GODT NYTT ÅR! VIDEOBLOGG

Love Stina <3

🌟KJOLE 🌟

 

annonse

KJOLE – HER

Bik Bok

 

BLE FILMET PÅ SURPRISE CATWALK!

En venn av meg på Facebook sendte meg en link i går kveld. Og lurte på om det var meg i videoen. Jeg kunne ikke helt skjønne hva han mente, før jeg så det selv. Siden dette var en video som Fretex hadde laget. I fjor sommer hadde de en “surprise catwalk” på T-Banen i Oslo. Jeg ble dratt litt ufrivillig med på catwalken av en kompis (Omar). 

Trykk HER for å se videoen. Spol frem til 1.26 på video nr 1. Det er der jeg og Omar går. Hehe!


Superstar couple?


Haha, holdt på å dø av latter!

 

♥ Hva syns du om videoen?

 

Love Stina <3

SMINKEVIDEO – BROWN SMOKEY EYES

 

♥ Hva syns du om sminken?

 

Love Stina <3

🌟GENSER og SKJØRT 🌟

annonse

GENSER – HER

SKJØRT – HER

bikbok

OUTFITS OF 2011

Har samlet mange av antrekksbildene mine fra 2011. Jeg har forandret meg mye igjennom året. Har byttet mellom brunt hår, svart hår, langt hår, kort hår og mellomlangt hår. Kjenner jeg savner å ha svart langt hår, når jeg ser tilbake på bildene. Men er veldig fornøyd med håret jeg har nå. Slipper å stresse så mye for å få det sånn jeg vil ha det. 

♥ Hva syns du om outfitsene fra 2011?

 

Love Stina <3

I LOVE THIS

Hello sweeties! I dag klarte jeg faktisk å stå opp litt tidlig 10.30. Skulle egentlig stå opp klokken 10. Men jeg er altfor glad i slumreknappen! Tenkte jeg kunne vise en av tingene jeg fikk til jul. Det var to søte bokser, som hadde kopper inni. Fant endelig et sted å ha alle negllakkene mine. Har så utrolig mange negllakker. 49 faktisk! Tror aldri at jeg kommer til å bruke de opp! Hehe.

 

♥ Har du også altfor mange negllakker?

 

Love Stina <3

OUTFIT 28.12.11

I dag har jeg vært på kino med en kompis fra VGS. Jeg har faktisk ikke sett han siden skoleslutt i juni. Så det var skikkelig koselig å se han igjen. Vi så på filmen Arme Riddere. Den var utrolig morsom! Hele salen holdt på å dø av latter flere ganger! Den var på mange måter som Tomme Tønner. I alle fall like morsom!

Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, og lese litt forskjellige blogger. Elsker å sitte å lese mote- og hverdagsblogger. Får så mye inspirasjon! 

Genser – H&M // Bukse – Only

 

♥ Har du noen blogger å anbefale?

 

Love Stina <3

Blogglisten