Blogge om sex, Rumpe-trening? Strekkmerker? Julepynt? ++ Ukens spørsmål #290

annonselenker

Når kommer housetour vloggen med julepynten?
– Skal prøve å få lagd den snart. Håper å få den ut til midten av desember! Tar jo sinnsykt mange timer å lage en slik video, så må planlegge litt, hehe!

TOPPHER 30% RABATT NÅ!
BUKSEHER 30% RABATT NÅ!

 

 

Hvordan får du så stor rumpe og pupper?
– Haha, for et spørsmål. Puppene er naturlige, så de har jeg ikke gjort noe med gitt. Rumpa er et resultat av mye styrketrening. Knebøy er min beste 🍑 venn!

KJOLEHER

 

Hvordan har dere pyntet huset utendørs? Kan du vise mer enn bare inngangspartiet?
– Skal prøve å få tatt bilder utendørs til uken. Jeg har pyntet masse ute i år, og jeg gleder meg til å vise dere!

 

Klarer Chloe seg bra hjemme alene? Går hun da fritt i huset?
– Det er sjelden at Chloe er noe særlig alene hjemme. Som regel er jo enten Per Fredrik eller jeg hjemme med henne. Men om hun bare er hjemme alene en time eller to ligger hun i buret som er veldig stort, og hvis hun skal være hjemme alene lengre enn det har vi henne fritt inne på badet (bare passer på at varmekablene på gulvet ikke står på og gjør det for varmt for henne).

Vi hadde henne fritt i huset før, men da fant vi ut (etter å ha filmet henne) at hun kun sitter på vakt i vinduet hele tiden mens vi er borte, og det fikk vi vite at kan være stressende for henne. Så da er det bedre at hun er på steder der hun ikke kan se ut av vinduer.

Hvor kjøper du julepynten din fra?
– Det er en blanding av kremmerhuset, rusta, ellos, europris og nille. Elsker å handle i billigbutikker, får jo så mye mer for pengene da!

 

Hvor er kjolen fra? Så sykt fin!
– I know, right? Den har jeg fått sinnsykt mange spørsmål om, og det er jo ikke rart. Den er jo så fin! Du finner den HER på 30% rabatt nå!

KJOLEHER på 30% rabatt nå!

 

Hva liker du best med der du bor?
– Oi, vanskelig å bare si en ting. Men jeg elsker jo havutsikten. Det er noe helt magisk med å bo rett ved havet. Våkne opp om morgenen og se at solen står opp over havet, båtene som suser forbi og måkeskrik (om sommeren). Så idyllisk! Ellers elsker jeg hvordan huset har blitt etter at vi har både pusset opp inne og gjort om hele hagen ute. Nå er det virkelig perfekt her!

 

 

Hvor er toppen fra? Elsker den!
– Den finner du HER på 30% rabatt nå!. Syns den passer så perfekt til julebord, nyttårsaften og date nights!

TOPPHER 30% RABATT NÅ!

 

Er det steder i Norge du kunne tenke deg å oppleve som du ikke har opplevd enda?
– Ja herregud! Det er mange steder! Har aldri vært helt nord i Norge, så det vil jeg oppleve. Syns det ser så utrolig fint ut i Lofoten, så dit vil jeg også dra! Også er det mange steder på vestlandet som ser helt magiske ut!

 

 

Når begynner du å pynte til jul?
– Vanligvis starter vi rundt 20-25 november, men i år pyntet vi 10 november. Jeg tror vi alle trenger litt ekstra juleglede og noe positivt å fokusere på som får tankene våres vekk fra korona. Så om du ikke har pyntet til jul enda, bør du virkelig gjøre det. Det er jo så koselig! Har forresten laget housetour med de forskjellige rommene jeg har pyntet; stue, soverom, kjøkken, sminkerom, bad.

Hvordan blir man kvitt strekkmerker?
– Har aldri hatt strekkmerker, så det har jeg ikke noe peiling på. Har hørt mange sier at det blir bedre med oljer og fuktighetskremer, men vil tippe det er mer enn midlertidig løsning? Blir jo kanskje litt lett for meg å si dette, i og med at jeg aldri har hatt strekkmerker, men er det noe å bry seg om? Det er jo så utrolig vanlig, og det er jo bare noen merker på huden.

 

Hvor mange pushups klarer du?
– Det er veldig lenge siden jeg har sjekket, så det aner jeg ikke. Husker vi hadde test på 3 året på vgs hvor alle elevene skulle til pushups, og da klarte jeg 13-15 stk. Men det er jo lenge siden!

 

Hvor er treningsutstyret ditt fra? Ser du har mye som passer perfekt til å trene hjemme!
– Ja har fått en god del utstyr så jeg kan trene styrke og kondisjon hjemme. Bruker DENNE vektstangen til knebøy, markløft osv, DETTE settet med dumbbells, DISSE treningsbåndene, DENNE treningsballen, treningsbenk og tredemølle, treningsmatte, foamroller.

TIGHTS – HER
TOPPHER

 

TOPPHER
TIGHTSHER 50% RABATT NÅ!

 

 

Hvor ofte trener du? Skal du trene like mye i julen?
– Nå trener jeg cirka 5-7 dager i uka. Det er en kombinasjon mellom styrketrening og kondisjon. Tenker å fortsette i julen også. Trener jo for å holde psyken i sjakk, ha mye energi og føle livsgnist, så da er det jo dumt å trappe ned bare fordi det er jul.

TOPPHER
TIGHTSHER 20% RABATT!

 

Syns du at den jobber du gjør bidrar til noe viktig her i samfunnet? Annet enn sminketips og kjoler?
– Det spørs vel hvordan du ser på det. Jeg lager jo underholdning for mange titusenvis av mennesker. Et lite sted på nettet som kanskje gir litt glede i en ellers mørk og tung tid med korona og mye vanskeligheter.

Vi mennesker elsker underholdning, og tenk hvor kjedelig det ville vært om man ikke hadde hatt tv-serier, blogger, filmer, musikk, osv? Det høres kanskje ikke så samfunnsnyttig ut å være blogger, men når man tenker over det i dybden så ser man at det er med på å skape underholdning for mange titusenvis av mennesker, som kanskje føler seg litt bedre etter en tur innom bloggen min.

Selvfølgelig er det uansett ikke like samfunnsnyttig å være blogger som sykepleier, lege, brannmann osv. Men det er i alle fall en jobb som jeg føler at skaper forhåpentligvis litt glede i hverdagen til andre mennesker.

 

Kommer skikkelig julestemning av bildene! Hvor er jeansen du har på fra? Størrelse?
– Så koselig å høre at du likte bildene av hvordan jeg har pyntet stua! Jeansen finner du HER. Bruker størrelse small i den. De buksene er ganske små i størrelsen, så anbefaler å gå opp en størrelse fra det du vanligvis bruker.

JEANSHER

 

Hvorfor snakker du aldri om sex her på bloggen?
– Fordi det er altfor privat. Hadde aldri falt meg inn å snakke utdypende om sexlivet til meg og forloveden min. Greit at jeg skal dele om livet mitt her på bloggen altså, men et sted får grensen virkelig gå. Vet andre bloggere legger ut i det vide og det bredet om alt de gjør i senga, men det kunne jeg personlig aldri ha gjort.

 

Noe du lurer på til neste “ukens spørsmål”?

 

 

7 kommentarer
  1. 1. Hva er din livrett?
   2. Hva er PelleK sin livrett?
   3. Julegaveønsker?
   4. Favoritt-treningsølvelse?
   5. Favoritt plagg?
   6. Støtter dere noen veldedige organisasjoner?

   Fint du har pyntet til jul <3

  2. Synes det er rart å spørre deg om du synes jobben du gjør bidrar til noe viktig i samfunnet. Skal vi gå rundt å spørre hverandre om det liksom?? Beundrer det du får til å bygge opp noe eget du kan leve av. Trenger jeg litt inspo og få litt bedre humør. Da er det din blogg jeg går inn på. Du deler så mye fint, og jeg har lært mye om blomster og hage gjennom bloggen din.

  3. Jeg bare lurer på om hvordan dere fikk henne vant til å være på badet?☺️ Jeg spør fordi jeg syntes det hørtes bra ut så lenge hunden trives der også😁

  4. Til ukens spørsmål: Hva vil du kalle barnet ditt når du får barn/om du får barn? Hva er dine tanker om følgende navn: Jenter: Mileah/Milea, Anastasia, Gaia, Leona, Mikaela/Michaela, Michelle/Michell/Michel, Marielle/Mariell/Mariel og Thalia/Talia. Gutter: Lion, London, Leo, Neo, Martin, Marcus, Marius, Baltasar/Baltazar, Eik og Ask? Hva slags skrivemåte ville du foretrukket av de der det fins flere alternative skrivemåter?

  5. Help me, Baby! I have THE dress for X-mas, but oh, all that good food… Haha! 😀 What was that wonder-underwear you showed once? The one that keeps belly nice and flat? Should I order my normal size (M, 38) or smaller so that it would be nice and tight but not like “I can not breath-corset”? 🙂

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg