Klar for nyttårsaften! – Antrekk!

Nå er det ikke lenge igjen av året! Her er sminken på, håret er krøllet og kjolen har jeg nettopp hoppet inn i. Så nå er jeg veldig klar for å feire nyttår! I kveld skal vi feire hjemme hos Per Fredrik og meg, med en god del venner av oss begge.

Per Fredrik og Marius lager kalkun, og det ser så godt ut! Kjenner jeg blir så sulten bare tanken på det. Kom nettopp på at jeg ikke har spist siden 11, så kan hende det er derfor jeg er litt ekstra sulten. Haha! 

Kjolen min finner du forresten HER. (sponset)

Nå kommer straks alle gjestene, så jeg må runde av her. Godt nytt år til alle dere fantastiske leserne mine! Dere har vært så amazing å blogge for i år, og jeg er så takknemlig for at dere følger meg! 

Mitt 2016 – Høydepunktene

Wow, for et år dette har vært! Jeg har opplevd og lært så mye, og jeg har tatt dere med på turen. Nå tenkte jeg å gå igjennom høydeblikkene fra året som har gått. For å ikke gjøre innlegget så altfor langt, har jeg kun tatt med de største begivenhetene. Selv om det var veldig vanskelig å bare ta med noen få, da det er så mye som har skjedd dette året! 

 

Var på Vixen blog awards meg kjæresten min! Dette var det første offentlige arrangementet vi var på etter at vi ble offisielt sammen. Så det var veldig gøy å vise Per Fredrik bloggverdenen jeg jobber i! 

stina blogg kjæreste pellek forhold

I midten av januar ble vi bedt i bryllupet til en veldig god kompis av Per Fredrik, Staysman. Så da var det fullt bryllup, som hadde blitt planlagt på 3 døgn, og var med på senkveld surprise!

Per Fredrik og jeg ble intervjuet av Panelet om at vi hadde blitt sammen. Hele episoden kan du se HER, morsomt å se nå at den har blitt sett over 400’000 ganger! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
 

I februar og mars var vi fullt opptatt med å kjøpe hus. Vi var på haugevis av visninger, og det var så vanskelig å finne det rette huset. Så vi rakk ikke å gjøre så mye annet en visninger i løpet av disse månedene. 14 mars hadde vi endelig funnet drømmehuset og var på møte for å skrive under kjøpskontrakt. Det var så gøy det! 

Dagen før kjøpsmøtet var vi i Fredrikstad for å spille inn musikkvideoen til Per Fredrik. Hele videoen kan du se HER

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I slutten av mars tok Per Fredrik meg med på spontantur til Gøteborg, der vi sov på en gigantisk suite og spiste en fantastisk god 5 retters!

1. mai overtok vi huset vårt, og vi begynte en måned med fullt huskaos. Det var mye som måtte fikses, kjøpes inn og planlegges. Så vi var fullt opptatte!

 

Midt oppe i alt huskaoset fikk Per Fredrik spørsmål av metal bandet Amaranthe om å spille en konsert sammen med dem. Så det ble ekstra hektisk! Men kjæresten min er jo så flink, så det var jo null problem!

Helt i slutten av mai begynte vi endelig å sette inn møbler, og hjemmet vårt begynte å ta form. Selv om det så ganske kaotisk ut. Hehe! Jeg husker fortsatt veldig godt de første gangene vi besøkte huset vårt. Det var så nytt og spennende for oss! For meg som hadde bodd på bare 37 kvm, var det å flytte til et hus på 200 kvm helt enormt forskjell. Jeg kunne endelig få meg walk in closet og eget kontor!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I juni begynte huset endelig å bli ferdig innredet, og jeg var så overlykkelig! Endelig et hus som var våres og som vi hadde innredet akkurat slik som ville!

Solen skinte og plutselig hadde jeg fått skikkelig grønne fingre. Så nå ble hele hagen pyntet opp med nye blomster! Kjenner jeg savner sommeren veldig når jeg ser på disse bildene!

I slutten av juni dro Per Fredrik og jeg på roadtrip til Stavanger, siden han hadde en konsert han skulle spille. Dette var første gang vi begge var i Stavanger, og vi elsket denne byen! Stavanger er så fint!

I midten av juli var vi på tur igjen. Da reiste vi til Roma og opplevde så mye spennende! Vi så Colosseum, Pantheon, Trevi fontenen og en haug fantastisk vakre kirker. Også ble det jo masse shopping på meg, og Pokemon go på gutten min!

I august reiste vi ut igjen! Denne gangen dro vi først til Østerrike fordi Per Fredrik skulle gjøre ferdig en del voiceover ting til en film han har hovedrolle i. Mens han jobbet, ble det mye shopping på meg. Sjokk? Hehe! Vienna i Østerrike er faktisk et av mine favorittsteder når det kommer til shopping. De hadde alt jeg likte og kofferten ble veldig full på vei hjem. Hehe! 

Etter et par dager i Østerrike gikk turen videre til Hamburg i Tyskland. Per Fredrik hadde blitt hyret inn av Dragon Force for å være med å synge på metalfestivalen Wacken. Er så stolt at kjæresten min som sang forran 70’000 mennesker! Det hadde jeg aldri turt selv! 

Backstage på festivalen fikk vi også møtt et av mine store idoler, Dee Snider. Det er sangere i metalbandet Twisted sister. Gjett om jeg var glad! 

I september bestemte vi oss for å kjøpe hund. Etter å ha lett en liten stund, fant vi lille Chloe. Vi ble så forelsket i henne med en gang vi så henne at vi bare måtte ha henne! Hun har jo blitt lille babyen våres, og det er så gøy å se henne vokse opp!

12 september hadde Per Fredrik og jeg 1 års dag, og nå har vi jo vært sammen i 1 år og litt over 3 måneder. Wow, som tiden har sust avgårde!

 

Utover høsten begynte jeg å bli sykere og sykere, og til slutt hadde jeg ofte dager hvor jeg ikke klarte annet enn å ligge i senga. Heldigvis fikk legene funnet ut av de meste som var galt, og jeg føler meg mye bedre nå! Men det var mange måneder der jeg ikke følte meg bra, og som har tatt tid å bygge seg opp igjen fra! Heldigvis har jeg verdens beste kjæreste og baby, så jeg fikk masse støtte og hjelp fra de! 

I slutten av november hadde jeg jentekveld hjemme hos meg, med venninnegjengen fra Drammen. Det var så koselig det! 

Endelig var det tid for desember og jul! Vi kickstartet hele måneden med å lage julekort og pynte opp skikkelig med juletre og julepynt! 

Litt senere i måneden dro vi på julemarked i Oslo. Resten av desember har vært fylt med masse koselig juleselskaper og juleting! Og den 21 desember ble Per Fredrik 30 år, så da lagde jeg full vinsmakingskveld her hjemme til han!

Wow! For et år dette har vært! Dette året har virkelig bydd på mange fantastiske minner og opplevelser. 720 blogginnlegg har blitt publisert, og jeg har elsket å ta dere med på reisen i livet mitt. Nå kan jeg nesten ikke vente med å starte et nytt og fantastisk år! Måtte de nye året bli like fantastisk som dette! 

 

Shopping med en komiker!

// reklamelinker

Etter at vi fjernet juletreet og en haug orkideer som hadde dødd. Eller, de hadde mistet blomstene, og jeg er utålmodig så jeg kaster de istedenfor å vente på at de skal blomstre igjen. Så da måtte vi en tur på Plantasjen og handle inn en del nye planter! Og vi fant så mye fint! Jeg elsker jo å ha masse blomster, planter og urter rundt i huset. Det gjør det jo så fint og friskt! 

Per Fredrik ble med på shoppingtur, og jeg har aldri sett så mye random bilder på kameraet mitt før. Den gutten er alltid så morsom! Skulle nesten trodd han var komiker! 

Vest – HER  /  Bukse – Ukjent  /  Genser – HER  /  Sko – HER  /  Veske – Ukjent 

Altså, snakker vi random eller? Haha! 


 


Kan prøve å få knipset litt bilder rundt i huset i morgen, eller første nyttårsdag. Så dere kan se hvordan det ble med masse nye blomster! Det ble så fint, så gleder meg til å vise dere!

Det er 10 år siden sist..

I dag skal jeg møte en gjeng mennesker jeg ikke har sett på veldig mange år. De fleste har jeg ikke sett siden jeg gikk ut av ungdomsskolen faktisk. Det er jo 7 år siden allerede. De jeg skal møte i dag er de jeg gikk i klasse med på barneskolen. Som er 10 år siden jeg gikk ut av. Okey, følte meg nettopp litt gammel ja. Mhm. Så i dag blir det reunion fest med en god del av de jeg gikk hele barneskolen med. Det blir skikkelig rart å se igjen alle.

Tipper jeg ikke er den eneste som har forandret meg. Jeg var jo et helt annet menneske da jeg både gikk på barne- og ungdomsskolen. Så det blir spennende å se hvordan de andre er, og hvordan det går med de nå.

Det er jo sjelden jeg er med noen fra stedet jeg var oppvokst på, altså Hokksund. Det er jo 2,5 år siden jeg flyttet derfra, og enda lengre siden jeg sluttet å ha kontakt med de fleste derfra. Sist personen jeg så som jeg gikk på barneskolen med, var barndomsvenninnen min Pia. Vi var jo med hverandre 24/7 fra vi var 2 år til vi var 15 år. Men til slutt vokste vi fra hverandre, i tillegg til at vi gikk på forskjellige skoler. Så det ble vanskelig å holde vennskapet så tett. Det er jo 3 år siden jeg var med henne sist. Så det er en god stund siden! Så det blir veldig koselig å se henne igjen! 

Uansett, tror dette blir en veldig koselig kveld og jeg gleder meg veldig! Her er forresten antrekket jeg skal ha på meg i kveld. Jumpsuit og enkle svarte hæler. Veldig min stil! 

Skal oppdatere dere i løpet av kvelden på snapchat, så følg gjerne med der!

💙 Heter “stinablogg” der forresten! 💙

Sunnere i 2017? Slik klarer du det!

Etter en lang desember måned med mye julemat, godteri, julekaker og null trening, er jeg så klar for en sunn start på 2017. Bort med junkfood og inn med trening! Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har som nyttårsforsett å bli sunnere i året som kommer. Men så kommer midten av januar, også har man plutselig skeiet helt ut igjen, og nyttårsforsettet er bare et vagt minne. Høres dette kjent ut?

Vel, det er nok fordi det sikkert har skjedd med deg, akkurat som det har skjedd med meg. Man bestemmer seg for å gjøre store endringer, som man klarer en uke eller to, før man til slutt gir opp og bestiller en pizza på døra.

Så hvordan kan man klare å holde nyttårsforsettet sitt?

Vel, det skal jeg forklare dere nå. Det første du må begynne med er små skritt. Hvis du for eksempel ikke trener i det hele tatt til vanlig, blir det helt kaos å plutselig begynne med 5 treninger i uka. Det klarer man ikke. 1: fordi man ikke er vant med å sette av tid til trening. 2: fordi kroppen ikke er vandt med å trene, og man har ikke energien til å trene så mye enda. 

Så derfor er det mye bedre å heller starte med at du skal trene fast 1 gang i uka. Gjør det helt til du er komfortabel med det, og det har blitt en vane. Deretter kan du øke til 2, også 3 når du føler for det. 5 treninger i uka er for de som virkelig satser innen idrett, så det er det ingen “normale” som bør ha som mål uansett. 

Det samme prinsippet gjelder når det kommer til mat. Hvis du vanligvis spiser veldig usunt (godteri i ukedagene, junkfood til middag, og brus i løpet av dagen), kan det være lurt å kutte ut en ting av gangen. Kroppen din kommer til å få helt sjokk om du kutter ut alt på en gang. Så ta ting skritt for skritt. Begynn for eksempel med å bytte ut brusen med vann. Ha en dag i uken der du fortsatt kan drikke brus og kose deg. Men hold brusen unna hverdagen. Når du er helt komfortabel med å kutte ut brus, kan du gå over til godteri eller junkfood. 

Å bli sunnere handler om å lage vaner. Ikke å være på en slankekur. Så det er derfor det er viktig å ta ting skritt for skritt. Da legger man til seg som vane å ikke drikke brus og spise godteri i uka. Før man vet ordet av det syns man det er helt rart å ta en sjokolade i uka. 

Selv gikk jeg fra å drikke brus og saft med sukker hver eneste dag, til hvert eneste måltid, til å kutte det helt ut. Nå drikker jeg kun brus en sjelden gang iblant. Saft som jeg elsket så høyt, har ikke fristet det minste på flere år. Så det er veldig mulig å kutte ut brusen / godteriet / junkfood’en. 

Men det er ikke bare for å lage vaner at du burde ta ting skritt for skritt. En ting du kanskje ikke visste er at du kan ødelegge forbrenningen din veldig av å kutte ned kalorier for fort.

La oss si at du plutselig vil gå ned noen kilo. Så du går fra å spise 2000 kcal til 1000 kcal om dagen (alle disse tallene er fiktive). Vanligvis klarer kroppen din å holde vekten stabil om du spiser 1800 kcal, men siden du kutter ned til 1000 kcal går du drastisk ned i vekt. Men siden du kutter kaloriene så drastisk, klarer du ikke å holde slankekuren så lenge, så du sprekker, og begynner å spise enda mer usunt enn vanlig. Plutselig spiser du 2300 kcal om dagen.

Fordi du kuttet kaloriene så drastisk har kroppen satt ned forbrenningen, så nå klarer kun kroppen å holde vekten stabil om du spiser 1500 kcal. Plutselig går du opp mye fortere i vekt enn hva du gjorde fra før du startet slankekuren. Så i tillegg til å være på en slankekur som var helt jævlig, har du nå i tillegg ødelagt forbrenningen din, og du må passe mer på hva du spiser. Veldig kjipt! 

Dette er mye av grunnen til at de som har gått på mange slankekurer, aldri klarer å holde kiloene av. Rett og slett fordi de for hver gang de er på slankekur, så ødelegger de forbrenningen mer og mer. 

Så folkens; ikke begynn på slankekurer! Hold dere langt unna de! 

Noe som også er helt grusomt med slankekurer er at det er veldig lett å utvikle spiseforstyrrelser, og det er ikke noe å tulle med. Det kan være livsfarlig og ødelegget livet ditt. Så nå håper jeg dere skjønner hvorfor dere skal holde dere unna slankekurer men heller legge om til en litt sunnere livsstil som dere både klarer å leve med, men som også er bra for kroppen deres. 

 

Okey, dette ble et veldig langt innlegg! Men jeg håper jeg fikk gitt dere litt inspirasjon og hjelp på veien mot et sunnere 2017. Jeg kommer nok til å skrive enda mer om trening og kosthold i året som kommer, da dette er noe jeg virkelig brenner for og kan mye om!
 

Greit ferdig med julen!

Ah, nå føler vi oss veldig som juletreet i stua. Veldig slitent, og greit ferdig med jula. Vi satt jo inn juletreet helt i starten av desember, så det har siget godt ned for å si det sånn. Haha! Snakker vi plastikktre neste år? Må nok ha det om vi skal sette det opp tidlig i desember i alle fall. Helt siden midten av november har det vært så ekstremt mye å gjøre når det kommer til jobbing og på den sosiale delen.

Drøssevis av annonsørjobber og selskaper med venner og familie, har virkelig slitt oss helt ut. For ikke å snakke om hvor halvveis “vanlige” ting har blitt. Brukte bokstavelig talt nettopp over en time på å rydde walk in closet mitt, og jeg er ganske kjapp. Så det sier jo sitt! 

Nå har jeg også nettopp ryddet hele stua. Juletreet er kastet ut, og mye av julepynten er borte. Nå står det kun igjen et par småting her og der, som bare er koselige, og ikke tar opp så mye plass. Stua føles jo helt tom nå som det ikke er et svært juletre der! Så må nok på Plantasjen en tur i morgen eller på fredag og kjøpe noen nye planter til å sette rundt i stua. Haha, her i huset er det forresten ikke bare juletreet som har dødd. Alle orkideene har dødd også. Så nå må det shoppes!
 

Men, til tross for helt julekaos og at det har vært ganske slitsomt. Har det vært ufattelig koselig og gøy! Jeg er så glad for alt vi har gjort nå i juletiden! Nå i desember har jeg virkelig gitt totalt blanke i alt som heter trening og sunn mat, så nå kjenner jeg at det skal bli veldig deilig at januar snart kommer. Da blir det inn i sunne vaner og masse trening! Apropo trening, nå skal siste strøk males på treningsrommet. Ah, blir så deilig å ha det helt fresht og fint der når januar starter!

 

Noen av dere som er lei julen?

Video: Tilbakeblikk på 2016

Nå som 2016 straks er over, ville jeg lage en video med tilbakeblikk på året som har gått. Dette har jo vært et helt fantastisk år på så mange måter, og jeg har tatt dere med på turen! Så her er en video med noen av øyeblikkene fra året som har gått. Kommer forresten til å lage et innlegg med tilbakeblikk fra bloggen, som ikke kom på video! 

Abonner gjerne gratis på kanalen min HER

Mine nyttårsforsetter

Nå er det kun 4 dager igjen av 2016. Dette året har vært så fantastisk på mange måter! Per Fredrik og jeg flyttet sammen, vi har reist mye, vi fikk Chloe og vi har hatt så mange fine stunder sammen. Det blir så spennende å se hva 2017 vil bringe.

Selv har jeg noen klare tanker om hva jeg skal bli flinkere på, og jobbe enda hardere med i året som kommer. Det er så viktig og ikke minst motiverende å sette seg noen mål for året som kommer. Så nå vil jeg fortelle dere om mine nyttårsforsetter. Fortell meg gjerne dine i kommentarfeltet. Jeg elsker å høre andres nyttårsforsetter!

✈️ Fortsette å reise og oppleve nye ting. Første reise er allerede planlagt. Gran Canaria i julegave fra gutten min! ✈️

💕 Bli mer strukturert når det kommer til jobbtider. Det er så altfor lett å bli sittende å scrolle igjennom facebook eller instagram, når jeg egentlig skal jobbe. Så det må det bli slutt på! Når det er jobbtider, så er det jobbtider! Jeg skal virkelig sette meg ned og skrive ned en timeplan jeg skal følge sånn at jeg får mest mulig ut av tiden min. 💕

💪🏼 Trene fast mandag, onsdag og fredag. Rutiner når det kommer til trening er så viktig! 💪🏼

🦄 Gi litt mer f*** i hva andre tenker om at jeg er blogger. Så altfor ofte blir jeg flau eller beskjeden når jeg skal ta bilder til bloggen. Fordi jeg ofte får kommentarer av de rundt meg “ikke smil sånn, da ser du helt dust ut” eller andre type ting. Men vet du hva? I året som kommer skal jeg gi blanke i hva andre måtte mene. Ingenting skal stå i veien for at jeg skal holde på med min lidenskap! 🦄

🍭 Spise godteri kun på lørdager. Wow, i desember.. Da har jeg gitt så blanke i trening og sunn mat. Så det blir helt fantastisk å bare spise sunt, og holde godteriet til lørdagene. Det kommer nok til å hjelpe veldig på humøret og energien! 🍭

🌸 Bli flinkere med bloggen! Det vil si: legge enda mer tid i å gjøre bilder fine, bruke mer tid på å skrive innleggene, og også klare minst 2 blogginnlegg hver eneste dag. 🌸

👑 Tørre å pynte meg mer på hverdagen. Jeg elsker jo å pynte meg! Men altfor ofte føler jeg på det hvis jeg er pynta i hverdagen. No more of that! Fra og med nyttår er det høye hæler og fine klær så ofte jeg selv vil! 👑 

✨ Stå opp 06:30 hver eneste dag, og 07:00 i helgene. Jeg elsker å stå opp tidlig! Da får jeg så utrolig mye ut av dagen! I tillegg til at nå som det er mørkt på vinteren, får jeg faktisk sett sollys om jeg står opp tidlig. Haha! ✨ 

💕 Bli flinkere til å holde det ryddig. Hjemme hos oss blir det altfor ofte helt kaos! Så jeg har som mål å rydde huset hver eneste kveld, så jeg slipper at det bygges opp rot overalt. Føler meg helt rotete i hodet når jeg har rot rundt meg! 💕

 

Så det var mine nyttårsforsetter! Fortell meg gjerne dine i kommentarfeltet! 💕

Jeg vant leken!

Phew, endelig får jeg satt meg ned og oppdatert dere! I dag har jeg vært overalt og gjort så mange ærender! Jeg begynte først med vippetimme i Holmestrand, må jo være vippefin. Hihi! Deretter bar det rett videre for å kjøpe nytt bur til Chloe. Lille jenta vår har jo blitt så stor at det første buret hennes har blitt lit lite for henne.

Så måtte jeg innom en malebutikk for å kjøpe maling til resten av treningsrommet. Er nesten ferdig med hele rommet, og det er så gøy! Gleder meg ufattelig mye til å endelig få det ferdig sånn at jeg kan virkelig kickstarte treningsåret 2017! Etter det var det innom en hel haug andre småting. Så tiden har bare flydd forbi i dag!

Men, over til det jeg egentlig skal blogge om. Nemlig juleselskapet Per Fredrik og jeg var i, i går. Tanten og onkelen til Per Fredrik bor også i Sandefjord, så en vi var en god del familie samlet hos de og fikk servert en utrolig god 3-retters! Kjente jeg ble så inspirert av å være hos de! Ikke bare til å bli flinkere til å lage mat, men de hadde så utrolig mye spennende kunst rundt i hjemmet.

Altså, nå skal ikke jeg bli noe kunstner. Jeg kan såvidt tegne en strekmann. Men det er så fascinerende å se kunst hvor kunstneren har vært så dyktig! Da fikk jeg skikkelig lyst til å bli enda flinkere i det jeg selv driver med, altså blogging. Det er jo på en måte en kunst i seg selv det også. Hehe! 

Den “newtons vugge” som dere kan se på bildet under, hadde blant annet onkelen til Per Fredrik lagd. Ganske sykt, eller hva?

På slutten av selskapet lekte vi pakkeleken. Det er jo noe helt nytt for meg! Vi lekte de 1. juledag i fjor hos foreldrene til Per Fredrik, men før det hadde jeg aldri hørt om det. Tipper jeg ikke er den eneste! Hehe! Morsomt er det i alle fall! Kanskje noe dere har lyst til å teste ut på nyttårsaften med venner?

Leken går i alle fall sånn; alle tar med en pakke hver. Det kan være alt fra sminke til godteri. Deretter legger man alle pakkene i en haug på bordet. Deretter skal alle kaste en terning på rundgang, og hvis man får en sekser, kan man ta en pakke. Så fortsetter man til alle pakkene er tatt. Når alle pakkene er tatt, setter man på en tidsalarm, som kun en vet hvor lang tiden er (f.eks; 10 min). Så kaster alle terning på omgang igjen, og hvis man får en sekser man kan stjele en pakke fra en annen person. Så fortsetter man slik til alarmen går. De pakkene man har igjen når alarmen går, blir dine. 

I går hadde jeg skikkelig flaks, og vant virkelig pakkeleken! Jeg fikk både skjønnhetsprodukter fra Lancomé og rosa marsipan. Woho! 

Broren til Per Fredrik, Sebastian, tapte så det sang! Han endte opp med en zalo flaske! Hehe! Jaja, nå er det bare å vaske juletallerkene! 

Så det ble en veldig morsom pakkelek, og et veldig koselig selskap. Familien til Per Fredrik er jo så skjønn, så det gjør det ekstra koselig! Nå føler jeg at jeg har bablet veldig mye her, men sånn går det når man har mye på hjertet. Nå får jeg runde av, og begynne å male resten av treningsrommet! 

Hvilket land kommer jeg egentlig fra?

Her går det virkelig unna i julen! I dag har vi vært på vårt 4. juleselskap siden lørdag! I går startet vi med julefrokost hos foreldrene til Per Fredrik med pakkeleker og det hele! Så bar turen rett videre til Hokksund, for å feire litt jul med familien min.

Vi skulle egentlig være hos tanten min, men der hadde alle blitt sjuke, så da ble det flyttet til søsteren min. Skjer med at så mange er syke nå for tiden? Er så typisk at det skal havne midt oppe i juletiden! God bedring til alle som er syke! Selv har jeg vært syk i flere dager, men nå er det kun litt tørrhoste som henger igjen!

 

Herregud, nå snakket jeg meg helt bort her. Vi havnet i alle fall opp hos søsteren min sammen med en god gjeng av familien. Haha, Per Fredrik måtte le litt av alle tingene vi skravler om i familien vår. Det er jo ikke akkurat noe hemmelighet at jeg ikke ser så veldig norsk ut, og det samme gjelder jo resten av moren min sin side. Moren min har jo brune øyne, gulaktig hud og veldig mørkt hår. Så vi blir alltid sittende å diskutere om hvor vi egentlig er fra.

Selv blir jeg ofte forvekslet med å se russisk ut. Ofte når jeg er i utlandet går folk bort til meg og snakker russisk, og servitører gir meg ofte russiske menyer liksom. Haha! Selv ser jeg ikke helt greia! Men kanskje vanskelig å se selv! Jeg er jo ekstremt gul i huden i forhold til hva som er vanlig hos nordmenn, så noe utenlandsk må det være. Men gud vet hvorfra! 

Er jo nesten standard at vi begynner å diskutere hvor vi kommer fra i familieselskaper, så hele gjengen ble enige om at nå var det virkelig på tide at vi tok en DNA test for å finne ut hvor vi faktisk kommer fra. Så det skal jeg virkelig gjøre på nyåret! Blir spennende å se! 


 

Haha, jaja! Nok skravling om DNA testing og hvor man kommer fra. Det var som alltid veldig koselig å se igjen familien min! Selv om vi sees heldigvis ganske ofte. Vi har jo en sånn familie som gjerne samles 15 ganger i året for å feire alt mulig sammen, og da snakker vi tanter, onkler, søskenbarn og hele gjengen! Men det er så koselig! 

Nå får jeg runde av her, hoppe inn i kosedressen og bare slappe av resten av kvelden! Det skal bli deilig nå kjenner jeg!