Opptil 50% på blivakker.no

I dag er siste dagen i det store januarsalget til blivakker.no. De har opptil 50% rabatt på forskjellige varer! I dette innlegget kan du se noen av mine favoritter fra salget 🙂 

i.d bareMinerals rouge – Jeg har selv brukt rouge (og foundation) fra bareMinerals i snart to år, og jeg er helt forelsket i disse produktene. Rougen gir en naturlig og fin glød i kinnene. Forskjellige rouge fra bareMinerals kan du få tak i HER

i.d quick change brush cleaner – Denne sprayen er veldig effektiv til å vaske sminkekostene dine. Genialt hvis du vil bruker samme kost til forskjellige øyenskygger,  og trenger å rense den imellom fargene. Renseren kan du få tak i HER

Bare Escentuals full coverage kabuki brush – Denne kosten er helt genial når man skal legge foundation. Den får foundationen til å dekke så utrolig godt, i tillegg til at den påfører akkurat riktig mengde med produkt til ansiktet ditt. Børsten kan du få tak i HER

bareMinerals original foundation – Denne foundationen har jeg brukt i 2 år, og jeg er helt forelsket i den. Har skrevet om den på bloggen i flere sammenhenger, og den er virkelig å anbefale. Den dekker utrolig godt, samtidig som man får et naturlig resultat. Jeg bruker fargen medium beige, fordi jeg har veldig mye gultoner i min hud. Alle fargene kan dere få tak i HER.

Billion dollar brows kit – Her får man alle de viktige delene til å forme og style øyenbrynene sine. Har ikke prøvd settet selv, men vet at flere bloggere har anbefalt det. Settet kan du få tak i HER.

 


Redken extreme shampoo og balsam – Dette settet har jeg brukt i noen måneder, og jeg elsker det! Håret mitt er mye mindre slitt enn hva det var før jeg begynte med det. Dette settet er perfekt for deg som har tørt og skadet hår, eller bruker extensions. Shampo kan du få tak i HER, og balsam HER

Tangle teezer – Denne hårbørsten er ekstremt skånsom på håret, og løsner alle floker. Selv har jeg hatt en lik en veldig lenge, og er utrolig fornøyd med den! Børsten kan du få tak i HER.

Tigi bedhead resurrection – Shampo og balsam for tørt og skadet hår. Kan fåes tak i HER


Joico deep penetrating constructor – Denne er helt fantastisk for tørt og skadet hår, og har blitt kåret best i test i 13 år på rad. Produktet kan du få tak i HER

 


Bare Escentuals redness remedy kit – Dette er en lindrende behandling for ansiktsrødhet. Denne minimerer ødelagte blodkar, og lysner huden. Produktet kan du få tak i HER.
 

Smilelab adavnced teeth whitening – Denne tannblekingen er utrolig bra! Har selv prøvd den ut for et år siden, og tennene mine ble mye hvitere. Den er også enkel å bruke siden man kun trenger å ta på strips på tennene sine, og ikke sånne store former. Tannblekingen kan du få tak i HER.


Bare Escentuals deep cleansing foam
– Denne rensen har jeg selv brukt og den er utrolig bra. Den tørker ikke ut huden, og bidrar til å fjerne urenheter og rense porene. Rensen kan du få tak i HER


Bare Escentuals purely nourishing moisturizer
– Fuktighetskrem for normal og tørr hud. Kremen kan fåes tak i HER

Stinas proteinpannekaker

Proteinpannekaker er perfekt om du er på utkikk etter en enkel måte å øke proteininntaket og spise noe sunt som metter lenge. Samtidig smaker det utrolig godt og er lett å ta med seg på skole, jobb og andre steder det ikke er så lett å få tak i sunn og god mat. 

Man kan variere smaken veldig lett ved å tilsette ulike smaker på proteinpulveret eller ved å endre litt på mengdene som er i oppskriften. Det er også utrolig godt å ha ulike typer pålegg på, en av mine favoritter er noen tynne skiver med brunost oppå når pannekaken fremdeles er rykende fersk.

I dag spiste jeg to medium store pannekaker med jordber og blåbær oppå, oppskriften finner dere her:

Oppskrifta er for 4 medium pannekaker:

Start med våte ingrediensene. 

– 4 store ss (ca 100 gram) med vanlig cottage cheese 

– 2 ss kesam (ca 50 gram)

– 0,5 dl laktosefri melk (prøver å unngå mest mulig laktose fordi det kan ha negative konsekvenser på hud, fordi mange nordiske mennesker har laktoseintoleranse). 

– 1 liten banan (ca 80 gram)

– 2 egg 

Miks alt sammen, og bland inn det tørre.

– 1 ts fiberfin (for å øke fiberinnholdet) 

– 50 gram glutenfri kakemiks (ikke raffinert sukker, inneholder hevemiddell så pannekakene blir luftige, men de trenger litt hviletid etter steking.) ( 30 gram karbs, 3 gram proteiner, 30 gram sukker) 

– 1 ts steviosa (kan erstattes med sukrin eller vanlig sukker)

– 3 ss sanmalt spelt grovt (ca 20 gram) 

– 25 gram prozyme proteinpulver, vaniljesmak (her kan du selvfølgelig velge smak selv) kan kjøpes HER


Smak til med:

– 1 klype salt

– 1 ts kanel

– 1 ts kardemomme

 

Stek pannekakene på middels varme. Proteinpannekaker bruker noe lengre tid på å steke enn vanlige pannekaker, så vær obs på det!
 

Denne blandingen gir næringsinnhold på ca: 595 kcal, 65 g proteiner, 55 g karbohydrater og 12 g fett (dette er for HELE røren totalt). 

@WOW

Hei dere! Da er jeg endelig ferdig på jobb! Har jobbet fra 15 i dag, så deilig å være ferdig! Så gøy å se at så mange likte det forrige innlegget mitt med skjønnhetsrutinene mine. Skal prøve å få til flere sånne innlegg etterhvert! Jeg har jo masse tips og råd å komme med, så da blir det jo for dumt å ikke skrive de ned! Kom gjerne med ønsker og forslag til ting dere vil at jeg skal skrive om, så skal jeg prøve å få til det 🙂

Hehe, et par selfies i speilet (ETTER jobb)

Mine skjønnhetsrutiner

Vi har alle forskjellige rutiner på ting vi gjør for å holde utseendet på topp, og jeg har masse forskjellige ting som jeg gjør! Alt fra å ta vippe extensions, til å rense huden. Siden det har blitt litt lite om skjønnhet i det siste, tenkte jeg å dele noen av mine skjønnhetsrutiner når det kommer til hud, hår og sminke, med dere, og litt tips og triks!

Hud

♥ Jeg får sinnsykt mye kviser hvis jeg spiser sjokolade, så det holder jeg meg helt unna. Litt trist, siden sjokolade er det beste jeg vet om i hele verden, men hva gjør man ikke for skjønnhet? Jeg prøver også å holde meg unna vanlig godteri, siden det ikke er bra for kroppen. Men vanlig godteri gir meg ikke kviser, så det er jeg ikke like nøye på.

♥ Jeg drikker aldri brus, juice, te og saft. Det hender veldig sjeldent at jeg drikker energidrikke, men det er maks en gang i måneden. Det jeg drikker er ca 0,5 liter med smoothie hver morgen, gjerne laget av appelsiner, frosne jordbær, ananas, blåbær, og mye annen god frukt. Det gir meg mye vitaminer og en kick på morgenen! Resten av dagen drikker jeg kun vann sånn at huden min får nok fuktighet, og jeg holder meg hydrert. 

♥ Hver morgen og kveld renser jeg ansiktet to ganger med Eau Thermale Cleanance gel. Grunnen til at jeg renser to ganger er for å vaske huden først, også renser jeg den ordentlig så det går i dybden. Jeg avslutter alltid med Eau Thermale Clean-Ac, for blemish-prone sensitive skin. Den regulerer talgproduksjonen og gir masse fuktighet. Perfekt for meg som har tørr og uren hud.

♥ Nå på vinteren er det sykt viktig å tilføre huden fuktighet. Huden blir veldig lett tørr og sprekker opp på vinteren, siden man er i så forskjellige temperaturer. Plutselig er man inne i 20 grader, også er man ute i -10 grader. Da er det ikke rart at huden reagerer litt! Så jeg pleier alltid å smøre meg inn med en godt lag med Victoria’s Secret body lotion. Denne er helt fantastisk! Den er veldig lett, så den går fort inn i huden og tilfører masse fuktighet. Den bodylotionen jeg bruker kan du få tak i HER.

♥ Jeg prøver å få trent mest mulig ute. Da får huden puste ordentlig, og det får du også! Jeg prøver å alltid trene ute uten sminke, så huden får pustet best mulig. Nå på vinteren står jeg på ski, og på sommeren pleier jeg å jogge. Det er virkelig ikke å legge skjul på at treningen hjelper på huden. Jeg merker så stor forskjell på når jeg trener, og ikke trener! Huden får mye mer spenst og glød!

♥ Jeg prøver også å holde meg unna matvarer som inneholder hvitt mel (siden det omdanner seg til sukker i blodet) og transfett (transfett er ofte å finne i frityrstekt mat, bakevarer og potetgull).

 

Sminke

♥ Jeg bruker kun hudsminke fra bareMinerals. Det har jeg gjort i snart to år, og huden min har blitt så mye bedre av å bruke det. bareMinerals er en pudderfoundation, som dekker like godt (om ikke bedre) som vanlig foundation. Forskjellen er at den tilfører huden gode mineraler, og huden får også puste under sminken. Jeg bruker både primer, rouge og foundation fra bareMinerals. Viktig å ikke bare klæsje på med en dårlig rouge oppå foundationen, for da kan du lett få kviser. 

♥ Jeg prøver også å gå så uten sminke som overhodet mulig. Da får huden virkelig pustet, og den får “healet” (haha, kommer ikke på det norske ordet”!) seg. 

♥ Sminkekoster er jeg veldig nøye med å vaske gjevnlig. Det er så sykt mye bakterier som setter seg i sminkekoster, og hvis du får alle disse bakteriene trykt ned i huden hver eneste dag, så er det ikke rart om man får kviser. For å vaske kostene sine kan man blande zalo og olivenolje og vaske kosten med det. Men den blandingen er ganske sterk, så vil ikke anbefale å gjøre det hver eneste gang. Kanskje bare hver tredje gang. Men til vanlig holder det som regel å bruke shampo for å vaske de.

 

Hår

♥ De siste månedene har jeg brukt shampo, balsam og hårkur fra Redken sin Extreme serie. Håret mitt har virkelig blitt mye mer glansfullet, mykere og sunnere av det. Jeg vasker håret mitt ca annenhver dag, og da bruker jeg shampo i hele håret, og balsam i lengdene. Hårkuren bruker jeg ca annenhver til hver tredje gang jeg vasker håret. Da får håret mitt tilført alt det gode det trenger for å holde seg sunt og friskt. Siden jeg bruker hair extensions er det viktig å være såpass nøye med håret, og også bruke en serie som er tilpasset for slitt og skadet hår. Shampo kan kjøpes HER og balsam HER akkurat nå er det 30% på shampoen og balsamen hos blivakker.no. Tilbudet varer ut januar! Hårkuren er det dessverre utsolgt for. 

♥ Når jeg har vasket håret prøver jeg å alltid la det lutftørke. Da blir håret så mye mykere, og man slipper å påføre det unødvendig varmebehandling. 

♥ Jeg retter håret mitt ca annenhver til hver dag, og når jeg retter det bruker jeg alltid en varmebeskyttende. Akkurat nå bruker jeg en varmebeskyttende fra Syoss, men ghd har også noen veldig gode! Rettetangen jeg bruker er fra ghd og den er sykt bra! Den retter ut håret i perfekt varme, så den ikke skader håret, og brenner det sånn som mange andre rettetenger gjør. Har hatt mitt rettetang siden mars 2013, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Mitt eget hår har blitt mye tykkere i toppen, og det er mye mindre slitt nå enn hva det var før jeg begynte med ghd sin rettetang. Jeg har ghd sin eclipse styler, og det er den aller beste fra ghd, det kan kjøpes HER

innlegget inneholder adlinker

 

 

♥ Så det var mine hår, hud og sminkerutiner. Eller skjønnhetsrutiner som jeg liker å kalle det! Dere har kanskje også noen skjønnhetsrutiner? Fortell de i kommentarfeltet, jeg vil gjerne høre de 🙂

 

Ukens spørsmål #36

Anbefaler du å gå på barbie dop? Hvor får man tak i det?
– NEI!!! Jeg har selv gått på det, for noen år siden, og anbefaler ingen å gå på det. Jeg fikk arr bak på ryggen etter kviser som jeg fikk på grunn av melaen. Men jeg var heldig. Mange får mye værre konsekvenser av det. Det er mange som får masse svarte føflekker i ansiktet og på kroppen. Har også lest om folk som får ekstrem akne av det. I tillegg er det mange som mister matlysten av det, og det er virkelig ikke bra. Ikke en smart måte å gå ned i vekt, hvis folk tenker det! Vet heller ikke hvor man får tak i det, siden jeg fikk det av en venn. Men jeg sier det igjen, hold dere unna det. For man vet ALDRI hva man får i seg, og det kan få fatale konsekvenser. 

 

Har du egen bil? I så fall, hvilken?
– Haha, jeg er snart 21 og har enda ikke kjøpt meg egen bil. Har hatt billappen i 2,5 år. Men er litt treg! Får jo låne mamma sin bil så mye jeg vil gratis (jeg har snill mamma jeg!, så bruker den muligheten så lenge jeg har den.

 

Har du tenkt til å starte på skolen høsten 2014?
– Planen var egentlig å bare ta ett friår, for å finne ut hva jeg vil studere. Men jeg har virkelig null enda ikke peiling på hva jeg vil studere. Så derfor vil jeg heller vente med å begynne på skolen igjen, frem til jeg vet hva jeg skal bli. Ser ikke poenget med å studere masse piss, bare for å studere. Når jeg først skal studere skal jeg gå “all-in” for det.

 

Planer for sommeren 2014?
– Det har jeg! I mai skal jeg reise på surfecamp til Portugal med Victoria i 2 uker. Skrev masse om den i går, som du kan sjekke ut HER.

En uke etter jeg kommer hjem fra surfecampen drar jeg og Victoria til Ios med Life is a beach party, og skal være der i 12 dager, les mer om det HER. Gleder meg helt vilt til sommeren nå! Er helt sikker på at dette blir den beste sommeren noensinne! 

 

Hvilken størrelse bruker du i klær?
– Har sikkert skrevet det før, men skriver det igjen. Bruker som regel XS, og noen ganger XXS. Men syns ikke det er så viktig å henge seg opp i sånt. Alle er fine som de er; store, små, lave, runde og slanke. Så lenge du er fornøyd med deg selv er det ingen som kan si noe på det 🙂

 

Er det noen andre nettbutikker enn nelly du kan anbefale?
– Har prøvd ut noen som jeg kan anbefale til dere: sheinside.com, choies.com, xlife.no, madlady.se, modekungen.se, lookbookstore.co, voguec.com, blivakker.no og junkyard.no.  

 

Håret ditt var sykt fint på de bildene! Hva har du gjort for å få det slik?
– Tusen takk søte du! 🙂 Har bare rettet det ut helt vanlig. 

 

 

Hvordan lager du treningsplanen din? Er det ett program inne på pcen eller noe?
– Jeg lager den på picmonkey.com. Det tar litt ekstra tid, men det blir så fint! 

 

 

Kan du legge ut noen treningsvideoer igjen? Lenge siden det nå.
– Aner liksom ikke hva jeg skal legge ut video av.. Men kan se om Roger kan hjelpe meg og sette opp noen treningsøkter man kan gjøre, som jeg kan vise dere. Han er jo utrolig flink når det kommer til trening, hehe 🙂

 

Er Hokksund en fin by som er verdt å besøke?
– Hokksund er veeeldig lite, og det er nesten aldri noe som skjer her.  Men på sommeren er det en veldig fin camping her, og på vinteren er det mange fine skiløyper. Men hvis du vil oppleve litt anbefaler jeg å heller dra til Drammen. Mye mer å finne på der! 

 

– Noe du lurer på til neste “ukens spørmål”?

 

Jeg skal til Portugal for å surfe!

Denne sommeren skal jeg dra til Portugal på Surfecamp med lapoint. Jeg har aldri surfet, men jeg gleder meg helt sykt! Jeg har alltid drømt om å surfe, men jeg har liksom aldri sett for meg at jeg (lille pysa jeg!) skulle tørre å dra på noe sånt. Men gud som jeg gleder meg! Jeg skal til Europas surfemekka, Ericeira som ligger i Portugal. Det blir 2 uker med masse surfing, shopping, yoga, festing, sol og dagsturer inn til Lisboa. Høres ikke det helt fantastisk ut? Det syns jeg! 

Når man drar på en slik tur med Lapoint blir alt tatt hånd om. Man velger først ut hvilken level man skal være på. Jeg har null erfaring med surfing, og jeg vil lære alt godt og grundig av de flinke instruktørene til Lapoint. Så derfor har jeg valgt level 1. Man kan velge om man vil bo sammen med flere personer på “dorm” (dette er perfekt om man vil dra alene!) eller ha et eget dobbeltrom for seg selv, eller ha en bungalow for seg selv. Bungalowene ligger rett ved hovedbygningen så det er perfekt hvis man drar flere! Jeg skal dra på denne turen med Victoria, og vi skal bo i en Bungalow rett ved hovedbygningen. 

En dag på campen kan for eksempel begynne med Yoga på stranden i soloppgangen, etterfulgt av felles frokost. Så drar alle ned til de beste surfeplassene og surfer med instruktører i noen timer. Da kroppen er god og sliten drar man sammen og spiser lunsj. Så kan man velge hva man vil bruke resten av dagen på helt selv. Og man har mye å velge mellom: utflukt til Lisboa, slappe av i solen, drikke noen drinker mens man slapper av ved bassenget på campen, og mye mer! Tror jeg kommer til å sole meg og slappe av utrolig mye! 

Lapoint er en tilrettelegger for actionsport, og de startet allerede i 2001 med sine reiser. Tidligere har Jenny Skavlan og treningsbladet Shape Up! reist med Lapoint. Dere tenker sikkert nå at en slik tur er svindyr, og dere får aldri råd til noe sånt. Men der tar dere feil! Turene er faktisk veldig rimelige! Hvis man vil dra i 2 uker sånn som jeg skal er overnatting, frokost, utstyrsleie (våtdrakt + surfebrett), instruksjoner, organisering av utflukter, og mye mer inkludert i pakka som koster fra 6690,- kr. Så dette kan de fleste klare å spare opp! Flybilletter er ikke inkludert, men de får man tak i til ca 1800,- kr (tur-retur) hos norwegian.no. Lapoint har også surfereiser til Marokko, Bali, Costa Rica og Sri Lanka. Men dette skal jeg komme tilbake til senere! 

Hvis du ønsker å lese mer om reisene, eller så videoer og flere bilder kan du sjekke ut lapoint.no 

//reisen min er sponset av lapoint

Tidenes lengste skitur!

Hei dere! I dag har jeg vært på tidenes lengste skitur! Planen var egentlig å gå en tur som er på ca 3 km. Men flinke meg klarer alltid å rote seg bort, så etter å ha endt nesten oppi Ormåsen, et par knall og fall og inn på en traktorvei endte jeg opp med å gå 8,5 km. Hadde aldri trodd at jeg skulle klare og orke å gå en så lang tur. Har jo ikke stått ordenltig på ski på 10 år, så er jo virkelig ute av skitrening. Men her gikk det unna gitt! Var utrolig deilig å være ute i skogen helt alene, uten masse mas og kjas rundt meg, og bare nyte treningen. DETTE er grunnen til hvorfor jeg elsker å trene ute i skogen! 

For å måle hvor langt, hvor fort, og hvor mange kalorier jeg brant brukte jeg Endomondo sin app. Har aldri brukt den før, men den er jo helt genial! Den tok til og med oppover- og nedoverbakker i beregningen. Sånn at kaloriforbrenningen ble riktig! 

Med en gang jeg kom hjem hoppet jeg rett i dusjen – Kjente jeg hadde trent for å si det sånn..! Fant endelig igjen selvbruningen min i går, så når jeg var ferdig i dusjen var det bare å smøre seg inn! Skal bli deilig å være brun igjen! Føler meg som en spøkelse nå om dagen, og det er virkelig ikke noe jeg kler! Etter jeg var ferdig med selvbruningen var jeg skubbsulten, har jo tross alt forbrent 900 kalorier *stolt* så da ble det pannekaker med appelsin til lunsj! Mmmm, oppskriften jeg bruker kan du finne HER.

5 Skjønnhetstips

1.Smør babyolje på leggene etter du barberer dem! Oljen beskytter huden og de blir kjempemyke! Oljen gjør at du får 10-15% mer fuktighet, i forhold til bodylotion.

2.Bruk mineralpudder istedet for foundation. Selv hadde jeg mye mer kviser før når jeg brukte foundation, enn nå som jeg bruker mineralpudder fra bareMinerals. Pudderet fra bareMinerals har hverken parabener eller parfyme i seg. 

3. Har du trett eller irritert hud? Da kan du legge på eggehvite (inneholder proteiner som gir fuktighet) som en ansiktsmakse, ha den på i 5 min.

4.Får du en kvise, ikke klem på den! Ta heller en ren klut under varmt vann og hold den på kvisen i minst et minutt. Varmen vil åpne poren og etterpå er det bare og forsiktig tørke bort kvisen (det hvite) med kluten. Denne metoden er super, og er mye bedre enn å klemme, ettersom man ikke irriterer huden. Eller så kan du gjøre det etter en varm dusj.

5.Har du poser under øynene eller er de hovne? Da kan det være lurt å ha isbiter liggende i fryseren for å holde under øynene i noen minutter. Dette er kaldt, men absolutt verdt det. Husk å ha en klut rundt isbiten.

Årets første skitur!

I dag har jeg fått gjort masse! Etter at jeg stod opp dro jeg hjem og fikset meg, og rett på Gulskogen Senteret. Var først innom G-Sport for å finne skiklær, og fant endelig superundertøy. Klarer ikke å bruke sånn ullundertøy siden det klør helt sykt! Jeg er helt drøy på de tingene der, haha gjett om mamma har hatt det gøy med å finne varme klær på vinteren til meg når jeg var liten! Fikk også tak i en tykk skibukse på XXL + hansker og vanter, så da jeg hadde fått hentet skiene også, var jeg helt klar for å stå på ski!

Har vært gira på å stå på ski lenge nå, og det levde opp til forventningene. GOD trening sier jeg bare! Er ikke rart Marit Bjørgen har biceps! For både jeg og søsteren min kjente det godt etter bare 15 minutter. Men vi klarte faktisk en 45 min lang runde, så er stolte av oss! Ingen av oss har stått på ski på aaaaaltfor lenge, så nå skal vi komme igang igjen! Skal prøve å få gått en tur i morgen også hvis det ikke snør så altfor mye! Har noen av dere stått på ski enda i år? 

Vixen blog awards

Hei dere! I går var jeg på Vixen Blog Awards. Vi startet kvelden hjemme hos June med drikkeleker, jelloshots og mange flasker vin. Vi var jo en hel haug med bloggere, så det ble veldig gøy! Hadde ikke trodd at jeg skulle hatt så mye morro på en onsdagskveld! 


//Bilde: juneholm.blogg.no


//Bilde: juneholm.blogg.no

Lille skjønne Canelo var innom og hilste. Se så søøøøt! 

Før vi visste ordet av det var klokken 20 og taxien var utenfor for å hente oss. Så da var det bare å ta på seg de 15 cm høye pumpsene og løpe ut døren! På Edderkoppen var det allerede tett med folk når vi kom, men jeg møtte på masse kjentfolk der også! Kl 21 startet showet, og det var utrolig mye flinke artister som sang, og mange bra priser som ble delt ut! 
Tusen takk for alle kommentarene om hvilken kjole jeg skulle gå for i går. Jeg endte opp med denne som var nr 2 i innlegget jeg la ut. Søsteren min Madeleine hjalp meg litt med stylingen, så gikk for et par veldig knæsje sko og en veldig knæsj veske. Syns det er så fint når man har en helt plain svart kjole! 

Kjole – HER // Veske – Zack, Bagorama // Sko – HER