Slik er stuen + juletreet pyntet til jul!

God søndag og første advent! Nå kan jeg tenke meg at det er mange nordmenn som har brukt helgen til å pynte opp huset sitt. I år er det jo virkelig innafor å starte tidlig, og jeg vil tippe mange har brukt helgen til nettopp det. Jeg pyntet opp hele huset allerede den 10 november, hehe! Bare å kalle meg christmas crazy!

Jeg har jo rukket å vise dere hvordan jeg har på pyntet soverommet, badet, sminkerommet og kjøkkenet (linker nederst i innlegget). Men jeg har ikke rukket å vise dere hvordan stuen og juletreet er pyntet, så nå tenkte jeg det var på tide å vise det! Dette blir et langt bildedryss, så sett dere godt ned i stolen og nyt litt juleinspirasjon!

Elsker å ha skogstema i stua, og siden vi har rådyr ruslende utenfor huset er det jo perfekt med noen skog- og dyreelementer i pynten. Under juletreet har jeg brukt noen fuskepelstepper for å gjemme bunnen av treet. Siden det er plastikk er det ikke noe fint helt nederst.

Under juletreet er alle pakkene til pakkekalenderen min, og også den ene som er Chloe sin. Har ikke rukket å bli 100% ferdig med pakkekalenderen til Per Fredrik, så den ligger ikke under den enda. Er litt i siste liten i år, hehe!

Hvert år tar vi bilder til julekortet foran juletreet, også printer vi et ut ekstra som vi rammer inn. Nå har vi fra 2015-2019, så det begynner å bli noen bilder. Nå skal vi snart ta bildet for 2020 også, så det skal rett på hyllen sammen med de andre.

Hvor morsom er ikke Chloe på bildet under forresten? Sure lille underbitt bærta, haha!

Her ser dere hvor jeg som regel jobber fra. Jeg har et eget rom som kontor, men jeg liker best å sitte ute i stua. Er så koselig å se ut mot havet, se på småfuglene spise og se begge juletrærne. Magisk!

I år kjørte vi på med hele to juletrær i stua. Syns det ble så koselig! Dette treet er litt mindre, og her er resten av pakkekalenderene til Chloe og meg. Per Fredrik har virkelig skjemt oss bort i år, hehe!

 

Håper dere syns det var gøy med en tour av hele stua! Husk; i år det er virkelig lov å pynte tidlig, så pynt opp hele huset og kom i god julestemning. Det gjør så utrolig mye med humøret!

 

Les også: 

Slik er soverommet pyntet til jul!

Slik er badet pyntet til jul!

Slik har jeg pyntet kjøkkenet til jul!

Slik har jeg pyntet sminkerommet til jul!

 

 

5 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg