere kan se? Forresten, veldig mange av dere har spurt om jeg kan lage flyttevlog og housetour. Og ja det skal jeg selvfølgelig lage! Vet ikke helt hvordan jeg kommer til å gjøre alt enda, og jeg skal lage en video for hvert av rommene, eller hvordan jeg gjør det. Men videoer blir det, det kan jeg love dere!

Sneakpeak av huset vårt!

Uææææh, i dag har vi hatt overtagelse av huset vårt. Så nå har vi fått nøklene og gått over hele huset. Siden vi vil gjøre huset litt mer sånn som vi vil ha det, har vi tatt masse mål av rommene, og nå er vi på vei til IKEA for å kjøpe nye gulv. Vi vil at huset skal ha lysegrått med hvite, svarte og sølv innspill. Så da må gulvene skiftes. Herregud, dette blir så utrolig fint! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Rett etter at vi hadde kommet til huset ringte jeg søsteren min Madeleine med videofunksjonen som er på snapchat, og ga henne er full house tour. Hun hjelper oss med interiør, siden hun er litt flinkere enn oss på det. Så hun hadde allerede masse gode tips å komme med! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her blir kontoret mitt. Gulvet skal skiftes ut så det blir lyst grått, også skal jeg sette inn både kontorpult og sminkebord. Blir nok ganske mange timer inne på dette rommet. Hehe! Ut fra vinduet er det også havutsikt, så det er ekstra bonus! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Litt vanskelig å ta bilde. Men her kan dere se hvordan badet ser ut. Sykt kult at det er så svart og hvitt. Gleder meg helt vilt til å få større bad også. Blir ganske stor forskjell fra badet jeg har nå, som er på 4 kvm som jeg nesten ikke kan snu meg rundt på. Ah, dette blir så bra! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere bilder av huset kommer etterhvert når ting blir mer klart. Så det er bare å følge med! 

Kylie Jenner-ish leppestift!

Den siste tiden har trenden “liquid to matte” blitt veldig hot! Kylie Jenner og Jeffree Star har blant annet gitt ut hver sine kolleksjoner med dette. Dette er altså en lipgloss man påfører, og etter et par minutter blir den matt. Personlig er jeg helt hekta, og har ventet på et slikt produkt evig lenge! Jeg har prøvd noen forskjellige varianter av disse, men min favoritt er definitivt Max Factor lipfinity.

Fargen holder bokstavelig talt hele dagen. Første gangen jeg skulle teste den var i butikken da jeg testet den på håndleddet. De sa den skulle holde i 24 timer, og det gjorde den faktisk. Jeg prøvde virkelig å gnikke den vekk fra håndleddet, men den gikk virkelig ikke av. Så den holder faktisk det den lover, med tanke på 24 timer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som jeg også liker er at jeg kan kysse Per Fredrik uten at han får masse leppestift på seg, og jeg mister all leppestiften fra leppene mine. Her holder all leppestiften seg på kun meg, og det er jeg veldig glad for! I pakken følger det også med en leppomade man kan bruke om man vil ha litt gloss, samtidig som man ha farge som varer hele dagen. 

Fargen jeg bruker på bildene heter forresten “160 iced” 

 

 

Hva syns du om “liquid to matte” leppestifter?

Den beste måten å fjerne død hud på!

// annonse

Helt siden jeg var 17 år har jeg slitt mye med kviser. Jeg har prøvd mange forskjellige produkter igjennom tidende, og har funnet ut at det er veldig viktig for meg å alltid bruke et produkt som fjerner død hud, slik at porene mine ikke blir tettet igjen, fordi da får jeg enda mer kviser. 

Nå har jeg testet ut et nytt produkt fra Maybeauty som virkelig hjelper meg med å fjerne død hud. Den renser porene mine godt, fjerner oljen i huden og gjør huden min glattere og finere. Produktet heter “the incredible face gel” og lever virkelig opp til navnet. Første gangen jeg testet ut produktet skvatt jeg litt fordi jeg så resultatene så fort.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det som man gjør med produktet er at man først fordeler geleen i hele ansiktet. 

Deretter masserer man geleen inn i ansiktet, og når man gjør det ser man den døde huden faller rett av. Skikkelig morsomt! Pluss at man ser resultatet så fort! PS; det gjør ikke vondt. Så ingen grunn til å tenke på det. Hehe!

 

Når jeg er ferdig med å massere ansiktet godt skyller jeg av geleen og renser med den daglige ansiktsrensen min sånn at all geleen har blitt renset vekk. 

Deretter er det bare å nyte den smoothe nye freshe huden sin. Jeg tar forresten behandlingen ca 1 gang i uken for å holde døde hudceller borte. Som mange av dere sikkert vet gjør døde hudceller at porene tettes igjen, og man ofte kan få mer kviser. Derfor er det superviktig å alltid bruke et produkt som fjerner døde hudceller. 

Nå kan dere forresten få 30% rabatt på face gel om dere bestiller via DENNE linken eller skriver inn “stinagel” når dere kommer til kassen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

Vi skal flytte sammen!

Endelig kan jeg avsløre noe jeg har holdt hemmelig helt siden i januar. Per Fredrik og jeg skal nemlig flytte sammen! Å finne drømmehuset har vært litt av en jobb. Vi begynte å se på hus og dra på visninger i januar, og først i midten av mars fant vi endelig drømmehuset. Grunnen til at vi ikke har sagt noe om dette før nå, er rett og slett fordi vi ikke ville si noe før vi hadde kjøpt huset, og rett før vi skulle flytte inn. Og gjett hva! Vi overtar huset allerede denne uken! Men, vi skal ikke flytte inn før i løpet av mai, siden det er noen ting som må fikses på så det ser ut sånn som vi vil ha det. 

Mange av dere lurer sikkert veldig på akkurat hvor vi skal flytte. Og vi skal flytte til Sandefjord! Så jeg blir ikke noe Oslo-girl lengre. Men det syns jeg er veldig deilig egentlig. Mye av grunnen til at vi flytter til Sandefjord er rett og slett fordi Per Fredrik kommer derfra, og fordi jeg ville flytte utenfor Oslo. Så da ble det mest naturlig å kjøpe hus der. 

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg elsker Oslo som by, og kommer til å pendle mye dit, for å dra i møter og være med venninner. Men å bo i Oslo syns jeg er altfor slitsomt. Jeg er hjemme veldig mye da jeg jobber hjemmefra, og da vil jeg heller ha et stort hus å bo i, fremfor en liten leilighet i byen. I tillegg syns jeg det er litt slitsomt å bo i byen, med tanke på at det alltid er naboer som bråker, det er skummelt å gå ut om kvelden, og mye mer. Rett og slett, er jeg veldig glad for at vi skal flytte et stykke unna Oslo, men fortsatt såpass nærme at det er null stress å pendle frem og tilbake en gang iblant. 

Men, tilbake til huset igjen. Vi har virkelig funnet drømmehuset, og jeg gleder meg skikkelig til å innrede det. Endelig skal jeg få meg skikkelig walk-in closet, eget kontorrom, havutsikt, og et hus som er 5x så stort som leiligheten jeg bor i nå. Det blir så fantastisk det! Også skal det virkelig ikke legges skjul på at jeg gleder meg veldig til å kunne være enda mer med kjæresten min. Vi savner hverandre veldig mye, siden vi må pendle så mye frem og tilbake får vi ikke vært med hverandre så mye som vi ønsker. Så det skal bli helt ekstremt deilig å slippe og savne hverandre! 

Vil ikke legge ut noen bilder av huset før vi har tatt over, og begynt å fikse litt ting. Så det får dere vente i spenning før dere kan se!

 

 

– Følg meg gjerne! – 

♥ Instagram: @stinablogg

♥ Snapchat: stinablogg

♥ Facebook: HER