20% hos Miinto

Hei dere! I dag er det 20% på ALT hos miinto.no. På miinto har de massevis av nydelige klær til kvinner og menn, tillegg har de masse sportklær og masse fine interiørting. Jeg har selv funnet mange godbiter jeg skal klikke hjem, og noen av favorittene mine vil jeg dele med dere! Bruk koden MIINTOSHOPPINGSPREE for å få 20% rabatt når du kommer til kassen! Rabatten varer til 12:00 i morgen!

Genser – HER // Topp – HER // Klokke – HER // Kjede – HER 


Kjole – HER // Armbånd – HER // Sko – HER // Lommebok – HER // Bokser – HER 

Peplumjakke – HER // Kjole – HER // Veske – HER // Sko – HER

Vinn gavekort på 2500,- kr fra Junkyard! AVSLUTTET

Hei! Håper dere har hatt en flott søndag og kost dere masse ute i finværet. Det har jeg! Tenkte det var på tide med en søndagskonkurranse igjen, og denne gangen kan du vinne et gavekort fra Junkyard.no på 2500,- kr! Butikken har masse tøffe klær for gutter og jenter. De har også masse fine sportsklær og sko. Selv har jeg flere klær derfra, og jeg er helt forelsket i flere av jeansene dems! De sitter utrolig bra! Ta gjerne en titt innom junkyard.no for å sjekke ut alle de fine klærne! 

 

For å delta i konkurransen må du:

– Like facebooksiden til Junkyard HER

– Like facebooksiden min HER.

– Dele dette innlegget på facebook ved å trykke på “Liker” knappen under. 

– Legg igjen mailen din i kommentarfeltet i dette innlegget. 

 

Lykke til alle sammen! Trekker en heldig vinner om 2 uker, altså den 13. april. 

VINNEREN BLE MATILDE BANG

Ukens spørsmål #39

Hvor lenge har du og Roger vært sammen? Og sover dere ofte sammen i ukedagene, eller treffes dere bare i helgene?
– I morgen har vi vært sammen i 7 måneder. WOW, det har gått fort! Siden Roger jobber offshore er han mye borte, og da passer vi på å være masse sammen når han er hjemme. Så jeg er veldig mye hjemme hos han da, og ikke bare i helgene. Tror ikke jeg hadde klart å se han så sjeldent, hehe!

Hvor kjøpte du shortsen du har på?
– Den er fra Bik Bok. Kjøpte den i sommer, så tviler på at de får de inn i år. Men håper de får inn noen i samme passform, for de var virkelig helt perfekt! Highwaist også satt de litt løst og fint!

Are you coming to Portugal?
– Yes! I am going to Portugal in May/June. I am going to a surfschool with Lapoint, and I am staying there for about two weeks. Really looking forward to staying there. I’ve heard it’s really great there!

Hvor stor almanakk har du, og hvordan får du plass til flere bilder på coveret?
– Jeg har strl A5. Syns den passer mitt bruk midt i blinken! For å få så mange bilder på coveret lagde jeg bare en collage på picmonkey.com også lastet jeg den opp på personligalmanakk.no. Veldig enkelt egentlig!

Kan du lage flere treningsvideoer?
– Skal prøve å få gjort det snart! Nå er det altfor lenge siden jeg har lagt ut en treningsvideo. Før trente jeg mer hjemme, så da var det lettere å lage videoer til dere. Men nå trener jeg kun på treningssenter, så da blir det litt vanskeligere. Kan jo ikke akkurat stå å filme der med masse folk rundt meg. Det blir litt vanskelig. Men kan se om jeg får fikset noe etterhvert!

Hva bruker du å spise på fredag/lørdags kveldene?
– Jeg pleier å spise grønnsaker og dipp. Veldig glad i brokkoli, gulrøtter og agurk. Dippen lager jeg av Ekstra lett rømme med Holiday dipmix. Nam nam!

Hvor skal du i sommerferien?
– Først skal jeg til Portugal på surfeskole med Lapoint. Dit skal jeg i slutten av mai, også skal jeg være der i 2 uker. Så kommer jeg hjem en uke også drar jeg rett til Ios på partytur med Life is a beach party. Der skal jeg være i 12 dager. På begge reisene drar jeg med Victoria. Vi gleder oss sykt mye til å dra! Resten av sommeren har jeg ikke planlagt enda, så den tar jeg nok på sparket. Har reist en gang til Tenerife i år, i tillegg til at jeg skal til London til uken. Så jeg får reist utrolig mye i år, og det er så utrolig gøy!  

Hvor er toppen du har på deg fra?
– Den er fra Bik Bok. Det er en body, så den er skikkelig deilig å ha på seg!
 

Går du til frisør eller farger du håret selv? Hvis du farger det selv, hvilken farge bruker du da?
– Jeg har faktisk aldri farget håret mitt hos frisør. Pleier bare å farge det mørkere, så da syns jeg det er veldig bortkastede penger å bruke 2000,- kr på å farge håret, når man kan gjøre det hjemme for 150,- kr. Vanligvis bruker jeg Garnier Nutriss “dark brown”. Men nå sist brukte jeg  Garnier Nutrisse Nourishing Foam “iced mocca”. Pleier som regel å farge håret mitt hver gang jeg heiser hair extensionet, som er ca. hver 2. måned. 


– Noe du lurer på til neste uke?

Sushidate med Eveline

God kveld ♥

Nå er jeg nettopp ferdig på jobb – endelig! Kjenner kroppen trenger helg nå, og det skal den absolutt få! Skal ikke på jobb før på mandag, så det er deilig! Neste uke skal jeg noe utrolig kult og morsomt, som jeg gleder meg utrolig mye til! Kan fortelle dere litt mer om det når det nærmer seg! 

Før jeg begynte på jobb i dag stakk Eveline og jeg på Gulskogen senteret og spiste sushi. Prøvde ut en rett jeg aldri har turt å smake på før, men det var utrolig godt! Det var frityrt scampi, laks, avocado, ris, chillimajones og purre. Nam! Gjett om jeg skal spise det flere ganger!

Flowers in my hair

Hei strålende mennesker!

I dag har endelig finværet kommet tilbake, og det gjør meg så fantastisk glad! Været gjør virkelig noe med oss mennesker. Det er nesten helt merkelig! Nå skal kusinen min Eveline og jeg på Gulskogen senteret og spise litt sushi. Syns sushien der er så utrolig god! Dere som følger meg på instagram la kanskje merke til at jeg la ut bilde av sushi for noen dager siden? Det er fra samme sted som vi skal på nå, er helt hekta jeg! Begynner på jobb 17 i dag, så da slo vi to fluer i en smekk! Nå må jeg nesten stikke folkens. Vi blogges senere! Ha en fantastisk dag videre!

 

Nye kjoler fra Nelly

Hei dere! I dag fikk jeg kjolene fra Nelly som jeg bestilte for et par dager siden. Var litt usikker på hvordan de kom til å se ut i virkeligheten, men jeg ble veldig positivt overrasket. De satt som et skudd, og de var utrolig fine! Den hvite og rosa kjolen er perfekt til fest. Tror den kommer til å bli brukt mye på festligheter fremover! 

Kjolen er dessverre utsolgt i denne fargen, men de har den igjen i mint og hvit HER.

Blomsterkjolen hadde et nydelig 50 talls husmorpreg over seg, og det syns jeg faktisk var helt nydelig! I tillegg fremhever den virkelig midjen! Kjolen kan du kjøpe HER

 

Tidligere i dag var jeg innom A Good Feeling i Drammen og fikset på neglene mine. Er 4 uker siden jeg fikset på de sist, så det hadde vokst ut ganske mye. Men ingen av de hadde knekt, så kvaliteten var like god! Det er så deilig å være fresh på neglene, det gjør noe med hele holdningen min kjenner jeg.

Når jeg ikke har på gelenegler så knekker mine egne før jeg rekker å se på de, og jeg er virkelig ikke noe flink til å lakke de heller. Da er det helt genialt å alltid være helt fresh på neglene! Sjekk gjerne ut A Good Feeling på facebook HER hvis du er interessert i like fine negler!

Roses and curls

Hei dere! I dag har jeg vært på jobb en tur. Ble ikke så lenge vakten vakten i dag heller, men like greit det egentlig. Da har man liksom resten av dagen til å bruke til det man selv vil! I dag har endelig Roger kommet hjem fra offshore, så nå skal jeg hjem til han en tur. Har savnet han helt utrolig mye mens han har vært borte, så blir utrolig kos å se han igjen!

Styrketrening for jenter

Hei dere! I dag har jeg vært på jobb på WOW. Jobbet bare i tre timer, så ble ikke lange vakten. Men deilg å ikke jobbe så altfor lenge heller! Etter at jeg var ferdig på jobb stakk jeg innom postkontoret og hentet to store sponsorpakker fra X-Life og Fitnessguru. Fikk masse nytt treningstøy og proteinpulver, så nå skal det ikke stå på utstyret i alle fall! Nå skal jeg lage meg litt grønnsaker og dip, også skal jeg endelig starte å lese boken “styrketrening for jenter”. Har lyst til å lære masse om trening, og slike bøker som dette er geniale! 

Må bare legge ved noen bilder jeg tok av pus mens jeg tok bilder i stad. Se så skjønn han er!
Verdens nydeligste lille skapning ♥

Hvordan komme igang med treningen

Jeg får ofte spørsmål av dere som leser bloggen min, om hvordan dere skal komme igang med treningen. Her finnes det massevis av forskjellige svar. Men jeg kan fortelle dere de tingene som har fungert for meg, og som forhåpentligvis kan hjelpe dere igang! Selv begynte jeg å trene når jeg var 17 år. Før det hadde jeg aldri trent noe fast, og hatet egentlig all trening. Men nå elsker jeg å trene, og trening har blitt en stor del av livet mitt.

 

♥ Sett av tid
– Å tro at du plutselig skal få masse ledig tid i uken til trening skjer som regel aldri. Og derfor er det viktig å sette av tid til hver trening. Sett deg ned på søndag og skriv ned når og hva du skal trene den kommende uken. For de aller fleste holder det med 2-3 økter i uken, så det er ikke så altfor mye tid du må sette av. 

 

♥ Treningspartner
– I sommer løpte jeg 7 km minst to ganger i uken, og da ble det veldig kjedelig i lengden å løpe alene. Derfor tok jeg med meg hunden vi har hjemme og tok henne med på tur. Hun syns det bare var helt fantastisk å få være med og løpe litt, og jeg syns det var koselig å ha noen og løpe med. Hvis du ikke har en hund kan du godt spørre naboer om du kan bruke hunden dems. Det er så mange eiere som liker å få litt avlastning, så dette er en genial ide! Hvis du trener på studio kan du godt slenge deg sammen med en venninne og trene fast med henne. Lag avtale om at de og de dagene skal dere trene sammen, og da blir det vanskeligere å droppe en trening. 

♥ Kosthold
– Jeg syns det er mye lettere å komme inn i treningen hvis jeg er flink til å spise sunt. Man blir automatisk motivert til å være flink på treningen hvis man er flink hjemme. Merker også det hvis jeg har en dag der jeg spiser masse godteri, så får jeg null lyst til å trene. Derfor er det viktig at man kun har en dag i uken der man spiser godteri.  

 

♥ Skriv ned det du trener
– Dette har jeg skrivd litt om på bloggen før. Nemlig treningsdagbøker. Jeg loggfører alltid hver styrkeøkt, da skriver jeg antall kg, reps og sett jeg tok og selvfølgelig øvelsene. Jeg har en treningsdagbok som jeg skriver ned hvilke dager jeg skal trene, og hvilke dager jeg faktisk trente. Å logge treningene sine er en genial måte å måle fremgang. Hvis du du driver med løping, og pleier å løpe en fast runde kan du logge hvor lang tid du bruker for hver runde. Da ser du fort om du blir raskere!

♥ Når på dagen det passer deg best
– Denne her er faktisk viktigere enn man skulle tro. Jeg har aldri vært en morgenfugl, og derfor fungerer det ekstremt dårlig for meg å trene tidlig. Det tidligste jeg kan trene på dagen hvis jeg skal trene styrke er 15. Det som passer meg aller best er i 18-19 tiden. Dette er så utrolig forskjellig fra person til person, og her må man prøve og feile, og bli kjent med hva men selv liker.

 

♥ Belønning
– Når man har vært flink til å trene er det viktig å gi seg selv en belønning. Hvis det er et par sko du ønsker å kjøpe deg, så sett deg et treningsmål og vent med å kjøpe skoene før du har nådd det målet. Husk at godteri og snop er ikke en belønning. Å tenke at “i dag har jeg vært så flink til å trene, så derfor kan jeg spise litt potetgull” er noe så altfor mange tenker, og det blir helt feil! Da ender det ofte opp med at man spiser dobbelt av de kaloriene man har forbrent på trening. 

♥ Eksperimenter
– Når man skal starte å trene er det viktig og utforske litt forskjellige ting. Det er mange forskjellige ting du kan trene, og det er nesten bare fantasien som setter grenser. Selv er jeg veldig glad i styrketrening og løping. Mens fotball er noe jeg aldri kunne tenkt meg å trene, men det vet jeg fordi jeg har prøvd det. Meld deg på et treningskurs med noe du aldri har prøvd før, og gi det en real sjanse. Kanskje du finner din nye favoritt treningsmetode, hvis ikke, så er det bare å prøve noe annet! Og husk at bare fordi du hatet noe for noen år siden, betyr ikke at du enda hater det. Et godt eksempel er min erfaring med langrenn. For noen år siden hatet jeg det! Men i år kjøpte jeg meg nye ski, og woila så elsket jeg det!

♥ Mål fremgang
– Uansett hva målet ditt er bør du alltid måle fremgangen din. Hvis målet er å gå ned/opp i vekt kan du veie deg en gang i uken og skrive ned vekten i et skjema, så du får fulgt med på utviklingen. Hvis målet ditt er å løfte antall kilo i knebøy bør du logge treningsøktene dine, sånn at du får målt fremgangen.  Poenget mitt er: Bli bevisst på det du faktisk ønsker å få fremgang på.

Vippefin

I dag startet jeg dagen min hos A Good Feeling salongen i Drammen, med litt refill av vippe extensions. I dag var det Cecilie som satt på meg vippene, og jeg ble sykt fornøyd. Det er samme dama som fikser neglene mine også, og hun er virkelig dyktig! På vippene mine brukte hun masse 12mm vipper, og en del 10mm vipper som hun fylte inn med. Syns resultatet ble veldig pent, også ser det naturlig ut også, og det er et stort pluss. Har jo sett mange som har satt på vippe extensions andre steder, som ender med å se ut som drag queens, og det er ikke akkurat helt den looken jeg ønsker å ha! Hehe 🙂

Kan absolutt anbefale vippe extensions hos A Good Feeling salongen. Jeg får behandlingen sponset, men er alltid ærlig med dere, og ville aldri anbefalt noe jeg ikke selv bruker. Og har satt på vippe extensions der i noen måneder nå, og er like fornøyd enda! Hvis du ønsker å bestille time for å sette på vippe extensions, fikse negler, trenger frisør, farge bryn, osv bør du sjekke ut agoodfeeling.no eller ringe og bestille time på: 32 22 10 21 

For å holde vippene fine pleier jeg å bruke en mascarabørste (som er vasket og er fri for mascararester) og grer de morgen og kveld. Jeg bruker ikke noe mascara på de, siden det fort faller av mange vipper når man skal fjerne mascaraen. Ellers enn det prøver jeg å holde vippene unna vann, siden det etterhvert gjør noen vipper løsner. Man trenger selvfølgelig ikke være like flink med de som jeg er, men hvis man vil at vippene skal holde seg fine litt ekstra lenge bør man være flink med de!