Årets beste julekalendere!

annonse – kicks og bangerhead

Dette er kanskje i siste liten – i og med at det er 1 desember i morgen. Men bedre sent enn aldri! Jeg tenkte i alle fall å tipse dere om årets fineste kalendere!

Jeg har alltid hatt kalender siden jeg var liten, og det er så stas å stå opp hver morgen og få en liten sjokoladebit. Nå som jeg har blitt eldre har jeg byttet ut sjokoladen med pakkekalender med Per Fredrik – og en sykt fin kalender fra Rituals med masse godsaker.

Om du er gutt og leter etter en perfekt kalender for kjæresten din har jeg noen fine i dette innlegget – og om du er jente og har lyst til å få en ny gave hver dag frem til jul bør du titte på disse kalenderne!

Selv om det er 1 desember i morgen er det bare å bestille nå, så har du den i posten om noen få dager og kan starte kalendermorro’a! 😃

Bareminerals kalenderHER
Rituals kalenderHER

Loccitane kalenderHER

Decleorkalender HER

Dermalogica kalenderHER

Essie kalenderHER

 Lumene kalenderHER

NYX kalenderHER 

 

Håper du fant en ny fin kalender som kan gi deg litt ekstra juleglede i år ❤️🎁🎅🏻🎄

Årets Juletre

Endelig er årets juletre pyntet, og det pryder stua med den koseligste julestemningen! Nå har det rukket å bli noen dager siden vi pyntet det, og dere som følger meg på YouTube har jo sett en liten sneakpeak på det allerede. Men juletreet er helt magisk og fint, så det fortjener et eget blogginnlegg!

Kommer også til å lage egne blogginnlegg til resten av pynten. Vi har mildt sagt pyntet mye, så det er bare å glede seg!

Pakkene under juletreet er pakkekalenderen vi har for hverandre. Så der er det hele 48 (!) pakker! Hehe! I fjor la vi pakkene ved tv’en, men de passer jo så mye bedre under treet! Så var det bare å klare å finne de riktige datoene da.. Det blir nok en liten challenge!

Det er ikke bare Per Fredrik og jeg som har pakkekalender. Chloe har selvfølgelig kalender også! I år fikk hun hele to kalendere! *Bortskjemt*. Tror hun får åpne en på morgenen og en på kvelden så det ikke blir for mye på en gang 😅

I kveld skal jeg ha jentekveld med noen av mine nærmeste venninner. Vi skal spise taco, pynte pepperkakehus, drikke en god del og gossipe mer enn gossip girl. Hehe! Det blir kos! 💗

 

Avsløring – Ny Bloggerne sesong!

Nå kan jeg endelig avsløre en hemmelighet jeg har holdt på i noen måneder. I starten av året i år begynte jeg å filme med Bloggerne. Jeg ante virkelig ikke hvordan det kom til å gå, og om jeg i det hele tatt kom til å gjøre en god jobb.

Allerede før sommeren fikk jeg spørsmålet om jeg ville være med i en sesong til. Jeg hadde gjort en så god jobb at jeg fikk en ny sesong, lenge før min første sesong ble vist på tv! Det føltes veldig stort og gøy, og jeg takket ja!

Nå har vi filmet siden august og er snart ferdig med å filme sesongen. Det jo faktisk ikke så lenge til sesongen skal vises på tv, så vi må jo faktisk runde av filmingen ganske så snart. Sesongen vi filmer nå blir den 10. sesongen av bloggerne, og kommer til å gå på TV2 livsstil fra 1. januar. Sykt å tenke på at det er så kort tid igjen! Føles jo ikke lenge ut siden vi begynte å filme til denne sesongen!

Jeg har ikke fått se noe fra den nye sesongen enda, så jeg gleder meg helt ekstremt! Det er spesielt en ting jeg gleder meg skikkelig til dere får se – uten at jeg får avsløre mer enn det! 🙈

PS; Bloggen min er litt på en halv snurr nå siden hele blogg.no ble lagt over til wordpress i går. Kommentarfeltet har blitt lagt over til facebook kommentarfelt, noe jeg virkelig ikke liker. Så håper det blir lagt over til vanlig igjen. Så de neste dagene kan det hende det skjer litt forandringer her og der både på min blogg og resten av bloggene på blogg.no ✌🏼

Pynter til jul – VIDEO!

Nå har vi pyntet nesten hele huset til jul! Mens jeg pyntet filmet jeg masse, så du kan få en god dose med juleinspirasjon! Håper du blir inspirert til å pynte litt ekstra til jul selv 🎅🏻🎁

   🎅🏻🎁🎄

Cyber Monday – De beste tilbudene!

annonse – alle annonsører nevnt

I dag er det Cyber Monday og siste sjans til å shoppe fra det crazy salget som har vært den siste uken! Har du ikke handlet julegaver, julekjolen, julepynt, nyttårskjolen og kjolen til julebordet enda, har du siste sjans i dag før butikkene går tilbake til vanlige priser! I dette innlegget finner du et stort utvalg av de beste tilbudene som er å få tak i, i dag!

 

NELLY – 20% rabatt på ALT! + Nye tilbud hver time! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

FAVORITTER FRA NELLY 

1 – KJOLEHER / SKO HER / KJEDE – HER
2 – TOPPHER / BUKSEHER / SKO HER
3 – KJOLEHER
4 – TOPPHERSKJØRTHERSKO HER
5 – BUKSEHER / TOPPHER
6 – KJOLEHER

——————

BUBBLEROOM – 25% Rabatt på party brands. Bruk rabattkode “CYBER” Klikk deg inn HER for å se tilbud!

KICKS -25% Rabatt på nesten all ansiktspleie + gratis frakt! Estee Lauder, Glamglow, Dior, Lancome, Origins, +++ ! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

KREMMERHUSET – 25-70% Rabatt på alle varer for medlemmer. Klikk deg inn HER for å se tilbud!

FAVORITTER FRA KREMMERHUSET 

JULEKULERHER
NEDTELLING TIL JULHER
KANELHUSHER
DIS JULEDUFTHER
RÅDYRHER
STOR KONGLEHER
LITEN KONGLEHER
TELYS MED DUFT AV JUL OG KANELHER
BLÅ PYNTEPUTERHER

 

——————-

COVERBRANDS – Opptil 80% Rabatt! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

NORDIC FEEL –  20% på ALT! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

IDEAL OF SWEDEN – 50% Rabatt på ALT. Klikk deg inn HER for å se tilbud!

1 – HER | 2 – HER | 3 – HER

4 – HER | 5 – HER | 6 – HER

——————

 

 

SWISS CLINIC – 60% Rabatt på favoritter! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

BANGERHEAD – 20% Rabatt på ALT. Klikk deg inn HER for å se tilbud!
 

STRONGER – 25-50% Rabatt på en mengde varer! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

TOPP HER
TIGHTSHER

————-

LYKO – 25% Rabatt på nesten alt!  – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

GLITTER – 50% Rabatt på alle øredobber mellom 12-14 på nett – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

X-LIFE – Minst 32% Rabatt på ALT – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

GINA TRICOT – 20% Rabatt på et helt kjøp! Klikk deg inn HER for å se tilbud!
 

BIKBOK – 20% rabatt på alt! – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

 

Happy shopping 😃

Pengebruk, Bunad, Hatkommentarer, Familie ++ Ukens spørsmål #231

annonse – kicks, stronger

Hvor gammel var du når du begynte med sminke og hva slags produkt brukte du?
– Jeg begynte med sminke på slutten av barneskolen. Tipper det var i 6-7 klasse. Da brukte jeg lipgloss og maskara. Da jeg begynte på ungdomsskolen ble det foundation, pudder, rouge og hele pakka hehe!

Møter familien din/søsteren din fans? Eller dine blogglesere for å si det sånn?
– Det hender blogglesere kommer bort og snakker med søsteren min, siden hun har vært en del på bloggen. Hehe! Også kommer det jo nesten alltid bort lesere når jeg er ute med både familie og venner, så de fleste i familien har møtt lesere på den måten. Men det er jo bare koselig!

 

Hvor lenge har du tenkt til å drive med bloggen?
– Så lenge jeg kan og vil egentlig. Om jeg en dag mister lidenskapen for blogging og youtube, slutter jeg. Det er jo en jobb som krever mye, og som må være lidenskapelig opptatt av for å klare. Men jeg tviler på at den dagen noensinne kommer. Hehe!

 

Hva er det du bruker aller mest penger til deg selv på?
– Mat kanskje? Det går det veldig mye penger til. Men bortsett fra det bruker jeg en del penger på sminke, klær og andre skjønnhetsprodukter. Ellers går det jo en del penger til bilen. Den tror jeg nesten det går mer penger til enn sminke og klær egentlig. Dyrt å være voksen, haha

 

Har du operert nesen? Når man sammenligner bildene fra 2012 med bildene fra nå nylig er det jo tydelig at nesen har blitt mindre. Tenker da på rett forfra. Om du ikke har operert den; hva har du gjort? 
– Oi det ser jo nesten sånn ut! Tror det er lyset på bildet som gjør at den ser ekstra bred ut, også har jeg jo forandret meg en del i ansiktet de siste 5 årene, så jeg tror nok det er grunnen. Jeg har i alle fall ikke operert nesen min.

Når du ble 18 år flyttet du ut, hvor bodde du da? Og når du bodde i Oslo tidligere hadde du jobb uten om før du flyttet til Sandefjord? Syntes liksom at det blir litt dyrt å bo i Oslo alene hvis man ikke har fått jobb enda.
– Da jeg flyttet ut som 18 åring flyttet jeg inn på hybel i Bærum. Da hadde jeg allerede sikret meg lærlingerplass før jeg flyttet. Da jeg flyttet til Oslo som 21 åring jobbet jeg kun med bloggen. Siden jeg har en litt annerledes jobb, i og med at jeg er blogger, trenger jeg ikke skaffe meg jobb før jeg flytter et sted. Men om du skal flytte til Oslo bør du definitivt ha sikret deg en jobb før du flytter. Det er ekstremt mange om beinet i Oslo, så det å få en jobb er ikke bare-bare!

TOPP HER
33% RABATT! Før 449,- nå kun 299,-!

TIGHTSHER
28% RABATT! Før 699,- nå kun 499,-

Har du bunad eller festdrakt, i såfall; hvor ofte bruker du den?
– Nei, det har jeg ikke. Jeg er ikke så tradisjonell av meg, så jeg har aldri kjøpt hverken bunad eller festdrakt. På 17. mai kjøper jeg heller en fin kjole som jeg kan bytte på hvert år. Nesten hele familien min har jo bunad og jeg syns de er veldig flotte med det, men jeg føler ikke at bunad er helt meg.

 

Hvilken highlighter bruker du??
– Jeg bruker DENNE. Den har sykt bra med pigment så den får kinnene til å poppe skikkelig! Elsker den!

Får du mye hate?
– Jeg får en god del. Jeg må jo alltid godkjenne / ikke godkjenne kommentarene før de kommer ut, og de som rett og slett er stygge eller totalt usaklige, sletter jeg. Dette er jo min blogg, så her gidder jeg virkelig ikke sitte og ta imot dritt fra anonyme mennesker. Men jeg er også veldig heldig, fordi jeg får langt ifra like mye dritt som andre bloggere får.

 

Hvordan får du sminken til å sitte hele dagen? Ser du legger ut snapper sent på kvelden og da sitter fortsatt sminken perfekt.. 
– Jeg bruker en sykt god setting spray som gjør at sminken sitter helt sinnsykt bra. Det er sjeldent jeg i det hele tatt trenger å tocuhe up i løpet av dagen. Setting sprayen jeg bruker finner du HER, og det er ikke uten grunn at den er ekstremt populær, for den er helt vilt bra!

 

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

25% Rabatt på hverdagssminken min!

annonse – kicks

I dag har Kicks 25% rabatt på nesten all sminken sin! De selger jo sminke fra Anastasia BH, MAC, Dior, NYX, Urban Decay, Bobbi Brown, Nars og en rekke andre kjente store sminkemerker med utrolig gode produkter! I dag er det ekstremt mye å spare, spesielt på de dyrere varene, for 25% rabatt utgjør plutselig en stor forskjell!

Siden de har store rabatter i dag tenkte jeg å vise dere sminken jeg bruker hver eneste dag! Dette er sminkeprodukter jeg har brukt LENGE og som er mine all-time favoritter. Jeg prøver mye sminke og disse produktene er the bomb innen sminkeprodukter.

 

– HUD –

DIOR FOUNDATIONHER – Før 425,- NÅ 318,-

HIGHLIGHTER – HER – Før 345,- NÅ 258,-

NYX GRØNN CONCEALER – HER – Før 85 NÅ 63,-

CONCEALER TIL UNDER ØYNE HER – Før 119 NÅ 89,-

CONTOUR KITHER – Før 545,- Nå 408,-

SETTING SPRAYHER –  Før 270,- NÅ 203,-

PUDDER TIL UNDER ØYNE HER – Før 99 – NÅ 74,-

PUDDERFOUNDATION HER – Før 459,- NÅ 344,-

PRIMERHER – Før 469,- NÅ 351,-

– ØYNE – 

ANASTASIA BH SKYGGEPALETT HER – Før 545,- NÅ 408,-

MASCARA HER – Før 179,- NÅ 134,-

VIPPELIMHER – Før 99,- NÅ 74,-

ANASTASIA DIPBROW POMADEHER – Før 255,- NÅ 191,-

– LEPPER – 

MAC HONEYLOVE LEPPESTIFTHER – Før 185,- NÅ 138,-

MAC FLESHPOT LEPPESTIFTHER – Før 190,- NÅ 142,-

De beste black weekend tilbudene!

annonse – alle annonsører som er nevnt

INNLEGGET ER OPPDATERT MED BLACK WEEKEND TILBUD!

Nå er det Black Weekend og det er crazy mye tilbud overalt! For å gjøre det lettere for dere å finne de beste tilbudene, har jeg laget en oversikt over tilbudene på alle mine favoritt butikker! 

NELLY – 30% rabatt på alle kjoler + partykjoler! 25% rabatt på ALT annet! Bruk rabattkode “VIP25” for 25% rabatt! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

BUBBLEROOM – 20% Rabatt på nesten alt! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

KICKS -25% Rabatt på nesten all sminke! Urban Decay, Estee Lauder, Anastasia BH, Dior, Mac+++ ! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

KREMMERHUSET – 50-70% Rabatt på en mengde varer! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

COVERBRANDS – 25% – 80% rabatt på beauty deals! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

COOLSTUFF – 20-90% Rabatt på en stor mengde varer! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

NORDIC FEEL – 15% – 70% Rabatt på ALT! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

SWISS CLINIC – 40% Rabatt på ALT. Klikk deg inn HER for å se tilbud!

BANGERHEAD – 25% Rabatt på ALT. Klikk deg inn HER for å se tilbud!

IDEAL OF SWEDEN – 50% Rabatt på ALT. Klikk deg inn HER for å se tilbud!

STRONGER – 25-50% Rabatt på en mengde varer! Klikk deg inn HER for å se tilbud!

DENNINS MAGLIC – 50% Rabatt på  ALT –  Klikk deg inn HER for å se tilbud!
 

LYKO – 3 for 2 på nesten alt! – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

GLITTER – 30% Rabatt på ALT ved kjøp av minst 2 varer – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

X-LIFE – Minst 32% Rabatt på ALT – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

GINA TRICOT – 30% Rabatt på trendfavoritter! Klikk deg inn HER for å se tilbud!
 

BIKBOK – 70% rabatt på en mengde varer! – Klikk deg inn HER for å se tilbud!

 

Hemmelig photoshoot!

Nå er det en liten time siden jeg kom hjem fra en skikkelig morsom dag i Oslo! I dag har Per Fredrik og jeg vært på photoshoot og tatt masse bilder. Får dessverre ikke røpe hva vi tok bildene til. Men det blir offentliggjort til uka, så da er det bare å glede seg! Det var skikkelig koselig å se igjen alle vi har jobbet sammen med på dette prosjektet! 

TOPPHER
BUKSEHER
SKO HER

Nå skal vi faktisk hente ned julepynten fra loftet. Nå klarer vi ikke vente lengre! Hehe! Per Fredrik har spurt i flere dager allerede “kan vi pynte til jul nååå?”. Jeg har holdt litt igjen. Men nå; nå skal det pyntes! Så i kveld skal vi hente all pynten ned fra loftet, også skal vi bruke dagen i morgen på å pynte. Skal prøve å få filmet masse når vi pynter så dere kan få litt juleinspirasjon og en god dose julestemning! Jeg har allerede vært i julestemning i flere uker, og nå kribler det i magen etter å gå all-in i julemodus! 

Årets fineste julekjoler!

annonse – bubbleroom

UPDATE: 24.11.18
NÅ ER DET 20% RABATT PÅ ALLE KJOLENE I DETTE INNLEGGET + NESTEN ALT PÅ BUBBLEROOM

For et par dager siden fikk jeg en pakke i posten fra Bubbleroom, med årets fineste julebord-nyttårsaften-julaften-jul anything kjoler. Disse er så fine at jeg dør! La ut bilde av den kjolen som ligger øverst i dette innlegget, og det har rast inn med spørsmål om link til kjolen! Skjønner godt hvorfor for å si det sånn. Den er jo så fin at den er til å dø av! 

Nå skal jeg endelig vise dere skikkelig bilder av alle kjolene – med linker til hvor du finner de! PS; når du går inn på Bubbleroom sine sider kommer det en pop-up boks der du kan følge de på instagram og abonnere på nyhetsbrevet dems, og da får du 10% rabatt på hele kjøpet ditt! 😃👏🏼

Diamonds are forever baby! Kjolen er perfekt til både nyttårsaften og til julebordet om du vil skinne litt ekstra!

KJOLEHER
20% RABATT NÅ!

Vær en gudinne på julaften eller julebordet med denne nydelig julerøde kjolen i fløyen! Stretchy og behagelig, samtidig som den er rålekker! 

KJOLE HER
20% RABATT NÅ!

Denne kjolen er perfekt til både julebordet, julaften og nyttårsaften – alt ettersom hvordan du styler den! 

KJOLEHER
20% RABATT NÅ!

Blomstrete kjole som er dødslekker både til hverdags med en varm tights, men også til julebordet!

KJOLEHER
20% RABATT NÅ!

 

Hvilken kjole likte du best? 😃