Perfect me-time

God helg ♥ I dag har jeg tatt det veldig med ro, og koblet helt ut. Det er så altfor sjeldent at jeg kobler helt ut av alt som heter bloggjobb. Vanligvis pleier jeg alltid å jobbe litt hver eneste dag. Mest fordi jeg elsker jobben min, og ikke klarer å la være å jobbe. Jeg er så heldig som har dere skjønne leserne mine, som gjør at jeg kan ha den jobben jeg har. Ja, det tar ekstremt mye tid å jobbe som blogger. Men det er så verdt det når jeg får koselige meldinger og kommentarer av dere. Dere er best! ♥ 

Nå skal jeg kose med med litt gulrøtter med guacamole og blåbær, mens jeg leser denne månedens utgave av Shape Up. Må bare gi en stor applaus til nydelige Eirin som er på forsiden. Den jenta er så god, og fortjener virkelig forsiden! Gleder meg til å lese intervjuet med henne. Ha en god lørdag videre dere. Så blogges vi i morgen ♥

Ut med gutta – Antrekk

I kveld skal jeg ut med to kompiser som jeg ikke har festet med på et par måneder. Så dette blir veldig gøy! Vi skal vorse litt her hjemme hos meg, før vi stikker ut på byen.  Tenkte bare å vise dere dagens antrekk før jeg starter å vorse. Hvor kult er ikke dette skjørtet forresten? Jeg elsker det! Kjøpte det på H&M for et par dager siden, og jeg er helt forelsket! Liker at det er blanding mellom skinn, metall og soft skin. Hva syns dere?

H&M – Skjørt og topp  //  Daniel Wellington – Klokke  //  Bik Bok – Kjede

Jeg har byttet neglesalong!

// sponset behandling

Som de fleste av dere har fått med dere, flyttet jeg til Oslo for 6 måneder siden. Hele tiden mens jeg har bodd i Oslo har jeg fikset neglene mine i Drammen, hos A Good Feeling. Jeg har vært veldig fornøyd med de hele tiden mens jeg gikk dit, og har ingenting negativt å si om salongen. De er super flinke, og jeg kan absolutt anbefale de. Men det er litt langt for meg å dra til Drammen hver eneste gang jeg skal fikse neglene mine. Derfor har jeg funnet en ny neglesalong her i Oslo.

Jeg var hos den nye salongen nå på onsdag, og fikset neglene mine, og jeg er stor fornøyd! Salongen jeg går til nå er en av TL salongene, og denne ligger på Ulven i Oslo. Ca. 5 minutter med buss fra Helsfyr. Der var det dyktige Elisabeth som la akrylnegler på meg. Er helt forelsket i de nye neglene mine! Har ikke prøvd akryl før, men for meg som ikke har peiling på negler, så er det veldig likt. Nå har jeg kun hatt neglene i to dager, så det er veldig vanskelig å vite hvordan de holder seg over tid. Men så langt er jeg veldig fornøyd, og syns utseendet på de ble utrolig nydelig. Jeg er en stor fan av franske negler, siden de er klassiske og delikate i looken.

Hvis du vil ha like negler kan du gå inn på tlsalongene.no og sjekke ut de forskjellige behandlingene de tilbyr. De har salonger rundt i Norge, så det er bare å sjekke om de har en salong i nærheten der du bor! 


 

Oppskrift: Frokost smoothie

Noen morgener syns jeg det er godt med noe ekstra og friskt. For noen dager siden prøvde jeg ut en ny smoothie oppskrift, og den må jeg bare dele med dere. Den er så god, og forfriskende. I tillegg metter den også ganske mye, så det er et stort pluss! Prøv denne smoothien for en liten ekstra godbit til frokosten i helgen.

Det du trenger er:

– 200 gram frosne jordbær

– 100 gram frosne bringebær

– 3 ss kesam

– 3 ss havregryn

 

Dette gjør du:

1. Tin bærene i mikroovnen et minutt, så de fortsatt er litt frosne, men det er lettere å blende de i mikseren.

2. Blend alle ingrediensene sammen og server med en gang.

Håper det smaker!

Vixen Blog Awards 2015

I går var jeg på Vixen blog awards. Kvelden begynte på hotellrommet til Adrienne. Der ble det ganske mye alkohol, og altfor mye jentesnakk. Herregud, holdt på å dø av latterkrampe av den ene tingen jeg fant ut. Når vi kom inn på Vixen ble jeg intervjuet av noen fra Nettavisen. Har en ganske dårlig følelse på at jeg virket ekstemt full under det intervjuet, for å si det sånn. Husker det var noe snakk om youtube og antrekket jeg hadde på meg for kvelden. Men mer enn det husker jeg ikke! Aner ikke hvor eller når det kommer ut. Men kjenner jeg gruer meg litt. Haha!

På festen ble det masse mingling med andre bloggere. Er så mange gode og nydelig bloggere som jeg har blitt kjent med. Vet mange bloggere kanskje kan virke overfladiske på bloggen, men i virkeligheten er de alle fleste av de kjempe søte og fantastiske! Møtte også på noen skjønne blogglesere som ville ta litt bilder med meg. Blir nesten litt rørt hver gang jeg møter på dere!

Da var Vixen over for i år. Må bare gratulere alle de som vant forskjellige priser! Nå får jeg komme meg på trening. Selv om jeg mest vil ligge i senga i dag! 

Antrekk Vixen blog awards

Et par kjappe antrekksbilder før jeg stikker på vorspiel. I kveld skal jeg på Vixen blog awards. Dette er en fest som alltid er bra, år etter år! Så jeg gleder meg til å se hvordan det blir i år. Må stikke nå, så har ikke tid til å skrive så mye. Men ville bare vise dere kveldens antrekk! Ser jeg noen av dere i kveld?

Bik Bok – Kjede, topp // H&M – Skjørt // Daniel Wellington – Klokke


et 

VIDEO: Snakker ut om depresjon

I dag ble det en veldig personlig video. Jeg har skrevet litt om depresjon tidligere på bloggen, men jeg har aldri laget en video der jeg har snakket ut om det jeg gikk igjennom. Håper denne videoen kan hjelpe noen av dere der ute, som har det vanskelig ♥

30 Dager uten sukker utfordring – UPDATE

Hvordan går det med dere? Klarer dere å holde dere unna snop? For min del går 30 dager uten sukker utfordringen veldig bra. Selv om selve challengen begynte 12 januar, så begynte jeg den 1 januar. Så nå er jeg på min 27. dag uten godteri, brus, og andre søtsaker. Det har vært ganske til tider. Godtesuget har vært sterkt! Men jeg har klart meg uten å sprekke en eneste gang. Jeg er faktisk skikkelig stolt av meg selv!

For dere som ikke er så avhengige av søtsaker, skjønner sikkert ikke greia nå. Men jeg har vært så avhengig av godteri at jeg faktisk dro ned på bensinstasjonen kl 4 på natta, midt i uka, for å kjøpe godteri. I tillegg er det flere ganger som jeg har gått hele dager hvor jeg kun har spist godteri. Det er virkelig ikke bra for hverken kropp eller psyke. Tipper jeg rett så er jeg langt ifra alene om å være så avhengig av søtsaker.

Men jeg har lært meg mange nye sunne snacksvarianter, som jeg heller spiser når søtsuget kommer. Mange av de har jeg delt med dere. Og det er så gøy å sjekke instagram å se at dere faktisk bruker oppskriftene mine! Har valgt ut noen av bildene som er lagt ut under #30dagerutensukkerutfordring som jeg vil dele med dere! Gøy å se at vi kan inspirere og motivere hverandre på veien til et sunnere liv. 

Bildene er hentet fra @00lillepettersen @97johnsen @turnjenta_01 @fridahel @lineafrydhd @idajohansen18 @msmightie @ss_1qeen @00lillepettersen

Legger ut flere bilder om en ukes tid, så husk å bruke  #30dagerutensukkerutfordring på dine bilder av sunn snacks, mat, trenings, motivasjon, osv!

 

Dårlig samvittighet

Rakk å knipse litt antrekksbilder i dag i Frognerparken. Er helt forelsket i sollyset som er på vinteren. Det får meg virkelig til å krible i fotofingrene mine. Er det èn ting som dreper blogglysten min om dagen, så er det alt det dårlige været. Man får ikke akkurat veldig lyst til å gå ut og knipse antrekksbilder når det regner og det er masse slafs overalt. Så når det først er fint lys ute, da løper jeg ut med stativet med en gang! Får litt dårlig samvittighet om dagen, fordi jeg føler jeg tar altfor mange bilder inne på rommet mitt. Men dessverre blir det jo litt sånn på vinteren. Håper dere holder ut med meg fordet. Hehe!

Bik Bok – Vest  //  VILA – Bukse  //  Jeffrey Campbell – Sko  //  Sheinside – Jakke

CMYK – Klokke  //  Zalando – Hatt  //  H&M – Ringer  //  Michael Kors – Veske

Nå skal jeg ut og shoppe litt med Donna. I morgen er det Vixen blog awards, og jeg har enda ikke funnet ut hva jeg skal ha på meg. Standard meg at jeg er ute i siste liten. Så håper jeg finner noe fint som jeg kan bruke i morgen. Nå må jeg løpe! Vi blogges mer etterpå ♥

Lately at @stinablogg

En liten oppsummering av de bildene fra instagram den siste tiden. Elsker den appen! Den er jo helt genial når det kommer til inspirasjon. Hver gang jeg føler meg litt tom for inspirasjon blar jeg igjennom bildene til de jeg følger, og etterpå er jeg proppfull av inspirasjon og gode idèer! Mine favorittbrukere på instagram er: fullyrawkristina, ekaterinakoba, johannaeolsson, michelle_lewin_ og mange andre! Fortell meg gjerne dine favoritter! Leter alltid etter nye brukere å følge 🙂

1. Årets første skitur. Føltes fantastisk ut! // 2. Video der jeg lærte dere å lage 5 forskjellige sunne snacks. Videoen kan du se HER. // 3. Friske roser *hverdagsgleder* // 4. Litt treningsglede!  // 5. Notatbøker fra personlig almanakk. Elsker de!  // 6. Smiiiil! // 7. Kveldens look!  // 8. Fylleselfie med Ane Marte // 9. Gullsnutten video

1. Hadde nettopp laget verdens beste kyllingsuppe. Oppskrift finner du HER  //  2. Selfie // 3. Selfie // 4. Frokost på kontorbordet mitt. Mitt lille blogghjørne!  //  5. Klar for skitur! // 6. Forfriskende og nydelig appelsin smoothie, oppskrift finner du HER. // 7. Nettopp vært ute på lunsj med skjønneste Maria  //  8. Kissyface  // 9. God morgen!