5 Garden hacks

Planlegg hagen – Når du planlegger hvordan hagen skal være, bør du planlegge sånn at det alltid er noe som blomstrer. Noter ned blomstringstider på blomstene du planlegger å plante og det du allerde har, så du får god oversikt. Når det er sommer er det jo viktig at du får mest mulig ut av hagetiden, og da holder det ikke at hagen er full av kun dahlia’er og hortensia som først blomstrer i slutten av juli / august.

Lus på rosene? – Dersom du har fått lus på rosene dine kan de hende at du ikke har vannet godt nok. Når rosene ikke får nok vann blir de søtere i smaken, og det elsker lus. Så vann rosene godt, så slipper du forhåpentligvis lus!

 

Brunsnegler? – Har du mye brunsnegler i hagen? Da bør du gå over hele hagen hver morgen og kveld i noen dager. Dette er tidspunktene som brunsneglene elsker å være ute, for da er det vått i gresset. Selv gikk jeg over og plukket noen hundre brunsnegler i løpet av noen kvelder, og nå er det ekstremt færre etter at jeg tok den runden.

Trenger du hage inspo? – Dersom du trenger litt inspirasjon til hagen din bør du virkelig besøke botanisk hage på Tøyen i Oslo. Dra gjerne en tur om våren, sommeren og høsten. Da får du se alt igjennom hele sesongen. Jeg kan garantere deg at du kommer til å dra hjem fullstappet av inspirasjon og hageglede! Og antageligvis en kamerarull full av bilder av blomster du selv vil ha i din egen hage, hehe!

Erteblomster – Sådde du erteblomster tidlig i vår? Da håper jeg at du har plukket med deg mange fine buketter inn i sommer. Det er nemlig sånn at desto mer blomster du plukker av erteblomstene, desto flere kommer det. Så plukk masse buketter og nyt den deilig duften!

 

Følg meg på sosiale medier:

Instagram@stinablogg
Instagram@stinablogghage
Snapchat@stinablogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg