Slik er badet pyntet til jul!

Nå som jeg er ferdig med å pynte opp hele huset, skal jeg vise dere rom for rom hvordan det er pyntet. Jeg begynte i går med kjøkkenet, som du kan se HER, og i dag skal jeg vise dere badet. Jeg elsker jo å pynte opp alle rom, og da er badet intet unntak, hehe!

I huset vårt har vi to bad, et i “min” del av huset, og et i Per Fredrik sin del av huset. Vi pleier å bruke det badet som er i hver vår del, så vi slipper å dele bad. Det er noe som stod høyt på listen da vi skulle kjøpe hus, hehe!

Dette er i alle fall mitt bad. Elsker dette badet! Det er jo perfekt til hjemmespa siden det har badekar med massasje, musikk og led lys. I tillegg er det jo dobbeldusj med tropisk dusj (sånn regnfall), så det er utrolig deilig. Elsker å sette meg ned i dusjen når jeg skal ta hårkur og bruke lang tid der, hehe!

Men nå skal jeg slutte og skravle, og heller vise dere badet!

For et år siden fikk jeg en gigantisk rosebukett av Per Fredrik, som jeg hang til tørk og etter noen uker var den klar. Elsker å ha den i en champagnekjøler inne på badet. Det gir en så fin stemning!

Håper dere fikk lyst til å pynte opp på badet til jul. Det er jo så utrolig koselig!

 

10 kommentarer

Siste innlegg